Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το install νομίζω πως είναι 5gb.Αν αξίζει τον κόπο (και τον χρόνο στο load),οκ.Αλλά βρε παιδιά,με 5 τέτοια παιχνίδια έχεις φτάσει τα 25gb για install ...άσε που σε 1 χρόνο μπορεί να ζητάνε 10gb.

Κακάδι,η στατιστική είναι δικιά σου ή έχουμε και κάνα link;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω και εγω xbox 360 εδω και 2 μηνες και συμφωνω με το σκεπτικο του bougas εκτος του οτι το blue ray του PS3 ισως να ανεβασε λιγο την τιμη (αυτη τη στιγμη εχουν μια μικρη διαφορα περιπου 50Ε) αλλα καποιος που ενδιαφερεται και για ταινιες θα το προτιμησει 2 σε 1

Δημοσ.

Φιλαρακο εαν ονομαζεται trolling η πραγματικη καταντια της κονσολας της SONY τοτε ΝΑΙ ειναι trolling! Θες να μου πεις μετα απο ενα χρονο που το ps3 ειναι καλυτερο στον τομεα του gαming απο το 360! Καλα μην μου πεις για το BLU RAY , γιατι ηδη φευγω για Ραφηνα και νοικαιζω αβερτα bluray!!!χαχαχα Σε προκαλω φιλαρακο για πες μας, γιατι πραγματικα μηπως εχεις δει κατι που εγω μετα απο 1 χρονο δεν το εχω δει! Το 2008 θα ειναι η χειροτερη χρονια για την sony σε θεματα τιτλων! Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε! Η sony Μου θυμιζει τον ΠΑΡΛΑΠΗΠΑ στης Ελλαδος τα παιδια που εταζε λαγους με περταχειλια για να βγει ! Τεσπα την εχω τηξν κονσολα και θα περιμενω το THIS IS LIVING της SONY , ελ΄πιζω να μην ασπρισουν τα μαλια μου στο περιμενε!

Δημοσ.

DMC 4

"In the Xbox 360 version, the loading time for the first mission after the song finishes is about 9 seconds. The same loading sequence took 6 seconds on the PS3 version, so the difference is about 3 seconds. This sequence provides the biggest difference in load times between the two platforms and the rest of the loading sequences in the game only take about 3-5 seconds and are about the same on both platforms. In fact, in some cases the Xbox 360 version even had shorter load times than its PS3 counterpart. Either way, the load times are very short in both versions so 360 users shouldn't feel like they are being forced to wait for loading sequences.

However, when playing the game on an Xbox 360 without a harddrive, the load times increase by about 2-3 seconds when moving between rooms. There also appear to be loading sequences in areas where there are none when playing on an Xbox 360 with a harddrive."

http://d.hatena.ne.jp/yoda-dip-jp/20080131#1201791499

Δημοσ.
Φιλαρακο εαν ονομαζεται trolling η πραγματικη καταντια της κονσολας της SONY τοτε ΝΑΙ ειναι trolling!
An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial messages in an online community, such as an online discussion forum, with the intention of baiting other users into an emotional response.

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Δημοσ.

Udontneed2know λοιπον υπαρχει ενα ελληνικο site ps3 στο οποιο υπαρχει πραγματικα ελειψη απο στρατιωτακια. Εδω ειμαστε για να λεμε τις εμπειριες μας, εχω και τις δυο κονσολες και δυτστιχως το ps3 το τρωει η σκονη μετα απο 3 τιτλους που εχει αξιολογους μετα απο 1 χρονο! Οσο για το online ακομη κανω αιτησεις με τα φιλαρακια μου για να βγρεθουμε! Να σας πω το τραγικο στο ps3 , οτι τα φιλαρακια μου τα περνω τηλεφωνο σπιτι για να κανονισουμε πως θα βρεθουμε και που! THIS IS LIVING! Οσο για εσενα φιλε σε εχουμε παρει πρεφα ποιος εισαι!!! Α ρε Ραφηνα με τα προιοντα σου και τα blu ray σου!

Δημοσ.

Μην παραλείψεις να ξαναpostάρεις σύντομα την ίδια "κασέτα" :P.

Στο προηγούμενο post σου ξέχασες να αναφέρεις το folding@home, χάνεις την φόρμα σου.... Ξαναpostαρε THIS IS LIVING, FOLDING@HOME για να ναι ολοκληρωμένο :D.

Δημοσ.

Και το δικό μου το 360 το τρώει η σκόνη γιατί ασχολούμαι με το pc και το wii πλέον εφόσον βλέπω οτι μου προσφέρουν περισσότερα...

Αυτο καθιστά το 360 για τον που%$ο?

Play more... troll less...

Δημοσ.
Και το δικό μου το 360 το τρώει η σκόνη γιατί ασχολούμαι με το pc και το wii πλέον εφόσον βλέπω οτι μου προσφέρουν περισσότερα...

Αυτο καθιστά το 360 για τον που%$ο?

Play more... troll less...

πες τα αγορι μου!!!!

Ετσι ειναι xbox360 & ps3 δεν εχουν να προσφερουν τιποτα αλλο παρα καλυτερα γραφικα απο τα παλια τους μηχανηματακια xbox & ps2 το pc το ιδιο αλλα το pc ρε παιδια ειναι pc θα κανεις πολλα πραγματα και οχι μονο game και αυτο ειναι η ολοκληρωση της ψυχαγωγιας και της ενημερωσης και της δημιουργιας!!!και μην ξεχναμε οτι το pc με 1 καλη καρτα γραφικων και μια xfisis κανει κοματτακια το ps3 & το xbo360!!!Απο την αλλη η Νintendo φερθηκε εξυπνα βγαζοντας στην αγορα το wii που εχει κανει επανασταση στον χορο της τεχνολογιας και οχι μονο στα video games!!!Θα δειτε πολλα ακομα απο τουτη την εταιρια!!!!που πραγματικα εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες και αυτη αλλα και η SEGA!!!!Τωρα οσο αφορα τα blue ray πραγματικα δεν ειναι το μελλον στα video games και αυτο γιατι για να φτιαξουν ενα παιχνιδι που θα θελει 6πλασια δουλεια.,ατομα και ποσες ωρες παραπανω και οι μαγκες να τα περνουν copy δεν παιζει να γινει!!!:X

WII και PC ειναι ο καλυτερος συνδιασμος

ΚΑΙ κατι τελευταιο το XBOX360 ειναι μακραν καλυτερο σε ολα απο το PS3 ΝΑΙ ειμαι απολυτος!!! :-D

Δημοσ.

Πάντως η ιστορία της θρυλικής Nintendo έχει πολύ πλάκα. Με hardware που είναι έτη φωτός πίσω και μιά πανέξυπνη πατέντα κάθεται αναπαυτικά στο θρόνο των περισσότερων πωλήσεων και βλέπει 2 εταιρίες μεγαθήρια να τσακώνονται σαν τα κοκκόρια και να ξοδεύουν δισ. ευρώ για exclusives και άλλα για να πάρουν ότι κομμάτι απ'τη πίτα αφήσει η Nintendo. Τους έχει αφήσει με το "κοντρόλερ του Wii" στο χέρι :-D

Δημοσ.
Το αστειο ειναι που μερικοι εδω μεσα πιστευουν ακομα οτι το HD DVD θα επικρατησει του BR... Το ιδιο θα παθουν σε λιγο καιρο με ολοκληρη την παιχνιδομηχανη και οχι με ενα κομματι της απλα... Ανεβαστε λιγη πιεση ακομα fanboys και αγχωθειτε για να πεισετε και τους απιστους...

το αστείο όμως είναι ότι σε μερικούς αυτό που τους νοιάζει στην κονσόλα είναι να παίζουν κανά παιχνίδι όπου είναι και η κύρια λειτουργία της κονσόλας και όχι να βλέπουν ταινίες...και σε αυτόν τον τομέα είναι έτη φωτός πίσω το PS3 δεν νομίζεις;

Μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορές έχει ένα ευρωπαικό παιχνίδι από ένα αμέρικανικο και ένα ασιάτικο? Υπάρχουν κάποια που είναι region free και άλλα που είναι locked?

Τι διαφορά έχει το PAL από NTSC?

το NTSC αφορά ζώνες εκτός Ευρώπης...ΑΝ λέει ένα παιχνίδι στα χαρακτηριστικά region free και είναι αμερικάνικο NTSC δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά...αν λέει Japan NTSC ή Asian, ναι μεν θα παίζει αλλά το manual θα είναι στα γιαπωνέζικα και πιθανών και το speech του παιχνιδιού

Πάντως η ιστορία της θρυλικής Nintendo έχει πολύ πλάκα. Με hardware που είναι έτη φωτός πίσω και μιά πανέξυπνη πατέντα κάθεται αναπαυτικά στο θρόνο των περισσότερων πωλήσεων και βλέπει 2 εταιρίες μεγαθήρια να τσακώνονται σαν τα κοκκόρια και να ξοδεύουν δισ. ευρώ για exclusives και άλλα για να πάρουν ότι κομμάτι απ'τη πίτα αφήσει η Nintendo. Τους έχει αφήσει με το "κοντρόλερ του Wii" στο χέρι :-D

συμφωνώ απόλυτα...μακράν η πιο υπερεκτιμημένη κονσόλα...ναι μεν προσφέρει κάτι διαφορετικό και είναι άκρως επιτυχημένη αλλά όχι και 250 ευρώ το Wii με το hardware Gamecube,χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής DVD αν δεν κάνω λάθος και 280 η arcade XBOX360...ΕΛΕΟΣ δλδ...όντως έφαγαν την σκόνη της Ν οι δύο μεγάλοι

Δημοσ.

ρε παιδιά χαλαρώστε, ούτε στις εταιρίες τους να δουλεύετε. εγώ έχω και τις δύο και αυτό που θα πω το βλέπει ο καθενας που δεν ειναι πορωμένος. το ps3 ειναι πιο multimedia κονσολα, καλύτερη ποιότητα κατασκευής + bluray για οποιον γουστάρει να βλέπει καλύτερης ποιότητας ταινίες. το xbox360 υπερτερεί στο καθαυτώ gaming γιατί έχει περισσότερους τιτλους αυτην τη στιγμή και καλύτερους multiplatform τιτλους λόγω της πιο ευκολης αρχιτεκτονικής του. Τώρα για τις πωλήσεις δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε. Και οι δύο εταιρίες είναι κολοσσοί και δεν προκείται να παρατήσουν τις κονσόλες τους γιατί πολύ απλά είναι και πόλεμος αξιοπιστίας των εταιριών

Δημοσ.
πες τα αγορι μου!!!!

Ετσι ειναι xbox360 & ps3 δεν εχουν να προσφερουν τιποτα αλλο παρα καλυτερα γραφικα απο τα παλια τους μηχανηματακια xbox & ps2 το pc το ιδιο αλλα το pc ρε παιδια ειναι pc θα κανεις πολλα πραγματα και οχι μονο game και αυτο ειναι η ολοκληρωση της ψυχαγωγιας και της ενημερωσης και της δημιουργιας!!!και μην ξεχναμε οτι το pc με 1 καλη καρτα γραφικων και μια xfisis κανει κοματτακια το ps3 & το xbo360!!!Απο την αλλη η Νintendo φερθηκε εξυπνα βγαζοντας στην αγορα το wii που εχει κανει επανασταση στον χορο της τεχνολογιας και οχι μονο στα video games!!!Θα δειτε πολλα ακομα απο τουτη την εταιρια!!!!που πραγματικα εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες και αυτη αλλα και η SEGA!!!!Τωρα οσο αφορα τα blue ray πραγματικα δεν ειναι το μελλον στα video games και αυτο γιατι για να φτιαξουν ενα παιχνιδι που θα θελει 6πλασια δουλεια.,ατομα και ποσες ωρες παραπανω και οι μαγκες να τα περνουν copy δεν παιζει να γινει!!!:X

WII και PC ειναι ο καλυτερος συνδιασμος

ΚΑΙ κατι τελευταιο το XBOX360 ειναι μακραν καλυτερο σε ολα απο το PS3 ΝΑΙ ειμαι απολυτος!!! :-D

Μπορεις απο την αλλη να παιξεις και με πεντοβολα αν θες δικαιομα σου (αναφαιρετο) :shifty: ;;; Βαλαν φωτια στα Ζωνιανα και μαστουρασε ολη η Ελλαδα?

Δημοσ.
το αστείο όμως είναι ότι σε μερικούς αυτό που τους νοιάζει στην κονσόλα είναι να παίζουν κανά παιχνίδι όπου είναι και η κύρια λειτουργία της κονσόλας και όχι να βλέπουν ταινίες...και σε αυτόν τον τομέα είναι έτη φωτός πίσω το PS3 δεν νομίζεις;

To αστειο ειναι οτι αν το 360 ειχε το blu ray και οχι το ps3,το λιγοτερο που θα ειχε γινει,ειναι να υπηρχε εδω ειδικο τοπικ ''blu ray'' και φυσικα ολοι θα ελεγαν ''ναι αλλα εγω βλεπω και ταινιες στο 360 μου''.

Ας μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας λοιπον.

Και για να τελειωνει το παραμυθι με τα παιχνιδια.Οποιος αγορασει τωρα ps3 εχει πολλα παιχνιδια να παιξει και θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

Δημοσ.
To αστειο ειναι οτι αν το 360 ειχε το blu ray και οχι το ps3,το λιγοτερο που θα ειχε γινει,ειναι να υπηρχε εδω ειδικο τοπικ ''blu ray'' και φυσικα ολοι θα ελεγαν ''ναι αλλα εγω βλεπω και ταινιες στο 360 μου''.

Ας μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας λοιπον.

εσύ μπορεί να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αλλά εγώ σορρυ που σε στεναχωρώ αλλά ταινίες δεν βλέπω, πως να το κάνουμε;;;;ούτε HD DVD έχω, ούτε Blu ray...τώρα για το ΤΙ θα γινόταν, ΑΝ το ΧΒΟΧ είχε Blu Ray άστο

Και για να τελειωνει το παραμυθι με τα παιχνιδια.Οποιος αγορασει τωρα ps3 εχει πολλα παιχνιδια να παιξει και θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

λίγο ακόμα και θα μας πείσεις...άσε να ξέρουμε εμείς αν λέμε παραμύθια και κόψε τους χαρακτηρισμούς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...