Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
PDS εχεις 2 γκομενες !

Η μια τα κανει ολα σημερα και ειναι πολυ ωραια κλπ κλπ

η αλλη ειναι παρθενα και εξισου ομορφη με την πρωτη αν οχι καλυτερη και σου λεει περιμενε ....(φοβαμαι τωρα!!οταν ειμαι ετοιμη)

Ποια θα παρεις?

εγω θα παιρνα την xbox 360....σωστος;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
PDS εχεις 2 γκομενες !

η αλλη ειναι παρθενα και εξισου ομορφη με την πρωτη αν οχι καλυτερη και σου λεει περιμενε ....(φοβαμαι τωρα!!οταν ειμαι ετοιμη)

Ποια θα παρεις?

μα...την παρθένα βέβαια...τι ρωτάς και εσύ τώρα....ξέρεις τι κόλπα ΘΑ του κάνει ΟΤΑΝ και ΑΝ ξεπαρθενιαστεί...

Δημοσ.
PDS εχεις 2 γκομενες !

Ποια θα παρεις?

LoL

Αναλογα τι ζηταω εκεινη την στιγμη.

Αν θελω ''αρπαχτη'' θα παρω την πρωτη.

Α θελω διαρκεια και σχεση θα παρω την δευτερη.:-D

Δημοσ.
LoL

Αναλογα τι ζηταω εκεινη την στιγμη.

Αν θελω ''αρπαχτη'' θα παρω την πρωτη.

Α θελω διαρκεια και σχεση θα παρω την δευτερη.:-D

Για σχεση ειναι και η πρωτη γιατι την αποριπτεις !?!

Δεν ειπε κανενας οποια δεν ειναι παρθενα ειναι και πουτ@ν@

Δημοσ.

pds φιλε μια ερωτηση..πιστευεις οτι το ps3 ειναι τωρα σε καλυτερη μοιρα απο οτι ηταν στην προιγουμενη γενια κονσολων το xbox?αναλογισου μονο ποσο μοιαζουνε..το xbox τοτε ηταν πιο ισχυρο απ το ps2 αλλα δεν ειχε τιτλους..το ps3 τωρα ειναι σαν συστημα πιο ισχυρο αλλα οι τιτλοι του σε βαθος χρονου θα ναι υποδιπλασιοι και μεσα σου το ξερεις αυτο..οπως νικησε το ps2 τοτε ετσι να περιμενεις την ηττα του ps3 τωρα..

Δημοσ.
Για σχεση ειναι και η πρωτη γιατι την αποριπτεις !?!

Δεν ειπε κανενας οποια δεν ειναι παρθενα ειναι και πουτ@ν@

Σου ειπα αναλογα τι θελω.

Κοιτα,η προηγουμενη που ειχα στο ιδιο στυλ(xbox) με παρατησε αμεσως γιατι λεει ηθελε ανανεωση(360).

Επειδη ομως ειχα μια σταθερη σχεση(ps2) που δεν με προδωσε ποτε,οταν μου ειπε οτι αποφασισε να αλλαξει το look της(ps3) εμεινα και εγω πιστος σε αυτην.

λολ:lol::lol:

Δημοσ.
pds φιλε μια ερωτηση..πιστευεις οτι το ps3 ειναι τωρα σε καλυτερη μοιρα απο οτι ηταν στην προιγουμενη γενια κονσολων το xbox?αναλογισου μονο ποσο μοιαζουνε..το xbox τοτε ηταν πιο ισχυρο απ το ps2 αλλα δεν ειχε τιτλους..το ps3 τωρα ειναι σαν συστημα πιο ισχυρο αλλα οι τιτλοι του σε βαθος χρονου θα ναι υποδιπλασιοι και μεσα σου το ξερεις αυτο..οπως νικησε το ps2 τοτε ετσι να περιμενεις την ηττα του ps3 τωρα..

Ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα το ps3 απο το xbox της προηγουμενης γενιας.Δεν χρειαζεται να αναλυσω γιατι και πως γιατι δεν θα συμφωνησεις.Οποτε περιμενεις το τελος αυτης της γενιας και βλεπουμε αν εχω δικιο η οχι.

Δημοσ.
Ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα το ps3 απο το xbox της προηγουμενης γενιας.Δεν χρειαζεται να αναλυσω γιατι και πως γιατι δεν θα συμφωνησεις.Οποτε περιμενεις το τελος αυτης της γενιας και βλεπουμε αν εχω δικιο η οχι.

δε σου λεω οχι..οτι πεις και δεν αμφιβαλλω οτι εχεις επιχειρηματα αλλωστε και γω ειχα επιχειρηματα με το xbox1 αλλα πηγαν περιπατο τελικα.απλα σου λεω να δεις τι λενε και οι πολησεις το 2007.γαιτι στο κατω κατω αυτο εξασφαλιζει το μελλον.οπωσ εξασφαλισαν και το μελλον του ps2..

Δημοσ.

αν περιμενει η sony τη microsoft να προμηθευσει ολο το κοσμο xbox 360 πρωτα και μετα να κανει την επιθεση της ειναι χαμενη απο χερι ακομα και εικονικη πραγματικοτητα να μας ταξει..

Δημοσ.
δε σου λεω οχι..οτι πεις και δεν αμφιβαλλω οτι εχεις επιχειρηματα αλλωστε και γω ειχα επιχειρηματα με το xbox1 αλλα πηγαν περιπατο τελικα.απλα σου λεω να δεις τι λενε και οι πολησεις το 2007.γαιτι στο κατω κατω αυτο εξασφαλιζει το μελλον.οπωσ εξασφαλισαν και το μελλον του ps2..

Μην νομιζεις οτι το ps2 πηγαινε και πολυ καλυτερα απ'οτι πηγαινει το ps3 τωρα.Το εχω πει πολλες φορες και επιμενω και τωρα οτι το ps3 θα ειναι απολυτα επιτυχημενη κονσολα.Αυτο πιστευω.

Δημοσ.
όσον και αν δεν το παραδεχόμαστε όλοι κατά βάθος απολαμβάνουμε το console war:p

Για εκτονωση γινεται!Δεν εχουμε να ασχοληθουμε αυτη την ωρα με τιποτα αλλο .!

Σου ειπα αναλογα τι θελω.

Κοιτα,η προηγουμενη που ειχα στο ιδιο στυλ(xbox) με παρατησε αμεσως γιατι λεει ηθελε ανανεωση(360).

Επειδη ομως ειχα μια σταθερη σχεση(ps2) που δεν με προδωσε ποτε,οταν μου ειπε οτι αποφασισε να αλλαξει το look της(ps3) εμεινα και εγω πιστος σε αυτην.

λολ:lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε για γκομενες μιλαμε! Γιατι τα μπλεκεις?

Λοιπον και η αποφαση σου ειναι τωρα να εισαι με την γκομενα που ενω σου ηταν πιστη τωρα αλλαξε Look !

Δεν βλεπεις ομως τωρα οτι σου φοραει κερατα και δεν σου καθετε καθολου..!

Πως την παλευεις ρε φιλε πως ξεσπας ε?

Με ποιανεις?

Βαζετε πλυντηριο η τα πλενεις στο χερι?

Δημοσ.

δεν ξέρω πόσο έγκυρα είναι το στοιχεία του vgchartz.com , αυτό που έχω προσέξει, όσο παράδοξο και αν ακούγετε το , παρόλο που το PS3 πουλάει λίγο περισσότερο από το 360, οι πωλήσεις του 360 είναι πολύ περισσότερες από πέρσι ακόμη και στην Ιαπωνία.

Συμπέρασμα είναι ότι το console war έχει βοηθήσει τις εταιρίες αλλά κυρίως εμάς τους gamers με καλύτερα games και καλύτερες προσφορές στο hardware....

Δημοσ.
Λοιπον και η αποφαση σου ειναι τωρα να εισαι με την γκομενα που ενω σου ηταν πιστη τωρα αλλαξε Look !

Δεν βλεπεις ομως τωρα οτι σου φοραει κερατα και δεν σου καθετε καθολου..!

Πως την παλευεις ρε φιλε πως ξεσπας ε?

Με ποιανεις?

Βαζετε πλυντηριο η τα πλενεις στο χερι?

λολ:-D Δεν το συνεχιζω γιατι θα παρεμβει η Δρουζα:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...