Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες:

Πάντως μάλλον για PS3 με κόβω για να βλέπω και τους νέους μπλέ δίσκους υψηλής συχνότητας. Η τηλεόρασή μου όμως είναι 100Hz. Τα δισκάκια αυτά που είναι 1080Hz θα τα σηκώνει;

η τηλεοραση σου δεν κανει ουτε για το 2ο λογο που θες το ps3.

Σήμερα:

οπως σου ειπα argi' date=' δεν ειναι καθολου ασχημα. αν μεχρι τωρα εκανες rescale τα video σου, ή αν βρεις τιποτα απο το net σε αναλυση 720p και τα προβαλεις στην tv σου, θα εχεις μια αρκετα καλη εικονα για το τι θα βλεπεις.

[/quote']

NAI.... αυτό ακριβώ είπες.... :X :X

Να ξέρουμε τι λέμε... :-(

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πάντως με ενδιαφέρει πολύ να το αγοράσω...θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα να κανονίσουμε. Το πρόβλημα με το blutouth μου ακούγεται περίεργο...μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα εφέ; Είχα μια παλιά κάρτα ήχου θυμάμαι που είχε εφέ γυναικείας φωνής...τη συνδέαμε με τηλέφωνο και κάναμε πλάκες στο χωριό....χα χα είχε πολύ γέλιο.... :lol: Αν το πουλήσεις πάντως το PS3 δώσε και την ταινιούλα δώρο :-)... γουστάρω τον Jeims Bont και την αμαξάρα την Asston Martine

Οχι φιλε μου δεν εχω πειραξει τιποτα και πιστεψε με ξερω απο αυτα.

Ειναι προβληματικο μαλλον το τσιππακι που εχει μεσα.

Φυσικα και θα δοσω και την ταινια μαζι γιατι μετα ια μου ειναι αχρηστη ;)

Δημοσ.

Nαι θελω p3tran αμα δεν σου ειναι κοπος! Απλα εκανα λαθος και εκρινα αδικα σε καποια σημεια το forza, οταν δεις το gt5p και μετα παιξεις forza 2 βλεπεις την διαφορα και λες χαλαλι που δεν εχει το τοσο καλο AF kai AA, καμια σημασια δεν εχει οταν ο αλλος απλα εχει ξεχασει τη σημαινει simulator ! Και απλα σου φτιαχνει ενα παιχνιδι μονο και μονο για οφθαλμολουτρο!

Δημοσ.

επειδη καποιοι ..[πιπέρι].. δυστυχως πρεπει να σπαταλαμε το χρονο μας για τα αυτονοητα...

στο θεμα του bluray τωρα, με την τηλεοραση που εχεις αυτη τη στιγμη ΔΕΝ προκειται να δεις την αναλυση 1920Χ1080p,

την αναλυση δηλαδη που διαφημιζει η sony για τα δισκακια αυτα.

θα τα δεις σε μια αναλυση που ειναι σε #pixels λιγο κατω απο τη μιση (1280χ720p).

οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα να ξερεις και για τι πραγμα θα πληρωσεις.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2013143&postcount=2181

Δημοσ.
Ειμαι στο αγιοχωρι στη ροδοπη και ξερω τουλαχιστον αλλους 4 με 360 και δεν τους κανει θορυβο πολυ. Απλα οι περισσοτεροι δεν εχουν internet στο σπιτ τους και δεν ξερω αμα παιζει ρολο αυτο στον θορυβο που ζοριζετε η κονσολα.

Ρε σύ έχετε γρήγορο Internet εκεί; Ένας γνωστός μου που είναι από κεί δεν είχε δυνατότητα για ADCL γραμμή....συγνώμη φιλαράκι αλλά εκεί είναι παρακμή που μένεις :-D Μάλλον δεν σου χρειάζεται το PS3 :lol:

Μην τσιτωθείς, πλάκα κάνουμε έτσι;

Δημοσ.
Κοιτα επειδη ετυχε σε σενα,δεν μπορεις να λες οτι το ps3 ειναι προβληματικο.

Ψαξου λιγο και θα διαπιστωσεις οτι ακριβως το αντιθετο συμβαινει για τα ps3-360.

@evilsonic665 δεν ειπα για σενα συγκεκριμενα.

κοιτα PDS αφου εχει προβλημα το xbox με την υπερθερμανση το πιο λογικο αφου το κσαναπαρεις στα χερια σου ειναι να του βααλεις ανεμιστιρακια..20 ευρω κανουν..για μενα οποιος δεν το κανει ειναι τουλαχιστον καγκουρας.να δεις μετα σου βγαζει προβλημα ή οχι..σε αυτη την περιπτωση οχι το ps3 δεν ειναι πιο αξιοπιστο απ το xbox..αποδεδειγμενα..

Δημοσ.
Χμμ,και με το 360 θες να πεις πως δεν έχουν προβλήματα;

βαλε ψυκτρα κονσολες και θα δεισ αν εχει προβλημα ή οχι..

Δημοσ.
Ρε σύ έχετε γρήγορο Internet εκεί; Ένας γνωστός μου που είναι από κεί δεν είχε δυνατότητα για ADCL γραμμή....συγνώμη φιλαράκι αλλά εκεί είναι παρακμή που μένεις :-D Μάλλον δεν σου χρειάζεται το PS3 :lol:

Μην τσιτωθείς, πλάκα κάνουμε έτσι;

Ε καλα τωρα δεν ειναι πλακες αυτες.

Γραμες εχουμε αλλα οχι τις μεγαλες τις φορθετ αλλα conex χιλιαρες και ειναι μια χαρα.

Και τις κονσολες τις θελουμαι για τα παιχνιδια.

Εσας στην στεμνιτσα ποσα παιχνιδια φερνει το βιντεο κλαμπ σας τον μηνα γιατι εκει εμεις εχουμε προβλημα και οχι στο internet.

Δημοσ.
οπως σου ειπα argi, δεν ειναι καθολου ασχημα. αν μεχρι τωρα εκανες rescale τα video σου, ή αν βρεις τιποτα απο το net σε αναλυση 720p και τα προβαλεις στην tv σου, θα εχεις μια αρκετα καλη εικονα για το τι θα βλεπεις.

σχετικα με τη συμβατοτητα με το ps2, η λογικη λεει οτι συντομα η sony θα επαναφερει στην αγορα μηχανημα με πληρη συμβατοτητα,

ειδικα αφου βλεπουμε οτι οχι απλα δεν αφηνει το ps2 να πεθανει, αλλα αντιθετα συνεχιζει να αποτελει το μεγαλυτερο(?) κομματι απο τους τζιρους που κατα καιρους δηλωνει. ;]

oι ψιθυροι της αγορας μιλανε ηδη για εκδοσεις με μεγαλυτερο και ταχυτερο σκληρο δισκο (ειναι και τα απαραιτητα install στη μεση), full ps2 compatibility, χειρηστηρια με δονηση ΜΕΣΑ στο πακετο -και οχι εξτρα, και τιμη αντιστοιχη της ζητησης ;]

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες petran...είδες αν ξέρει ο άλλος 2-3 πραγματάκια... Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου. Όπως τα λές καλό είναι να περιμένει δηλαδή κάποιος...αλλά επειδή γενικά είμαι βιαστικό άτομο θα αγοράσω τώρα το PS3 και ότι γίνει. Εξάλου αν κάνω βλακεία δεν θα είναι και η πρώτη μου... Και το Wii βιάστηκα να το αγοράσω μέχρι που έπρεπε να πάει η γυναίκα στο νοσοκομείο για να το καταργήσω. Επικύνδυνο μηχάνημα. Μέσα στον ενθουσιασμό σου δεν ξέρεις που βαράς με εκείνο το διαόλι που έχει για χειριστήριο.

Δημοσ.
κοιτα PDS αφου εχει προβλημα το xbox με την υπερθερμανση το πιο λογικο αφου το κσαναπαρεις στα χερια σου ειναι να του βααλεις ανεμιστιρακια..20 ευρω κανουν..για μενα οποιος δεν το κανει ειναι τουλαχιστον καγκουρας.να δεις μετα σου βγαζει προβλημα ή οχι..σε αυτη την περιπτωση οχι το ps3 δεν ειναι πιο αξιοπιστο απ το xbox..αποδεδειγμενα..

Η παραπάνω δήλωση είναι τρομερά αντικειμενική

" όχι το ps3 δέν είναι πιο αξιόπιστο απ το xbox..αποδεδειγμένα.."

Δηλαδή με ένα nyko intercooler (που ξέρουμε οτι περισσότερα προβλήματα δημιουργεί απο ότι διορθώνει) είμαστε Οκ και πιο αξιόπιστοι απο το ps3? Μη λέτε τέτοια ρε παιδιά και γελάνε μαζί μας μετά... (μας = 360 χρήστες)

Και δεν παίρνω ένα ψυγειάκι να βάλω το 360 μέσα να τελειώνω; :-(

Δίπλα στις μπύρες...

Δημοσ.
....κοιτα να δεις που νομιζα οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε και σε τιποτα. :-D

αμα θες boost στο forza νεαρε, πες μου να σου ετοιμασω καννα αμαξι της προκοπης.

τρεις μηνες ειναι πολλοι! :-D

ρε φιλαρακι θα μου ετοιμασεις και μενα ενα αμαξακι που μαι κολλημενος με τα πισοκινητα??forza ρε και τα μυαλα στην επομενη στροφη..

Δημοσ.

Δηλαδή με ένα nyko intercooler (που ξέρουμε οτι περισσότερα προβλήματα δημιουργεί απο ότι διορθώνει) είμαστε Οκ και πιο αξιόπιστοι απο το ps3? Μη λέτε τέτοια ρε παιδιά και γελάνε μαζί μας μετά... (μας = 360 χρήστες)

Δίπλα στις μπύρες...

μαλλον εσυ ζεις σε αλλο κοσμο τι nyko και τασο μας λες ρε φιλε ειπαμε να το ψαξεις λιγο τωρα αν εσυ ανηκεις στην κατηγορια ΅καγκουρες΅ τραβα τα τοτε..πιστεψε με ειμαι απ τους τυπουσ που ψαχτηκαν για να παρω κονσολα..διπλα στις μπυρες βαλε το ps3 σου γιατι μετα απο 2,3 χρονια που θα βαρεθεις να γοραζεις παιχνιδια των 70 ευρω ή αντιγρφες των 20 εκει θα καταληξει..

Δημοσ.
Ε καλα τωρα δεν ειναι πλακες αυτες.

Γραμες εχουμε αλλα οχι τις μεγαλες τις φορθετ αλλα conex χιλιαρες και ειναι μια χαρα.

Και τις κονσολες τις θελουμαι για τα παιχνιδια.

Εσας στην στεμνιτσα ποσα παιχνιδια φερνει το βιντεο κλαμπ σας τον μηνα γιατι εκει εμεις εχουμε προβλημα και οχι στο internet.

Μια χαρά είναι στη στεμνίτσα, παιχνίδια βλέπω για όλες τις κονσόλες εκτός από Wii. Πρόσφατα έφερε και μερικά Blurei...ο βιντεοκλαμπάς μου είναι μουσούδι καλό και μπανίζει από τέτοια. Το αντίπαλο φορμά λέει της Tosiba δεν έπιασε και τώρα που είναι σίγουρο ότι θα μείνει το blurei θα φέρνει και τέτοια.

Δημοσ.

Δίπλα στις μπύρες...

τι χανεις τον χρονο σου και ασχολεισαι? τα ιδια παιδακια που τωρα θαβουν το PS3 επειδη δεν εχει αντιγραφα, οταν σπασει θα το εκθειαζουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...