Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπαα,τα παιδιά κάνουν πλάκα...

ελπίζω δηλαδή

Λαίκή απαίτηση να μην κλειδωθεί το τόπικ αν δεν ποστάρει πρώτα ο fits!!!

Αλήθεια με ποιο nick να ναι τώρα αυτή η ψυχή;

Πλάκα μας κάνεις;;;;Δεν τον βλέπεις;;;;

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνεις;;;;Δεν τον βλέπεις;;;;

Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει τις τελευταίες ραψωδίες της Φιτσιάδας. :-)

Κάπου τον πήρε το μάτι μου σε τόπικ 360, αλλά δεν συγκράτησα nick ;)

Δημοσ.
Και μετα σας πειραξε που ειπα οτι λεγονται μπουρδολογιες στο topic... :-) Αλλοι χαιρονται που κανει θορυβο το ΧΒΟΧ και το θεωρουν και αποδειξη οτι ειναι αξιοπιστο... Εχει γελιο παντως γενικα..

foufoutie δεν νομιζω να παιρνεις στα σοβαρα τον πρωτο τυχοντα που κανει το πρωτο του ποστ, και οπως το κανει, ε?

αλλωστε εχει ερθει πια η ωρα του casual.

μεχρι τωρα τις κοτσανες τις λεγανε οι οπαδοι που "χανανε".

απο δω και περα, ετοιμαστειτε να βρεχει κοτσανες για καννα-δυο χρονια απο ασχετους.

Δημοσ.
Άντε κουράγιο xboxακιδες γιατί λογικά σήμερα ή αύριο αναμένετε το Lost Odyssey(4dvd)

νατα νατα ΝαΤα! Για καποιους το Βlu δεν χρειαζότανε... Αντε να δουμε το επομενο xbox αν θα εχει. Παλιοτερα όταν έλεγα για περιπτόσεις τύπου fantasmagoria καποιοι δεν το θεωρούσαν πρόβλημα.

Μαλιστα επαναλαμβάνω ότι με 7χρόνια κύκλο ζωής - κατι που είναι υπέρ των casual gamers - καλό είναι να υπάρχει εξαρχής blu.

Δημοσ.

Ναι μεν κάλο το blu ray άλλα το ότι ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή της κονσόλας δεν το βλέπουμε.

έμπαση περίπτωση το σάϊτ άρχισε πάλι να σέρνεται σε ότι κάνεις?

Δημοσ.

@άργι

αν και δεν έχω ps3 έχω την εντύπωση οτι ναι μέν τα χειριστήρια είναι ασύρματα (usb για να φορτίζουν) και απο την άλλη ένα usb1>2 των 2 μέτρων δέν έχει πάνω απο 2 ευρώ :-) (αν και επαναλαμβάνω τα χειριστήρια είναι ασύρματα...)

Όσο για να το βάλεις στο ίντερνετ... πέρα απο το ότι υπάρχουν δεκάδες σχετικά θέματα που θα σε βοηθήσουν έχω και πάλι την εντύπωση οτι μπορείς να το κάνεις μόνο με router είτε ασύρματα είτε ενσύρματα...

Ας με διορθώσει κάποιος αν παραπληροφορώ...

Τώρα για να χώνεις το ethernet απευθείας απο το modem σου στο ps3 δεν ξέρω...

ΜΕ usb δεν θα σου κάνει τη χάρη πάντως :-)

No1 συμβουλή... Διάβασε τις σελίδες αυτού του φόρουμ για να βρείς σχετικά θέματα.. Το θέμα στο οποίο γράφεις τώρα δεν θα σε βοηθήσει...

Φίλε μου σε ευχαριστώ δεν ήξερα ότι είναι ασύρματο το χειριστήριο :lol: γιούχου! Όσο για το Internet μόλις διάβασα κάπου ότι θέλω ένα modem-reuter. AMAN ΠΙΑ! Κι'άλλα λεφτα! Αν κάποιος ξέρει κανένα καλό reuter για PS3 ας μου πεί... Κάποιος άλλος μου είπε για ένα Zizel ή κάπως έτσι... Αχ! βοηθήστε με να το στήσω και υπόσχομαι δεν θα σας ξαναενοχλήσω... Σας ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

σωστά έγινε η διαγραφή των comments και δεν κλειδώθηκε το topic...

στο θέμα μας τώρα το DEVIL MAY CRY 4 , είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Αγγλία (για πρώτη φορά) χάρις στο 360 με το 61% των πωλήσεων...

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92513

Δημοσ.

κατά τ' άλλα μερικοί έλεγαν ότι μετά τα χριστούγεννα θα αλλάξουν τα πράγματα σε σχέση με όπως τα ξέραμε πριν τα χριστούγεννα.

Τελικά τι άλλαξε?

Δημοσ.

P3tran εννοειται πως κανω πλακα με το συγκεκριμενο θεμα.. Αλλωστε φαινεται ποιος γνωριζει καποια πραγματα και ποιος γραφει απλα για να γραψει... Απλα στις τελευταιες σελιδες το θεμα εχει γινει, το λιγοτερο, γελοιο :-) Τουλαχιστον γελαμε αφου συμπερασμα δε βγαζουμε για τη "μαχη"

Δημοσ.

Εχτες πουλησα 250 ευρο το 60αρη γ@μο την προβατινα μεσα.

Ενας χριστιανος απο εσαε (γιατι εδω στην ροδοπη δεν εχουμε χριστιανους) δεν βρεθικε να μου πει οτι το προβλιμα που ειχα με το bluetuth και την φωνη απο στρουμφακια που εβγαζε οτι ηταν ρυθμιση απο το voice chancer :mad:

ΚΑι εχω δωσει και 200 ευρω σε ακουστηκα γμτ. :shock:

Παει τωρα το μηχανιμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...