man_of_the_moon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Ακόμα δεν κέρδισε τίποτα γιατί πολύ απλά πόσο πιστεύεις ότι θα μείνουν ακριβά τα σκέτα blu ray player? Εγω πάλι δεν πιστεύω ότι θα μείνουν για πολύ σε αυτές της ακριβές τιμές. Κερδισε σιγουρα το πολεμο των Format (BluRay vs HDDVD)! Και οσο δε για το ποτε θα πεσουν οι τιμες στα bluray players μαλλον οταν αρχισει να περναει μπροστα σε πωλησεις το PS3 το 360 και παραλληλα θα εχει και τιτλους να το συναγωνιστει! Καθαρα αυτη την στιγμη φαινεται οτι κραταει ΨΗΛΑ την τιμη των BluRay Players μονο και μονο να πουλαει PS3 για τo πιο "φθηνο" BluRay player! Και απο οτι φαινεται το πετυχαινει! Μπαινει μεσα αρκετα με την πτωση τιμης PS3 , παιρνει πισω μερικα φραγκα απο οσα κουταβια αγοραζουν τον ακριβo Sony BluRay player και μελλοντικα θα ριξει τιμες στα players θα κρατησει μια σταθερη τιμη του PS3 να παρει τα σπασμενα πισω και βουαλα παλι θα εχει το καρπουζι και το μαχαιρι! Δεν μου αρεσει το παραπανω αλλα απο οτι φαινεται ετσι οδευει!
MiltoZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 January NPD Nintendo Wii 274k PlayStation 3 269k PlayStation 2 264k Nintendo DS 251k Sony PSP 230k Xbox 360 230k και αυτα τα νουμερα θα τα αμφισβητησουν μερικοι? Τα νούμερα είναι δεδομένα, το θέμα είναι πως τα ερμηνεύεις. Εφόσον το wii και το 360 είχαν έλλειψη σε κονσόλες σε αντίθεση με το ps3, το μόνο που μου λένε αυτά τα νούμερα είνια ότι το ps3 κρατήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα για την εποχή, κάτι που ήταν αναμενόμενο γιατί όπως έχουμε ξαναπει εδώ παλιότερα, από φέτος το ps3 θα αρχήσει να πηγαίνει καλύτερα στην Αμερική και πιθανόν θα αρχήσει να μειώνει την απόσταση στο σύνολο. Καλό είναι οι καλές πωλήσεις hardware να συνοδευτούν και από αντίστοιχες software για να γίνει το ps3 το ίδιο ελκυστικό με το 360 για τους παραγωγούς/devs.
anamenos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Κερδισε σιγουρα το πολεμο των Format (BluRay vs HDDVD)! Και οσο δε για το ποτε θα πεσουν οι τιμες στα bluray players μαλλον οταν αρχισει να περναει μπροστα σε πωλησεις το PS3 το 360 και παραλληλα θα εχει και τιτλους να το συναγωνιστει! Καθαρα αυτη την στιγμη φαινεται οτι κραταει ΨΗΛΑ την τιμη των BluRay Players μονο και μονο να πουλαει PS3 για τo πιο "φθηνο" BluRay player! Και απο οτι φαινεται το πετυχαινει! Μπαινει μεσα αρκετα με την πτωση τιμης PS3 , παιρνει πισω μερικα φραγκα απο οσα κουταβια αγοραζουν τον ακριβo Sony BluRay player και μελλοντικα θα ριξει τιμες στα players θα κρατησει μια σταθερη τιμη του PS3 να παρει τα σπασμενα πισω και βουαλα παλι θα εχει το καρπουζι και το μαχαιρι! Δεν μου αρεσει το παραπανω αλλα απο οτι φαινεται ετσι οδευει! αυτό πάει να πει σωστό Marketing, και είναι και ένας από τους λόγους που διαπρέπει η SONY σε όλους τους τομείς, πάρτε παράδειγμα το PS2...
Ogami Itto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Aυτό(http://arstechnica.com/news.ars/post/20080214-xbox-360-failure-rates-worse-than-most-consumer-electornics.html) έχει σχολιαστεί καθόλου;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη καποιοι ειστε αριθμολαγνοι,μονο οποτε σας συμφερει,καλο θα ειναι να ριξετε και μια ματια στα software sales της καθε κονσολας και επισης στα λεφτα που ξοδεψε ο κοσμος για να αγορασει περιφερειακα για τη καθε κονσολα. Αμα αντεχετε ριξτε μια ματια τα εχει ποσταρει ο φιλος privateer σε καποιο αλλο thread...και η κατασταση αυτη δεν ειναι παροδικη για 1 μηνα αλλα εδω και πολλους μηνες.
ultralisk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη καποιοι ειστε αριθμολαγνοι,μονο οποτε σας συμφερει,καλο θα ειναι να ριξετε και μια ματια στα software sales της καθε κονσολας και επισης στα λεφτα που ξοδεψε ο κοσμος για να αγορασει περιφερειακα για τη καθε κονσολα. Αμα αντεχετε ριξτε μια ματια τα εχει ποσταρει ο φιλος privateer σε καποιο αλλο thread...και η κατασταση αυτη δεν ειναι παροδικη για 1 μηνα αλλα εδω και πολλους μηνες. σωστός...ΤΟΠ 10 για software και μόνο ένας τίτλος του PS3, multiplatform και αυτός από το ποστ του privateer Top 10 software: 360 CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE ACTIVISION (CORP) NOV 2007 MATURE (M) 1 330.9K WII PLAY W/ REMOTE NINTENDO OF AMERICA FEB 2007 EVERYONE (E) 2 298.1K WII GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK W/ WIREACTIVISION (CORP) OCT 2007 TEEN (T) 3 239.6K 360 ROCK BAND SPECIAL ED BUNDLE MTV GAMES/ELECTRONIC ARTS NOV 2007 TEEN (T) 4 183.8K 360 GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK W/ WIREACTIVISION (CORP) OCT 2007 TEEN (T) 5 182.7K WII SUPER MARIO GALAXY NINTENDO OF AMERICA NOV 2007 EVERYONE (E) 6 172K 360 BURNOUT PARADISE ELECTRONIC ARTS JAN 2008 EVERYONE 10+ (E10+) 7 144.1K PS3 CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE ACTIVISION (CORP) NOV 2007 MATURE (M) 8 140K NDS MARIO PARTY NINTENDO OF AMERICA NOV 2007 EVERYONE (E) 9 138.5K NDS MARIO AND SONIC: OLYMPIC GAMES SEGA OF AMERICA JAN 2008 EVERYONE (E) 10 133K
MiltoZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Aυτό(http://arstechnica.com/news.ars/post/20080214-xbox-360-failure-rates-worse-than-most-consumer-electornics.html) έχει σχολιαστεί καθόλου; Μπα, όχι ποτέ δεν έχουμε σχολιάσει το failure rate του 360. Ευκαιρία είναι τώρα που το παραθέτεις να το σχολιάσουμε, μιας και είναι και πολύ επίκαιρο. p.s. για να είμαι δίκαιος το συγκεκριμένο άρθρο δεν νομίζω να έχει σχολιαστεί, αλλά έχουν σχολιαστεί άπειρες φορές πολλά άλλα που λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα, και χειρότερα ;]
man_of_the_moon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 αυτό πάει να πει σωστό Marketing, και είναι και ένας από τους λόγους που διαπρέπει η SONY σε όλους τους τομείς, πάρτε παράδειγμα το PS2... Αρα εχει την εμπειρια , εχει το σωστο marketing και βεβαια παταει σε ενα τεραστιο κοινο και ονομα(Playstation - Sony γενικος) που εχει φτιαξει ! Γιατι οποια αλλη εταιρια εκανε τετοια θα ετρωγε μεγαλη χυλοπιτα! Αλλα μακαρι να εχουμε και την επομενη χρονια παλι 3τρις κονσολες στο παιχνιδι και οχι μια η 2 το πολυ με την μια να μην φαινεται και την αλλη να παιρνει την αγορα!
Ogami Itto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 για να είμαι δίκαιος το συγκεκριμένο άρθρο δεν νομίζω να έχει σχολιαστεί, αλλά έχουν σχολιαστεί άπειρες φορές πολλά άλλα που λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα, και χειρότερα ;] Ναι, αυτό εννοούσα, τα τελευταία επίσημα στοιχεία, γιατί το rrod είναι συνεχώς στο στόμα των απανταχού xbx-haters.
man_of_the_moon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 By the way πιστευω οτι ειναι ωρα η Microsoft να ανακοινωσει ενα bluray addon! Και η GDC νομιζω ειναι το καταληλοτερο μερος να το κανει! Μεχρι την Ε3 νομιζω οτι θα ειναι λιγο αργα!
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Αρα εχει την εμπειρια , εχει το σωστο marketing και βεβαια παταει σε ενα τεραστιο κοινο και ονομα(Playstation - Sony γενικος) που εχει φτιαξει !Γιατι οποια αλλη εταιρια εκανε τετοια θα ετρωγε μεγαλη χυλοπιτα! Αλλα μακαρι να εχουμε και την επομενη χρονια παλι 3τρις κονσολες στο παιχνιδι και οχι μια η 2 το πολυ με την μια να μην φαινεται και την αλλη να παιρνει την αγορα! Απαντώ και στους δυο(man_of_the_moon & anamenos) ταυτόχρονα(Ποιος είμαι ο πούστης ακόμα και multitasking έγινα για εσάς). 1. Που το ξέρετε ότι η sony κανονίζει τι τιμές θα έχουν όλα τα blu ray player εφόσον δεν είναι της sony. Θα μου πείτε η sony δίνει δικαιώματα για να βγει ένα player που θα παίζει blu ray αλλά δεν είναι ο ΜΟΝΟΣ παράγοντας που κρίνει την τιμή ενός player σωστά? 2. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα(Sony playstation2(Best seller κονσόλα όλων των εποχών που δεν πρόκειται να τη φτάσει κανένας σε πωλήσεις για χρόνια) με sony playstation 3(Με το ζόρι πουλαει κονσόλες ακόμα(Μειώνοντας την τιμή της, αφαιρώντας(Ενώ το 360 πρόσθετε(βλέπε hdmi θύρα) πράγματα που είχε σαν αρχή πάνω, κάνοντας μαρκετίστικα κόλπα κ.α. πολλά...) 3. Το ότι υπάρχουν ΠΟΛΥ περισσότερα παιχνίδια για το 360 απ' ότι για το ps3 δεν είναι και τίποτα σπουδαίο(Έτσι δεν λέτε εσείς οι sonakides) να σας θυμίσω λοιπόν ότι τον πόλεμο xbox1 vs. ps2 το κέρδισε η sony γιατί πολύ απλά είχε απίστευτα πολύ περισσότερους τίτλους(& Εταιρίες) παιχνιδιών απ' ότι οποιαδήποτε κονσόλα εκείνη την εποχή σε σχέση με την τεχνολογικά ανώτερη κονσόλα που ήταν το xbox1(Σας θυμίζει τίποτα στο ανάποδο?) Πιστεύω να σας κάλυψα με το θέμα.
ultralisk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 By the way πιστευω οτι ειναι ωρα η Microsoft να ανακοινωσει ενα bluray addon!Και η GDC νομιζω ειναι το καταληλοτερο μερος να το κανει! Μεχρι την Ε3 νομιζω οτι θα ειναι λιγο αργα! δεν νομίζω να είναι απαραίτητο ένα τέτοιο add-on και το θεωρώ απίθανο να το δούμε σε αυτό το ΧΒΟΧ
Apokleiros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Το ps3 εαν δεν ειχε το ονομα playstation μπροστα και το blu ray που μας το πασαρουν για το φτινο Blu ray , δεν θα ειχε περασει τα 5.000.000 πωλησεις με τιποτα ! Περιμενω στο μελλον ανακαμψει αλλα μην ασπρισουν και τα μαλια μου και ελπιζω η ανακαμψη να μην ερθει με την εισοδο του χβοχ 720, γιατι τοτε θα παει παταρι με τις υπολοιπες αρχαιολογιες που εχω μαζεψει! Και πραγαματικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της θα το κρατισω 10 χρονια στην αγορα, εαν αρχισει να αποδιδει στα 5 χρονια , θα μου φαινεται ηδη αρχαιο!
foufoutios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Με την ιδια λογικη, αν το ΧΒΟΧ δεν ειχε βγει στην αγορα 1,5 χρονο νωριτερα και δεν ειχε τοσο χαμηλη τιμη, τοτε δε θα ειχε πουλησει τοσο πολυ... Με υποθεσεις δεν κανουμε τιποτα παιδια... Ας ποσταρουμε και κανενα γεγονος (εχω να δω ενα αληθινο νεο εδω και πολλες σελιδες)
jesE Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Firm: PS3 to Outsell Wii, Xbox 360 by 2011. Reuters.
Προτεινόμενες αναρτήσεις