Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω ειναι που χασαμε την μπαλα, μιλαμε για το blu ray , ΣΤΑ ΠΑΠ....ΜΟΥ το blu ray, περνω κανονικο player, παιχνιδια το PS3 exei!!!! Eδω σε θελω, ΟΝΛΙΝΕ εχει???? ΟΧΙ!!!! Εγω την κονσολα την θελω να παιζω και οχι να βλεπω. Απο την αρχη ειχα πει οτι το blu ray θα ειναι νικητης αλλα δεν με ενδιαφερει το μηχανημα σαν player αλλα σαν Games!!!! Εδω μας ελεγε bluray kai 40- 50 ωρες παιχνιδιου , εδω και τωρα το Ps3 den exei apokleistikotita πανω απο τις 6ωρες παιχνιδιου!!!!

Για πες μας ρε PDS τι παιζεις στο ps3 kai εχεις τρελαθει τοσο!!!!

Οσο για τα blu ray και εσυ PDS Ραφηνα μενεις!!!!

Aπο πηγες επισημες εχω μαθει οτι εκει γινεται η παραγωγη ταινιων!!! BLU RAY BY RAFINA POWER!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οταν οι αλλοι θαβουν ανελεητα το ενα φορματ και ειναι σιγουροι για την επικρατηση του αλλου,ενα σχολιο(σαν το ποστ μου) δεν νομιζω οτι δειχνει κατι.

Εγω θα σου προτεινα να το διαβασεις απο την αρχη εκεινο το τοπικ και θα καταλαβεις πολλα...

Από ένα τόπικ 2 χρόνων από άρθρο της εποχής και όπου ακούγονται όλες οι απόψεις βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ότι "οι άλλοι θαύουν ανελεητα το ενα φορματ και ειναι σιγουροι για την επικρατηση του αλλου", ή ότι "υπηρχε ενας αγωνας εδω να αποδειξετε οτι το blu ray θα χασει."? Τίποτα άλλο παίζει (προτιμάω κάτι σε πιο πρόσφατο) γιατί δεν με έπεισες ότι υπάρχει κάποιος αγώνας κατά του blu ray. :rolleyes:

Δημοσ.

To Blu έχει τα υπέρ και τα κατά του. Για παράδειγμα:

Υπέρ: Χώρος

Κατά: Ταχύτητα

Μην τα ισοπεδώνεις φίλτατε. Υπάρχουν πάντοτε και υπέρ και κατά.

Για παράδειγμα, το DVD έχει και αυτό υπέρ και κατά:

Υπέρ: Ταχύτητα

Κατά: Χώρος

Επίσης όπως έχουμε ξαναπεί υπάρχουν και απλοί casual gamers, που την κονσόλα γουστάρουν να την χρησιμοποιούν και σαν player.

ενα bluray μεγαλης ταχυτητας, ναι, υποθετικα ειναι nextgen οπτικο μεσο.

ενα bluray πρωτης γενιας ομως (ps3), που ειναι ΑΡΓΟΤΕΡΟ απο τα dvd drives του 2004, πως ακριβως δηλαδη να το χαρακτηρισουμε nextgen μεσο?

οσο το hardware παραμενει σταθερο, παραμενει σταθερη και η μοιρα του.

αυτα για το ps3 και το bluray του.

παμε τωρα και σε αυτα που λεει ο pds....

το thread που ξεθαψες αγαπητε μου ειναι πριν καν κυκλοφορησει οποιοδηποτε bluray στην αγορα,

και περιεχει συνεντευξεις και αποψεις ανθρωπων που εξειδικευονται πανω σε αυτον τον τομεα, δηλαδη το hifi video/audio οπου καταγραφουν τις εντυπωσεις τους. (oι οποιες ειναι 100% σωστες)

αυτη ειναι μια συνεχομενη διαδικασια για αυτους, και για παραδειγμα αν πας τωρα στα ιδια ακριβως site, θα δεις τιτλους οπως

the digital beats: FORMAT WAR ENDS κλπ.

απο κει και περα, το πως αποφασιζει μια αγορα να κινηθει

(πχ η toshiba πρωτα αγορασε τα εργοστασια της sony και μετα αποφασισε να μην "μπερδευει" αλλο την αγορα με τα πολλα φορμα,

ενω η sony αναγκαστηκε να ξεπουλησει πολλα assets της καθως και να ριξει τις τιμες τις κατα ΠΟΛΥ (λεφτα που εδωσες εσυ ΤΣΑΜΠΑ) προκειμενου να βρει φορμουλα να επιβιωσει

ακομα και η microsoft ισως κερδισε τελικα οσο χρονο χρειαζοταν ;) )

ειναι κατι πολυ πιο συνθετο απο τη λογικη που εχεις εσυ εδω μεσα-> "ειναι sony αρα ειναι καλο".

και μην αρχισεις τα δικα σου οτι και καλα "δεν", γιατι φαινεται σε καθε ποστ σου ξεκαθαρα ο τροπος σκεψης σου. πχ μολις προηγουμενη σελιδα:

Ετσι πανε αυτα.Ενα ενα διαγραφονται.

το πεθαμενο blu ray και η νικη του HD-DVD παει...

σειρα εχει το πεθαμενο ps3 και η νικη του 360.

σε αφηνω λοιπον να περιμενεις τη "σειρα" :-D αλλα καλο ειναι να μην μπλεκουμε τα σωβρακα με τις γραβατες. ;)

Δημοσ.
Από ένα τόπικ 2 χρόνων από άρθρο της εποχής και όπου ακούγονται όλες οι απόψεις βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ότι "οι άλλοι θαύουν ανελεητα το ενα φορματ και ειναι σιγουροι για την επικρατηση του αλλου", ή ότι "υπηρχε ενας αγωνας εδω να αποδειξετε οτι το blu ray θα χασει."? Τίποτα άλλο παίζει (προτιμάω κάτι σε πιο πρόσφατο) γιατί δεν με έπεισες ότι υπάρχει κάποιος αγώνας κατά του blu ray. :rolleyes:

Και 5 χρονια πριν να ηταν Μιλτο δεν λεει κατι και δεν ειχε μεσα ενα αρθρο μονο.(το τοπικ παντως αρχισε πριν απο λιγοτερο απο 2 χρονια και κρατησε για 1 χρονο)Διαβαζοντας ολο το τοπικ και αν δεν ξερεις τι εχει εγινε τελικα βγαζεις το συμπερασμα οτι το HD-DVD θα επικρατησει.

Οι διαφορετικες αποψεις ηταν απο 2-3 ατομα μονο και ο ενας εφαγε ban(δεν θυμαμαι αν εφαγε για ποστ του σε αυτο το τοπικ).Κατα τα αλλα με το 99% το ποστ να ειναι θετικα για το HD-DVD ή αρνητικα για το Blu ray,τι αλλο ηθελες για να πεισθεις?

Κατι σε πιο προσφατο δεν υπαρχει για προφανεις λογους.Απο τοτε που τα πραγματα αρχισαν να ξεκαθαριζουν καπως το θεμα εχει ληξει.Αν τα πραγματα ειχαν διαφορετικη καταληξη βεβαια θα συνεχιζαμε μεχρι σημερα αυτην την συζητηση σε εκεινο το τοπικ:-)

Τεσπα περασμενα ξεχασμενα.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι πρεπει να απολογουμαι για το σχολιο μου...

Δημοσ.
παμε τωρα και σε αυτα που λεει ο pds....

το thread που ξεθαψες αγαπητε μου ειναι πριν καν κυκλοφορησει οποιοδηποτε bluray στην αγορα,

και περιεχει συνεντευξεις και αποψεις ανθρωπων που εξειδικευονται πανω σε αυτον τον τομεα.

Δεν διαφωνω.Αλλα δεν ειχε και τιποτα θετικο για blu ray.Oλα μαυρα και αραχνα.

ειναι κατι πολυ πιο συνθετο απο τη λογικη που εχεις εσυ εδω μεσα-> "ειναι sony αρα ειναι καλο".

και μην αρχισεις τα δικα σου οτι και καλα "δεν", γιατι φαινεται σε καθε ποστ σου ξεκαθαρα ο τροπος σκεψης σου.

Μα αυτο ισχυει(περιπου),αρα δεν υπαρχει ''δεν''.

Το οτι εμπιστευομαι την τελευταια 10ετια την sony(oχι σε ολα οπως λες) ειναι δεδομενο και το εχω ξαναπει.:-)

Δημοσ.
[...]Αν τα πραγματα ειχαν διαφορετικη καταλληξη βεβαια θα συνεχιζαμε μεχρι σημερα αυτην την συζητηση σε αυτο το τοπικ:-)

[...]

Αν τα πράγματα είχαν διαφορετική κατάληξη, η Sony θα είχε τεράστιο πρόβλημα. Τώρα που τα πράγματα κατέληξαν σε Blu-Ray, η MS έχει το ελάχιστο πρόβλημα. Αυτό νομίζω ότι ήταν και το κύριο επιχείρημα αρκετών σε σχέση με την επιλογή της Sony για ενσωτάμωση του Blu-Ray.

Δημοσ.
Αν τα πράγματα είχαν διαφορετική κατάληξη, η Sony θα είχε τεράστιο πρόβλημα. Τώρα που τα πράγματα κατέληξαν σε Blu-Ray, η MS έχει το ελάχιστο πρόβλημα. Αυτό νομίζω ότι ήταν και το κύριο επιχείρημα αρκετών σε σχέση με την επιλογή της Sony για ενσωτάμωση του Blu-Ray.

Οχι τεραστιο κατα την αποψη μου ,αλλα σιγουρα πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που εχει η MS τωρα.

Αν και παλι θα τα πηγαινε μια χαρα.(δεν θα πεθαινε η κονσολα δλδ).

Δημοσ.
το πως αποφασιζει μια αγορα να κινηθει ειναι κατι πολυ πιο συνθετο απο τη λογικη που εχεις εσυ εδω μεσα-> "ειναι sony αρα ειναι καλο".

και μην αρχισεις τα δικα σου οτι και καλα "δεν", γιατι φαινεται σε καθε ποστ σου ξεκαθαρα ο τροπος σκεψης σου.

Μα αυτο ισχυει(περιπου),αρα δεν υπαρχει ''δεν''.

Το οτι εμπιστευομαι την τελευταια 10ετια την sony(oχι σε ολα οπως λες) ειναι δεδομενο και το εχω ξαναπει.:-)

το οτι εμπιστευεσαι τυφλα μια δεκαετια τη sony μπορει να δικαολογει για σενα μια χαρα ακομα και τα διακοσια συν (200+) ευρωπουλα που εδωσες καπελο για να χαρεις τα "κάλη" (!!) του bluray δυο μηνακια πριν απο τους υπολοιπους playstationακηδες,

μπορει και να σε κανει να χαιρεσαι που ξοδευεις το χρονο σου στο psn και οχι στο ανωτερο xboxlive,

παιζοντας λιγοτερα και αρκετες φορες χειροτερα games απο οτι θα μπορουσες, και χιλιαδυο αλλα κουφα πραγματα. στον καθενα μπορει να δινει ευχαριστηση κατι που αντικειμενικα ειναι εντελως κουφο,

ομως δεν ειναι αυτη η ουσια της συζητησης. ειναι?

Δημοσ.
ενα bluray μεγαλης ταχυτητας, ναι, υποθετικα ειναι nextgen οπτικο μεσο.

ενα bluray πρωτης γενιας ομως (ps3), που ειναι ΑΡΓΟΤΕΡΟ απο τα dvd drives του 2004, πως ακριβως δηλαδη να το χαρακτηρισουμε nextgen μεσο?

οσο το hardware παραμενει σταθερο, παραμενει σταθερη και η μοιρα του.

αυτα για το ps3 και το bluray του.

Πάλι κανένα θετικό δεν βρίσκεις στο Blu. Που είπαμε θετικό είναι τουλάχιστον ο χώρος.

Δεν πειράζει...

Αν ήταν λες πιο γρήγορο… Εεε τότε , αν ήταν και μπλα μπλα ή αν ήταν κου κου ή αν ήταν και ψι ψι ή αν ήταν και ταδε …

Μα εννοείτε φίλτατε ότι αν ήταν «και κάτι άλλο» θα ήταν καλύτερο. Αμα έψηνε καφέ που λέμε…

Και δεν απαντάς και στην ερώτηση «Αν έχεις γνωστούς που τους αρέσει να χρησιμοποιούν την κονσόλα σαν player?»

Ή αν ξέρεις κάποιον που δεν έχει DVD aλλα χρησιμοποιεί το 360/PS2 ?

Και ξέρεις γιατί ρωτάω? γιατί από όσους αγοράζουν κονσόλα, ένα μικρό ποσοστό είναι «power gamers» ή ότι θεωρείς τον εαυτό σου. Σε αντίθεση οι πολλοί είναι “casual gamers” η πλειοψηφία κατά την άποψη μου. Και αυτή η πλειοψηφία εκτιμά καμία φορά πράγματα που ως power gamer δεν εκτιμάς εσύ. Λ.χ. player.

Όταν λοιπόν ο μέσος άνθρωπος με ρωτά για το PS3 & Blu, εγώ:

a. των ρωτάω αν πραγματικά θα το χρησιμοποιήσει

b. αν το σκέπτεται σαν player

c. (αν τα έχει σκάσει για το πανάκριβο περιοδικό με το blu)

d. Αν θα τα σκάσει για τα πανάκριβα παιχνίδια (το NextGen μας έφαγε με 70 ευρο )

e. Κ.ο.κ

Δηλαδή η πρώτη μου αντίδραση δεν είναι του τύπου:

*Καλύτερα το DVD γιατί είναι πιο γρήγορο.*

Άχρηστο είναι

Άστο καλύτερα

Προσπαθώ να καταλάβω σε πια κατιγορία ανήκει ο άλλος…. Και κατά πασα πιθανότιτα δεν ανοπίκει στο club των “power gamers”.

Δημοσ.

χωρο εχει και το zipdrive.

το θεμα ειναι οτι ειναι ΑΡΓΟ!!!!

αμα παω εγω να σου το πουλησω για nextgen αποθηκευτικο μεσο, τι κανεις?

το καταπινεις ή λες "για κατσε ρε μπαρμπα, το εργαλειο σερνεται" ?

και σερνεται ΤΩΡΑ, ποσο μαλλον στα 5-10 χρονια που οραματιζεστε μερικοι...

οσο για αυτους που ψωνιζουν games console για ...video player...

ξερω μερικους, και μαντεψε... ολοι εχουν ps3 :D

Δημοσ.
το οτι εμπιστευεσαι τυφλα μια δεκαετια τη sony μπορει να δικαολογει για σενα μια χαρα ακομα και τα διακοσια συν (200+) ευρωπουλα που εδωσες καπελο για να χαρεις τα "κάλη" (!!) του bluray δυο μηνακια πριν απο τους υπολοιπους playstationακηδες,

μπορει και να σε κανει να χαιρεσαι που ξοδευεις το χρονο σου στο psn και οχι στο ανωτερο xboxlive,

παιζοντας λιγοτερα και αρκετες φορες χειροτερα games απο οτι θα μπορουσες, και χιλιαδυο αλλα κουφα πραγματα. στον καθενα μπορει να δινει ευχαριστηση κατι που αντικειμενικα ειναι εντελως κουφο,

ομως δεν ειναι αυτη η ουσια της συζητησης. ειναι?

Δεν με απασχολουν τα 200 παραπανω,καθως βλεπω και ταινιες(οχι συχνα) και επενδυσα σε κατι που εγω πιστευω οτι στο τελος οταν κανουμε ταμειο,θα ειναι ανωτερο απο τον ανταγωνισμο και ηδη μου προσφερει πολλα.

Αποτε οι αποψεις σου και οι αποψεις των αλλων δεν με απασχολουν γιατι μετα απο τοσα χρονια gaming μπορω να εμπιστευομαι την κριση μου.

Εμπιστευομαι την sony γιατι αυτην μου εχει αποδειξει οτι πρεπει να την εμπιστευομαι με τα ps1-ps2.Aν αλλαξει κατι σε αυτην την γενια θα αλλαξω και εγω.

Και μην κανεις παλι συγκρισεις.Αυτες ειναι οι αποψεις μου και δεν αλλαζουν οπως και οι δικιες σου:-)

Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψεις και θα ηθελα να σεβαστεις και τον δικο μου.

Δημοσ.
Δεν με απασχολουν τα 200 παραπανω,καθως βλεπω και ταινιες(οχι συχνα) και επενδυσα σε κατι που εγω πιστευω οτι στο τελος οταν κανουμε ταμειο,θα ειναι ανωτερο απο τον ανταγωνισμο και ηδη μου προσφερει πολλα.

Αποτε οι αποψεις σου και οι αποψεις των αλλων δεν με απασχολουν γιατι μετα απο τοσα χρονια gaming μπορω να εμπιστευομαι την κριση μου.

Εμπιστευομαι την sony γιατι αυτην μου εχει αποδειξει οτι πρεπει να την εμπιστευομαι με τα ps1-ps2.Aν αλλαξει κατι σε αυτην την γενια θα αλλαξω και εγω.

αμα μεχρι σημερα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ οτι ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, δεν νομιζω οτι προκειται να το δεις ουτε βαχυπροθεσμα, ουτε καν μεσοπροθεσμα.

βεβαια αυτα που γραφεις τωρα, καθολου δεν συναδουν με τις ..αρχαιολογικες ανασκαφες που μας εκανες 2 σελιδες πριν , αλλα ....λεμε τωρα.. ;)

Δημοσ.
αμα μεχρι σημερα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ οτι ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, δεν νομιζω οτι προκειται να το δεις ουτε βαχυπροθεσμα, ουτε καν μεσοπροθεσμα.

H αποψη μου ειναι ειπα πριν.Εγω βλεπω,εσυ δεν βλεπεις,ο αλλος βλεπει και δεν βλεπει,αλλος δεν ασχολειται κτλ κτλ.Δεν εχει νοημα να το συζητησουμε.

βεβαια αυτα που γραφεις τωρα, καθολου δεν συναδουν με τις ..αρχαιολογικες ανασκαφες που μας εκανες 2 σελιδες πριν , αλλα ....λεμε τωρα.. ;)

Αυτα που γραφω τωρα ειναι και η γενικοτερη αποψη μου με ''2 λογια'' σε μια παραγραφο.

Ανασκαφες κανω μονο οταν με προκαλεσουν.:-)

Δημοσ.

καλα ρε pds, και κατι αλλο:

αφου ειναι στα @@ σου τα 200ε κερατιατικα (~50% της σημερινης αξιας) που εδωσες παραπανω για το ps3 με τα "ΘΑ" και τα "ΘΑ", (την "επενδυση σου" οπως μας εγραψες)

γιατι δεν πας να παρεις ενα wii ή ενα 360, να ξεφορτωθεις και τις παρωπιδες σου στην τελικη ρε παιδι μου, ε?

μηπως τελικα δουλευεις τον εαυτο σου? λεω εγω τωρα.... ;]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...