Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι, εισαι installation smoker ή οτι αλλο μας εγραψες.

το προβλημα ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι πιο "προχω" :lol: επειδη μαλλον διαβαζεις πολλες διαφημισεις.

Α ρε ασχετε Petran...καλα σου λεει ο φιλος.

Με το κωλο XBOX360 βαζεις το δισκακι και αμεσως αρχιζεις να παιζεις με τις ωρες σαν μαστουρης.

Αντιθετα με το PS3 βαζεις το παιχνιδι να κανει installation και εσυ κανεις τσιγαρο,μαγειρευεις,παιρνεις τους φιλους σου τηλεφωνο να δεις τι κανουν κτλ...

Κριμα μονο που κραταει 25λεπτα το installation και δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα αλλο...ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμιση να ανεβασουν την απαραιτητη χρονικη διαρκεια.:P

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά πολύ κουραστικό το DVD change...μιλάμε στο Blue Dragon σε 50 ώρες άλλαξα άλλες 2 φορές DVD μετά το πρώτο που είχα βάλει...δεν παλεύεται λέμε, δεν ήμαστε για τέτοια...INSTALLATION FTW ! ! ! για να μην κουραζόμαστε κιόλας και σηκωνόμαστε από τον καναπέ

Δημοσ.

Κριμα μονο που κραταει 25λεπτα το installation και δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα αλλο...ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμιση να ανεβασουν την απαραιτητη χρονικη διαρκεια.:P

Έχω πηγές μέσα από την Capcom που λένε ότι το DMC5 θα είναι σε διπλής επίστρωσης Bluray και θα θέλει 48 ώρες για installation. Άντε τυχεροί, κοτζάμ ΣουΚού θα πηγαίνετε εκδρομούλα και θα γυρνάτε με γεμάτες μπαταρίες για να παίξετε. :lol::lol::lol:

Δημοσ.

http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2007/1/17/6658

BlueRay transfer rate 9mb/s

DVD transfer rate 16mb/s

Το seek time είναι και καλά πιο γρήγορο σε BR, αλλά όλα αυτά γίνονται και optimized από τους developers για τον τρόπο που θα διαβάζονται τα δεδομένα κλπ. οπότε είναι σχετικό. Το max transfer rate όμως δεν είναι..

Δημοσ.
Σε ευχαριστω.

Α επειδη εχω 6 διαφορετικα bluetuth που μου εμειναν απο το ps3 θα μπορω να τα χρισημοποιησω στο 360?

πουλα τα και τα bluetooth

το 360 περιλαμβανει και το headset που θα χρησιμοποιεις για να μιλας ;)

Δημοσ.

Ειχαμε ολα τα αλλα, τωρα εχουμε να λεμε και για το χρονο που κανει να φορτωσει η να κανει install τα παιχνιδια το καθε μηχανημα... Μπορειτε επισης να αναλυσετε και απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το ενα και απο τι το αλλο, οπως επισης και πως λεγανε τους εργατες που δουλεψαν για να φτιαχτουν τα μηχανηματα και οποιου το ονομα σας αρεσει, διαλεγετε κονσολα...

Δημοσ.

φίλε foufoutios αν δεν σου αρέσουν τα συγκριτικά ps3 xbox360 μάλλον σε λάθος topic γράφεις,

εμείς μπορούμε να αναλύσουμε ότι θέλουμε για ps3 vs xbox360, εσύ τι ακριβώς ρόλο βαράς με το post σου;

μας την λες ; go get a life ρε

Δημοσ.
Ειχαμε ολα τα αλλα, τωρα εχουμε να λεμε και για το χρονο που κανει να φορτωσει η να κανει install τα παιχνιδια το καθε μηχανημα...

για κατσε ρε foufoutie....

δηλαδη κανουμε θεμα τo EJECT ενος dvd μετα απο 8-10 ωρες gaming (και καλως γινεται θεμα κατα τη γνωμη σου),

και αναφερουμε ως αντιβαρο τα MIΣΑΩΡΑ INSTALLATION των GIGABYTES του ps3

και αυτο σε πειραζει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε μας τα λες καλαααα....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Δυστυχως εχω ζωη εκτος του φορουμ σε αντιθεση με εσενα απο οτι φαινεται... Τα συγκριτικα δε μου αρεσουν γιατι πολυ παλα δεν ειναι συγκριτικα, ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του.. Να αναλυσετε με προσωπικη εμπειρια και οχι με ακουσα απο τον πατζανακη του θειου του Βαγγελη οτι (...)! Οσο για το ρε, πρεπει να εισαι πολυ μαγκας και αλανι και εχω λερωσει το βρακι μου... :-)

Δημοσ.

Ποιος σου ειπε P3tran οτι συμφωνησα με αυτο ? Δεν ειναι ουτε καν σκεψη το να μην παρεις μια κονσολα επειδη θα αλλαξεις ενα DVD... Δε νομιζω να συμφωνησα με κατι τετοιο, ειναι τουλαχιστον αστειο σαν επιχειρημα (Δικο σου ηταν το συμπερασμα οτι συμφωνω, δεν ξερω πως σου ηρθε). Το installation το εφερα σαν παραδειγμα επειδη ηταν απο τα τελευταια που διαβασα και το θυμομουνα + το οτι περισσοτερα ασχημα λεγονται για το Ps3 παρα για το ΧΒΟΧ

Δημοσ.

Όπως τα λες φίλε μου, ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι. Τα max transfer rates των δύο drives είναι "το μακρύ και το κοντό του καθενός.." Επίσης το δικό σου συγκριτικό για το ποιος από τους δύο μας είναι πιο κοινωνικοποιημένος είναι αντικειμενικότατο, συγχαρητήρια. Όσο για το βρακί σου ρε, μάλλον λερωμένο από πριν ήταν και δεν χρειάστηκες την βοήθειά μου. Η λύση του προβλήματος σου δεν είναι το Skip, κοίτα σε sex πλευρά. Εντάξει φιλάρα μου μεγάλε;

Δημοσ.
Ποιος σου ειπε P3tran οτι συμφωνησα με αυτο ?

ετσι μου φανηκε.. :-D

+ το οτι περισσοτερα ασχημα λεγονται για το Ps3 παρα για το ΧΒΟΧ

τι να κανουμε, ετσι ηρθαν τα πραγματα αυτη τη φορα..

το ps3 συγκριτικα με το 360 ειναι ΜΟΥΦΑ. πες μου εσυ, τι να κανουμε?

(μονο σε παρακαλω στην οποια απαντηση σου δεν θελω να δω ουτε ενα ΘΑ)

Δημοσ.

Ενταξει christos.p25 εχω και ενα ανηψακι που λεει τα ιδια, οποτε δε θα κατσω να σου κανω τον εξυπνο η το μαγκα και να ανοιξω συζητηση γενικα μαζι σου... Εισαι ακομα ενας "εξυπνος" Ελληναρας που κρυβεται πισω απο ενα pc. Ασε που δεν εκανα και ποτε συγκριτικο για το ποιος απο τους δυο ειναι περισσοτερο κοινωνικοποιημένος.. Για αυτο σου λεω ο καθενας το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα...

P3tran, γνωμη σου ειναι αυτη. Για μενα παντως που ειμαι casual gamer, εχω ευχαριστηθει παρα πολυ το Ps3 και σε online επιπεδο και σε multiplayer με φιλους και θα το προτεινα σε καθε υποψηφιο αγοραστη... Σαν PS3 owner, εχω το δικαιωμα να ελπιζω ομως... ε??? :-D (για το θα που εγραψες)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...