Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να προσπαθώ να πείσω ένα fan άτομο κολλημένο.

Πάνε στο google γράψε Wii poor hardware και διάβασε τα reviews, τις αναλύσεις και απόψεις από μόνος σου. Μην κλάψεις όμως μετά. Πολύ ασχολήθηκα.

:mrgreen:

To oμολογώ ότι βρίσκω ιδιαίτερα διασκεδαστική τη συζήτηση μαζί σου.

Ώστε αν κάνω google Wii poor hardware θα βρώ πολλά links?

Καταπληκτικό!

Γιατί έχω την εντύπωση όμως ότι αν αλλάξω λίγο τις λέξεις θα βρώ επίσης πάμπολλα links?

Όπως ας πούμε:

XBOX360 poor hardware

ή

PS3 poor hardware

ή

Wii excellent hardware

ή

XBOX360 excellent hardware

ή

PS3 excellent hardware

Περίεργο το πόσα πολλά διαφορετικά πράγματα μπορείς να βρείς στο ίντερνετ....

Δημοσ.

Και γώ το διασκεδάζω εξίσου.

Τώρα εντάξει μας έπεισες. Δεν θές να παραδεχτείς ότι το hardware του Wii είναι για τα μπάζα από ισχύ και ιπποδύναμη όπως λένε και τα παιδιά. Αυτό είναι και ηλιθίου φαεινότερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάνθηρα μην εξάπτεσαι, σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι το Wii δεν είναι κονσόλα για να το μειώσω, αντιθέτως θεωρώ ότι είναι κάτι πραγματικά μπροστά από την εποχή του για να το βάλω στην ίδια κατηγορία με προιόντα που τα παίρνει ο πιτσιρικάς και κάθεται και μετράει στην κάθε πατάτα τα frame μην του βάλαν 29 ή 59 αντί για 30 και 60, λες και παίζουμε Σούπερ Ατού και όποιου είναι μεγαλύτερη κερδίζει. Ευτυχώς έχω απεμπολήσει εδώ και πολλά χρόνια αυτή τη μιζέρια του να κυνηγάς το πολύγωνο και να ξεχνάς ότι το πανέμορφο παιχνίδι μπορεί και να έχει όσο gameplay έχει ένα... κάδρο.

Εμ πεσ'τα!:-D

Βλεπε Μadden,που θα γινει χαμος οταν ερθει Ελλαδα.

Ειναι οποιος τυχερος το βρει στην αρχη γιατι αν αργησεις δεν θα υπαρχει,θα αδειασουν τα ραφια...

edit:frou-frou μην κολλας.

Δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο ή οτι εχεις,απλα μιλα λιγο πιο λογικα δεν βλαπτει.

Δημοσ.

Το Wii δεν μπορει να μπει σε μια μαχη αναμεσα στο Χ360 και PS3!

Εχει δημιουργησει πλεον αλλη κατηγορια και πεζει μονο του και απο οτι φενεται εκανε την καλυτερη κινηση η Nintendo ! Ειδε οτι δεν μπορουσε να τα βαλει με τα "μεγαθηρια" σε hardware (να συμειωθει οτι με το gamecube ειχε χασει ολους τους 3rd party developers ) και εφτιαξε κατι διαφορετικο σε gameplay !

Aν τα εσκαγε και εφτιαχνε μια υπερκονσολα καπου ενδιαμεσα στο Χ360 - PS3 θα τα ετρωγε τα μουτρα της!

Δεν χωραει εδω μεσα το Wii και μην το μπλεκετε αν δεν θελετε μερικοι να το σεβαστειτε τουλαχιστον μην το αναφερετε καν!

Να χερεστε που υπαρχει ΑΥΤΗ η εναλλακτικη λυση στην αγορα και δεν γεμισαμε hardcore προτασεις και ποια κονσολα ειναι ποιο δυνατη και που θα βγει πιο καλα ο ταδε τιτλος!

Δημοσ.

Μα καλά αυτό το wii τι γραφικάρες έχει...κοιτάχτε screenshot από το πολυβραβευμένο mario strikers pro evo...

wii_MarioStrikersCharged.jpg

μετά ας δούμε τι ΧΑΛΙΑ γραφικά έχει το 360...

gears_of_war_10.jpg

όντως το wii είναι NEXT GEN Κονσόλα και σε ΓΡΑΦΙΚΑ!!φοβερό μηχάνημα...με τρελλές Online δυνατότητες... μαθαίνεις για τον καιρό ψηφίζεις σε φοβερά Polls και τέλος μη ξεχάσουμε ότι στέλνεις και τον Mii σου να κάνει παρέα στον δυστηχισμένο φίλο σου...

Δημοσ.
Και γώ το διασκεδάζω εξίσου.

Τώρα εντάξει μας έπεισες. Δεν θές να παραδεχτείς ότι το hardware του Wii είναι για τα μπάζα από ισχύ και ιπποδύναμη όπως λένε και τα παιδιά. Αυτό είναι και ηλιθίου φαεινότερο.

Με ρωτάς αν το harware του Wii είναι για τα μπάζα σε σχέση με του XBOX360 και PS3?

Φυσικά και είναι.

Το Wii είναι μόλις 2 φορές ισχυρότερο από το Gamecube, ενώ αντίθετα τα XBOX360 και PS3 είναι δεκάδες φορές ισχυρότερα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το Wii βγάζει γραφικά δεκαετίας 90.

Δεν σημαίνει ότι δεν έχει καλά παιχνίδια και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις multiplatform games, έχει καλύτερες εκδόσεις από αυτές των XBOX360/PS3.

Επίσης δεν σημαίνει ότι ένα παιχνίδι με τέλεια γραφικά αλλά μάπα gameplay είναι καλύτερο από ένα παιχνίδι με μάπα γραφικά και τέλειο gameplay, αλλά ούτε και το αντίστροφο, αν και στα ακραία παραδείγματα, είναι πιό πιθανό να παίξεις ένα παιχνίδι με τέλειο gameplay και μάπα γραφικά, παρά το αντίθετο.

Όλα αυτά επίσης δεν σημαίνουν ότι:

Είμαι fanboy,

είμαι κολλημένος,

είμαι παιδί της Nintendo,

είμαι ηλίθιος

ή ότι άλλο χαρακτηρισμό μου έχεις δώσει εδώ και 2 σελίδες.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εδώ πέρα, φαίνεται να έχεις πλήρη άγνοια για τις απόψεις μου για τις 3 κονσόλες.

Φυσικά και το XBOX360 έχει τρομερά παιχνίδια

Φυσικά και το PS3 έχει (ή μάλλον θα έχει) τρομερά παιχνίδια και

φυσικά το Wii έχει και θα έχει τρομερά παιχνίδια.

Εφόσον το ξεκαθαρίσαμε αυτό, περιμένω ακόμα να μου πείς τα επειχηρήματά σου που καθιστούν το Wii, απάτη, με γραφικά δεκαετίας του 90 κλ κλ κλ που μας έχεις πεί, όπως θα ήθελα και εντυπώσεις σου από άλλους τίτλους πέραν του Wii-sports τους οποίους έχεις δεί ή έχεις παίξει.

Δημοσ.
ρε!!! παρτε τη μπακατελα το wii εξω απο αυτη την κουβεντα!! ;PppPppPPp

Πές τα χρυσόστομε.

Καλό και άγιο το Wii αλλά άλλο δεν ανήκει στην κατηγορία των next gen κονσολών. Εδώ μιλάμε για hard-core gaming consoles και όχι παιδικίστικα games Mario κτλ.

Είναι ένα καλό μηχάνημα-gadget που πουλάει τρελλά γιατί είναι μοναδικό στο είδος του όπως είπε πιο πάνω ο φίλος.

Δημοσ.

Δεν σε είπα ηλίθιο, αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λένε. Ούτε εγώ σε έκανα κορίτσι όπως εσύ.

Τελικά πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από σένα. Απλά εγώ σου εξήγησα στην αρχή ότι τα τόνισα με γλαφυρό τόπο και εσύ το παρεξήγησες.

Δημοσ.

ρε πανθηρα, εγω βλεπω οτι ο frou-frou στην υπογραφη του εχει ενα pc με 8800.

τι πας να του πεις για τα γραφικα του wii τωρα?

Δημοσ.

Η συζήτηση ξεκίνησε διότι εξέφρασες τις παρακάτω απόψεις, τις οποίες και μπέρδεψες για επειχηρήματα:

Το Wii πουλάει τρελλά αλλά για μένα είναι μεγάλη απάτη.

Γραφικά 16bit poυ θυμίζουν περισσότερο playstation 1 kai dreamcast παρά κονσόλα του 2007. Δεν μου λέει κάτι το gameplay και μόνο, και να βλέπω απαίσια textures και χοντροκομμένα sprites στην οθόνη, δυστυχώς αυτό που τραβάει κάτι στους gamers είναι τα γραφικά και η τεχνολογία αυτών, δηλαδή πόσο αληθοφανής είναι τα παιχνίδια που παίζουν. Αν ήταν το gameplay αυτό που επικρατούσε θα παραμέναμε όλοι στο super nintendo και στο playstation 1.

Πολλοί που το αγόρασαν το Wii το βαρέθηκαν γρήγορα και πήγαν για xbox360 και ps3.

Τώρα μας λές ότι:

Καλό και άγιο το Wii αλλά άλλο δεν ανήκει στην κατηγορία των next gen κονσολών. Εδώ μιλάμε για hard-core gaming consoles και όχι παιδικίστικα games Mario κτλ.

Είναι ένα καλό μηχάνημα-gadget που πουλάει τρελλά γιατί είναι μοναδικό στο είδος του όπως είπε πιο πάνω ο φίλος.

Μάλλον πρέπει πρώτα να αποφασίσεις ποιά είναι η πραγματική σου άποψη, μιάς και αλλάζεις γνώμη σαν τα πετσετάκια.

ρε πανθηρα, εγω βλεπω οτι ο frou-frou στην υπογραφη του εχει ενα pc με 8800.

τι πας να του πεις για τα γραφικα του wii τωρα?

Έχει μεγάλη διαφορά φίλε μου να διαφωνούμε με επειχηρήματα, όπως έχουμε κάνει μεταξύ μας, ή με τον Daredevil, ή τον Socrati ή τον Anemo-V με τη διαφωνία με που υπάρχει με το Φρου-Φρου, ο οποίος μας λέει εν ολίγης

"To Wii είναι μιά βλακεία επειδή το λέω εγώ και οι φίλοι μου που παίξαμε Wii-Sports, και όλοι οι υπόλοιποι είστε κολλημένοι, fanboys, ηλίθιοι ή τα πέρνετε από τη Nintendo, η οποία σας γέννησε" επειδή τυγχάνουμε διαφορετικής άποψης.

PS:Φρου-φρου, από προηγούμενη συζήτηση στο Μπλα-Μπλα τόπικ, είχα την εντύπωση ότι είσαι κοπέλα.

Θα διορθώσω τα πόστς μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...