foufoutios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δε νομιζω οτι φοραω παρωπιδες και αγορι σου δεν ειμαι σιγουρα... Σε καποιον αλλο θα αναφερεσαι... Εχω παραδεχθει απο καιρο οτι το ΧΒΟΧ ειναι καλυτερο σε πολλους τομεις και ενας απο αυτους ειναι τα γραφικα.. Το να μη βρισκω ουτε ενα συν ομως για μια κονσολα, αυτο ειναι fanboyσμος (βλεπε στον καθρεφτη)... Οπως γραφει κανεις, τετοια απαντηση να περιμενει να παρει. Οταν γραφεις ειρωνικα συνεχεια και με τροπο που ισοπεδωνεις τα παντα, λογικο ειναι να σου απαντανε με ειρωνια και οι αλλοι... Το οτι θες 3 ΧΒΟΧ ηταν ειρωνικο για το προβλημα με το Rrod και τα ban και οχι εξυπνακισμος...
nodas_21greek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 εγω σου λεω θες 1.100ε (και τα display σου, αν δεν τα εχεις) Petran να πω την αμαρτία μου, δεν ξέρω πολλούς με 3x32... όσο για το ποσό, μπορεί να πάει στα 1800 όπως λες εσύ πχ http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=87 αλλα μπορεί και 4800 πχ http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=13772&ct=435&la=1 Ενδεικτικά έβαλα φτηνότερη κι ακριβότερη επιλογή. Ο καθένας αγοράζει ότι σηκώνει η τσέπη του. Εγώ με μια παλαιότερη lg που πήρα πρόσφατα 450ευρώ μια χαρά ικανοποιημένος είμαι. Αλλά μιας και το αρχικό σχόλιο για 3+3 ήταν μάλλον περισσότερο χιουμοριστικό, πιστεύω τσάμπα το κουράζουμε τόσο πολύ
p3tran Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 nodas μπορει να γουσταεις να παρεις και πιεζοηλεκτικη καρεκλα που κανει 15.000ε αυτο ομως ειναι ΓΟΥΣΤΟ σου. το θεμα ειναι οτι: α) ΔΕΝ χρειαζεσαι 3χ 360 για να εχεις 1, οπως λενε τα παιδια της sony εδω περα, και β) ΑΝ εχεις 3χ 360, παιζεις μια χαρα forza triple screen και πιστεψε με ειναι μια gaming εμπειρια που αμα δεν τη ζησεις δεν την παιρνεις πρεφα. τωρα πως ξαφνικα φτασαμε να λεμε οτι η ειρωνια ειναι καλη και οταν απαντιεται ειναι εξυπνακισμος, αυτα μονο καποιοι απο εσας τα ξερετε..
foufoutios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ειρωνια στην ειρωνια... αυτο σου εξηγω τοση ωρα... Απ τη στιγμη που εσυ ο ιδιος εχεις τετοιο στυλακι, λογικο ειναι να μη μπορει να γινει συζητηση αλλα το μπαχαλο που γινεται... Ετσι και αλλιως ακρη δε βγαζουμε οποτε συνεχισε ο,τι κανεις και ολα μια χαρα..
p3tran Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ξαναλεω οτι καλο ειναι να μαθεις να διαβαζεις, ή να δινεις προσοχη σε αυτα που διαβαζεις. εγω απαντησα στο αν χρειαζεσαι τρια 360 για να εχεις ενα, και μαλιστα με χιουμορ. τα περι ειρωνικου στυλ και τα λοιπα που λες λοιπον δεν με αγγιζουν καθολου, μιας και οι δικες μου θεσεις σε αυτα τα θεματα ειναι γνωστες απο το 2005, και μεχρι και σημερα (2008) δεν υπαρχει ουτε ενα σοβαρο στοιχειο που να αναιρει κατι απο αυτα που σταθερα λεω. αντιθετα φυσικα με πολλους αλλους εδω μεσα. κανονικα λοιπον και εκ των πραγματων, αρκετοι χριζουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ, πραγμα ομως που οπως βλεπεις δεν το κανω...
evilsonic665 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Για να τελειωνουμε.Προβλημα μου αν εκανα λαθος επιλογη είναι δικό μου πρόβλημα και οχι δικο σου.Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αυτην την στιγμη και πιστευω οτι τα καλυτερα ερχονται. Αν πιστευεις κατι διαφορετικο,μην αγοραζεις ps3. Βρεεε με το ζορι να πω οτι θελετε να ακουσετε... Aναφέρθηκα ποτέ στην επιλογή σου ή στην δική μου?αν ναι θα θελα πολύ να μου το παραθέσεις. Σε όλα τα post μιλουσα για την δική σου στάση απέναντι σε κάποιον που θέλει να επιλέξει μία απο τις δύο κονσόλες...εγω ανέφερα στιβαρούς,αδιαμφισβητους λόγους χωρίς ίχνος ψεύδους ή μεροληψίας και εσύ μου απάντησες για αόριστες επενδύσεις και άγνωστους προσωπικούς λόγους(που φυσικά είναι απόλυτα σεβαστοί,καθολου απίθανο βέβαια να μην έχουν ίχνος καταναλωτικής λογικής,άλλα να είναι απόρρεια τυφλού brand following,αλλα αυτό είναι άλλο θέμα). Και μετά το πήρες και προσωπικά (γιατι άραγε?) αν εκανα λαθος επιλογη είναι δικό μου πρόβλημα και οχι δικο σου. So για πές μου πάλι τι ήθελα να ακούσω?
Apokleiros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Re Evilsonic ανοιξες συζητηση με τον PDS! Απορω ρε pds ο λοχαγος σου εφυγε απο εδω εσυ γιατι παλευεις ακομη, τι προσπαθεις! Εισαι ικανομποιημενος με τι ρε pds με την μετριοτητα και ανυπαρξια σε καποιους τομεις! Θα μας τρελανεις! Δεν με ενδιαφερει η microsoft δεν με ενδιαφερει η sony , μετοχες δεν εχω , αυτο που προσπαθω ειναι να μεταβιβασω την εμπειρια μου και απο τις δυο κονσολες ετσι ενα νεο παιδι να παρει μιαν κονσολα και να ευχαριστηθει αμεσως και οχι να περιμενει τα καπριτσια της SONY! Εχω υποστιριξει πολυ το ps3, αλλα για εμενα η περιοδος χαριτος τελειωσε τωρα θα δεχτει κριτικη, θελω εργο και οχι κουφιες υποσχεσεις!
modecris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Βρε spown έχεις καταντήσει κουραστικός. Είπες την άποψή σου,την ακούσαμε,οκ. Τέλος τώρα.Πάμε για άλλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Aναφέρθηκα ποτέ στην επιλογή σου ή στην δική μου?αν ναι θα θελα πολύ να μου το παραθέσεις. Για να κανω αυτην την επιλογη που εκανα θα υπαρχει καποιο σκεπτικο πισω απο αυτην την κινηση μου(να παρω ps3).Oλα καλα ως εδω? Ε αυτο το σκεπτικο ειναι και η γενικοτερη αποψη μου με την οποια φαινεται να διαφωνεις οπως ειδαμε πριν.Ε,εγω δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.
evilsonic665 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Okayy....οπότε εγω αυτήν την στιγμή σε προτείνω κάποιον μια επιλογή η οποία που έχει ολα τα χαρακτηρηστικα που προανέφερα και εσύ προτεινεις σε κάποιον να επιλέξει βασει μιας απροσδιόριστης επένδυσης και ενός διαρκώς υποσχόμενου αλλα καθ'ολα βέβαιου μακρινου(?) υπαρκτου(?) μέλλοντος. Im fine with that.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Okayy....οπότε εγω αυτήν την στιγμή σε προτείνω κάποιον μια επιλογή η οποία που έχει ολα τα χαρακτηρηστικα που προανέφερα και εσύ προτεινεις σε κάποιον να επιλέξει βασει μιας απροσδιόριστης επένδυσης και ενός διαρκώς υποσχόμενου αλλα καθ'ολα βέβαιου μακρινου(?) υπαρκτου(?) μέλλοντος.Im fine with that. Οχι δεν προτεινω τιποτα σε κανεναν. Ο καθενας εχει το σκεπτικο του και επιλεγει ετσι μια κονσολα.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε. Μια κονσολα ειναι επενδυση.Και οπως σου ειπα αυτην την στιγμη υπαρχουν παιχνιδια για να δικαιολογουν την αγορα της κονσολας. Οποτε οποιος θεωρει οτι το μελλον ειναι καλυτερο για το 360 περνει 360 κανενα προβλημα.Ο καθενας εχει τις αποψεις του. Ελπιζω αυτη τη φορα να εγινα κατανοητος.
anamenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά γιατί την λέτε όλοι στο PDS, και εγώ είμαι fan του ΧΒΟΧ360 και ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ PS3 αλλά δεν κάνω έτσι, στο κάτω κάτω ο άνθρωπος δεν είπε κάτι για να ενοχλήσει....
anamenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Xbox 360 vs. PS3 Face-Off: Round Eight http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92275
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 PDS εχεις 2 γκομενες ! Η μια τα κανει ολα σημερα και ειναι πολυ ωραια κλπ κλπ η αλλη ειναι παρθενα και εξισου ομορφη με την πρωτη αν οχι καλυτερη και σου λεει περιμενε ....(φοβαμαι τωρα!!οταν ειμαι ετοιμη) Ποια θα παρεις?
KAKADI Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 χτες πηρα στα χερια μου το chipαρισμενο μου xbox και ελιωσα...μου κοστισε γυρω στα 600 ευρα με 2 ασυρματα, ψυκτικο συστημα για την κονσολα, 4 games και ολα τα στανταρ που εχει μια κονσολα xbox elite..και η εγγυηση ισχυει για 3 χρονια και μου εδωσαν 2 χρονια εγγυηση στο chipaki..αυτο που αναφερω χρειαστηκε ψαξιμο..που θελω να καταληξω!!αν καποιοσ gamer ειναι σε διλλημα τι να επιλεξει παιδια μη κοροιδευομαστε xbox με κλειστα ματια..παω για forza και halo μεχρι ξημερωματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις