Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εχτες πουλησα 250 ευρο το 60αρη γ@μο την προβατινα μεσα.

Ενας χριστιανος απο εσαε (γιατι εδω στην ροδοπη δεν εχουμε χριστιανους) δεν βρεθικε να μου πει οτι το προβλιμα που ειχα με το bluetuth και την φωνη απο στρουμφακια που εβγαζε οτι ηταν ρυθμιση απο το voice chancer :mad:

ΚΑι εχω δωσει και 200 ευρω σε ακουστηκα γμτ. :shock:

Παει τωρα το μηχανιμα

χα χα εγώ σήμερα το πήρα...κονίδας ζηλεύεις ρε; :lol: Γραφικάρες...είχα τυφλωθεί με τη θολούρα του Wii. To απόγευμα θα τσιμπήσω και ένα καλό reuter και θα είμαι κομπλέ. Τώρα παίζω Hevenly Sord (Τρελό μο...ί η κοκκινομάλα Nariko αλλά έχει μια παραπληγική αδερφή την Kali η οποία δεν παλεύεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα με το τόξο)

Δημοσ.
ηταν ρυθμιση απο το voice chancer :mad:

ΚΑι εχω δωσει και 200 ευρω σε ακουστηκα γμτ. :shock:

Παει τωρα το μηχανιμα

:lol: :lol: :lol: Πάντως και σύ ρε παιδί μου πολύ τρομπόνι είσαι...δεν έψαξες καμια ρύθμιση;

χα χα χα χα χα...χωρίς παρεξήγηση έτσι;

Δημοσ.
νατα νατα ΝαΤα! Για καποιους το Βlu δεν χρειαζότανε... Αντε να δουμε το επομενο xbox αν θα εχει. Παλιοτερα όταν έλεγα για περιπτόσεις τύπου fantasmagoria καποιοι δεν το θεωρούσαν πρόβλημα.

Μαλιστα επαναλαμβάνω ότι με 7χρόνια κύκλο ζωής - κατι που είναι υπέρ των casual gamers - καλό είναι να υπάρχει εξαρχής blu.

tmjuju για να μην λεμε και οτι θελουμε....

EΣΤΩ οτι το 360 "προβληματιζει" που για ενα τοσο μεγαλο game θα χρειαστει να κουνησει κανεις τον κωλο του 4 φορες σε ολοκληρη τη διαρκεια για να αλλαξει dvd.

τι μας τσαμπουνας για το BLU του ps3? και μαλιστα ΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ??!

μηπως ξεχνας καποια απλα πραγματα?

ΕΣΤΩ οτι υπηρχε το lost odyssey για ps3 (που δεν θα βγει ΠΟΤΕ, αλλα λεμε τωρα..)

ΠΟΥ ακριβως εστιαζεις το πλεονεκτημα?

μηπως να σε βοηθησω λιγακι?

εχεις ενα 40αρι ps3 με bluray, που τοσο σου αρεσει.

για να παιξεις ενα game που στο 360 ειναι ~6 gigabyte, και παιζει ΑΜΕΣΩΣ απο το δισκακι, το devil may cry,

στο ps3 θες 25 λεπτα installation και 5 giga ελευθερα στο σκληρο δισκο,

γιατι το ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ GAMES bluray ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ!

fast forward λοιπον και στην περιπτωση την οποια σχολιασες:

ΕΣΤΩ οτι εχεις 4-5 games ηδη στο ps3 σου και μου θες και lost odyssey, που ειναι ως γνωστον ~30giga.

για πες μου, ποση ωρα installation υπολογιζεις, και ποσα giga στο σκληρο υπολογιζεις (και ποσα games απο τα 4-5 που εχεις εγκαταστησει θα σβησεις),

και μετα ελα βρες μου εσυ το πλεονεκτημα....

ειπαμε, το bluray του ps3 ειναι καλο για ταινιες, αλλα ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ΓΙΑ GAMES

ας το εμπεδωσουμε καποια στιγμη....

p.s. οσο για τα "7 χρονια" ....χαχαχαχα

Δημοσ.

Σημερα παω ομως να παρω το 360 σε μαυρο χρωμα που βγηκε αυτον τον μηνα.

Τι πρεπη να προσεξω να μην την πατισω παλι???

Δημοσ.

παρε οποιο 360 βρεις που να λεει στην ουγια καταναλωση 175watt

ειτε αυτο ειναι PREMIUM (ασπρο), ειτε ειναι ELITE (μαυρο) ;)

Δημοσ.

Βασικά να αγοράσεις από τα καινούρια με κρύους επεξεργαστές έχουν μια νανοτεχνολογία μικρότερη (που σημαίνει νεότερη γενιά)...και καλού κακού αγόρασε και έναν ανεμιστήρα να μην σου αρπάζει... Τουλάχιστον αυτά για αρχή...αν και δεν είμαι σχετικός με xbox απλά ότι ακούω από φιλαράκια που έχουν.

Δημοσ.
παρε οποιο 360 βρεις που να λεει στην ουγια καταναλωση 175watt

ειτε αυτο ειναι PREMIUM, ειτε ειναι ELITE ;)

Εχω μπανιση το μαυρο.

Θα δω ευκολα οτι ειναι 175watt?

Με τον ηχο τι γινετε που δεν βγαινει απο καλωδιο αλλα απο οπτικο και δεν εχω?

Να του πω και να το βαλη μπρος για τον θορυβο να ακουσω ή ολα το ιδιο ειναι?

Δημοσ.

Τι πειραζει ρε παιδια το ποση ωρα κανει setup? Εγω το βαζω να κανει setup και κανω ενα τσιγαρο και μετα παιζω. Τοσο πολυ ειναι δλδ τα 25'???? η μηπως δεν μπορειτε να κανετε κατι αλλο αυτα τα 25'? Πες μου οτι αλλο θες ως μειων αλλα οχι το setup που το κανεις μια φορα στην ζωη σου.

Δημοσ.
Εχω μπανιση το μαυρο.

Θα δω ευκολα οτι ειναι 175watt?

Με τον ηχο τι γινετε που δεν βγαινει απο καλωδιο αλλα απο οπτικο και δεν εχω?

Να του πω και να το βαλη μπρος για τον θορυβο να ακουσω ή ολα το ιδιο ειναι?

αυτο με τα 175watt εχει νεοτερη σχεδιαση εστερικα και θα σου αρεσει περισσοτερο απο οποιοδηποτε απο τα παλια.

ναι, αν ψαξεις τη συσκευασια αναφερεται επανω, και νομιζω τα παιδια εδω εχουν σηκωσει πολλες φωτος απο το συγκεκριμενο ταμπελακι.

και ποιος σου ειπε οτι το 360 βγαζει μονο οπτικη ινα?

βγαζει και τα κλασσικα βυσματακια left-right (κοκκινο-ασπρο)

Δημοσ.
Τι πειραζει ρε παιδια το ποση ωρα κανει setup? Εγω το βαζω να κανει setup και κανω ενα τσιγαρο και μετα παιζω. Τοσο πολυ ειναι δλδ τα 25'????

η μηπως δεν μπορειτε να κανετε κατι αλλο αυτα τα 25'? Πες μου οτι αλλο θες ως μειων αλλα οχι το setup που το κανεις μια φορα στην ζωη σου.

ε τοτε τι πειραζει που θα αλλαξεις και 3 φορες dvd μεσα σε 40-50 ωρες? ε?

80 φορες να αλλαζα dvd, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 25 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ

το θεμα ειναι οτι εδω μεσα εχουμε γραψει πολλα, και ενω η πληροφορια υπαρχει και ειναι και πολυ καλη,

τελικα συνεχεια διαβαζουμε ανοησιες....

Δημοσ.
Sorry αλλα εγω δεν εχω xbox οποτε δεν ειμαι cd changer

ναι, εισαι installation smoker ή οτι αλλο μας εγραψες.

το προβλημα ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι πιο "προχω" :lol: επειδη μαλλον διαβαζεις πολλες διαφημισεις.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειμαι κατι εσυ λες :) απλα πως να στο πω...αλλιος ειναι να κανεις σεταπ κατι ΜΙΑ φορα και τελος και στην διαρκεια της ΜΙΑΣ αυτης φορας να πας να κανεις την αναγκη σου και αλλιος ειναι εκει που παιζεις και εχεις φτιαχτει να αλλαζεις dvd ή οτι αλλο εχει το xbox. Οπως εχω πει και πιο παλια και τα 2 μου αρεσουν αλλα Λ7 στην m$ δεν θα εδινα και ας εκανε το καλητερο μηχανιμα του κοσμου.

Γουστα ειναι αυτα και δεν δεχομαι (για οπιον επιχειρισει) να μου πει τι να μου αρεσει και τι οχι

Δημοσ.
αυτο με τα 175watt εχει νεοτερη σχεδιαση εστερικα και θα σου αρεσει περισσοτερο απο οποιοδηποτε απο τα παλια.

ναι, αν ψαξεις τη συσκευασια αναφερεται επανω, και νομιζω τα παιδια εδω εχουν σηκωσει πολλες φωτος απο το συγκεκριμενο ταμπελακι.

και ποιος σου ειπε οτι το 360 βγαζει μονο οπτικη ινα?

βγαζει και τα κλασσικα βυσματακια left-right (κοκκινο-ασπρο)

Σε ευχαριστω.

Α επειδη εχω 6 διαφορετικα bluetuth που μου εμειναν απο το ps3 θα μπορω να τα χρισημοποιησω στο 360?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...