JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=11&cat=X360&art_id=4516BENTOYZA παλι! Οι sonakides τρώνε την μια ήτα πάνω απ' την άλλη.:lol: Δεν τους χαλάει πιστεύω.
Udontneed2know Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 απο το λινκ Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Computer and Videogames, η Rockstar έδωσε τέλος στη φημολογία καθώς επιβεβαίωσε ότι το online τμήμα του Grand Theft Auto IV θα υπάρχει και στις δύο εκδόσεις του τίτλου.
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ μόνο μια λέξη περιγράφει την ήτα που φάγαμε εμείς η xboxakides(η λέξη είναι : Bumber...) πως γυρίζουν έτσι τα πράγματα εεε.
MiltoZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως θες να πεις bummer? Και εντάξει, πες ότι ο Apokleiros είναι σε νιρβάνα από τότε που έγινε xboxάκιας και δεν το διάβασε καλά το άρθρο πριν ποστάρει και πες ότι δεν το διάβασες κι εσύ... στην συνέχεια και με την διαυκρίνηση του Udontneed2know, την ήττα που την είδες? :] Έχει χαθεί η μπάλα.
The_Edge Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις δίκιο, εχει χαθεί εντελώς η μπάλα. Η αξιολόγηση και η κατανόηση των φημών και ειδήσεων είναι είδη προς εξαφάνιση.
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Miltoz εγώ το διάβασα μια χαρά αλλά όταν το διάβασα δεν υπήρχε αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι προστέθηκε μετά: "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:58 Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Computer and Videogames, η Rockstar έδωσε τέλος στη φημολογία καθώς επιβεβαίωσε ότι το online τμήμα του Grand Theft Auto IV θα υπάρχει και στις δύο εκδόσεις του τίτλου."
foufoutios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Που να μην εγραφε και αυτο δηλαδη "Φυσικά τα παραπάνω δημιουργούν πολλές απορίες σχετικά με το κατά πόσο ισχύουν, ενώ οι περισσότεροι θα θυμούνται τις δηλώσεις του Mattrick τον περασμένο Δεκέμβριο όπου και τότε ισχυριζόταν τα ίδια." θα ειχατε βγει ολοι και θα καιγατε τα playstation στο Συνταγμα..
Apokleiros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 MiltoZ μετα το προσθεσε, εγω καλα εκανα και το ποσταρα, το gameover μετα εμαθε οτι ειναι και για τις 2 κονσολες! και δεν εχω παθει καμια nirvana , απλα λέω αυτο που βλεπω, εχω κραξει σε πολλα το 360 και δεν τα περνω πισω. Τωρα κραζω το ps3 σε αυτα που δεν μου αρφεσουν και οχι μονο σε εμενα. Απογοιτευμενους χρηστες PS3 ξερω πολλους!
Apokleiros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Miltako απο το να κραζεις χωρις να ξερεις καλυτερα να μασας παρα να μιλας! Σωστα βγηκα και ειπα για την ειδηση γιατι ετσι εγραφε μετα εγινε η συμπληρωση απο το site , εξυπνακια!
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ελεος παιδια, για κονσολες μιλαμε...Τι ενταση ειναι αυτη...
anamenos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 hardcore gaming room :lol: Video: http://uk.youtube.com/watch?v=HfkypQVvVg4&feature=related
dreaming123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ποιος ανέβασε το δωμάτιο μου στο ίντερνετ?
klainmaingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Το μόνο ενδιαφέρον είναι τα πολλά originals για 360... Κατα τα άλλα μου έκλασε τρείς μάντρες ;p
DJTaurus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 hardcore gaming room :lol: Video: http://uk.youtube.com/watch?v=HfkypQVvVg4&feature=related Σιγα τα ωα ....o κολλητός μου έχει στο δωμάτιο του τα εξης-->360 (το αγόρασε δευτερη φορά για να ξενιάσει μια και καλή με το πρόβλημα του ring of death),υπολογιστή αξίας περίπου 2.500 ευρώ (παρόλα αυτα το crysis του κάνει κολλήματα...περιμένει την επόμενη γενια καρτών γραφικών που θα βγει το πάσχα για να μπορει να το παίζει ultra high),Ps3 (το πήρε πριν λιγες μέρες απο ebay επειδη ηθελε μονο την 60GB έκδοση η οποια έχει εξαντληθει....το buy out του εφτασε 700 ευρω!!!!),PSP το οποιο το έχει συγχρονίσει ήδη με το Ps3,Nintendo Wii (έχει πόρωση με τα mario),Τοshiba Regza 37''/100herz και ειδικά για το Ps3 (επειδή έχει ασυμπίεστο ήχο) αγόρασε 7.1 onkyo (μονο ο ενισχυτής κοστίζει περίπου 600 ευρω) που υποστηριζει την τελευται γενιά του DTS (ο ήχος στο Uncharted είναι καλύτερος και απο cinema)....αντε να αγοράσει την κιθάρα για το Guitar Hero και να ολοκληρωθει το πακετο....καλο μας Καψιμο!!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Απ' ότι κατάλαβα ο φίλος σου πεινάει δεν έχει να φάει έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις