Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα περι forza στο αντιστοιχο topic. ;]

p.s. ο spown θα τα πληρωσει ΧΡΥΣΑ τα αμαξια μου, ετσι για το αισθημα της δικαιοσυνης ;p

Και το Wii βιάστηκα να το αγοράσω μέχρι που έπρεπε να πάει η γυναίκα στο νοσοκομείο για να το καταργήσω. Επικύνδυνο μηχάνημα. Μέσα στον ενθουσιασμό σου δεν ξέρεις που βαράς με εκείνο το διαόλι που έχει για χειριστήριο.

lol με το "διαολι!!":lol: για εμενα το wii τα εβγαλε τα λεφτα του μονο και μονο με το γελιο που εριχνα στην αρχη οταν εβαζα αλλους να παιζουνε box κλπ και τους εβλεπα :lol::lol::lol::lol:

περι βιασυνης:

πηρα 360 και wii μολις βγηκαν, και ps3 προσφατα

και τελικα η πιο 'βιαστικη' αγορα μου ητανε η τελευταια.

με 2 λογια:

αν εχεις 360, θα βρεις 5.000 πραγματα να σου ξυνισουν στο ps3. (με ο,τι συνεπαγεται αυτο)

αν περνας στο ps3 απο ps2 και wii, θα γουσταρεις μια χαρα.

:-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μαλλον εσυ ζεις σε αλλο κοσμο τι nyko και τασο μας λες ρε φιλε ειπαμε να το ψαξεις λιγο τωρα αν εσυ ανηκεις στην κατηγορια ΅καγκουρες΅ τραβα τα τοτε..πιστεψε με ειμαι απ τους τυπουσ που ψαχτηκαν για να παρω κονσολα..διπλα στις μπυρες βαλε το ps3 σου γιατι μετα απο 2,3 χρονια που θα βαρεθεις να γοραζεις παιχνιδια των 70 ευρω ή αντιγρφες των 20 εκει θα καταληξει..

Δεν φταίς εσύ που είσαι bot και δεν σε παρεξηγώ...:-(

Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και χρίζουν της συμπαράστασης μας...

Κατα τα άλλα έχω 360 αλλα δεν ανήκω στην κατηγορία "τα μυαλά στα κάγκελα..." Πειράζει;:rolleyes:

Αφού "ψαχτηκες" να πάρεις κονσόλα και είσαι gosas έψαξες φαντάζομαι αρκετά να δείς πως θα φλασάρεις την κονσόλα σου.. πως δεν θα χάσεις την εγγύηση (που είμαι σίγουρος οτι την έχασες).. πώς θα πάρεις το sammy για να ripάρεις τα παιχνίδια... Ποιό ixtreme θα χώσεις για να σωθείς sto ive... Ποια ανεμιστηράκια θα βάλεις και απο πού θα παίρνεις ρεύμα μέσα στη μητρική... Μη σου πώ να είναι και led για να συμβάλλουν στο σύνολο... Έκανες και κάνα box mod για να βλέπεις το φλασαρισμένο σου drive...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΓΓΟΥΡΑΣ????

ΝΙΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!

ΒΟΤ!! :-(

(άκους εκεί Nyko και Τάσο... θέε μου...)

Δημοσ.
Μια χαρά είναι στη στεμνίτσα, παιχνίδια βλέπω για όλες τις κονσόλες εκτός από Wii. Πρόσφατα έφερε και μερικά Blurei...ο βιντεοκλαμπάς μου είναι μουσούδι καλό και μπανίζει από τέτοια. Το αντίπαλο φορμά λέει της Tosiba δεν έπιασε και τώρα που είναι σίγουρο ότι θα μείνει το blurei θα φέρνει και τέτοια.

Wii εμας δεν εχει κανεις εδω γιατι εχει χαλια γραφικα , δεν εχει ιντερνετ και 2-3 αλλα δεν θυμαμε.

Θα παρω 360 αμα πουλησω το ps3 γιατι εχει καλυτρεα χειριστιρια και το βιντεο κλαμπ εχει 15 παιχνιδια ενω για το δικο μου εχει μονο 2.

Αλλα φοβαμαι μην εχει και αυτο προβληματα που ακουω συνεχεια και οτι ο ηχος δεν βγενει απο καλωδιο αλλα απο οπτικο που εγω δεν νομιζω να εχω.

Δημοσ.
τι χανεις τον χρονο σου και ασχολεισαι? τα ιδια παιδακια που τωρα θαβουν το PS3 επειδη δεν εχει αντιγραφα, οταν σπασει θα το εκθειαζουν

η μονη απαντηση πουσου αρμοζει σε αυτο που εγραψες ειναι 20 ευρω...

Δημοσ.
βαλε ψυκτρα κονσολες και θα δεισ αν εχει προβλημα ή οχι..

Ναι,αν θα πρέπει ο πελάτης να φτιάξει την κονσόλα του,οκ.Μια χαρά αξιόπιστο είναι.Και μαζεύουμε και ένσημα για το χαρτί του ηλεκτρονικού.

Δημοσ.
Δηλαδή με ένα nyko intercooler (που ξέρουμε οτι περισσότερα προβλήματα δημιουργεί απο ότι διορθώνει) είμαστε Οκ και πιο αξιόπιστοι απο το ps3? Μη λέτε τέτοια ρε παιδιά και γελάνε μαζί μας μετά... (μας = 360 χρήστες)

Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος αναφερόταν σε αυτό

http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?cPath=40_44&products_id=370

Εγώ πάντως που το έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αφού δεν ζεσταίνεται η κονσόλα ακόμα και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού.

Για το ιντερκούλερ τα ξέρουμε όλοι. Μακριά κι αγαπημένοι.

Δημοσ.

Oooh God... This thread is OFFICIALLY RUINED!!!

KAKADI θα πας μπροστά ρε..!

Και για τις 2 κονσόλες οι ΑΑ τίτλοι έχουν 45 ευρώ ΜΕ μεταφορικά από 2-3 e-stores....

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος αναφερόταν σε αυτό

http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?cPath=40_44&products_id=370

Εγώ πάντως που το έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αφού δεν ζεσταίνεται η κονσόλα ακόμα και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού.

Για το ιντερκούλερ τα ξέρουμε όλοι. Μακριά κι αγαπημένοι.

Καλό ακούγεται σαν λύση και μακάρι να λύσει το πρόβλημα σε αρκετό κόσμο...

Αλλά...

"Ο ανεμιστήρας τροφοδοτείται με διακλάδωση από το dvd-rom και κατά την λειτουργεία του ανάβει φως σε μπλε χρώμα !"

Για το "κάγγουρες" που μου γύρισε το μυαλό παραπάνω... :eek:

Και να ξαναπούμε (και να εννοήσουμε) οτι για το παραπάνω ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ!!! Κάτι το οποίο δεν είναι δεδομένο για τον πολύ κόσμο (ούτε και το να παίρνεις ρεύμα απο το dvd... Και ανάθεμα αν ο άλλο το έκανε μόνος του.. Θά δωσε΄κάνα 100ρι σε αυτόν που του το φλάσαρε να του βάλει κ αυτό... Έλεος χ 2

Δημοσ.
Δεν φταίς εσύ που είσαι bot και δεν σε παρεξηγώ...:-(

Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και χρίζουν της συμπαράστασης μας...

Κατα τα άλλα έχω 360 αλλα δεν ανήκω στην κατηγορία "τα μυαλά στα κάγκελα..." Πειράζει;:rolleyes:

Αφού "ψαχτηκες" να πάρεις κονσόλα και είσαι gosas έψαξες φαντάζομαι αρκετά να δείς πως θα φλασάρεις την κονσόλα σου.. πως δεν θα χάσεις την εγγύηση (που είμαι σίγουρος οτι την έχασες).. πώς θα πάρεις το sammy για να ripάρεις τα παιχνίδια... Ποιό ixtreme θα χώσεις για να σωθείς sto ive... Ποια ανεμιστηράκια θα βάλεις και απο πού θα παίρνεις ρεύμα μέσα στη μητρική... Μη σου πώ να είναι και led για να συμβάλλουν στο σύνολο... Έκανες και κάνα box mod για να βλέπεις το φλασαρισμένο σου drive...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΓΓΟΥΡΑΣ????

ΝΙΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!

ΒΟΤ!! :-(

(άκους εκεί Nyko και Τάσο... θέε μου...)

ενα πραγμα θα σου πω φιλαρακι ουτε εγγυηση εχασα ουτε το live..2 μηνες με ειχαν φαει οι δρομοι , το ιντερνετ και τα περιοδικα για να μαθω οσα εμαθα και να καταληξω και δεν ειμαι με τα μυαλα στα καγκελα γιατι ξερω και το παραδεχομαι οτι μια βδομαδα πριν παρω κονσολα ειμουν πιο κοντα στο ps3..και οσο για το bot ειναι αυτοι που πανε σα προβατα..εγω δεν πηγα ετσι παντως πιθανων ουτε και συ αλλα μη μου το παιζεις φιλος του xbox γιατι δεν εισαι..αφου εισαι γνωστης της κονσολας θα πρεπε να ξερεις οτι με τις καταλληλες κινησεις δε βγαζει τιποτα..

Δημοσ.
Wii εμας δεν εχει κανεις εδω γιατι εχει χαλια γραφικα , δεν εχει ιντερνετ και 2-3 αλλα δεν θυμαμε.

Θα παρω 360 αμα πουλησω το ps3 γιατι εχει καλυτρεα χειριστιρια και το βιντεο κλαμπ εχει 15 παιχνιδια ενω για το δικο μου εχει μονο 2.

Αλλα φοβαμαι μην εχει και αυτο προβληματα που ακουω συνεχεια και οτι ο ηχος δεν βγενει απο καλωδιο αλλα απο οπτικο που εγω δεν νομιζω να εχω.

Άσε με με το ρημάδι...το πλήρωσα για να με σκοτώσει. Εγώ αυτό ξέρω. Ευτυχώς όλα καλά το γλιτώσαμε το μάτι της γυναίκας...βέβαια πλέον κοιτάει λίγο σαν την Βάσω Παπανδρέου :-D...αλλά πάλι καλά που δεν καταστράφηκε τελείως. Όσο για τα γραφικά ναι δεν είναι κάτι φοβερό...κάποια παιχνίδια του PS2 (God Of Wor 2) φαίνονται ανώτερα σε γραφικά.

Δημοσ.

Δέν είμαι φίλος ούτε του χβοχ ούτε του ps3 ούτε καμιάς βλακομηχανής...

Θέλω απλά να παίζω χωρίς πολλά πολλά τα παιχνίδια που προσφέρει η κάθε κονσόλα...

Παραδέχομαι το χβοχ για την μέχρι τώρα ανωτερότητα του στα games (και ίσως να συνεχίσει να υπάρχει) αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν το παραδέχομαι σαν αξιόπιστο μηχανημα,,,

Και όπως είπε και ο φίλος modecris αν είναι να έχω πτυχίο ηλεκτρονικού για να παίξω 2 παιχνίδια να το χέσω (ή να τα σκάσω χοντρά σε κάποιον έξω)... Εντάξει καλό το modding κτλ αλλα φτάνει πιά...

Δημοσ.
Άσε με με το ρημάδι...το πλήρωσα για να με σκοτώσει. Εγώ αυτό ξέρω. Ευτυχώς όλα καλά το γλιτώσαμε το μάτι της γυναίκας...βέβαια πλέον κοιτάει λίγο σαν την Βάσω Παπανδρέου :-D...αλλά πάλι καλά που δεν καταστράφηκε τελείως. Όσο για τα γραφικά ναι δεν είναι κάτι φοβερό...κάποια παιχνίδια του PS2 (God Of Wor) φαίνονται ανώτερα σε γραφικά.

Μου αρεση που το εχεις παρη ψυχραιμα με την γυναικα :lol:

Τωρα που σας βρηκα να σας ρωτησω αν το ps3 το πας σε πολυ καλο μαστορα που να ειναι γατος μπορει να το τσιπωσει και να αντιγραφω ταινιες ή δεν θα εχουν υποτιτλους οπως τα divx ???

Δημοσ.
Καλό ακούγεται σαν λύση και μακάρι να λύσει το πρόβλημα σε αρκετό κόσμο...

Αλλά...

"Ο ανεμιστήρας τροφοδοτείται με διακλάδωση από το dvd-rom και κατά την λειτουργεία του ανάβει φως σε μπλε χρώμα !"

Για το "κάγγουρες" που μου γύρισε το μυαλό παραπάνω... :eek:

Και να ξαναπούμε (και να εννοήσουμε) οτι για το παραπάνω ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ!!! Κάτι το οποίο δεν είναι δεδομένο για τον πολύ κόσμο (ούτε και το να παίρνεις ρεύμα απο το dvd... Και ανάθεμα αν ο άλλο το έκανε μόνος του.. Θά δωσε΄κάνα 100ρι σε αυτόν που του το φλάσαρε να του βάλει κ αυτό... Έλεος χ 2

Ότι είναι καγκουρέ δεν χωράει κουβέντα. Όπως είπε κι ένας φίλος μου όταν το πρωτοείδε "πρώτη φορά βλέπω καγκουροxbox". :lol::lol::lol:

Για τοποθέτηση δεν ξέρω πόσα λεφτά χρειάζεται αν δεν ξέρεις μόνος σου. Εγώ τον είχα βάλει όταν είχα παέι για φλασάρισμα την κοσνόλα, οπότε ανοίχτηκε έτσι κι αλλιώς τότε.

Δημοσ.
Δέν είμαι φίλος ούτε του χβοχ ούτε του ps3 ούτε καμιάς βλακομηχανής...

Θέλω απλά να παίζω χωρίς πολλά πολλά τα παιχνίδια που προσφέρει η κάθε κονσόλα...

Παραδέχομαι το χβοχ για την μέχρι τώρα ανωτερότητα του στα games (και ίσως να συνεχίσει να υπάρχει) αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν το παραδέχομαι σαν αξιόπιστο μηχανημα,,,

Και όπως είπε και ο φίλος modecris αν είναι να έχω πτυχίο ηλεκτρονικού για να παίξω 2 παιχνίδια να το χέσω (ή να τα σκάσω χοντρά σε κάποιον έξω)... Εντάξει καλό το modding κτλ αλλα φτάνει πιά...

οκ παω πασο και σορρυ για το καγκουρας..δε το πα προσβλητικα.απλα πιστευω οτι για τον μεσο ελληνα να παει να δωσει 500 και 600 ευρω για μια κονσολα πρεπει να το ψαξει πρωτα.και γω δεν ξερω αν θα μου βγαλει τιποτα στο μελλον αλλα πιστευω οτι οι πιθανοτητες ειναι μαζι μου..η κονσολα μου εννοειται πως εχει ανοιχτει..τωρα το πως και γιατι εχω εγγκυηση και θα συνεχισω να την εχω ειναι μεγαλο κεφαλαιο..;)

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

εχετε ανοιξει ενα πολυ ωραιο θεμα:

Ενα θα σας πω , τις προαλλες ειχα παει στο ραδιο κουρασιδη...

ξερετε που ειχαν το χ-μποξ ; Το είχαν στις ηλεκτρικες συσκευες!!Το ειχαν μαζι με ολες τις δυνατες οικιακες συσκευες, διπλα με τις ηλεκτρικες σκουπες!! Το γεγονος οτι το εχουν μαζι με τις ηλεκτρικες σκουπες αποδικνιει ποσο δυνατο και γερο μηχανημα ειναι.

Μαλιστα ειχαν ενα για δοκιμη και ζητησα να το δω , το εβαλε μπρος ο υπαλληλος εκει και επαθα πλακα,πολυ δυνατο εργαλειο :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...