Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS3 Hits 10.5 Million Sold

An Associated Press business article, dedicated mostly to the impending conclusion of that stupid, distracting "format war", has buried in its conclusion some PS3 sales figures. According to the piece, Sony have now sold 10.5 million PS3 consoles since launch. Which is good news for them, as it puts them squarely on track to meet their goal of selling 11 million by the end of March, a target they set themselves last December. Oh, before you go, those who like to dabble in the odd bit of conjecture and speculation should note that it's been Sony policy for a while now to count "sold" as sold, not shipped.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γνωστό αυτό... :)

Δεν αναφέρομαι στη micro$oft... αλλα στις πομπώδεις Αντι-blue ray δηλώσεις πολλών fanboys στο παρελθόν...

Μια ανασκόπηση στο φόρουμ θα σας πείσει...

Υ.γ:

Μετάφραση:

Giant middle finger to the HD-DVD owners... :D

το bluray του ps3 εξακολουθει και παραμενει ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ για games.

η ταχυτητα της συγκεκριμενης συσκευης επαρκει μονο για ταινιες.

ποτε θα το καταλαβεις αυτο? (λεμε τωρα..)

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι θα τα καταφέρω ποτέ....

Υψηλού επιπέδου σοφιστίες είναι ακατανόητες για το διαλλακτικό μυαλό μου...

Αν στο μέλλον δείς βέβαια παιχνίδια στο 360 σε blue-ray (πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω μιας και τα μισά του χρόνια τα έφαγε το 360, οπότε βούρ για 720) να δώ που θα κρυφτείς... και δεν θα είναι και χειμώνας...

Να δω τι high-capacity media θα χρησιμοποιεί το ρημάδι... (ναι το drive speed μετά απο "Χ" χρόνια θα είναι πιο γρήγορο.. κάτι μας είπες..)

Υ.γ: Συγχαρητήρια... χειρίζεσαι άψογα την ειρωνεία (λέμε τώρα..)

Υ.γ2:Κοίτα να δείς που φτάσαμε πλέον να μιλάμε αρνητικά μόνο για το drive-speed του blue-ray και όχι πατάτα να το ανεβάζουμε, πεθαμένο format να το κατεβάζουμε...

Δημοσ.

Αν στο μέλλον δείς βέβαια παιχνίδια στο 360 σε blue-ray (πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω μιας και τα μισά του χρόνια τα έφαγε το 360, οπότε βούρ για 720) να δώ που θα κρυφτείς... και δεν θα είναι και χειμώνας...

Αυτο ειναι αδυνατον να γινει κατ'εμε(αν και μας εχει δειξει ποσο ''σεβεται'' το console gaming η MS με το θεμα του σκληρου πριν απο μερες):-)

Υ.γ2:Κοίτα να δείς που φτάσαμε πλέον να μιλάμε αρνητικά μόνο για το drive-speed του blue-ray και όχι πατάτα να το ανεβάζουμε, πεθαμένο format να το κατεβάζουμε...

Ετσι πανε αυτα.Ενα ενα διαγραφονται.

το πεθαμενο blu ray και η νικη του HD-DVD παει...

σειρα εχει το πεθαμενο ps3 και η νικη του 360.:-D

Δημοσ.
Αυτο ειναι αδυνατον να γινει κατ'εμε(αν και μας εχει δειξει ποσο ''σεβεται'' το console gaming η MS με το θεμα του σκληρου πριν απο μερες):-)

Ετσι πανε αυτα.Ενα ενα διαγραφονται.

το πεθαμενο blu ray και η νικη του HD-DVD παει...

σειρα εχει το πεθαμενο ps3 και η νικη του 360.:-D

Αντε να γινει αυτο για να παρεις το μερισμα απο τις μετοχες σου στη Sony...τι δεν εχεις μετοχες και θα παρεις τα απιδια;

Δεν πειραζει τουλαχιστον θα δικαιωθει το μοτο...it will be worth the wait:lol:

Δημοσ.
Αντε να γινει αυτο για να παρεις το μερισμα απο τις μετοχες σου στη Sony...τι δεν εχεις μετοχες και θα παρεις τα απιδια;

Δεν πειραζει τουλαχιστον θα δικαιωθει το μοτο...it will be worth the wait:lol:

Το ποιος εχει μετοχες εχει φανει απο τα ποστ εδω.

Υπηρχε ενας αγωνας εδω να αποδειξετε οτι το blu ray θα χασει.Τα ποστ μου σε αυτον τον αγωνα σας ηταν ελαχιστα σε σχεση με τα δικα σας.

Eγω το μονο που λεω παντα ειναι να μην βγαζουμε προωρα συμπερασματα.

Και μαλλον δικαιωθηκα.:-)

Δημοσ.
Το ποιος εχει μετοχες εχει φανει απο τα ποστ εδω.

Υπηρχε ενας αγωνας εδω να αποδειξετε οτι το blu ray θα χασει.Τα ποστ μου σε αυτον τον αγωνα σας ηταν ελαχιστα σε σχεση με τα δικα σας.

Eγω το μονο που λεω παντα ειναι να μην βγαζουμε προωρα συμπερασματα.

Και μαλλον δικαιωθηκα.:-)

Ποιον αγωνα μας βρε πρωτοπαλικαρο της Sony;

Εχεις δει εσυ πουθενα καποιο δικο μου κειμενο υπερ της μιας ή της αλλης πλατφορμας;

Χεσμενο το εχω τοσο το HD-DVD οσο και το Blueray...εμενα το μονο που με νοιαζει σαν καταναλωτη ειναι τι συμφερει τη τσεπουλα μου και ουτε ειμαι ταγμενος υπερ της μιας ή της αλλης εταιριας!!!

Οσο για τη δικαιωση σου φιλε να βγεις και στα καναλια να τη διατυμπανισεις...και εδω που τα λεμε ευτυχως που "δικαιωθηκες" γιατι με τη ψυχωση που ειχες αμα ειχαμε τα αντιθετα αποτελεσματα δεν σε εβλεπα καλα!!!:lol:

Δημοσ.
Red ring of death returns

Microsoft wants consumers to believe that its problems with the Xbox 360 console in terms of hardware failure are over.

But wandering through the Game Developers Conference halls and it's clear that the problem persists.

On Microsoft's own stand at the show one of the demo consoles has a rather familiar problem - the red ring of death. There's no way of knowing if this particular console was manufactured before or after Microsoft identified the problems with the machines.

But at the very least it's embarrassing for the company that its own stock of demo machines are still susceptible to the problem.

Θα μπορούσε να έβγαζε rood επειδή περάσε κάποιος και τραβήξε καταλάθος το καλώδιο τροφοδοσίας ή για κάποιον άλλον προσωρινό λόγο. Θα μπορούσε ακόμα να έπαθε κάποια βλάβη όπως μπορεί να πάθει κάθε προιόν μέσα στα πλαίσια ενός ανεκτού ποσοστού βλαβών και παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε έκθεση ηλεκτρονικών προιόντων.

Παρόλα αυτά, ο τύπος με βάση αυτό το συμβαν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "η MS θέλει να πιστεύουμε ότι έχει λύσει το πρόβλημα, όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!". :-)

Επομένως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο αρθογράφος ή δεν είναι καλά ενημερομένος, ή τρολάρει. Σε κάθε περίπτωση... failed.

Εχμμ... αγώνας ότι το blu ray θα χάσει? Που το είδες αυτό ρε pds? Άρχισες πάλι τα επαναστατικά σου... :P

Δημοσ.
Ποιον αγωνα μας βρε πρωτοπαλικαρο της Sony;

Οσο για τη δικαιωση σου φιλε να βγεις και στα καναλια να τη διατυμπανισεις...και εδω που τα λεμε ευτυχως που "δικαιωθηκες" γιατι με τη ψυχωση που ειχες αμα ειχαμε τα αντιθετα αποτελεσματα δεν σε εβλεπα καλα!!!:lol:

Kαταρχην εισαι εκτος τοπου και χρονου.

Παρε λοιπον το thread,στρωσε κωλο ,διαβασε,δες αν ειχα ψυχωση και ποιοι ειχαν ψυχωση;)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=148569&highlight=HD-DVD

Σε οποιο μηνυμα ειδες ''ψυχωση'' απο εμενα ποσταρε το εδω αλλιως παρε πισω τους χαρακτηρισμους και παραδεξου οτι εκανες λαθος.

Εχεις δει εσυ πουθενα καποιο δικο μου κειμενο υπερ της μιας ή της αλλης πλατφορμας;

Οχι για σενα μαλλον δεν εχω δει,αλλα εσυ μου εκανες επιθεση χωρις λογο.

Δημοσ.
Εχμμ... αγώνας ότι το blu ray θα χάσει? Που το είδες αυτό ρε pds? Άρχισες πάλι τα επαναστατικά σου... :P

Μιλτο δες το thread που εδωσα και θα καταλαβεις.:-)

Δημοσ.

Εγώ περιμένω κάποιον που πήρε το addon να κάνει ένα petition βρε αδερφέ να δώσει η ms όταν με το καλό βγάλει ένα br player addon να τους το δώσει δωρεάν.200 ευρώ πάνε άκλαφτα fanboys ε?Κρίμα

για το θέμα της χωρητικότητας σκατά τα πάνε και οι δυο.Η MS με τα 4 dvdια για το lost odyssey(όπως στο psx με τα final fantasy) και η Sony με τα 20 λεπτά installation για το dmc4

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να στρωσω κωλο για να δω οτιδηποτε...φανατισμενα ατομα υπερ της μιας ή της αλλης εταιριας πραγματικα μου προκαλουν το γελιο.

Και δεν σου εκανα επιθεση οπως λες απλα υπεθεσα οτι για να χαρηκες τοσο πολυ με την επικρατηση του blueray πρεπει να εχεις καποιο οικονομικο οφελος...γιατι αμα δεν εχεις και χαιρεσαι τοσο πολυ που θα κονομησει η Sony τοτε κατι δεν παει καλα.;)

Υ.Γ

Εννοειται οτι το ιδιο θα ελεγα και στην αντιθετη περιπτωση...δηλαδη αμα επικρατουσε το HD-DVD και βγαινανε καποιοι και πανηγυριζανε σαν μικρα παιδια.;)

Δημοσ.
άλλα 5giga στον 40αρι και 20-25 λεπτουλακια installation το τρομερο bluray

νεα περιπτωση: Lost Planet.

Πραγματικά σε χαίρομαι! Είσαι πάντα εκεί σε κάθε συζήτηση. Χαράς το κουράγιο σου!

Απλά κάνε μου την χάρη και μην συνδέεις πάντοτε το Install με το Blu!

To Blu έχει τα υπέρ και τα κατά του. Για παράδειγμα:

Υπέρ: Χώρος

Κατά: Ταχύτητα

Μην τα ισοπεδώνεις φίλτατε. Υπάρχουν πάντοτε και υπέρ και κατά.

Για παράδειγμα, το DVD έχει και αυτό υπέρ και κατά:

Υπέρ: Ταχύτητα

Κατά: Χώρος

Επίσης όπως έχουμε ξαναπεί υπάρχουν και απλοί casual gamers, που την κονσόλα γουστάρουν να την χρησιμοποιούν και σαν player.

Αναφέρω και ορισμένα πρόσφατα περιστατικά:

Α. Φίλτατος αγόρασε PS3 γιατί του είχε καεί το dvd του και το παλιό χοντρό PS2 του έχει αρχίσει και αυτό να τα παίζει. Και πάλι καλά που κράτησε τόσα χρόνια το PS2 του γιατί χρόνια τώρα παίζει dvd σε αυτό. Με χαρά το παλικάρι πείρε το PS3 να το έχει και για dvd και για Blu και για κανα παιχνιδάκι.

Β. Άλλος φίλος με πείρε τηλ μέσα στις γιορτές γιατί δεν μπορούσε να κάνει το Wii να παίξει DVD… δεν ήξερα να του απαντήσω.

Τι να κάνουμε η sony είχε συνηθίσει τον κοσμάκη να χρησιμοποιούν το PS και σαν player. Είναι κακό αυτό? Είπαμε ακόμα ξέρω πολλούς που έχουν το PS1 για CD audio player με πολλές μετατροπές. Ξερω και κάποιους που δεν έχουν stand alone DVD Player αλλα έχουν το PS2 για τυτό. Είναι κακό?

Όχι Δεν είναι κακό. Έχει συνηθίσει ο κοσμάκης το PS να είναι και player. Και καλά κάνουν.

Άρα μην το καταδικάζουμε το Blu. Δεν έχεις τίποτα θετικό να πείς δηλαδή για το Blu ? Δεν έχεις γνωστούς που να γουστάρουν το PS σαν player?

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται να στρωσω κωλο για να δω οτιδηποτε...φανατισμενα ατομα υπερ της μιας ή της αλλης εταιριας πραγματικα μου προκαλουν το γελιο.

Ναι αλλα δεν μπορεις να τους βαζεις ολους στην ιδια μοιρα.Επειδη ''αποκρουω'' το μισος που υπαρχει εδω για την sony δεν με κανει αυτοματα fanboy ή Τroll.

To λαθος σου ειναι οτι κρινεις πολυ επιφανειακα καποιον χωρις να σε απασχολει και πολυ το τι γραφει.Δινεις την ταμπελα του fanboy επειδη τα βαζει με τους sony haters και μονο.

Και δεν σου εκανα επιθεση οπως λες απλα υπεθεσα οτι για να χαρηκες τοσο πολυ με την επικρατηση του blueray πρεπει να εχεις καποιο οικονομικο οφελος...γιατι αμα δεν εχεις και χαιρεσαι τοσο πολυ που θα κονομησει η Sony τοτε κατι δεν παει καλα.;)

Δεν ειναι θεμα χαρας.Τα ποστ μου ειτε οταν το blu ray πηγαινε καλα ειτε οταν δεν ειχε κριθει τιποτα δεν ξεπερνανε τα 4-5 και κανενα δεν ηταν για πανηγυρισμους...

Ουτε στο Ps3forums ουτε και εδω..

Οταν οι αλλοι θαβουν ανελεητα το ενα φορματ και ειναι σιγουροι για την επικρατηση του αλλου,ενα σχολιο(σαν το ποστ μου) δεν νομιζω οτι δειχνει κατι.

Εγω θα σου προτεινα να το διαβασεις απο την αρχη εκεινο το τοπικ και θα καταλαβεις πολλα...

Δημοσ.

Β. Άλλος φίλος με πείρε τηλ μέσα στις γιορτές γιατί δεν μπορούσε να κάνει το Wii να παίξει DVD… δεν ήξερα να του απαντήσω.

off topic : Προς το παρόν δεν γίνεται αλλα απο μάρτιο/απρίλιο θα δούνε πολλά τα μάτια μας (αν όλα πάνε καλά)

+1 στην υπόλοιπη απάντηση... Η ισοπέδωση και οι παρωπίδες δεν είναι ότι καλύτερο για λογικά (σκεπτόμενα?) άτομα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...