JUST-GAMER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ρε εντάξει πρέπει να σοβαρευτούμε εδώ μέσα.... .... Η δικιά μου είναι η καλύτερη κονσόλα !!!! :p:p:p:p:p Η δικιά σου μπορεί να είναι η καλύτερη η δικιά μου όμως είναι η ομορφότερη - ποιο έξυπνη - ποιο καπάτσα και άλλα πολλά που δεν επιτρέπετε να πω... Ωχχ!!! για κονσόλες μιλάμε μπερδεύτηκα...:lol:
man_of_the_moon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μια κοινοτητα ειμαστε ρε παιδια μια ζωντανη κοινοτητα ! Υπαρχει καθε λογης ατομο εδω μεσα! Και ως γνωστο ενα φορουμ βοηθαει και στην ανωνυμια καποιου και λεει οτι θελει ! Απο εκει και περα καθενας απο εδω κραταει οποια γνωμη θελει !
jijikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 τα πράγματα είναι απλά θέλεις ένα μηχάνημα με τουρμπίνα ? ναι θέλεις ένα μηχάνημα να κάνει τι? να παίζει games αυτό μονο. όχι vista μιστά και αλλαγή φωνής και ένα σορό αλλα που δεν έχουν σχέση με τα παιχνίδια. ένα "τουρμπατο" μηχάνημα που είναι μονο για games σίγουρα είναι καλύτερο από το ps3.
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Έκκληση προς τους mods Βάλτε ένα emoticon που να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο (ή στο πάτωμα)!!! Θερμή παράκληση!!! Είναι το emoticon που είναι φτιαγμένο γι αυτό το θέμα...
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Έκκληση προς τους modsΒάλτε ένα emoticon που να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο (ή στο πάτωμα)!!! Θερμή παράκληση!!! Είναι το emoticon που είναι φτιαγμένο γι αυτό το θέμα... Και κανενα με φλογοβολο ή αυτοματο να ριχνουμε καμια που και που..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Και κανενα με φλογοβολο ή αυτοματο να ριχνουμε καμια που και που.. Για φλογοβολο μπορεις να αυτοσχεδιασεις με τη βοηθεια μιας φασολαδας...
man_of_the_moon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι ....
BucketheadGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Λίγο offtopic (παρακολουθώ χωρίς να συμμετέχω στο topic), αλλά έχω μία απορία για το χειριστήριο ps3: θα ήθελα να ξέρω ποιός ανεγκέφαλος βλάχος και με ποιό σκεπτικό ονόμασε το χειριστήριο six-axis ενώ οι άξονες είναι τρεις... (εκτός αν ΔΕΝ έχει να κάνει με την κίνηση, οπότε πάω πάσο. Αλλιώς ούτε βάση για μαθηματικά δημοτικού. ) Έχει κάποιος κάποια πηγή ή ο,τιδήποτε για το πως στο καλό ονομάστηκε έτσι; [edit]: sorry και για την παρέμβαση.
jowl_tnt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δε γνωρίζω κάτι επί του θέματος αλλά σε βρίσκω σωστότατο!
nodas_21greek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως εννοούν 3+3, με 2 χειριστήρια; The controller is capable of sensing motion in six degrees: up, down, left, right, forward, and backward.
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για το αν παίζει κάποια από τις δυο κονσόλες αρχεία υψηλής ευκρίνειας(High definition)"mkv"?
MiltoZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Λίγο offtopic (παρακολουθώ χωρίς να συμμετέχω στο topic), αλλά έχω μία απορία για το χειριστήριο ps3: θα ήθελα να ξέρω ποιός ανεγκέφαλος βλάχος και με ποιό σκεπτικό ονόμασε το χειριστήριο six-axis ενώ οι άξονες είναι τρεις... (εκτός αν ΔΕΝ έχει να κάνει με την κίνηση, οπότε πάω πάσο. Αλλιώς ούτε βάση για μαθηματικά δημοτικού. ) Έχει κάποιος κάποια πηγή ή ο,τιδήποτε για το πως στο καλό ονομάστηκε έτσι; Αυτό που λες εσύ ισχύει στις τρεις διαστάσεις. Στις τέσσερις που παίζει μπάλα το ps3 έχουμε έξι άξωνες.
Udontneed2know Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Λίγο offtopic (παρακολουθώ χωρίς να συμμετέχω στο topic), αλλά έχω μία απορία για το χειριστήριο ps3: θα ήθελα να ξέρω ποιός ανεγκέφαλος βλάχος και με ποιό σκεπτικό ονόμασε το χειριστήριο six-axis ενώ οι άξονες είναι τρεις οι αξονες οντως ειναι 3, οι κατευθυνσεις 6, και πιστευω το ονομασαν ετσι γιατι το sixaxis (το οποιο διαβαζεται το ιδιο αναποδα) ακουγεται καλυτερο απο το threeaxis.
Apokleiros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=11&cat=X360&art_id=4516 BENTOYZA παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις