p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 P3tran, γνωμη σου ειναι αυτη. Για μενα παντως που ειμαι casual gamer, εχω ευχαριστηθει παρα πολυ το Ps3 και σε online επιπεδο και σε multiplayer με φιλους και θα το προτεινα σε καθε υποψηφιο αγοραστη... και το 360 στο ιδιο κοινο απευθυνεται βρε συ, και αν τυχον χρησιμοποιησεις κανενα για μερικες μερες, μετα ΘΑ ΦΤΥΝΕΙΣ το online/multiplayer του ps3 που τοσο σου αρεσει τωρα. αν αμφιβαλλεις, just try
foufoutios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το εχω στα υποψιν απο τα Χριστουγεννα για αγορα, αλλα δε μου εκατσε ακομα... Μακαρι να ερθει γρηγορα και αν αλλαξω γνωμη, θα το φτυνουμε μαζι (Δε νομιζω να παρατησω το Ps3 παντως ακομα και αν γινει κατι τετοιο)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το εχω στα υποψιν απο τα Χριστουγεννα για αγορα, αλλα δε μου εκατσε ακομα... Μακαρι να ερθει γρηγορα και αν αλλαξω γνωμη, θα το φτυνουμε μαζι (Δε νομιζω να παρατησω το Ps3 παντως ακομα και αν γινει κατι τετοιο) Να σου πω εγω τι θα παθεις. Με αυτα που διαβαζεις εδω θα φανταζεσαι αυτην την σκηνη... Ανοιγεις το κουτι και ενα λευκο φως πεταγεται απο το βαθος και καλυπτει ολο το δωματιο.Το μαυρο σατανικο ps3 σου χανεται μεσα στο ''λευκο πεπλο''.Ναι δεν κανεις λαθος ηρθε η δευτερα παρουσια!! Η πραγματικοτητα βεβαια θα ειναι καπως διαφορετικη,μην ταραχτεις
foufoutios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Να σου πω εγω τι θα παθεις.Με αυτα που διαβαζεις εδω θα φανταζεσαι αυτην την σκηνη... Ανοιγεις το κουτι και ενα λευκο φως πεταγεται απο το βαθος και καλυπτει ολο το δωματιο.Το μαυρο σατανικο ps3 σου χανεται μεσα στο ''λευκο πεπλο''.Ναι δεν κανεις λαθος ηρθε η δευτερα παρουσια!! Η πραγματικοτητα βεβαια θα ειναι καπως διαφορετικη,μην ταραχτεις Χαχαχα! Ps : Μακαρι να ερχοταν η δευτερα παρουσια του gaming με μια αγορα ΧΒΟΧ, αλλα δε το βλεπω... Εποχες σαν το SNES δε θα ξαναρθουν...
modecris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ανοιγεις το κουτι και ενα λευκο φως πεταγεται απο το βαθος και καλυπτει ολο το δωματιο.Το μαυρο σατανικο ps3 σου χανεται μεσα στο ''λευκο πεπλο''.Ναι δεν κανεις λαθος ηρθε η δευτερα παρουσια!! :mrgreen: Και αν αλλάξουμε την σειρά (δλδ πρώτα ανοίγουμε το κουτί του 360 και μετά του ps3) τότε τί εφέ θα δημιουργήσουμε;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 :mrgreen: Και αν αλλάξουμε την σειρά (δλδ πρώτα ανοίγουμε το κουτί του 360 και μετά του ps3) τότε τί εφέ θα δημιουργήσουμε;;; Μα του 360 μονο θα ανοιξει,αφου ps3 εχει(αν δεν κανω λαθος).
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Χαχαχα! Ps : Μακαρι να ερχοταν η δευτερα παρουσια του gaming με μια αγορα ΧΒΟΧ, αλλα δε το βλεπω... Εποχες σαν το SNES δε θα ξαναρθουν... Πέστα ρε άνθρωπε!!! Πέστα!! Έχουν χάσει το νόημα οι περισσότεροι
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 και το 360 στο ιδιο κοινο απευθυνεται βρε συ, και αν τυχον χρησιμοποιησεις κανενα για μερικες μερες, μετα ΘΑ ΦΤΥΝΕΙΣ το online/multiplayer του ps3 που τοσο σου αρεσει τωρα. αν αμφιβαλλεις, just try Ντάξει μην τρελαίνεσαι... Το 360 ΕΧΕΙ καλύτερο live αλλα αυτό δεν θα κάνει κάποιον που παίζει με ps3 τόσο καιρό να το απαρνηθεί... Μη σου πώ θα ξενερώσει γιατί πήρε την ίδια κονσόλα σε άσπρο Αυτο που ίσως θα του αρέσει παραπάνω (ή θα μισήσει ανάλογα με την υπομονή του) είναι τα χειριστήρια... Τπτ άλλο...
Chris_13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ποσα παιδάκια κυκλοφορούν εδω....Κρίμα γιατί με τις βλακείες των πολλών απομακρύνονται πολλοί καλοί χρήστες με γνώσεις.Κάνω παράκληση να σταματήσετε να κάνετε σαν παιδακια μικρα...
man_of_the_moon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 κάνετε σαν παιδακια μικρα... Τωρα μολις εμαθα οτι υπαρχουν παιδακια μικρα! Αραγε υπαρχουν και παιδακια μεγαλα? Μαθε παιδακι μικρο οτι δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις υπερθετικο διπλα στον υπερθετικο ! Οσο για το τι γινεται εδω μεσα για μενα ειναι καλυτερη διασκεδαση που μπορω να παρω απο ενα φορουμ ειδικα οταν απανταει ο Πετραν λινομαι στα γελια! Γιατι απλα ειναι κορυφαιος, χωρις να θελω να τον θιξω εκτος οτι γνωριζει αρκετα και αρκετες φορες εχει δικιο εχει εναν τροπο να σε πυθει αλλα και να την λεει σε πολλους που πετανε την καθε ανοησια του στυλ μου ειπε ενας φιλος μου οτι το ταδε ειναι καλύτερο ! Τα συγκεκριμενα παληκαρια τεινουν στην τελειωτητα της παραπληροφορισης! Και ευτυχος που ασχολουνται πεντε ατομα να τους βαζουν στην θεση τους οσο μπορουν δηλαδη γιατι δεεεε! Μην το παρεις σαν επιθεση το ολο ποστ chris αυτο ! Εχω ερθει πολλες φορες σε αυτο που λες οτι ενταξει τι καθονται και γραφουν αλλα σκεψου διαφορετικα! Αυτο ειναι ενα ειδος επικοινωνιας! Αλλωστε τα αγορια ποτε δεν μεγαλωνουν και τα παιχνιδια τους θελουν να ειναι τα καλυτερα! Πως να το κανουμε αυτη ειναι η φυση του ανδρος!
anamenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 man_of_the_moon , φίλε απλά έγραψες, το καλύτερο ποστ εδώ και αρκετές σελίδες:-D:-D
kratistos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ρε εντάξει πρέπει να σοβαρευτούμε εδώ μέσα.... .... Η δικιά μου είναι η καλύτερη κονσόλα !!!! :p:p:p:p:p
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τα συγκεκριμενα παληκαρια τεινουν στην τελειωτητα της παραπληροφορισης!Και ευτυχος που ασχολουνται πεντε ατομα να τους βαζουν στην θεση τους οσο μπορουν δηλαδη γιατι δεεεε! Moνο σε αυτο συμφωνω γενικα.Εχεις δικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις