konidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Στην περιφερια ολοι εχουν 360 αν αυτο λεει κατι και οχι το προβληματικο playstation. Εγω γιατι το πιρα και την πατησα ακομη δεν ξερω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Στην περιφερια ολοι εχουν 360 αν αυτο λεει κατι και οχι το προβληματικο playstation.Εγω γιατι το πιρα και την πατησα ακομη δεν ξερω Κοιτα επειδη ετυχε σε σενα,δεν μπορεις να λες οτι το ps3 ειναι προβληματικο. Ψαξου λιγο και θα διαπιστωσεις οτι ακριβως το αντιθετο συμβαινει για τα ps3-360. @evilsonic665 δεν ειπα για σενα συγκεκριμενα.
p3tran Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 καλα, οτι να'ναι λεγεται απο μερικους... η "μεθοδολογια" του vg@@ ειναι: παιρνουμε 1-2 τηλεφωνα κανναδυο μαγαζακια, σημειωνουμε προσεχτικα οοο,τι μας πουνε, προσθετουμε τη μυστικη σως, πολλαπλασιαζουμε με τη θεση του αναδρομου ερμη δια π, και τσουπ! παρε τα στοιχεια. τα προσωρινα βεβαια, γιατι οπου υπαρχει επισημος φορεας που εκδιδει σωστα στοιχεια και οχι τυπου "αστρολογικες προβλεψεις η σουλα" τρεχουνε καθε φορα πισω και κανουνε edit τις μπαρουφες τους και τα ταιριαζουν με τα σωστα, ωστε τελικα καποιοι να να τα θεωρουνε μεχρι και ....αξιοπιστα (!!!) και pds, μαλλον δεν θυμασαι καλα... τα ιδια λεγαμε για τα vg@@ και οταν κοιταγαμε ΜΟΝΟ τα στοιχεια για το 360... τελος, ενα μηνυμα προς πασα κατευθυνση.... αντι να αλλαζετε nicknames και να κανετε νεα registration ωστε να "αποφυγετε" την ξεφτυλα του παρελθοντος (των γραπτων σας), και τελικα να κανετε παλι μια απο τα ιδια, χιλιες φορες καλυτερα να μπειτε σαν σοβαροι ανθρωποι με το original nick και απλα να ειστε πιο σωστοι....
modecris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Χμμ,και με το 360 θες να πεις πως δεν έχουν προβλήματα;
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 να φανταστω οτι αποριπτεις με την ιδια ευκολια ολες τις δημοσκοπησεις απο καταβολης τους ετσι? γιατι πως μπορουν να ξερουν π.χ. οτι η ΝΔ ειναι μπροστα απο το ΠΑΣΟΚ (τυχαιο το παραδειγμα) αφου δεν ρωτησαν ΟΛΟΥΣ τους ελληνες? Το ειπα και πριν τα νουμερα αυτα δεν ειναι ευαγγελιο, ειναι μια καλη ενδειξη ομως της αγορας και της εικονας που εχει, τωρα σε μερικους δεν αρεσει αυτο και πανε με νυχια και με δοντια να το βγαλουν σαν ψευτικο η οτι αλλο νομιζουν αυτοι, δικαιωμα σας, και εμεις εχουμε το δικαιωμα να σκεφτομαστε ομως. Καταρχήν συγκρίνεις μία δημοσκόπηση που γίνεται σε μια συγκεκριμένη μεριδα κόσμου με συγκεκριμένο τρόπο και με δοκιμασμένη στατιστικολογική μέθοδο που αφορά μία πολιτική προτίμηση...με τα vg charts. Tα vg charts όπως βλέπεις παραπάνω σου λένε έτσι αόριστα οτι έχουν κάποια contacts(WTF?),τα οποία contacts τους δίνουν estimates απο τον κατα προσέγγιση αριθμό των retailer που έχουν μέσα στη λίστα τούς και μετα βάζουν και το historical data στο cocktail... Aν αυτό για σένα είναι ο ορισμός της καλής ένδειξης τοτε είμαστε έτοιμοι όλοι μας να βγάλουμε στατιστικές για οτιδηποτε υπαρχει σ'αυτον τον κόσμο. Και υπήρξε άμα λάχει.
αργι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Σκεφτομε να το πουλησω να ξεμπλεξο με αυτο Καλημέρα φίλε μου, αν θες το αγοράζω εγώ. Πόσο το πουλάς; Ποιά έκδοση έχεις εσύ; Το κύκλωμα "μηχανή συναισθημάτων" το έχει το δικό σου; Α! επίσης έχω μπερδευτεί με το σχόλιο του p3tran...τελικά βοηθήστε ρε παιδιά και πέστε τις απόψεις σας εδώ...βαρέθηκα να παίρνω προσωπικά μηνύματα από διάφορους και να λένε "μην ακούς τον τάδε γιατί είναι Fanboy του κερατά" κ.τ.λ. Με την ευκαιρία τι θα πεί fanboy; Συγνώμη κιόλας αλλά την εφηβεία την έχω αφήσει προ πολλού πίσω και δεν καταλαβαίνω κάποιες νεολαιίστικες εκφράσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 και pds, μαλλον δεν θυμασαι καλα... τα ιδια λεγαμε για τα vg@@ και οταν κοιταγαμε ΜΟΝΟ τα στοιχεια για το 360... Δεν ειπα οτι δεν το θεωρουσατε αναξιοπιστο.Αλλα βλεπω τωρα τις περισσοτερες αντιδρασεις.
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Tα ίδια τα vg charts σου κανουν?http://www.vgchartz.com/methodology.php 1. Sales figures are determined through two important methods 1. Data Sampling – VG Chartz gathers random data from a sample of the total number of retailers. 2. Shipment information – VG Chartz has contacts(?) with publishers who give their best estimates (?)on number of products shipped. 2. Because the number of retailers selling videogames is quite large, it is possible to attain statistically valid results from a small sample. 3. It then becomes a matter of working backwards by having: 1. The approximate number of retailers. 2. Historical sales figures. 3. Data from sales tracking agencies as reference points(?)in accuracy. 4. There are obvious limiting factors as well – few games have above a 40% attach rate, a game will never sell more than the console user base, publishers do not ship significantly more or less than they expect to be sold Υπαρχουν sites που απαγορεύουν την ακομα και την χρηση του ονοματος των vg charts για αυτό ακριβώς τον λόγο. Δείτε και αυτό το thread : http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46474 Λέγεται στατιστική και έχει ανακαλυφθεί εδώ και αρκετά χρόνια... Και τα exit poll 1/30 ρωτάνε αλλα πέφτουν στο +/-2%... Τι θέλεις να μας πείς.. Οτι πρέπει να πάνε απο κούκου σε public και να τους ζητάνε λογιστικά; Ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη περίπτωση η κατα προσέγγιση στατιστική κάνει μια χαρά τη δουλειά της στο να δίνει μια γενική εικόνα... Άν υπάρχει κατα τα άλλα επίσημος φορέας σε κάποιο αντικείμενο εννοείται οτι το vgcharts αναιρείται.. Αν όχι όπως είπα και παραπάνω σου δίνει μια εικόνα... Όχι ακριβή.. αλλα μία εικόνα... Εκτός αμα μας νοιάζει ΤΟΣΟ πολύ ο ακριβής αριθμός πωλήσεων όπου και έχουμε καεί επίσημα... Τι να λέμε... Εδω ο konidas μας λέει οτι η περιφέρεια στηρίζει το 360... Το vgcharts μας πείραξε (αστειεύομαι μην αρπάζεσαι) Πάντως σοβαρά επειδή είμαι μέσα στα exit poll της ΕΡΤ εδώ και πολλές εκλογές ο τρόπος του vgcharts δέν είναι ο πλεόν κατάλληλος αλλα για την χρήση την οποία προορίζονται τα αποτελέσματα είναι μια χαρά..
anamenos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Oxι,γιατι το λες αυτο? Θα ηθελα να σου πω για το Vgchartz ομως οτι ναι μεν δεν ειναι απολυτα αξιοπιστα αλλα δειχνουν πανω κατω τι παιζει. ΥΓ.Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα απο τοτε που τα vgchatz δειχνουν θετικα νουμερα για το Ps3,εχει λυσσαξει το συμπαν για να βγει αναξιοπιστο το εν λογο site,ενω πριν ολα καλα. η αλήθεια όμως να λέγετε. το 70% των χρηστών του εν λόγω site είναι playstation fans , χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό βέβαια...
p3tran Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Το κύκλωμα "μηχανή συναισθημάτων" το έχει το δικό σου; Α! επίσης έχω μπερδευτεί με το σχόλιο του p3tran...τελικά βοηθήστε ρε παιδιά και πέστε τις απόψεις σας εδώ...βαρέθηκα να παίρνω προσωπικά μηνύματα από διάφορους και να λένε "μην ακούς τον τάδε γιατί είναι Fanboy του κερατά" κ.τ.λ. Με την ευκαιρία τι θα πεί fanboy; Συγνώμη κιόλας αλλά την εφηβεία την έχω αφήσει προ πολλού πίσω και δεν καταλαβαίνω κάποιες νεολαιίστικες εκφράσεις. κατ'αρχην σε αυτο που σε καιει... τα παιδακια εδω δεν σου λενε ξεκαθαρα οτι το ps3 των 450ε ΔΕΝ εχει συμβατοτητα με το ps2 σου και ο,τι παιχνιδια εχεις. εγω στο ειπα, αλλα μου εξηγεις απο κατω οτι μπερδευτηκες γιατι λαμβανεις πμ οτι "καποιοι ειναι fanboys του κερατα".... παρε λοιπον τηλεφωνο τη sony αυριο το πρωι, και ρωτα τους, και μετα βγαλε μονος σου τα συμπερασματα ποιος ειναι αυτος που παει να σε βοηθησει, και ποιος ειναι ο ηλιθιος(=fanboy) της υποθεσης. και ανακοινωσε κι ολας δημοσια το συμπερασμα σου! στο θεμα του bluray τωρα, με την τηλεοραση που εχεις αυτη τη στιγμη ΔΕΝ προκειται να δεις την αναλυση 1920Χ1080p, την αναλυση δηλαδη που διαφημιζει η sony για τα δισκακια αυτα. θα τα δεις σε μια αναλυση που ειναι σε #pixels λιγο κατω απο τη μιση (1280χ720p). οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα να ξερεις και για τι πραγμα θα πληρωσεις.
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 η αλήθεια όμως να λέγετε. το 70% των χρηστών του εν λόγω site είναι playstation fans , χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό βέβαια... Στο insomnia 70% playstation fans? Θα πάρω φόρα να μιμηθώ τον ζαχόπουλο...
konidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα φίλε μου, αν θες το αγοράζω εγώ. Πόσο το πουλάς; Ποιά έκδοση έχεις εσύ; Το κύκλωμα "μηχανή συναισθημάτων" το έχει το δικό σου; Α! επίσης έχω μπερδευτεί με το σχόλιο του p3tran...τελικά βοηθήστε ρε παιδιά και πέστε τις απόψεις σας εδώ...βαρέθηκα να παίρνω προσωπικά μηνύματα από διάφορους και να λένε "μην ακούς τον τάδε γιατί είναι Fanboy του κερατά" κ.τ.λ. Με την ευκαιρία τι θα πεί fanboy; Συγνώμη κιόλας αλλά την εφηβεία την έχω αφήσει προ πολλού πίσω και δεν καταλαβαίνω κάποιες νεολαιίστικες εκφράσεις. Σκεφτομε να το δοσω 250 ευρο γιατι εχει προβλημα . Δεν ξερω αν θα σου αρεσει και εσενα η φωνη σου να ακουγεται διαφορετικη απο οτι ειναι. Μαζι δινω και το παιχνιδι GripShift (οριτζιναλ) που λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια και εγω το εχω πεξει καμια δεκαρια φορες μονο. Και την ταινια τον τζειμς μποντ το καινουργιο. Αλλα οχι ακομα γιατι θα ερθει ενας ξαδερφος μου απο αθηνα που ξερει απο αυτα να το δει και μπορει λεει να το παρει εκεινος.
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Λέγεται στατιστική και έχει ανακαλυφθεί εδώ και αρκετά χρόνια... Χε.To θέμα δέν είναι η μέθοδος προφανώς,το θέμα είναι οτι οι πηγές τους μπορει να είναι α)Ανυπαρκτες β)Ανακριβεις γ)Μεροληπτικες δ)Λιγοτερες σε αριθμό απο όσες απαιτούνται για να βγέι μία σωστή στατιστική αναφορά και το καλύτερο είναι οτι δέν σου δίνουν κανένα περαιτέρω στοιχειο,ενω τους αριθμους που προκύπτουν μέσα απο όοοοολα αυτα τα φίλτρα ανακριβειας τα συνδέουν και με ιστορικά στοιχεία που δέν ξέρει κανείς ποιά είναι και απο πού προήλθαν. Oh well,guess theyre quite right then....
anamenos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Στο insomnia 70% playstation fans? Θα πάρω φόρα να μιμηθώ τον ζαχόπουλο... hahahahahaahahah, όχι ρε φίλε, εννοώ του vgchartz, μπες στα forum καμιά φορά και θα καταλάβεις τι εννοώ...
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 κατ'αρχην σε αυτο που σε καιει... τα παιδακια εδω δεν σου λενε ξεκαθαρα οτι το ps3 των 450ε ΔΕΝ εχει συμβατοτητα με το ps2 σου και ο,τι παιχνιδια εχεις. εγω στο ειπα, αλλα μου εξηγεις απο κατω οτι μπερδευτηκες γιατι λαμβανεις πμ οτι "καποιοι ειναι fanboys του κερατα".... παρε λοιπον τηλεφωνο τη sony αυριο το πρωι, και ρωτα τους, και μετα βγαλε μονος σου τα συμπερασματα ποιος ειναι αυτος που παει να σε βοηθησει, και ποιος ειναι ο ηλιθιος(=fanboy) της υποθεσης. και ανακοινωσε κι ολας δημοσια το συμπερασμα σου! στο θεμα του bluray τωρα, με την τηλεοραση που εχεις αυτη τη στιγμη ΔΕΝ προκειται να δεις την αναλυση 1920Χ1080p, την αναλυση δηλαδη που διαφημιζει η sony για τα δισκακια αυτα. θα τα δεις σε μια αναλυση που ειναι σε #pixels λιγο κατω απο τη μιση (1280χ720p). οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα να ξερεις και για τι πραγμα θα πληρωσεις. Μπορεί να ψάξει να πάρει ένα ps3 των 60gb απλά και όμορφα... Θα δυσκολευτεί αλλα θα βρεί... Απο την άλλη άν έχει ήδη ps2 δεν ξέρω γιατί πρέπει να τον νοιάζει η backwards compatibility εφόσον θα το κρατήσει... Είδα κάπου ps3+2o sixaxis 450 και μπορώ να πώ οτι μου έκλεισε το μάτι.. Όσο για το blue ray... Οι τηλεοράσεις πέφτουν σαν τρελές σήμερα (τιμές) και την κονσόλα δεν την παίρνει κάποιος για 6μήνες... Ποιος σου λέει οτι ο άνθρωπος δεν θα αλλάξει τηλεόραση σε βάθος 1-2 ετών... Τεσπά... Άκρη δεν βγαίνει... Όπως συνηθίζω να λέω... (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα μη μου τα πρήξετε) Troll less.. Play more..
Προτεινόμενες αναρτήσεις