man_of_the_moon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Εχουμε 2008 και το αρθρο λεει για το 2011 ! 2011 - 2008 = 3(απο τα λιγα μαθηματικα που ξερω, βασικα ψεματα χρησιμοποιησα κομπιουτερακι ) μμμ σε 3 χρονια θελω προσωπικα την επομενη γενια κονσολων! Αν ακομα παιζουμε με αυτες θα με χαλασει! Ειμαι της γνωμης καθε 4-5 χρονια οι κονσολες πρεπει να αλλαζουν ! Απαντηση στον ultralisk! Καλο θα ειναι να γινει σε αυτη την γενια του ΧΒΟΧ τωρα αν δεν γινει ! Τι να πω δεν ξερω ποσο θα ζωριστει το 360 σε πωλησεις! Just Gamer : Δεν ξερω τιποτα, την αποψη μου λεω, αν πιστευεις τιποτα αλλο γιατι οι τιμες ειναι ετσι δωσε επιχειρηματα! Εγω σε οσα πολυκαταστηματα με ηλεκτρικες συσκευες εχω μπει αλλα και περιοδικα διατυμπανιζουν το PS3 σαν το πιο φθηνο bluray player ειναι τυχαιο αυτο ?
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Όπως το είπες "το ποιο φτηνό blu ray player" όχι την ποιο φτηνή κονσόλα. Δηλαδη επικεντρώνονται στο κομμάτι του player εφόσον δεν έχει να αναδείξει κάτι άλλο. εγώ αυτό το λέω ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά πιάνετε(όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν)
anamenos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 από forum που διαβάζω , η ανακοίνωση της warner φαίνεται να έχει αποτρέψει τη MS στο να ενσωματώσει στη κονσόλα το ΗD DVD DRIVE, και ότι η έλλειψη stock μπορεί να είναι και αποτέλεσμα της παραγωγής τέτοιον XBOX360...
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 άλλα 5giga στον 40αρι και 20-25 λεπτουλακια installation το τρομερο bluray νεα περιπτωση: Lost Planet.
tid_ff Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Wii = εκτος ανταγωνισμου XBOX360 vs PS3 : 1 ο Bill Gates δεν πρεπει να κυριαρχησει στις κονσολες. δεν σας φτανει στα PC? 2 το high definition DVD δεν πιανει μια μπροστα στο επικο Blu-ray και 3 απο το ονομα μπορεις να καταλαβεις την ποιοτητα XBOX(μεταφραση: ΧΚΟΥΤΙ) αθλιο, απο την αλλη playstation (μεταφραση: σταθμος παιχνιδιου) τελειο!!! απο εδω και περα βγαλτε συμπερασμα....
modecris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 απο εδω και περα βγαλτε συμπερασμα.... Για ποιόν; Κρίνεις την απόδοση μιας κονσόλας από το όνομά της,μετά ανακατεύεις και ολίγο HD DVD που δεν έχει καμία σχέση με αυτό... Μόνο στο 1 έχεις ένα δίκιο μόνο που αυτό ισχύει και για την sony. PS:Το xbox διαβάζετε ως "σεξ μποξ".
dreaming123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 tid_ff οκ ότι πείς... 1 Αυτό είναι καλό για εμάς τους χρήστες που έσφιξε τα ζωνάρια στην sony. 2.Επικό blu-ray?όκ αλλά μιλάμε για κονσόλες και παιχνίδια. 3.(Και ο λόγος που σου απαντώ)Οκ η επόμενη κονσόλα της microsoft θα έχει διάφορες ονομασίες όπως Μόνικα Μπελούτσι,Κάμερον Ντιαζ,Σάλμα Χάγιεκ ωστε να έχει ωραίο όνομα και ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός θα παίρνει και την έκδοση με φόρεμα,μαγιό,κτλ
gjimmys Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδες εχω μια απορια το PS3 θα χρησιμοποιείται και για παιχνιδομηχανη και για blueray.Αυτο δεν θα επιβαρύνει το driver;
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 όχι ρε φίλε γιατί να το επιβαρύνει αφού γι' αυτή τη δουλειά έχει φτιαχτεί. Είναι σαν να μου λες ότι το dvdrom drive του 360 δεν μπορεί να παίζει και ταινίες dvd γιατί θα επιβαρύνουν το drive..
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλά δυστυχώς τα παραδείγματα που τα φτύνει το blue ray player είναι πολλά.
gjimmys Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλά δυστυχώς τα παραδείγματα που τα φτύνει το blue ray player είναι πολλά. Στο PS3 εννοεις;Που το γραφει φιλε μου γιατι ειμαι ετοιμος να το παρω
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Wii = εκτος ανταγωνισμου XBOX360 vs PS3 : 1 ο Bill Gates δεν πρεπει να κυριαρχησει στις κονσολες. δεν σας φτανει στα PC? 2 το high definition DVD δεν πιανει μια μπροστα στο επικο Blu-ray και 3 απο το ονομα μπορεις να καταλαβεις την ποιοτητα XBOX(μεταφραση: ΧΚΟΥΤΙ) αθλιο, απο την αλλη playstation (μεταφραση: σταθμος παιχνιδιου) τελειο!!! απο εδω και περα βγαλτε συμπερασμα.... Εβγαλα συμπερασμα...
yakuza Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Wii = εκτος ανταγωνισμου XBOX360 vs PS3 : 1 ο Bill Gates δεν πρεπει να κυριαρχησει στις κονσολες. δεν σας φτανει στα PC? 2 το high definition DVD δεν πιανει μια μπροστα στο επικο Blu-ray και 3 απο το ονομα μπορεις να καταλαβεις την ποιοτητα XBOX(μεταφραση: ΧΚΟΥΤΙ) αθλιο, απο την αλλη playstation (μεταφραση: σταθμος παιχνιδιου) τελειο!!! απο εδω και περα βγαλτε συμπερασμα....
p3tran Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 οσοι θεωρειτε το bluray απαραιτητο αλλα δεν θελετε ps3, περιμεντε λιγο να παρετε 360 με bluray
Daredevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 οσοι θεωρειτε το bluray απαραιτητο αλλα δεν θελετε ps3, περιμεντε λιγο να παρετε 360 με bluray γιατί ρε petran για να φορτώνει αύριο το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις