Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο dmc ήταν ps3 exclusive και το development του είχε ξεκινήσει πολύ πριν του xbox, παρόλα αυτά στο τέλος και εκεί η έκδοση του xbox είναι ισάξια αν όχι καλύτερη. Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο εδώ είναι πολύ πιο περίπλοκο απο την απλοική σου λογική ότι πρέπει να κάτσουν να ασχοληθούν.

Για το LP μπορείς να βρείς διάφορα προβλήματα αλλα τα γραφικά του σιγουρα δεν είναι ένα απο αυτά. Εσένα μπορεί να μην σου αρέσουν (αν και αμφιβάλλω αν το έχεις παίξει καν) αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι προκειται ένα απο τα πιο εντυπωσιακά shooters στην αγορά των videogames.

Με το να συγκρινεις παιχνιδια multiplatform δεν καταλαβαινεις τις δυνατοτητες τις καθε κονσολας και φυσικα αδικειται το ps3 λογο του διαφορετικου hardware.

Eσυ πιστευεις δλδ οτι ειναι δυνατοτερο το 360 επειδη παιζει με καπως καλυτερα γραφικα το lost planet και τι καθε μετριοτητα(πχ turok?)

Δεν μου φαινεσαι για χαζος.

Οποτε μαλλον για εντυπωσεις το κανεις

Κανας χαζουλης θα τσιμπησει σιγουρα.

Είπα εγώ πως το 360 είναι δυνατότερο επειδή παίζει καλύτερα τα multiplatforms? Άλλοι είχαν τέτοιες φιλοδοξίες (βλέπε ps3 fans) αρχικά αλλά τωρα το γύρισαν στα exclusives.

Όσο για το αν αδικείται το ps3 λόγω διαφορετικού hardware αυτό είναι πρόβλημα της sony και όχι δικό μας. Όταν το σχεδίαζε έπρεπε να λάβει υπόψιν της τους developers και πως θα τους κάνει την ζωή πιο εύκολη.

Τα budget των games έχουν αυξηθεί τόσο πολύ που δεν τους πέρνει να σπαταλάνε 2χ χρόνο για να έχουν την ps3 έκδοση ισάξια της xbox πράγμα που φαίνεται στην πλειοψηφία των multiplatforms. Μόναδική λύση είναι να γίνει το ps3 lead sku αλλά με τις πωλήσεις software που κάνουν οι 2 αυτές κονσόλες δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ αυτό που λες είναι το εξης σε κάποιον που θέλει να πάρει μία κονσόλα..

Α)Το xbox 360 εχει πολλα αποκλειστικα ποιοτικά παιχνιδια - Το ps3 οχι.

Β)Τα αρκετα ποιοτικα και καταξιωμενα exclusives του 360 δεν θα σταματησουν να υπαρχουν οταν βγούν τα καλα exclusives του PS3 αλλα το μονο σίγουρο ειναι οτι θα βγούν και άλλα μεχρι τοτε,και θα συνεχισουν να βγαίνουν(και θα διατηρήσουν την αριθμητική υπεροχή απέναντι σε αυτά του PS3)

Γ)Τα Multiplatform μεχρι και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της κονσόλας συνεχίζουν να είναι υποδεέστερα χωρίς να γνωρίζει κανεις την ημερομηνία λήξης αυτής της κατάστασης(αν υπάρξει)

....πάρε PS3

Sorry που μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτί ίσως να είσαι fanboy.

Oπως σωστά είπες δημοκρατία έχουμε,και ελευθερία απόψεων,οπότε ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Κοιτα φιλε μου δεν καταλαβαινομαστε.

Οταν αγοραζει μια κονσολα καποιος δεν την παιρνει μονο για το τωρα.Αλλα κανει και μια επενδυση.

Το ps3 τωρα εχει παιχνιδια πολλα και ποιοτικα για οποιον θελει να επενδυσει σε αυτο για τους δικους του λογους(πχ αν πιστευει οτι θα επικρατησει).Αυτο ειπα.

Και ναι ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Δημοσ.

Eγώ σου αναφέρω facts που ισχύουν τώρα και θα συνεχίσουν να ισχύουν για πολύ ακόμα,και μιλαω για games που βγηκαν,βγαίνουν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν,

εσυ μου απαντάς με "επενδύσεις"ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και με τα μισά και παραπάνω PS "heavy" exclusives να εχουν παει στο 2009 ενω η ιστορία της "επένδυσης" παει απο ενα χρόνο πρίν βγεί το PS3,σε κάποιους που πίστευαν ότι είναι επένδυση λόγω lair και heavenly sword...do the math.

Eπενδυστε άφοβα και το 2008 λοιπον.

Im out of this thread.

Δημοσ.
Tο dmc ήταν ps3 exclusive και το development του είχε ξεκινήσει πολύ πριν του xbox, παρόλα αυτά στο τέλος και εκεί η έκδοση του xbox είναι ισάξια αν όχι καλύτερη. Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο εδώ είναι πολύ πιο περίπλοκο απο την απλοική σου λογική ότι πρέπει να κάτσουν να ασχοληθούν.

Σε pc ξεκινησε το DMC, και ειναι αν οχι ιδιο,καλυτερο στο ps3 για διαφορους λογους.Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε αυτο το θεμα τωρα.

Είπα εγώ πως το 360 είναι δυνατότερο επειδή παίζει καλύτερα τα multiplatforms? Άλλοι είχαν τέτοιες φιλοδοξίες (βλέπε ps3 fans) αρχικά αλλά τωρα το γύρισαν στα exclusives.

Οκ τοτε,νομιζα οτι ειχες αυτην την αποψη.Τωρα το ξεκαθαρισες.

Για τους αλλους δεν ξερω...μπορει,αλλα εγω απο την αρχη δεν ειχα τετοιες φιλοδοξιες οπως λες και σιγουρα τα multi δεν ειναι το πρωτο πραγμα με το οποιο ασχολουμαι και τοτε αλλα και τωρα.

Όσο για το αν αδικείται το ps3 λόγω διαφορετικού hardware αυτό είναι πρόβλημα της sony και όχι δικό μας. Όταν το σχεδίαζε έπρεπε να λάβει υπόψιν της τους developers και πως θα τους κάνει την ζωή πιο εύκολη.

Μόναδική λύση είναι να γίνει το ps3 lead sku αλλά με τις πωλήσεις software που κάνουν οι 2 αυτές κονσόλες δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα.

Ειναι το καλυτερο επιχειρημα(χωρις ειρωνια φυσικα) που εχω ακουσει απο xbox fan.

Ετσι μονο γινεται σωστη συζητηση.

Απλα εχεις δικιο:-)

Δημοσ.
Eγώ σου αναφέρω facts που ισχύουν τώρα και θα συνεχίσουν να ισχύουν για πολύ ακόμα,και μιλαω για games που βγηκαν,βγαίνουν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν,

εσυ μου απαντάς με "επενδύσεις"ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και με τα μισά και παραπάνω PS "heavy" exclusives να εχουν παει στο 2009 ενω η ιστορία της "επένδυσης" παει απο ενα χρόνο πρίν βγεί το PS3,σε κάποιους που πίστευαν ότι είναι επένδυση λόγω lair και heavenly sword...do the math.

Eπενδυστε άφοβα και το 2008 λοιπον.

Im out of this thread.

Για να τελειωνουμε.

Προβλημα μου αν εκανα λαθος επιλογη και οχι δικο σου.Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αυτην την στιγμη και πιστευω οτι τα καλυτερα ερχονται.

Αν πιστευεις κατι διαφορετικο,μην αγοραζεις ps3.

Βρεεε με το ζορι να πω οτι θελετε να ακουσετε...:rolleyes:

Δημοσ.
Αυτα περι επένδυσης λέγαν και όσοι το πήραν στο launch αλλά τώρα βρίσκοντε με -200 euro στο ταμείο:rolleyes:

Κοιτα εγω δεν το πηρα στο launch και ειχα αναφερει εδω στο φορουμ το γιατι.Οποτε δεν παει σε μενα ουτε αυτο.

Δημοσ.
Κοιτα εγω δεν το πηρα στο launch και ειχα αναφερει εδω στο φορουμ το γιατι.Οποτε δεν παει σε μενα ουτε αυτο.

δεν μιλαγα για εσένα. Προσωπική αποψη αγορα κονσόλας σε launch δεν λέει :-)

Δημοσ.
Τo αμα λαχει κοστιζει πανω απο 10.000? βεβαια...

μπα? παλια καναμε ενα μαθημα στο σχολειο που το λεγανε αριθμητικη..

για να δουμε λοιπον, ποσο βεβαια ειναι αυτα που μας λες...

3x 360

3x forza2

------------------

~1.100e

1χ switch

~30e

κανονικα εδω τελειωνουμε, συνολο 1150e.

αν δεν εχεις τις οθονες, βαλε και 3χ 32'' = 1.800e βαρια-βαρια

μεχρι το νουμερο που λες εσυ, λειπει ακομα το 400%, και αυτο σε περιπτωση που δεν εχεις ουτε ενα display.

;]

δεν μιλαγα για εσένα. Προσωπική αποψη αγορα κονσόλας σε launch δεν λέει :-)

επ! το 360 αξιζε και παραξιζε να αγοραστει το δεκεμβριο του 2005!

Δημοσ.
δεν μιλαγα για εσένα :-)

Υπαρχουν και καποιοι που θελουν να τα σκανε απο την αρχη,δεν τους κατηγορω.Μπορει αυριο μεθαυριο να εχω τα τρελα λεφτα και να θελω να την παρω απο την πρωτη μερα.Απλα δεν θεωρησα οτι αξιζε να δωσω αυτα τα λεφτα τοτε σε εκεινη την φαση της ζωης μου.

Δημοσ.

Σωστα... Ποιος δεν εχει 6550 ευρω να δωσει σημερα? Δηλαδη εδω γραφετε απλα για να πειτε την εξυπναδα σας και να υποστηριξετε με φανατισμο την κονσολα που εχετε αγορασει... 200 σελιδες απο μπουρδολογια χωρις ιχνος βοηθειας για μελλοντικους αγοραστες...

Δημοσ.
Σωστα... Ποιος δεν εχει 6550 ευρω να δωσει σημερα? Δηλαδη εδω γραφετε απλα για να πειτε την εξυπναδα σας και να υποστηριξετε με φανατισμο την κονσολα που εχετε αγορασει... 200 σελιδες απο μπουρδολογια χωρις ιχνος βοηθειας για μελλοντικους αγοραστες...

ελα να δουμε ποιος λεει τις μπουρδες...

ο αλλος λεει 10.000ε

εσυ λες 6.500ε

εγω σου λεω θες 1.100ε (και τα display σου, αν δεν τα εχεις)

ποιος λοιπον ειναι ο μπουρδολογος?

α, και σε αντιθεση με εσενα και τον αλλονα, καποιοι εχουνε ολες τις κονσολες ;]

Δημοσ.
Κοιτα φιλε μου δεν καταλαβαινομαστε.

Οταν αγοραζει μια κονσολα καποιος δεν την παιρνει μονο για το τωρα.Αλλα κανει και μια επενδυση.

Το κόβω τώρα που δεν του έκατσε ο Παναθηναϊκός, να επενδύει στο PS3 ο Βγενόπουλος:lol::lol::lol:

[wii mode/on]Πάντως εγώ που έχω παίξει τόσο σε ps3(φίλου) όσο και σε 360 (δικό μου) μεγάλες διαφορές δεν έχω δει. Απλά ασχολούμαστε με λεπτομέρειες για να βγάλουμε ποιο είναι καλύτερο. Απόψή μου ότι η καλύτερη και πιο διασκεδαστή κονσόλα για να παίζεις με παρέα κι όχι μόνος κλεισμένος σπίτι, είναι το Wii. Συνιστώ σε όποιον δεν το έχει δοκιμάσει να το κάνει. Ειδικά το raving rabbids 2 απίστευτο γέλιο.[wii mode/off]

Δημοσ.

Αν παρεις καλες οθονες τοσο θες... εκτος αν τη βγαλεις με HD ready LG... Το θεμα ειναι οτι απαντησες απλα και μονο απο εξυπνακισμο και για να υποστηριξεις για ακομα μια φορα το ΧΒΟΧ... Και αν το θετεις ετσι, 1100 + 1800 = 2900 ευρω... Παω το απογευμα να τα αγορασω ολα! Πως δε την ειδα τετοια ευκαρια? Προσπαθειστε να γινετε λιγο αντικειμενικοι και μην ψειριζετε τη μαιμου... Καταντησατε γραφικοι... Οσο για τις μπουρδες, δεν αναφερομουνα σε εσενα για να παρεξηγηθεις, αλλα κατι περισσοτερο θα ξερεις για να το παιρνεις κατακαρδα...

Δημοσ.
Αν παρεις καλες οθονες τοσο θες... εκτος αν τη βγαλεις με HD ready LG... Το θεμα ειναι οτι απαντησες απλα και μονο απο εξυπνακισμο και για να υποστηριξεις για ακομα μια φορα το ΧΒΟΧ... Και αν το θετεις ετσι, 1100 + 1800 = 2900 ευρω... Παω το απογευμα να τα αγορασω ολα! Πως δε την ειδα τετοια ευκαρια? Προσπαθειστε να γινετε λιγο αντικειμενικοι και μην ψειριζετε τη μαιμου... Καταντησατε γραφικοι... Οσο για τις μπουρδες, δεν αναφερομουνα σε εσενα για να παρεξηγηθεις, αλλα κατι περισσοτερο θα ξερεις για να το παιρνεις κατακαρδα...

foyfoytios τραβα βγαλε τις παρωπιδες αγορι μου!

εξυπνακισμος ειναι

α) η δικια μου απαντηση οτι αμα εχεις 3 xbox παιζεις γαματο forza,

ή μηπως ειναι

β) του αλλουνου που λεει αρχικα οτι "χρειαζεσαι μινιμουμ 3 xbox για να εχεις 1"?

ή μηπως ειναι το

γ) για να παιξεις τριπλο forza θες 10.000ε?

Ε?

λεω ΜΗΠΩΣ ειναι πια η ωρα να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε και τι γραφουμε... δεν νομιζεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...