Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ξέρω πόσο έγκυρα είναι το στοιχεία του vgchartz.com , αυτό που έχω προσέξει, όσο παράδοξο και αν ακούγετε το , παρόλο που το PS3 πουλάει λίγο περισσότερο από το 360, οι πωλήσεις του 360 είναι πολύ περισσότερες από πέρσι ακόμη και στην Ιαπωνία.

Οχι ρε συ,λογικοτατο ειναι.Οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολλες πωλησεις εχει μια κονσολα.Στην αρχη ειναι τα δυσκολα.:-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πεσει λογοκρισια!

Τεσπα ! :)

Απλα μια συμβουλη !

Ασε το μελλον στον Νοστραδαμο και κοιτα τι θα κανεις στο παρον !

Τι ειπα παλι βραδιατικα!

Παω για υπνο κουραστικα!

Οχι βασικα παω για Devil May Cry....

Δημοσ.

Pds δειχνεις εκτος πραγματικοτητας φιλαρακο, Τι συγκρηνεις το τοτε με το τωρα, τοτε η sony ηταν μονη της δεν ειχε αντιπαλο! Τωρα ομως οι αλλες δυο ειναι μπροστα και πολυ μαλιστα ! Δεν εχεις απεναντη σου την SEGA, αλλα την microsoft kai WII που σε εχουν παρει παραμαζωμα!

Δημοσ.

οτι και να λέμε... με το που βγεί softmod για το ps3 εγώ έχω πάει και το έχω αγοράσει.. με κούρασε το 360 με τα rrod :mad:

Δημοσ.

Και μετα θα κανεις αιτησεις, + μειωμενα σε πολλα παιχνιδια τα frames kai AA+ μειωμενα textures kai υφες!!!! Προτειμω τα ring of dead εφοσον δεν χρεονομαι!

Δημοσ.

Αν εχεις τσιπαρει το ΧΒΟΧ, η εγγυηση ισχυει? δε νομιζω να ειναι τοσο καλος ο Bill... Τι αιτησεις θα κανει αποκλειρε? δε το καταλαβα αυτο... Απαντησε επισης και στο ο,τι να ναι που εγραψες γιατι ουτε αυτο το καταλαβα.. Η Sony δεν ειχε ανταγωνισμο οταν ξεκινησε? Δε λεω οτι θα γινει οπως με το Ps2 που κατεληξε σε μονοπωλιο, για να μην προτρεχουν μερικοι.. Δε το πιστευω αυτο και καλυτερα για ολους ωστε να εκμεταλλευτουμε σαν καταναλωτες τον ανταγωνισμο των εταιριων..

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας.Να μπω κι εγώ στη συζήτηση;

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που παίζουν μόνο Pro Evolution.Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα PS2 για να παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τώρα αποφάσισα να εξοπλιστώ με μια κονσόλα επόμενης γενιάς (μαζί με τηλεόραση).Δεν ξέρω όμως ποιά κονσόλα να προτιμήσω.Χbox ή PS3;Κι αν προτιμήσω χbox ,ποιά απο τις εκδόσεις του είναι πιό κατάλληλη για μένα;Χbox 360 arcade, xbox 360 ή χbox 360 elite;

Ιδού η απορία.

Δημοσ.

φίλε ακούγετε πολύ έντονα το τελευταίο καιρό ότι και οι 2 εταιρίες θα προβούν σε ανατιμήσεις αρχές του Μαρτίου, έτσι περίμενε λίγο για την αγορά σου. Για αγορά ΧΒΟΧ θα σου πρότεινα να πάρεις την έκδοση premium me HDMI...

Δημοσ.
φίλε ακούγετε πολύ έντονα το τελευταίο καιρό ότι και οι 2 εταιρίες θα προβούν σε ανατιμήσεις αρχές του Μαρτίου, έτσι περίμενε λίγο για την αγορά σου. Για αγορά ΧΒΟΧ θα σου πρότεινα να πάρεις την έκδοση premium me HDMI...

:rolleyes:

Δημοσ.
Αν εχεις τσιπαρει το ΧΒΟΧ, η εγγυηση ισχυει? δε νομιζω να ειναι τοσο καλος ο Bill...

κανονικα δεν ισχυει η εγγυηση αλλα εχω βρει ενα γατονι που τα στελνει στη microsoft και δεν παιρνουν και χαμπαρι αν εχει ανοιχτει..εγω προσωπικα δεν εχω παθει ακομα rod αλλα εχει παθει γνωστος μου με chipακι και του το στειλε και του ρθε καινουργιο χωρις να πληρωσει τιποτα..εννοειτε οτι το χει κανει πολλες φορες και εννοειται οτι του αντικατεστισε το chipακι δωρεαν το γατονι που λεγαμε μια και αυτος τα chipαρει..3 χρονια εγγκυηση το μηχανημα και αλλα 2 χρονια το τσιπακι αν εχεισ δει αλλου τρυπα μου τι μυτη..σε αυτη την περιπτωση τον bill τον πιανουμε κοτσο..

Δημοσ.
Παιδιά γειά σας.Να μπω κι εγώ στη συζήτηση;

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που παίζουν μόνο Pro Evolution.Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα PS2 για να παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τώρα αποφάσισα να εξοπλιστώ με μια κονσόλα επόμενης γενιάς (μαζί με τηλεόραση).Δεν ξέρω όμως ποιά κονσόλα να προτιμήσω.Χbox ή PS3;Κι αν προτιμήσω χbox ,ποιά απο τις εκδόσεις του είναι πιό κατάλληλη για μένα;Χbox 360 arcade, xbox 360 ή χbox 360 elite;

Ιδού η απορία.

Επειδή παίζεις μονο pro, παρε ενα 360 arcade να κανεις την δουλεια σου φθηνα και ωραια. Και μετα παρε το fifa :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...