Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και πάλι δεν τεκμηριώνεις την άποψή σου, διότι μέχρι στιγμής το μόνο που έκανες ήταν να διατυπώσεις με γλαφυρό τρόπο μία πολωμένη/ακραία προσωπική άποψη και όχι να τεκμηριώσεις επειχηρήματα.
lol lol h kanelh pote mpainei? OK o filos ta paraleei ligo alla den nomizw oti exei adikoston basiko kormo.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σίγουρα θα τα παίρνεις από την Νintendo. Ότι πρέπει για το marketing είσαι.

To θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Wii και των άλλων δυο παιχνιδομηχανών. Όσο και να σπρώχνεις το Wii σε αυτό το τοpic δεν θα τα καταφέρεις.

Το ds για σένα θα είναι σίγουρα καλύτερο από το psp.

lol lol h kanelh pote mpainei? OK o filos ta paraleei ligo alla den nomizw oti exei adikoston basiko kormo.

Με τη Κανέλη τα λέγαμε πρίν από λίγο, αλλά οδηγάει αυτή τη στιγμή και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στη συζήτηση :-)

Αλλά δεν νομίζω να τα παραλέω.

Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ρίξε μιά ματιά στο review του Alien Syndrome.

Προσωπικά μου διέλυσε τα νεύρα μου. Δηλαδή μπορείς να μου εξηγήσεις με ποιά *&%$#* λογική μου βγάζεις PSP παιχνίδι στο Wii? Τουλάχιστον είναι που είναι τα γραφικά μάπα, φτιάξε τον διαολεμένο χειρισμό.

Μα αν είναι δυνατόν.

Και το περίμενα πολύ καιρό το άτιμο το παιχνίδι....

Αν κατάλαβες καλά, ο Daredevil είπε ότι αν και κατα την άποψή του υπερβάλλω λίγο, δεν έχω άδικο σε αυτά που σου λέω.

Επίσης, το να προσπαθείς να μειώσεις το συνομιλητή σου με χαρακτηρισμούς, αποτελεί την πιό άμεση παραδοχή ότι δεν έχεις επειχηρήματα ή έχεις ελειπή γνώση του αντικειμένου της συζήτησης, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να σχηματίσεις εντυπώσεις με τη μείωση του κύρους του συνομιλητή σου....

Πολύ ατυχής επιλογή από μέρους σου....

Δεν διαφέρουν και πολύ από Νintendo 64 kai Super mario 64.

Φαίνεται καθαρά ποιος προσπαθεί να το παίξει υπεράνω και καλά. Εντάξει ούτε μαγαζί να είχες που να πουλάει Wii ρε φίλε.

tha simfwnisw me ton panther. to gegonos oti to wii einai xamiloteris ipodinamis se sxesi me tis alles konsoles, den to vazei sta gadgets. o protofanis k kainotomos xeirismos tous k to gameplay pou prosferei anaplironei ta grafika pou den pisteuo na argisoun na erthoun omorfoi titloi. ama itan enas komitis to wii, tha eixe svisei panw sto 6mino...

Ο Φρου-Φρου είναι σίγουρο ότι δεν γνωρίζει για τα παιχνίδια που ανέφερες Georgio4ever.

Με βάση αυτά που έγραψε, δίνει την εντύπωση ότι η μόνη επαφή που είχε με το Wii ήταν με το Wii-sports, όπου και το έπαιξε λίγες φορές και μετά το βαρέθηκε, σχηματίζοντας παράλληλα ολοκληρωτική άποψη για τη κονσόλα βασισμένη σε ένα τίτλο-demo.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγήκαν ή δεν θα βγούν παιχνίδια μάπα στο Wii.

Δεν είναι όμως αυτές οι δυνατότητές του.

Αλλά το να λέει η φίλος ότι τα γραφικά του Mario Galaxy ή του SSBB δεν απέχουν και πολύ από Ν64, δείχνει ξεκάθαρα πιστεύω το ποιός γνωρίζει πραγματικά το αντικείμενο της συζήτησης και ακόμα καλύτερα, το ποιός είναι το fanboy σε αυτή τη συζήτηση ;)

Και πάλι δεν τεκμηριώνεις την άποψή σου, διότι μέχρι στιγμής το μόνο που έκανες ήταν να διατυπώσεις με γλαφυρό τρόπο μία πολωμένη/ακραία προσωπική άποψη και όχι να τεκμηριώσεις επειχηρήματα.

Εφόσον λοιπόν δεν τεκμηριώνεις αυτά που λές, τότε πολύ απλά μένουν αβάσιμα και στον αέρα ώς μία ακραία άποψή σου, που όμως ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα.

Κοίταξε πρώτα εσύ να μην προσβάλλεις τους άλλους

Πετάς τα καρφιά σου και με πολύ άσχημο τρόπο, και μετά ζητάς και τα ρέστα που σε λέμε fanboy ρε φίλε.

Τελικά έχεις δίκιο. Δεν έχω σχέση με την πραγματικότητα, είμαι πολύ ακραίος και όλα αυτά που λέω είναι αβάσιμα και στον αέρα.

Κοίτα το επίπεδο σου στο πώς μιλάς και μετά κρίνε τους άλλους.

Κοίταξε πρώτα εσύ να μην προσβάλλεις τους άλλους

Πετάς τα καρφιά σου και με πολύ άσχημο τρόπο, και μετά ζητάς και τα ρέστα που σε λέμε fanboy ρε φίλε.

Τελικά έχεις δίκιο. Δεν έχω σχέση με την πραγματικότητα, είμαι πολύ ακραίος και όλα αυτά που λέω είναι αβάσιμα και στον αέρα.

Κοίτα το επίπεδο σου στο πώς μιλάς και μετά κρίνε τους άλλους.

Αν με οποιοδήποτε τρόπο σε προσέβαλα, άμεσα ή έμμεσα, μπορείς να μου υποδείξεις πού και πώς το έκανα και θα κάνω edit το πόστ μου.

Αλλά ακόμα περιμένω τα επειχηρήματά σου, μιάς και στα τελευταία σου πόστς έχεις αναλλωθεί στο άτομό μου και όχι στο αντικείμενο της συζήτησης.

Έχω την εντύπωση, όπως και έγραψα, ότι η μόνη επαφή σου με το Wii ήταν με το Wii-sports και ουδεμία γνώση έχεις τόσο για τις δυνατότητες της κονσόλας όσο και για τους καλούς τίτλους που σου προσφέρει.

Αν κάνω λάθος, θα ήθελα να με διορθώσεις, λέγοντάς μου ποιά παιχνίδια έχεις παίξει και ποιές οι εντυπώσεις σου.

Δεν χρειάζεται να προσπαθώ να πείσω ένα fan άτομο κολλημένο.

Πάνε στο google γράψε Wii poor hardware και διάβασε τα reviews, τις αναλύσεις και απόψεις από μόνος σου. Μην κλάψεις όμως μετά. Πολύ ασχολήθηκα.

Μίλτο πρέπει να διαβάσεις και το υπόλοιπο, αλλά ναι, η αλήθεια να λέγεται, το έχω γράψει και παλιότερα, προτιμώ το PS3, αλλά και το X360, ασχέτως αν δεν ικανοποιεί πλήρως τα στάνταρντ μου, είναι πολύ καλή κονσόλα, μην τρελαθούμε κι όλα (το "μόδα της εποχής" δεν το λέω ειρωνικά, απλά εμένα ποτέ δε με συγκινούσε το multiplayer). Όποτε έχω γράψει κάτι εναντίον του είναι καθαρά από προσωπικές εμπειρίες, δόξα τω Θεώ δεν είμαι πέντε χρονών να μαλώνω ποιανού ο μπαμπάς είναι δυνατότερος! (κλόπυ-πέηστ από παλιότερο ποστ του τόπικ).

Πάνθηρα μην εξάπτεσαι, σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι το Wii δεν είναι κονσόλα για να το μειώσω, αντιθέτως θεωρώ ότι είναι κάτι πραγματικά μπροστά από την εποχή του για να το βάλω στην ίδια κατηγορία με προιόντα που τα παίρνει ο πιτσιρικάς και κάθεται και μετράει στην κάθε πατάτα τα frame μην του βάλαν 29 ή 59 αντί για 30 και 60, λες και παίζουμε Σούπερ Ατού και όποιου είναι μεγαλύτερη κερδίζει. Ευτυχώς έχω απεμπολήσει εδώ και πολλά χρόνια αυτή τη μιζέρια του να κυνηγάς το πολύγωνο και να ξεχνάς ότι το πανέμορφο παιχνίδι μπορεί και να έχει όσο gameplay έχει ένα... κάδρο. Απλά επειδή έχω 7 παιχνίδια είμαι της άποψης πως θέλει πολύ εξοικίωση σε πιο κλασικά φορμά (Carbon) ενώ είναι εύκολο να τα κάνουν σαλάτα (Red Steel). Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά και φάνηκε να το ψιλοθάβω, το λατρεύω το Wii μου, απλά το βλέπω σαν διαφορετική εμπειρία, σαν hi-tech επιτραπέζιο. Ισάξιο με τις λοιπές κονσόλες, αλλά διαφορετικό!

@ Frou-frou

Τις εικονες τις προσπερναμε; Αντε τραβα παιξε οτι σε ικανοποιει και ασε εμας με το Mario 64... Αι γιατι και εγω πολυ ασχοληθηκα με κολλημενα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...