Udontneed2know Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε μου, τελικά θα πάρω και ενισχυτή.... Μετά από κουβέντα και σε ένα άλλο φόρουμ που ασχολείται με εικόνα και ήχο κατέληξα στον Pioneer VSX-LX70. eγω το ψαχνω ακομα, αλλα με ειχε ψησει αυτος Onkyo TX-SR 605 που ειναι και στην μιση τιμη απο τον Pioneer.
p3tran Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά με το ολοκληρωμένο κύκλωμα "μηχανή συναισθημάτων" (κάπως έτσι μου το είπαν...) τι παίζει; Λένε ότι το έβγαλαν από τα νέα PS3. Να υποθέσω ότι πλέον το εξομοιώνει με λογισμικό το PS3; Τι αντίκτυπο έχει αυτή η αλαγή υλικού; αμ δεν στα ειπανε καλα φιλε μου. αμα παρεις το ps3 που κανει 450ε σκετο (και ειναι το μονο που βρισκεται ευκολα αυτον τον καιρο) ΞΕΧΝΑ τη συμβατοτητα με το ps2! ποιο λογισμικο και ποια εξομιωση?? μου αρεσει που σε συμβουλευουνε κι ολας.... Πάντως μάλλον για PS3 με κόβω για να βλέπω και τους νέους μπλέ δίσκους υψηλής συχνότητας. Η τηλεόρασή μου όμως είναι 100Hz. Τα δισκάκια αυτά που είναι 1080Hz θα τα σηκώνει; η τηλεοραση σου δεν κανει ουτε για το 2ο λογο που θες το ps3.
alestr9s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τα 1080 είναι ανάλυση και όχι συχνότητα.... Η συχνότητα της τηλεορασης σου είναι 100hz και η ανάλυση της 720p (αφού είναι HDready όπως είπες πριν) Μην ακούς ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα. Τα BluRay θα τα παίζει κανονικά η τηλεόραση σου. Aπλα θα τα παίζει σε ανάλυση 720p (όση έχει η TV σου δλδ) και όχι 1080p (που είναι η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να βγάλει το δισκάκι). Και η ανάλυση 720 High Definition είναι μην ανυσηχείς. Αν η τηλεόραση σου είναι μικρότερη από 37" δεν θα καταλάβεις διαφορά. Θα φαίνεται τέλεια..
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Για όσους χρησιμοποιούν τα vg charts είτε για να υποστηρίξουν είτε για να ρίξουν μία κονσόλα : ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ VG CHARTS EINAI ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ..ΕΛΕΟΣ! αυτα.sorry για το μεγάλο font αλλα η ιστορία με τα εν λόγω charts είναι πολύ μεγαλύτερη κατα την γνώμη μου.
alestr9s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή ακούγεσαι πολύ σίγουρος για αυτά που λες μπορείς να μας δώσεις κάποια πηγή για να ξε-στραβωθούμε και μεις????
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Tα ίδια τα vg charts σου κανουν? http://www.vgchartz.com/methodology.php 1. Sales figures are determined through two important methods 1. Data Sampling – VG Chartz gathers random data from a sample of the total number of retailers. 2. Shipment information – VG Chartz has contacts(?) with publishers who give their best estimates (?)on number of products shipped. 2. Because the number of retailers selling videogames is quite large, it is possible to attain statistically valid results from a small sample. 3. It then becomes a matter of working backwards by having: 1. The approximate number of retailers. 2. Historical sales figures. 3. Data from sales tracking agencies as reference points(?)in accuracy. 4. There are obvious limiting factors as well – few games have above a 40% attach rate, a game will never sell more than the console user base, publishers do not ship significantly more or less than they expect to be sold Υπαρχουν sites που απαγορεύουν την ακομα και την χρηση του ονοματος των vg charts για αυτό ακριβώς τον λόγο. Δείτε και αυτό το thread : http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46474
konidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας και επειδη σας διαβαζω καιρο αλλα δεν γραφω θα ηθελα να σας πω ΜΑΚΡΥΑ απο το Playstation 3 !!!! Ειναι προβληματικο και μην παιτατε τα λεφτα σας σε αυτο. Εχω αλλαξη γυρω στα 7 bluetuth και ολοι εξακολουθουν να με ακουναι με γυναικια φωνη ή σαν στρουμφακι και να γελαναι. Εχω δωσει πανω απο 200 ευρο γιατι δεν μου τα αλλαζουν πια στο καταστημα μεχρι να καταλαβω οτι φταιει το ps3 και οχι τα bluetuth. Ετσι δεν ειναι ? εε δεν μπορει ολα τα ακουστικα να ειναι χαλασμενα.... Σκεφτομε να το πουλησω να ξεμπλεξο με αυτο
alestr9s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αφου έχει πρόβλημα γιατί δεν το πας στο service? εγγύηση έχει... Το ότι έτυχε σε σενα να έχει πρόβλημα το bt δεν σημαίνει ότι είναι γενικά προβληματικό. Δλδ τι να πουν και για το 360 που 1 στις 4 κονσόλες βγαίνει off από υπερθέρμανση? Δεν θα πρεπε να αγόραζε κανείς. Δεν είναι έτσι...
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας και επειδη σας διαβαζω καιρο αλλα δεν γραφω θα ηθελα να σας πω ΜΑΚΡΥΑ απο το Playstation 3 !!!!Ειναι προβληματικο και μην παιτατε τα λεφτα σας σε αυτο. Εχω αλλαξη γυρω στα 7 bluetuth και ολοι εξακολουθουν να με ακουναι με γυναικια φωνη ή σαν στρουμφακι και να γελαναι. Εχω δωσει πανω απο 200 ευρο γιατι δεν μου τα αλλαζουν πια στο καταστημα μεχρι να καταλαβω οτι φταιει το ps3 και οχι τα bluetuth. Ετσι δεν ειναι ? εε δεν μπορει ολα τα ακουστικα να ειναι χαλασμενα.... Σκεφτομε να το πουλησω να ξεμπλεξο με αυτο Ω θεε μου....το thread έχει επίσημα καταστραφεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Ω θεε μου....το thread έχει επίσημα καταστραφεί. Oxι,γιατι το λες αυτο? Θα ηθελα να σου πω για το Vgchartz ομως οτι ναι μεν δεν ειναι απολυτα αξιοπιστα αλλα δειχνουν πανω κατω τι παιζει. ΥΓ.Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα απο τοτε που τα vgchatz δειχνουν θετικα νουμερα για το Ps3,εχει λυσσαξει το συμπαν για να βγει αναξιοπιστο το εν λογο site,ενω πριν ολα καλα.
modecris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε το ίδιο bluetooth σε άλλο ps3 για να δεις τί φταίει.Κατά προτίμηση πήγαινε στην sony.Μετά πράτεις ανάλογα.
konidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αφου έχει πρόβλημα γιατί δεν το πας στο service? εγγύηση έχει... Το ότι έτυχε σε σενα να έχει πρόβλημα το bt δεν σημαίνει ότι είναι γενικά προβληματικό. Δλδ τι να πουν και για το 360 που 1 στις 4 κονσόλες βγαίνει off από υπερθέρμανση? Δεν θα πρεπε να αγόραζε κανείς. Δεν είναι έτσι... Ναι αλλα εμενα μου το εφεραν απο την αθηνα και δεν μπορω να εχω σερβις στο χωριο. Και τα bluetuth μου τα στελνουν με το ταχυδρομειο. Οσο για τον φιλο που με κοροδεψε μακαρι να μην του τυχει ιδιο προβλημα και να εχει δοσει 500 ευρο και να μην εχει κανεναν να τον βοηθηση.
evilsonic665 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Oxι,γιατι το λες αυτο? Θα ηθελα να σου πω για το Vgchartz ομως οτι ναι μεν δεν ειναι απολυτα αξιοπιστα αλλα δειχνουν πανω κατω τι παιζει. ΥΓ.Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα απο τοτε που τα vgchatz δειχνουν θετικα νουμερα για το Ps3,εχει λυσσαξει το συμπαν για να βγει αναξιοπιστο το εν λογο site,ενω πριν ολα καλα. Δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο?Δεν είναι σε καμμία περίπτωση αξιόπιστο..PDS δες τι postαρα παραπανω π ρ ο σ ε κ τ ι κ α.Το γεγονός οτι τα νουμερα των vg charts είναι παράγωγα της φαντασιας αυτών που το έχουν,δεν έχει να κάνει με κονσόλες κλπ.είναι κάτι που ίσχυε πάντα,για αυτό και εγώ πάντα το έλεγα (και θα το λέω άν η μεθοδολογία τους παραμείνει η ίδια) άσχετα με το τι έδειχναν/δείχνουν.
Udontneed2know Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Tα ίδια τα vg charts σου κανουν?http://www.vgchartz.com/methodology.php 1. Sales figures are determined through two important methods 1. Data Sampling – VG Chartz gathers random data from a sample of the total number of retailers. 2. Shipment information – VG Chartz has contacts(?) with publishers who give their best estimates (?)on number of products shipped. 2. Because the number of retailers selling videogames is quite large, it is possible to attain statistically valid results from a small sample. να φανταστω οτι αποριπτεις με την ιδια ευκολια ολες τις δημοσκοπησεις απο καταβολης τους ετσι? γιατι πως μπορουν να ξερουν π.χ. οτι η ΝΔ ειναι μπροστα απο το ΠΑΣΟΚ (τυχαιο το παραδειγμα) αφου δεν ρωτησαν ΟΛΟΥΣ τους ελληνες? Το ειπα και πριν τα νουμερα αυτα δεν ειναι ευαγγελιο, ειναι μια καλη ενδειξη ομως της αγορας και της εικονας που εχει, τωρα σε μερικους δεν αρεσει αυτο και πανε με νυχια και με δοντια να το βγαλουν σαν ψευτικο η οτι αλλο νομιζουν αυτοι, δικαιωμα σας, και εμεις εχουμε το δικαιωμα να σκεφτομαστε ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις