KAKADI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά γειά σας.Να μπω κι εγώ στη συζήτηση;Ανήκω στην κατηγορία αυτών που παίζουν μόνο Pro Evolution.Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα PS2 για να παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τώρα αποφάσισα να εξοπλιστώ με μια κονσόλα επόμενης γενιάς (μαζί με τηλεόραση).Δεν ξέρω όμως ποιά κονσόλα να προτιμήσω.Χbox ή PS3;Κι αν προτιμήσω χbox ,ποιά απο τις εκδόσεις του είναι πιό κατάλληλη για μένα;Χbox 360 arcade, xbox 360 ή χbox 360 elite; Ιδού η απορία. εγω εχω xbox αλλα θα σου μιλισω οσο πιο αντικειμενικα γινεται..αν θες μονο το προ 2008 και τιποτα αλλο προτιμισε ps3 ετσι ωστε να εχεις ισχυρο συστημα που δεν λεει οχι και στη δημιουργια home cinema μια και δε θα χρειαστεις αλλα παιχνιδια για να χαλασεις λεφτα αν θες μονο το προ..τωρα αν θες το προ αλλα στο μελλον αναζητησεις κι αλλα games τοτε φιλε xbox παρε..πληθωρα τιτλων , τσιπαρισμα, πιο φθηνο..αλλα εξαρταται τι θες..
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 κανονικα δεν ισχυει η εγγυηση αλλα εχω βρει ενα γατονι που τα στελνει στη microsoft και δεν παιρνουν και χαμπαρι αν εχει ανοιχτει..εγω προσωπικα δεν εχω παθει ακομα rod αλλα εχει παθει γνωστος μου με chipακι και του το στειλε και του ρθε καινουργιο χωρις να πληρωσει τιποτα..εννοειτε οτι το χει κανει πολλες φορες και εννοειται οτι του αντικατεστισε το chipακι δωρεαν το γατονι που λεγαμε μια και αυτος τα chipαρει..3 χρονια εγγκυηση το μηχανημα και αλλα 2 χρονια το τσιπακι αν εχεισ δει αλλου τρυπα μου τι μυτη..σε αυτη την περιπτωση τον bill τον πιανουμε κοτσο.. Όταν λες τσιπρισμα εννοείς φλασάρισμα(Με firmware ixtreme) της κονσόλας ή το τσιπάρισμα(Με τσιπάκι) για να έχεις dual firmware. Αν εννοείς φλασάρισμα τότε δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο το άτομο που λες από το να ζεσταίνει με ένα μπιστολάκι το ασημένιο αυτοκόλλητο που λέει "microsoft" στο μπροστινό μέρος του 360 αφού βγάλεις το faceplate και το βγάζει σιγά σιγά χωρίς να χαλάσει καθόλου το αυτοκινητάκι αυτόματα και η εγγύηση. Μετά πιστεύω καταλαβαίνεις τι γίνετε σχετικά με την επιστροφή της κονσόλας.
call4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 εγω παντος προτεινω σε ολους ps3 μιλαμε ειναι τελειο και μολις hackeuti θα γινει μεγαλος χαμος τα καταστηματα δεν θα προλαβαινουν να πουλανε.
alestr9s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ήδη οραματίζομαι σκηνές με απελπισμένους καταναλωτές να κατασκηνώνουν από βραδύς έξω απ'το Fnac και να παριμένουν να ανοίξει για να παραλάβουν στα χέρια τους μία κονσόλα PS3.... -Αφού παίξουν πρώτα ξύλο και επιβιώσουν οι δυνατοί γιατί το stock δεν θα φτάνει- Βρε τι λέει ο κόσμος... Ρε call4 να μας τρελάνεις θες πρωινιάτικα?? (p.s. δεν έχω καμία απ'τις 2 κονσόλες και δεν εξυπηρετώ συμφέροντα )
Apokleiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Call 4 δεν ξεκινας απο τωρα τις αιτησεις ! Οτι να ναι!
pante Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 φίλε ακούγετε πολύ έντονα το τελευταίο καιρό ότι και οι 2 εταιρίες θα προβούν σε ανατιμήσεις αρχές του Μαρτίου, έτσι περίμενε λίγο για την αγορά σου. Σίγουρα θα περιμένω λίγο ακόμα πρίν κάνω οποιαδήποτε αγορά.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Όσο και να προσπαθεί ποια η sony το έχει χάσει το παιχνίδι(Κατά τι γνώμη μου). Και εξηγώ επειδή το 360 είναι πολύ περισσότερο καιρό στο χώρο & ποιο εύκολο στον προγραμματισμό παιχνιδιών είδη έχουν αρχίσει ΠΟΛΛΕΣ εταιρίες να φτιάχνουν παιχνίδια πάνω του καθότι πουλάνε πολύ περισσότερο σε σχέση με το ps3. Πέρα απ' αυτό είδη το ps3 είναι στα (Ευρωπαϊκά)μαγαζιά εδώ και 1μιση χρόνο σε αντίθεση με το 360 που είναι 2μιση χρόνια. Μετά απ' όλα αυτά όσοι τρέφουν φρούδες ελπίδες για το ότι το ps3 θα ανακάμψει γελιούνται οικτρά και αποδεικνύετε αυτό με το ότι η ίδια η sony ενώ παλιότερα είχε ανακοινώσει ότι θα διακόψει(σιγά - σιγά) την υποστηρίξει παιχνιδιών για το ps2 τώρα αναιρεί και όχι μόνο δεν τη διακόπτει αλλά φημολογείται ότι προσπαθεί να ξαναλανσάρει στην αγορά το ps2 σε νέο design(Ποιο μικρό). Μετά απ' όλα αυτά πιστεύω να είδατε λίγο τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
pante Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ... προσπαθεί να ξαναλανσάρει στην αγορά το ps2 σε νέο design(Ποιο μικρό). Ενδιαφέρον φαίνεται.
drainbead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μετά απ' όλα αυτά όσοι τρέφουν φρούδες ελπίδες για το ότι το ps3 θα ανακάμψει γελιούνται οικτρά και αποδεικνύετε αυτό με το ότι η ίδια η sony ενώ παλιότερα είχε ανακοινώσει ότι θα διακόψει(σιγά - σιγά) την υποστηρίξει παιχνιδιών για το ps2 τώρα αναιρεί και όχι μόνο δεν τη διακόπτει αλλά φημολογείται ότι προσπαθεί να ξαναλανσάρει στην αγορά το ps2 σε νέο design(Ποιο μικρό). Μετά απ' όλα αυτά πιστεύω να είδατε λίγο τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Εγώ φίλε μου έχω ένα φίλο που ήθελε να πάρει ps3 γιατί έλεγε ότι θα ήταν ποιο δυνατό από το ps2 και του έλεγα να μη το κάνει γιατι θα είναι χαζός και ότι το ps3 του αδερφού μου ούτε παιχνίδια του ps2 δε παίζει άρα πος είναι ποιο δυνατό? Το ps3 το εβγαλε η σονυ για να συνδεέται με το psp απλα και δε κάνει κάτι καινούργιο. Ε δε θα το πάρω μόνο και μόνο για να το συνδεσω με το psp μου δεν είμαι κορόειδο. Σιγά δηλαδή που το χειρηστήριο χορίς καλώδιο έκανε και πόλυ μεγάλη διαφορά για να πληρώσεις τόσα ευρώ παραπάνω. Εγώ δεν έχω ακόμα κονσόλα αλλά μόνο το 360 πίστευω ειναι να αξίζει να πάρεις που έχει και παιχνίδια από το ίντερνετ. Μόλις το πάρω θα παίζω και με τους φίλους μου που έχουν και θα μιλάμε κιολας. Είναι φοβερό
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Σχετικά με το θέμα της συμβατότητας παιχνιδιών του ps2 την αφαίρεσε η sony(μετά την πρώτη έκδοση της κονσόλας) όπως αφαίρεσε επίσης και τα: Card reader, από 5 σε 3 usb θύρες και φυσικά από 60gb σκληρό δίσκο έβαλε έναν 40gb και όλα αυτά τα έκανε για να ρίξει την τιμή του ps3(Γιατί άραγε??? ). Μήπως επειδή έχει φάει .... από το xbox360. Λέω μήπως... "Το ps3 το έβγαλε η σονυ για να συνδέεται με το psp απλά και δε κάνει κάτι καινούργιο. Ε δε θα το πάρω μόνο και μόνο για να το συνδέσω με το psp μου δεν είμαι κορόιδο. Σιγά δηλαδή που το χειριστήριο χωρίς καλώδιο έκανε και πολύ μεγάλη διαφορά για να πληρώσεις τόσα ευρώ παραπάνω" Όσο γι' αυτά που λες δεν είναι έτσι για να μην τα χώνουμε συνέχεια στη sony το ps3 είναι λίγο καλύτερο τεχνολογικά απ' ότι το xbox360 απλά δεν πήγε καλά για πολλούς και διαφόρους λόγους(Μερικοί απ' αυτούς είναι: δεν έχει αντίγραφα(Ας μην κοροϊδευόμαστε), δεν έχει την υποστήριξη που έχει το 360 σε παιχνίδια και εταιρίες παραγωγής εταιριών όπως είχε το ps2 και πολλά άλλα)
comfuzio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Απο 5 σε 3??? LoL απο 4 σε 2 κατι γινεται
alestr9s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ φίλε μου έχω ένα φίλο που ήθελε να πάρει ps3 γιατί έλεγε ότι θα ήταν ποιο δυνατό από το ps2 και του έλεγα να μη το κάνει γιατι θα είναι χαζός και ότι το ps3 του αδερφού μου ούτε παιχνίδια του ps2 δε παίζει άρα πος είναι ποιο δυνατό? Το ps3 το εβγαλε η σονυ για να συνδεέται με το psp απλα και δε κάνει κάτι καινούργιο. Ε δε θα το πάρω μόνο και μόνο για να το συνδεσω με το psp μου δεν είμαι κορόειδο. Σιγά δηλαδή που το χειρηστήριο χορίς καλώδιο έκανε και πόλυ μεγάλη διαφορά για να πληρώσεις τόσα ευρώ παραπάνω. Speechless.... :confused: Μέχρι τώρα έπρεπε να δούμε αν ήταν πιο δυνατό απ'το 360... Τώρα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να διελευκάνουμε αν είναι πιο δυνατό κ απ'το PS2!!
Udontneed2know Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Πέρα απ' αυτό είδη το ps3 είναι στα (Ευρωπαϊκά)μαγαζιά εδώ και 1μιση χρόνο σε αντίθεση με το 360 που είναι 2μιση χρόνια. Το Ps3 σε 1,5 μηνα κλεινει ενα χρονο στην ευρωπαικη αγορα, ενω οντως το 360 κοντευει τα 2,5 χρονια, παρολα αυτα ομως απο τον οκτωβριο χωρις καμια αποκλιση το Ps3 πουλαει καθε εβδομαδα περισσοτερο απο το 360 στην ευρωπη, και απο τα μεσα δεκεμβρη αυτο ισχυει και σε παγκοσμιο επιπεδο, οποτε μην βιαζεσαι να το βγαλεις χαμενο, μπορει στο τελος αλλη κονσολα να καταντησει τριτη στην σειρα καταταξης αυτης της γενιας.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου εγώ πιστεύω ότι έχουν 1 χρόνο διαφορά η μια από την άλλη κονσόλα. Αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί. Το πόσες κονσόλες έχει πουλήσει παγκοσμίως η κάθε κονσόλα από που το βλέπεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις