Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
January NPD

Nintendo Wii 274k

PlayStation 3 269k

PlayStation 2 264k

Nintendo DS 251k

Sony PSP 230k

Xbox 360 230k

και αυτα τα νουμερα θα τα αμφισβητησουν μερικοι?

ΓΟΥΑΑΑΑΑΟΥ ! ! ! :shock:

Δημοσ.

Kριμα και εγω νομιζα οτι πεθαινε η κονσολα:-)

Δημοσ.

Ναι μήπως ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό?

Το ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΟ για τον μήνα Ιανουάριο και όχι συνολικά μέχρι σήμερα τι έχει πουλήσει(Παγκόσμια και όχι μόνο στην Αμερική που δείχνει το παραπάνω σάϊτ) η κάθε κονσόλα.

Μου φαίνεται(Γνώμη μου) βλέπετε ότι σας συμφέρει και όχι τα πράγματα απ' όλες τις οπτικές γωνίες.

Δημοσ.

όχι ρε φίλε το πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά το PS3 (λόγω blu ray και Warner) έχει ξεπεράσει το 360 σε πωλήσεις σε ΗΠΑ και Καναδά....

Δημοσ.

Καλά νούμερα για ps3 αν και αναμενόμενα μετα την ανακοινωση της Warner αλλα και κυριώς λόγω των ελλέιψεων σε κονσόλες των αλλων 2 μετά τα Χριστούγεννα (παρόλα αυτα το wii παλι παρέμεινε πρωτο). Να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει...

Δημοσ.

Σωστός ο anamenos λόγο των ταινιών καθαρά μπόρεσε και ξεπέρασε το 360 γιατί αν αρχίσουν και πέφτουν οι τιμές των απλών blu ray players τότε να δω τι πωλήσεις θα κάνει το ps3.

Δημοσ.
Το σημαντικό για το Ps3 δεν είναι ότι ξεπέρασε το 360 αλλά το ότι ξεπέρασε το PS2....

Πάρα πολύ καλό αυτό φίλε πολύ καλό....

Σωστοί είστε και οι τρεις παιδιά.

Συνεχίστε έτσι...

Μα καλά δεν βλέπει ότι δεν τραβάει το ps3 η sony και προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να πουλήσει λίγο περισσότερες κονσόλες αλλά δεν ξέρει ότι δεν είναι κάθε μέρα του άι Γιαννιού(Sony playstation2).

Δημοσ.

η επικράτηση του Blu ray πραγματικά έσωσε την κατάσταση για την SONY...όποιος πλέον θέλει Blu ray player θα πάρει PS3 αφού στα λεφτά του συμφέρει ασυζητητί

τι θα γινόταν σε περίπτωση που επικρατούσε το HD DVD και πήγαινε στον κουβά το Blu ray;θα είχαμε άλλη μία περίπτωση SEGA

απλά, ρίσκαρε η SONY και κέρδισε

Δημοσ.

" απλά, ρίσκαρε η SONY και κέρδισε"

Ακόμα δεν κέρδισε τίποτα γιατί πολύ απλά πόσο πιστεύεις ότι θα μείνουν ακριβά τα σκέτα blu ray player?

Εγω πάλι δεν πιστεύω ότι θα μείνουν για πολύ σε αυτές της ακριβές τιμές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...