Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit:πχ το site που διαφημιζεις ειναι μεσα στην ειρωνια για το ps3

Πολυ μισος ρε παιδι μου....);)

ακόμα δεν μου είπες τα καλά όμως ;)

όσο για το site που λες δίκιο έχεις ότι φαίνεται έτσι, απλά να σε ενημερώσω ότι 3 από τα 5 "ιδρυτικά" μέλη να το πω έχουν ήδη PS3 και ψήνουν και εμένα να πάρω :P...το ύφος είναι χιουμοριστικό, μάλιστα αυτός που λέει "τέρας" το PS3 είναι και φανατικός PS fan :-D

αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων αφού ούτε εγώ είμαι κολημένος :-)...με εκνευρίζουν τα fanboys από όποια πλευρά και αν είναι

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ακόμα δεν μου είπες τα καλά όμως ;)

όσο για το site που λες δίκιο έχεις ότι φαίνεται έτσι, απλά να σε ενημερώσω ότι 3 από τα 5 "ιδρυτικά" μέλη να το πω έχουν ήδη PS3 και ψήνουν και εμένα να πάρω :P...το ύφος είναι χιουμοριστικό, μάλιστα αυτός που λέει "τέρας" το PS3 είναι και φανατικός PS fan :-D

αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων αφού ούτε εγώ είμαι κολημένος :-)...με εκνευρίζουν τα fanboys από όποια πλευρά και αν είναι

Eνταξει τοτε,το παρεξηγησα.:-)

Τα καλα του 360 ειναι γνωστα.Πολλοι ποιοτικοι τιτλοι.

Καμια σχεση με το πρωτο xbox.Κατ'εμε το 360 ειναι μια κλαση(και λιγο λεω) πανω σε αυτον τομεα απο το χbox.

Αλλα και το ps3 περνει τα πανω του και εχει πολλα να δειξει.

Δημοσ.

PDS :Αλλα και το ps3 περνει τα πανω του και εχει πολλα να δειξει.

Αυτο ακριβως λεμε pds, μετα απο ενα χρονο κουραστικαμε ρε φιλε να ακουμε οτι εχει πολλα να δειξει! Ποτε σε 2 χρνια απο τωρα θα δειξει γιατι φετος 2008 τα πραγματα θα ειναι πολυ αγονα! Σε 2 χρονια θα εχει φαι ενα κλωτσο και θα ειναι στο παταρι, θα εχω 720 χβοχ και pc τουμπανω και σιγα μην κατσω να ασχολειθω με το ps3! Κατσε μετα να μετρας τα frames και τις βιταμινες sto folding! Μαλλον τελικα το μηχανημα αυτο θα μεινει στην ιστορια ως το μηχανημα για κοινοφελης σκοπους!

και βεβαια οποιος παρει ps3 σαν μοναδικη κονσολα μετα μην γυρισει να κοιταξει την βιβλιοθηκη τιτλων απο αποψη ποιοτητας και ποσοτητας που εχει το 360 γιατι τοτε πραγματικα θα αισθανθει πολυ ασχημα! Βεβαια σαν αποκλειστικοτητα εχει το folding, αυτο το φοβερο και εθιστικο παιχνιδι!

Δημοσ.
Δεν βαρεθηκες?

Γιατί να βαρεθεί το παλικάρι? Μόνο 80 posts έχει άρα μόνο 80 φορές μας έχει πει το ποίημα :D.

θα εχω 720 χβοχ

Νομίζω ότι μόνο 3 χρειάζεσαι για να παίζεις απρόσκοπτα.

Π.χ.

Σου χαλάει το πρώτο. Το στέλνεις για επισκευή.

Παίζεις με το δεύτερο. Σου χαλάει και αυτό, το στέλνεις για επισκευή επίσης, Το πρώτο ακόμα δεν σου έχει επιστραφεί.

Παίζεις με το τρίτο. Σου επιστρέφει το πρώτο. Σου χαλάει το τρίτο. Το στέλνεις για επισκευή.

Repeat^n

Τα λεφτά για τα άλλα 717 xbox δώστα στην sony να φτιάξει κανένα παιχνίδι μωρέ :P. Ή να φτιάξει backgrounds στο folding :D. Γιατί ως γνωστό ΤHIS IS LIVING, THIS IS FOLDING. Το έμαθα καλά? Να κολλήσω και ένα THIS IS SPARTA δίπλα για να γίνει πιο brutal :P?

Δημοσ.

Π.χ.

Παίζεις με το δεύτερο. Σου χαλάει και αυτό, το στέλνεις για επισκευή επίσης, Το πρώτο ακόμα δεν σου έχει επιστραφεί.

Παίζεις με το τρίτο. Σου επιστρέφει το πρώτο. Σου χαλάει το τρίτο. Το στέλνεις για επισκευή.

Repeat^n

+ άλλα τόσα σε περίπτωση που θέλεις να παίζεις και live...

(σου χαλάει το πρώτο και το στέλνεις για επισκευή... χρησιμοποιείς το δεύτερο και παίζοντας live τρώς ban... θέλεις να παίξεις live οπότε χρησιμοποιείς το τρίτο.. σου χαλάει και αυτό αλλα επειδή είναι φλασαρισμένο δεν σου το καλύπτει η εγγύηση οπότε παίρνεις ακόμα ένα η μένεις να παίζεις με το δεύτερο single player μέχρι να σου έρθει το πρώτο... τέλος πάντων.. you get the point...)

Την ημέρα που θα τα φτύσει το δικό μου μπορώ να πώ με σιγουριά (αν και το έχω μέσα στην εγγύηση) οτι θα κυκλοφορήσει στο youtube "stupid jerk throws 360 from the 5th floor"

:-(

Δημοσ.
Γιατί να βαρεθεί το παλικάρι? Μόνο 80 posts έχει άρα μόνο 80 φορές μας έχει πει το ποίημα :D.

Π.χ.

Repeat^n

Τα λεφτά για τα άλλα 717 xbox δώστα στην sony να φτιάξει κανένα παιχνίδι μωρέ :P. Ή να φτιάξει backgrounds στο folding :D. Γιατί ως γνωστό ΤHIS IS LIVING, THIS IS FOLDING. Το έμαθα καλά? Να κολλήσω και ένα THIS IS SPARTA δίπλα για να γίνει πιο brutal :P?

Χαχα, τα πες ολα.:-D

Δημοσ.

..παντως οποιος εχει 3χ360 παιζει αμα λαχει forza σε τριπλη οθονη, οποτε και ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες.

Δημοσ.
τα πραγματα ειναι απλα:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ GAMER: δηλαδη ατομο που παιζει μονο pro κ τπτ αλλο,τοτε ps3 με κλειστα τα ματια..

GAMER: 360 με κλειστά τα ματια..

κι ομως φιλαρακι εισαι λαθως και πανω απο ολα κακα διαβασμενος..η δηλωση που εκανε το αφεντικο της κοναμι θα σε αφησει αποσβωλομενο ακομα και για το pro 2008..χαρακτηριστικα ειπε μεσα σε ολα τα αλλα οτι το pro που βγηκε για το ps3 δεν ειναι ανταξιο των προσδοκιων οχι μονο των καταναλωτων αλλα και των δημιουργων του που περιμεναν καλυτερα αποτελεσματα..εννοειται και οπως αναφερθηκε οτι το xbox 360 δεν το αγγιζει αυτη η δηλωση.τωρα γιατι και πως ρωτα τον ιδιο εγω απλα σου λεω τι πληροφορηθηκα..:-D

Δημοσ.

κατι τελευταιο και αν γουσταρετε απαντατε..εχω 2 οθονες σπιτι..συνηθως παιζω xbox 360 στην 32 που εχουμε αλλα εχω και μια 21 ιντσων οθονη pc στο δωματιο μου..αυτη δεν εχει ηχεια και ετσι δεν εχω φωνη.εχετε καμμια ιδεα για το θεμα της φωνης.οτι ιδεα να ναι ριχτε την..ειμαι απελπισμενος οταν παιζω σε αυτη χωρις φωνη..

Δημοσ.
κατι τελευταιο και αν γουσταρετε απαντατε..εχω 2 οθονες σπιτι..συνηθως παιζω xbox 360 στην 32 που εχουμε αλλα εχω και μια 21 ιντσων οθονη pc στο δωματιο μου..αυτη δεν εχει ηχεια και ετσι δεν εχω φωνη.εχετε καμμια ιδεα για το θεμα της φωνης.οτι ιδεα να ναι ριχτε την..ειμαι απελπισμενος οταν παιζω σε αυτη χωρις φωνη..

Να πας να αγοράσεις ένα ανταπροτάκι που να έχει από την μία 2 θυληκά rca και από την άλλη θυληκό στέρεο. Στα rca θα βάλεις τα καλώδια του ήχου από το xbox και στην είσοδο του στέρεο βάζει ακουστικά και παίζεις. Αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχει κάποιο ηχοσύστημα κοντά στην 21", αφού τότε μπορείς να συνδέσεις με την μία εκεί τα καλώδια ήχουν του 360

Δημοσ.

Oσο για τα banarismena ola αλλαζωνται απο microsoft , ενα φιλαρακι μου το εστειλε το Σεπτεμβριο με την κοπια μεσα Γερμανια, και του εσετειλαν καινουριο και την κοπια σε σακουλακι!! Αυτο ειναι το service της Microsoft. Kανεις δεν ειπε οτι το 360 ποιοτικα ειναι καλο, αντιθετως ειναι μια σαβουρα-παλιοκασελα, αλλα και το ps3 που ειναι tanks τι καταλαβα, για να μου χαλασει θα πρεπει να το ανοιγω και καθολου! Οταν το ανοιγω καθε Πεμπτη με το psn update να κανω συγκριση με το αντιστοιχο παιχνιδι στο 360 και μετα να κανω κηδεια το ps3 ! Αυτη ειναι η αληθεια, το 360 σαν gaming konsola ειναι πολυ μπροστα, και δυστιχως η sony δειχνει κοπωση σε αυτην την κουρσα της next gen μαχης! Ολοι γνωριζαμε οτι και το Ps2 den eixe kalo ξεκινημα , αλλα ξεραμε οτι σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα θα σαρωσει γιατι οχι επειδη εχει dvd player ,αλλα επειδη ειχε ολα τα παιχνιδια kai ολες τις εταιριες !

Το ps3 τωρα βρισκεται σε αλλο σταδιο, ο σκοπος της υπαρξης του δυστιχως ειναι το blu ray, εχασε πολλα παιχνιδια, και ακομη χανει! Εαν δεν ειχε το βασανισμενο πλεον ps2 kai psp θα ειχαμε κανει την Κηδεια της ΣΟΝΥ πιο γρηγορα απο τον χρονο μου χρειαστηκε ο καρκινος να εκοιμιση τον Μακαριοτατο! Μετα απο 1 χρονο δεν εχει καλυψει πολλες κατηγοριες παιχνιδιων, δεν εχει να τα καλυψει και ουτε βραχυπροθεσμα γιατι δεν εχει κατι να βγαλει. Ολο το 2008 βασιζεται στο home και στο mgs 4 που και καλα θα βγει τον Μαιο με Ιουνιο, Πως ειπατε ποιος ηρθε!. Τα multiplatform κατα την δικια μου γνωμη ειναι οτι θα συνεχισουν να ειναι κηδεια για το μηχανημα της sony! Me to online μερος και το xmb να ειναι ακομη σε νηπιακο σταδιο χρειαζεται επειγωντος προσθηκες. Εδω στο call of duty 4 sto ps3 φιτιαχνουμαι αλλο gamertag για το παινχιδι! Ειπαμε THIS IS LIVING!

Μακαρι να μην τα ελεγα ολα αυτα, αλλα για εναν που εχει και τις δυο κονσολες βλεπει οτι η τωρινη κατασταση του Ps3 αυτη ειναι! Ειχα πει οτι ειμαι διατεθημενος περσι να δωσω ενα χρονο στην κονσολα και να μην την κρινω, την υποστιριξα, αλλα τωρα ηρθε η ωρα να δω τη μου εχει προσφερει για τα τοσα ευρω που εδωσα, και διαπιστωνω οτι εαν δεν το ειχα αγορασει και καθολου δεν θα μου ειχε λειψει ! Φυσικα επειδη εχω και τις δυο, γιατι για καποιον που εχει μονο μια, καλυμενος και ευχαριστημενος ειναι με αυτα που βλεπει στο μηχανημα της SONY , αφου δεν εχει γνωρισει το 360! Ειτε επειδη εχει κολλιμα στον εγκεφαλο, ειτε επειδη ετσι γουσταρει ρε αδερφε!

Εδω ειμαι να λεω αληθειες, δεν ειμαι αυτος που θα σας χαιδεψει τα αυτακια στα μεν και δε στρατιωτακια! Ουτε θα σου πω παρε ps3 δευτερο για να κανεις folding! και ουτε θα σου πω για dedicated servers! kai ουτε θα σου πω οτι νοικιαζω 5 bluray την εβδομαδα οταν αλλοι πασχιζουν να βρουν! Το οτι τα λογια μου ειναι κοροιδευτικα σε μερικα ποστ ή και στα 80 που εχω κανει ειναι ετσι γιατι ετσι ειναι το στιλ μου.

Anyway καλημερα σε ολους μιας και το ποσταρισμα μου ειναι πρωινιατικο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...