Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το λινκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Computer and Videogames, η Rockstar έδωσε τέλος στη φημολογία καθώς επιβεβαίωσε ότι το online τμήμα του Grand Theft Auto IV θα υπάρχει και στις δύο εκδόσεις του τίτλου.
Δημοσ.

Μήπως θες να πεις bummer? Και εντάξει, πες ότι ο Apokleiros είναι σε νιρβάνα από τότε που έγινε xboxάκιας και δεν το διάβασε καλά το άρθρο πριν ποστάρει και πες ότι δεν το διάβασες κι εσύ... στην συνέχεια και με την διαυκρίνηση του Udontneed2know, την ήττα που την είδες? :]

Έχει χαθεί η μπάλα. :P

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, εχει χαθεί εντελώς η μπάλα. Η αξιολόγηση και η κατανόηση των φημών και ειδήσεων είναι είδη προς εξαφάνιση.

Δημοσ.

Miltoz εγώ το διάβασα μια χαρά αλλά όταν το διάβασα δεν υπήρχε αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι προστέθηκε μετά:

"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:58

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Computer and Videogames, η Rockstar έδωσε τέλος στη φημολογία καθώς επιβεβαίωσε ότι το online τμήμα του Grand Theft Auto IV θα υπάρχει και στις δύο εκδόσεις του τίτλου."

Δημοσ.

Που να μην εγραφε και αυτο δηλαδη "Φυσικά τα παραπάνω δημιουργούν πολλές απορίες σχετικά με το κατά πόσο ισχύουν, ενώ οι περισσότεροι θα θυμούνται τις δηλώσεις του Mattrick τον περασμένο Δεκέμβριο όπου και τότε ισχυριζόταν τα ίδια." θα ειχατε βγει ολοι και θα καιγατε τα playstation στο Συνταγμα.. :P

Δημοσ.

MiltoZ μετα το προσθεσε, εγω καλα εκανα και το ποσταρα, το gameover μετα εμαθε οτι ειναι και για τις 2 κονσολες! και δεν εχω παθει καμια nirvana , απλα λέω αυτο που βλεπω, εχω κραξει σε πολλα το 360 και δεν τα περνω πισω. Τωρα κραζω το ps3 σε αυτα που δεν μου αρφεσουν και οχι μονο σε εμενα. Απογοιτευμενους χρηστες PS3 ξερω πολλους!

Δημοσ.

Miltako απο το να κραζεις χωρις να ξερεις καλυτερα να μασας παρα να μιλας! Σωστα βγηκα και ειπα για την ειδηση γιατι ετσι εγραφε μετα εγινε η συμπληρωση απο το site , εξυπνακια!

Δημοσ.

Σιγα τα ωα :P....o κολλητός μου έχει στο δωμάτιο του τα εξης-->360 (το αγόρασε δευτερη φορά για να ξενιάσει μια και καλή με το πρόβλημα του ring of death),υπολογιστή αξίας περίπου 2.500 ευρώ (παρόλα αυτα το crysis του κάνει κολλήματα...περιμένει την επόμενη γενια καρτών γραφικών που θα βγει το πάσχα για να μπορει να το παίζει ultra high),Ps3 (το πήρε πριν λιγες μέρες απο ebay επειδη ηθελε μονο την 60GB έκδοση η οποια έχει εξαντληθει....το buy out του εφτασε 700 ευρω!!!!),PSP το οποιο το έχει συγχρονίσει ήδη με το Ps3,Nintendo Wii (έχει πόρωση με τα mario),Τοshiba Regza 37''/100herz και ειδικά για το Ps3 (επειδή έχει ασυμπίεστο ήχο) αγόρασε 7.1 onkyo (μονο ο ενισχυτής κοστίζει περίπου 600 ευρω) που υποστηριζει την τελευται γενιά του DTS (ο ήχος στο Uncharted είναι καλύτερος και απο cinema)....αντε να αγοράσει την κιθάρα για το Guitar Hero και να ολοκληρωθει το πακετο....καλο μας Καψιμο!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...