Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Στο insomnia 70% playstation haters? Θα πάρω φόρα να μιμηθώ τον ζαχόπουλο... To διορθωσα...περιμενε..μην πεσεις! Οσο για το 40GB ps3,δεν καταλαβαινω γιατι κολλαμε. Δεν παιζει ps2 games. Tωρα για την TV σου φιλε αργι...Ειναι HD tv οποτε θα βλεπεις ΗD εικονα με την TV σου.Εξαλλου οι περισσοτεροι δεν εχουν full HD tv ακομα οποτε μην αγχωνεσαι.
p3tran Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 και πέστε τις απόψεις σας εδώ...βαρέθηκα να παίρνω προσωπικά μηνύματα από διάφορους και να λένε "μην ακούς τον τάδε γιατί είναι Fanboy του κερατά" κ.τ.λ. Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
modecris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Στο insomnia 70% playstation fans? Θα πάρω φόρα να μιμηθώ τον ζαχόπουλο... Δεν έχετε τους ίδιους λόγους ... Σκεφτομε να το δοσω 250 ευρο γιατι εχει προβλημα . Εγώ δίνω 260?
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Χε.To θέμα δέν είναι η μέθοδος προφανώς,το θέμα είναι οτι οι πηγές τους μπορει να είναι α)Ανυπαρκτες β)Ανακριβεις γ)Μεροληπτικες δ)Λιγοτερες σε αριθμό απο όσες απαιτούνται για να βγέι μία σωστή στατιστική αναφορά και το καλύτερο είναι οτι δέν σου δίνουν κανένα περαιτέρω στοιχειο,ενω τους αριθμους που προκύπτουν μέσα απο όοοοολα αυτα τα φίλτρα ανακριβειας τα συνδέουν και με ιστορικά στοιχεία που δέν ξέρει κανείς ποιά είναι και απο πού προήλθαν. Oh well,guess theyre quite right then.... Δεν διαφωνώ στην ανακρίβεια τους.. Αλλα πρέπει να συμφωνήσεις οτι ΟΤΙ πηγές και να είναι.. εφόσον αντιπροσωπεύουν ενα ελάχιστο έστω δείγμα θα βγάλουν κατα προσέγγιση αποτελέσματα... Όσο για το τί μπορεί να είναι οι πηγές τους (ο τρόπος που τα έγραψες μου θύμησε εισαγωγή απο βιβλίο στατιστικής ) συμφωνώ... Και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τις έρευνες/στατιστικές... Αν εσένα σε καλύπτουν και βλέπεις οτι συνάδουν σε κάποιο βαθμό με την πραγματικότητα τις παρακολουθείς (αν και εφόσον σε αφορούν) και είσαι οκ... Αλλιώς δεν τους δίνεις hits και τέλος... Βασικά δεν θεωρώ οτι υπάρχει έρευνα/στατιστική που να μπορεί να χαρακτηριστεί "ακριβής" εφόσον πάντα επεισέρχεται το στοιχείο της τυχαιότητας... http://en.wikipedia.org/wiki/Statistics Inferential statistics is used to model patterns in the data, accounting for randomness and drawing inferences about the larger population.
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δίνω 260? 270!!! 3...2...1... έκλεισε Αδιαφορώ παντελώς για το bluetooth... Σοβαρά τώρα άν είναι να το δώσεις σφύρα...
αργι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 κατ'αρχην σε αυτο που σε καιει... τα παιδακια εδω δεν σου λενε ξεκαθαρα οτι το ps3 των 450ε ΔΕΝ εχει συμβατοτητα με το ps2 σου και ο,τι παιχνιδια εχεις. εγω στο ειπα, αλλα μου εξηγεις απο κατω οτι μπερδευτηκες γιατι λαμβανεις πμ οτι "καποιοι ειναι fanboys του κερατα".... παρε λοιπον τηλεφωνο τη sony αυριο το πρωι, και ρωτα τους, και μετα βγαλε μονος σου τα συμπερασματα ποιος ειναι αυτος που παει να σε βοηθησει, και ποιος ειναι ο ηλιθιος(=fanboy) της υποθεσης. και ανακοινωσε κι ολας δημοσια το συμπερασμα σου! στο θεμα του bluray τωρα, με την τηλεοραση που εχεις αυτη τη στιγμη ΔΕΝ προκειται να δεις την αναλυση 1920Χ1080p, την αναλυση δηλαδη που διαφημιζει η sony για τα δισκακια αυτα. θα τα δεις σε μια αναλυση που ειναι σε #pixels λιγο κατω απο τη μιση (1280χ720p). οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα να ξερεις και για τι πραγμα θα πληρωσεις. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε petran για την απαντησή σου. Η τηλεορασή μου όμως δεν είναι μεγάλη....32 ίντσες μόνο. Παρακολουθώ από απόσταση 2 μέτρων....τα 720π δεν είναι οκ για το μέγεθος της TV; Πάντως σε κανένα 6άμηνο υπολογίζω να αγοράσω και προβολέα 1080p. Το Playstation είναι μια καλή επένδυση πιστεύω...όσο για τα παλιά παιχνίδια του PS2 τι να κάνω θα χρησιμοποιώ την παλιά κονσόλα PS2. Konidas δεν ξέρω που μένεις εσύ αλλά εγώ στη Στεμνίτσα που μένω ελάχιστοι έχουν 360 και όσοι το έχουν το βρίζουν ότι κάνει θόρυβο και χαλάει...βέβαια δεν μπορώ ο ίδιος να κρίνω το 360 γιατί δεν το έχω.
alestr9s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 κατ'αρχην σε αυτο που σε καιει... τα παιδακια εδω δεν σου λενε ξεκαθαρα οτι το ps3 των 450ε ΔΕΝ εχει συμβατοτητα με το ps2 σου και ο,τι παιχνιδια εχεις. εγω στο ειπα, αλλα μου εξηγεις απο κατω οτι μπερδευτηκες γιατι λαμβανεις πμ οτι "καποιοι ειναι fanboys του κερατα".... Χτες είχαμε ολόκληρο θέμα με το οτι το PS3 ΔΕΝ εχει backwards compability!!! Οποιός παίρνει PS3 ή xbox360 για να παίζει παλιά παιχνίδια... στο θεμα του bluray τωρα, με την τηλεοραση που εχεις αυτη τη στιγμη ΔΕΝ προκειται να δεις την αναλυση 1920Χ1080p, την αναλυση δηλαδη που διαφημιζει η sony για τα δισκακια αυτα. θα τα δεις σε μια αναλυση που ειναι σε #pixels λιγο κατω απο τη μιση (1280χ720p). οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα να ξερεις και για τι πραγμα θα πληρωσεις. ΣΤΙΣ 32 ΙΝΤΣΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ 720p και 1080p εκτός κ αν κάθεσαι στο 1 μέτρο απ την οθόνη.... O άνθρωπος να δει High Definition ταίνια θέλει κάτι που θα κάνει μιά χαρά με το ps3, εκτός και αν η LCD του είναι HDready (720p) και 40 ιντσών...
Apokleiros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο που εχω να πω P3TRAN οτι ξεκινησα να παιζω forza και σου ερχομαι! χαχαχα Σε κανενα τριμηνο θα ειμαι ετοιμος για κοντρα στα ισα! Θελει δουλεια το πραγμα. Και θελω να πω κατι επισημα το gt5 ειναι αληφη για τους καλους του forza! Οι πωλισεις του ps3 ειναι απο τους απογοιτευμενους κατοχους του μαλλον αυτες ελενχει το δεδομενο site, οπως και εμενα , οι οποιοι ειδαν αν και αργα την κατηφορα της sony και την εκαναν με ενα μεγαλο μερος των χρηματων τους πισω! Pds δες την κατηφορα και απολαυσε την βαλε ταχυτητα νεκρα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ρε παιδια αυτα τα νεα φιντανια που ξεφυτρωσαν εδω μεσα τι ειναι!
Speck50 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 σαν ακομα ενας υποψηφιος αγοραστης εδω και μερες δεν εχω καταφερει να αποφασισω ποια απο τις δυο κονσολες ειναι καλυτερη και ηλπιζα πως θα καταφερω να λυσω τις οποιες μου σκεψεις διαβαζοντας τις εν λόγω σελιδες με τις εκατέρωθεν αποψεις και εμπειριες σας αλλα εν τέλει παρατήρησα πως με μπερδεψαν χειροτερα απο οτι υπολογιζα οπότε ρωτώ ξανα. Τελικα ρε συμφορουμητες ποια απο τις δυο κονσολες ειναι καλυτερη?? Ποια απο τις δυο έχει έχει μεγαλυτερη διάρκεια στο χρόνο?? τα vgcharts ακουστηκε πως δεν ειναι έγκυρα, επισης ακουστηκε ή μαλλον γράφτηκε πως το ps3 δεν έχει μεγαλη υποστήριξη παιχνιδιών, μεχρι και πως γινεται κακολόγηση μιας κονσολας επειδη τουλαχιστον ακομα δεν παιζει αντιγραφα..και τι άλλο δεν ακούστηκε.. Εν κατακλείδι, ενας αναγώστης που θελει να βοηθήσει την κρητική του ικανότητα ωστε να παρει μια αποφαση, που να τείνει και με τι κριτιρια να λαβει σοβαρα τις εκατονταδες των αποψεων που επικρατούν εδω? Κλείνοντας, ελπιζω να μην παρεξηγηθει το παραπανω γραπτο ύφος του κειμενου μου μιας και δεν σκοπευει στο οτιδηποτε απλα και μονο να δωθει μιας σαφή απαντηση τεκμηριωμένη ώστε καποιος απλος αναγώστης να βοηθηθεί στην αποφαση αγορας ενός εκ των δυο προιόντων.
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δεν διαφωνώ στην ανακρίβεια τους..Αλλα πρέπει να συμφωνήσεις οτι ΟΤΙ πηγές και να είναι.. εφόσον αντιπροσωπεύουν ενα ελάχιστο έστω δείγμα θα βγάλουν κατα προσέγγιση αποτελέσματα... Όσο για το τί μπορεί να είναι οι πηγές τους (ο τρόπος που τα έγραψες μου θύμησε εισαγωγή απο βιβλίο στατιστικής ) συμφωνώ... Και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τις έρευνες/στατιστικές... Αν εσένα σε καλύπτουν και βλέπεις οτι συνάδουν σε κάποιο βαθμό με την πραγματικότητα τις παρακολουθείς (αν και εφόσον σε αφορούν) και είσαι οκ... Αλλιώς δεν τους δίνεις hits και τέλος... Βασικά δεν θεωρώ οτι υπάρχει έρευνα/στατιστική που να μπορεί να χαρακτηριστεί "ακριβής" εφόσον πάντα επεισέρχεται το στοιχείο της τυχαιότητας... http://en.wikipedia.org/wiki/Statistics Inferential statistics is used to model patterns in the data, accounting for randomness and drawing inferences about the larger population. Συμφωνω,η κύρια μου ένστανση παραμένει βέβαια στο ότι δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να ξέρει οτιδήποτε για τις στατιστικολογικές μεθόδους των vg charts(αν υπάρχουν,πως γίνονται,αν γίνονται κλπ.κλπ.) Στα οποία βέβαια έχουμε κανει κανονικά διαφήμηση τοσή ώρα
p3tran Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 οπως σου ειπα argi, δεν ειναι καθολου ασχημα. αν μεχρι τωρα εκανες rescale τα video σου, ή αν βρεις τιποτα απο το net σε αναλυση 720p και τα προβαλεις στην tv σου, θα εχεις μια αρκετα καλη εικονα για το τι θα βλεπεις. σχετικα με τη συμβατοτητα με το ps2, η λογικη λεει οτι συντομα η sony θα επαναφερει στην αγορα μηχανημα με πληρη συμβατοτητα, ειδικα αφου βλεπουμε οτι οχι απλα δεν αφηνει το ps2 να πεθανει, αλλα αντιθετα συνεχιζει να αποτελει το μεγαλυτερο(?) κομματι απο τους τζιρους που κατα καιρους δηλωνει. ;] oι ψιθυροι της αγορας μιλανε ηδη για εκδοσεις με μεγαλυτερο και ταχυτερο σκληρο δισκο (ειναι και τα απαραιτητα install στη μεση), full ps2 compatibility, χειρηστηρια με δονηση ΜΕΣΑ στο πακετο -και οχι εξτρα, και τιμη αντιστοιχη της ζητησης ;]
konidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε petran για την απαντησή σου. Η τηλεορασή μου όμως δεν είναι μεγάλη....32 ίντσες μόνο. Παρακολουθώ από απόσταση 2 μέτρων....τα 720π δεν είναι οκ για το μέγεθος της TV; Πάντως σε κανένα 6άμηνο υπολογίζω να αγοράσω και προβολέα 1080p. Το Playstation είναι μια καλή επένδυση πιστεύω...όσο για τα παλιά παιχνίδια του PS2 τι να κάνω θα χρησιμοποιώ την παλιά κονσόλα PS2. Konidas δεν ξέρω που μένεις εσύ αλλά εγώ στη Στεμνίτσα που μένω ελάχιστοι έχουν 360 και όσοι το έχουν το βρίζουν ότι κάνει θόρυβο και χαλάει...βέβαια δεν μπορώ ο ίδιος να κρίνω το 360 γιατί δεν το έχω. Ειμαι στο αγιοχωρι στη ροδοπη και ξερω τουλαχιστον αλλους 4 με 360 και δεν τους κανει θορυβο πολυ. Απλα οι περισσοτεροι δεν εχουν internet στο σπιτ τους και δεν ξερω αμα παιζει ρολο αυτο στον θορυβο που ζοριζετε η κονσολα.
αργι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Σκεφτομε να το δοσω 250 ευρο γιατι εχει προβλημα .Δεν ξερω αν θα σου αρεσει και εσενα η φωνη σου να ακουγεται διαφορετικη απο οτι ειναι. Μαζι δινω και το παιχνιδι GripShift (οριτζιναλ) που λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια και εγω το εχω πεξει καμια δεκαρια φορες μονο. Και την ταινια τον τζειμς μποντ το καινουργιο. Αλλα οχι ακομα γιατι θα ερθει ενας ξαδερφος μου απο αθηνα που ξερει απο αυτα να το δει και μπορει λεει να το παρει εκεινος. Πάντως με ενδιαφέρει πολύ να το αγοράσω...θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα να κανονίσουμε. Το πρόβλημα με το blutouth μου ακούγεται περίεργο...μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα εφέ; Είχα μια παλιά κάρτα ήχου θυμάμαι που είχε εφέ γυναικείας φωνής...τη συνδέαμε με τηλέφωνο και κάναμε πλάκες στο χωριό....χα χα είχε πολύ γέλιο.... Αν το πουλήσεις πάντως το PS3 δώσε και την ταινιούλα δώρο ... γουστάρω τον Jeims Bont και την αμαξάρα την Asston Martine
Udontneed2know Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως σοβαρά επειδή είμαι μέσα στα exit poll της ΕΡΤ εδώ και πολλές εκλογές ο τρόπος του vgcharts δέν είναι ο πλεόν κατάλληλος αλλα για την χρήση την οποία προορίζονται τα αποτελέσματα είναι μια χαρά.. επιτελους και ενας που καταλαβε τι λεμε τοσο καιρο, συμφωνω μαζι σου. η αλήθεια όμως να λέγετε. το 70% των χρηστών του εν λόγω site είναι playstation fans , χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό βέβαια... σε λιγο θα μας πειτε οτι το εχει και ο ανηψιος του Kutaragi για να το βγαλετε αναξιοπιστο.
p3tran Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Και θελω να πω κατι επισημα: το gt5 ειναι αλιφη για τους καλους του forza! ....κοιτα να δεις που νομιζα οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε και σε τιποτα. αμα θες boost στο forza νεαρε, πες μου να σου ετοιμασω καννα αμαξι της προκοπης. τρεις μηνες ειναι πολλοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις