Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέγεται ότι θέλετε έσεις που πήρατε το ps3 αλλα όλοι ξέρουν ότι η σονυ σας έδωσε το ξαναζεσταμέννο φαγητό της και εσείς το ξαναφάγατε γιατί δεν ξέρετε ούτε ένα αληθινό παιχνίδι να παίξεται! Σας έδωσε ένα μεγαλύτερο ps2 (που δε παίζει τα παιχνίδια του)για να χωράει σκληρη μνήμη και ένα ασυρματο χειρηστήριο και θέλετε και μεις να τη πατήσουμε. Ο αδερφός μου το μετάνιωσε, έχει όλα σχεδόν τα παιχνίδια του 2 αντεγραμέννα και δε τρέχει ουτε ένα και η σονυ η καλή δε το πέρνει πίσω να δώσει ένα που δουλεύει.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αΧΑΧχααΧαχα εσυ είσαι απίστευτος!!!

Απαράδεκτη η Sony που έβγαλε κονσόλα που δεν έχει backward compability με κόπιες!!!! :X

Καλά αν ο ξαδερφός σου ήθελε να παίζει PS2 κόπιες γιατί πήρε το PS3?

Δημοσ.

Ωπα κουδουνι ολοι εξω για διαλειμμα.

Στο δημοτικο ειμαστε ρε παιδια.

Αχ κακια σονυ δεν αλλαζεις το PS3 με ενα αλλο να παιζει αντιγραφα!!!!

Σοβαρα τωρα η σονυ εχει ανεβασει πολυ τις πωλησεις της σε λιγο θα περασει το ΧΒΟΧ360 στην ευρωπη. Η μειωση τιμης βοηθησε παρα πολυ.

Δημοσ.
Λέγεται ότι θέλετε έσεις που πήρατε το ps3 αλλα όλοι ξέρουν ότι η σονυ σας έδωσε το ξαναζεσταμέννο φαγητό της και εσείς το ξαναφάγατε γιατί δεν ξέρετε ούτε ένα αληθινό παιχνίδι να παίξεται! Σας έδωσε ένα μεγαλύτερο ps2 (που δε παίζει τα παιχνίδια του)για να χωράει σκληρη μνήμη και ένα ασυρματο χειρηστήριο και θέλετε και μεις να τη πατήσουμε. Ο αδερφός μου το μετάνιωσε, έχει όλα σχεδόν τα παιχνίδια του 2 αντεγραμέννα και δε τρέχει ουτε ένα και η σονυ η καλή δε το πέρνει πίσω να δώσει ένα που δουλεύει.

Εδώ έχει δίκιο ο alestr9s για τον απλούστατο λόγο του ότι απ' τη στιγμή που ΔΕΝ παίζει το ps3 αντίγραφα(Γενικότερα) περιμένεις να παίξει τα αντιγραμμένα ps2 games???

Είναι λίγο άτοπο αυτό που λες ρε φιλέ δεν νομίζεις.

Και που βλέπετε τι πωλήσεις έχει κάνει η κάθε κονσόλα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ??

Είναι έγκυρες οι πηγές σας γιατί με βάση αυτό το σάϊτ δεν θα έλεγα ότι πάει καλά σε πωλήσεις το ps3.

Δημοσ.

Δηλαδή τόσα άτομα που έχουν παιχνίδακια σε αντεγραφές πιαστήκανε κορόειδα? Θα μας πείτε και ότι η ταινίες δε θα πρέπει να παίζουν τώρα. Τί μας λέτε ρε παιδιά? Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως μπορώ να γοράσω με 6 ευρουλάκια το προ2008 στο 360 και όχι 70 που θα κουμπήσετε εσείς.

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα παιδιά, ενδιαφέρομαι και γω για μια κονσόλα από τις 2, αλλά ο φίλος drainbead με έβαλε ξανά σε σκέψεις πάνω που είχα αποφασίσει για PS3. Τι να κάνω, βοήθεια.... :-(

Δημοσ.

Αν λαμβάνεις υπ'όψιν το σκεπτικό ενός ανθρώπου που λέει κακιά την Sony γιατί δεν παίρνει πίσω το PS3 του ξαδερφού του, επειδή δεν παίζει αντιγραφές του PS2, για να του δωσουν άλλο καινούριο που να τις παίζει.... Εεε τι να πω.... :X

Επίσης έχει και σοβαρές υποψίες ότι το hardware του PS3 ΔΕΝ είναι καλύτερο απ το PS2 και η μόνη διαφορά είναι ότι το καινούριο PS είναι πιο χοντρό και δεν έχει καλώδιο στο χειριστήριο... :X

P.S. Ο Drainbead είναι 20 χρονών....

Δημοσ.

Τελικά με το ολοκληρωμένο κύκλωμα "μηχανή συναισθημάτων" (κάπως έτσι μου το είπαν...) τι παίζει; Λένε ότι το έβγαλαν από τα νέα PS3. Να υποθέσω ότι πλέον το εξομοιώνει με λογισμικό το PS3; Τι αντίκτυπο έχει αυτή η αλαγή υλικού; Πάντως μάλλον για PS3 με κόβω για να βλέπω και τους νέους μπλέ δίσκους υψηλής συχνότητας. Η τηλεόρασή μου όμως είναι 100Hz. Τα δισκάκια αυτά που είναι 1080Hz θα τα σηκώνει;

Δημοσ.
Μπερδέυεις τη συχνότητα με την ανάλυση....

100Hz το ένα 1080p το άλλο...

Το "p" τι είναι; Όταν λέμε μια τηλεόραση είναι 1080p τι εννοούμε; Η δικια μου είναι μια LSD Samsung και λέει HD-Ready. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα με το PS3. Θα μπορώ να απολαμβάνω την ευκρίνεια των μπλέ δίσκων; Συγνώμη που σας κουράζω αλλά είμαι άσχετος. Alestr9s σε ευχαριστώ προκαταβολικα ;)

Δημοσ.

1080p σημαίνει ότι η κάθετη ανάλυση της τηλεόρασης σου είναι 1080 κάθετες γραμμές. p stands for Progressive Scan.

H δικιά σου τηλεόραση είναι LCD και όχι LSD με ανάλυση 720p (Aν ήταν LSD μάλλον θα έδειχνε μόνο μωβ, ροζ και έντονα ψυχεδελικά χρώματα υπό τους ρυθμούς της techno :P)

Υπάρχει το στάνταρ σήμα (αυτό που δείχνουν τα κανάλια π.χ. που είναι 400κάτι p)

Υπάρχει το High Definition σήμα που είναι 720p

και υπάρχει και το Full HD σήμα που έιναι ανάλυσης 1080p (αυτό έχει νόημα αν η τηλεόραση σου είναι πάνω απο 37" αλλίως δεν θα καταλάβεις διαφορές)

Οπότε την High Definition εμπειρία θα την ζήσεις μιά χαρά με τα Bluray. ;)

Δημοσ.
1080p σημαίνει ότι η κάθετη ανάλυση της τηλεόρασης σου είναι 1080 κάθετες γραμμές. p stands for Progressive Scan.

H δικιά σου τηλεόραση είναι LCD και όχι LSD με ανάλυση 720p (Aν ήταν LSD μάλλον θα έδειχνε μόνο μωβ, ροζ και έντονα ψυχεδελικά χρώματα υπό τους ρυθμούς της techno :P)

Υπάρχει το στάνταρ σήμα (αυτό που δείχνουν τα κανάλια π.χ. που είναι 400κάτι p)

Υπάρχει το High Definition σήμα που είναι 720p

και υπάρχει και το Full HD σήμα που έιναι ανάλυσης 1080p (αυτό έχει νόημα αν η τηλεόραση σου είναι πάνω απο 37" αλλίως δεν θα καταλάβεις διαφορές)

Οπότε την High Definition εμπειρία θα την ζήσεις μιά χαρά με τα Bluray. ;)

LSD... χα χα ναι μπερδεύτικα... LCD ήθελα να γράψω B) Ωραία οπότε θα τσιμπήσω το PS3. Τι άλλο χρειάζομαι; Kάπου διάβαζα ότι θέλω και ένα καλώδιο AIDSMI (ή κάπως έτσι) για να συνδέσω το PS3 με τηλεόραση LCD. Επίσης θα με ενδιέφερε να μου προτείνετε και λύση για τον ήχο. Τι πρέπει να πάρω για να απολαμβάνο και τον ήχο των Blurei; Τα νέα φορμά ήχου θέλουν καινούργιους ενισχυτές με AIDSMI άκουσα. Ηχεία έχω. Τον ενισχυτή μου θέλω να αλλάξω που είναι παλιός και δεν υποστηρίζει τα νέα Dolby Trou HD και DTS Mister Audio. Αυτά! και πάλι ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Θέλεις και ένα καλώδιο HDMI για να συνδέσεις το PS3 με την τηλεόραση (Έλεγξε αν έχει η tv σου hdmi γιατί κάποια παλιά μοντέλα lcd δεν είχαν) και πήγαινε πάρε και έναν ενισχυτη (π.χ. Yamaha V361) που θα έχει optical είσοδο για ήχο και θα τον συνδέσεις με το PS3 με καλώδιο οπτικής.

Αυτά :-)

Δημοσ.

Καλά...έχουμε ξεφύγει εντελώς στα τελευταία ποστ ...

Ο ένας αμφισβητεί την ανωτερότητα του ps3 έναντι του ps2...

Ο άλλος βλέπει παντού μπροστά του LSD (!) και AIDS (!!) ...

Πάμε χαμένοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...