Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Όσο παιρνάει ο καίρος περισσότερα games θα προγραμματίζονται πάνω στο PS3 και θα έρθουν σε μια ισορροπία τα πράγματα... οσο περναει ο καιρος ....συμφωνω ποσο καιρο δεν ξερω,γιατι το 360 ειναι σχεδον 2,5 χρονια στην αγορα,και σε αλλα τοσα παμε για το 720.... εχω 360 εδω και 1,5 περιπου μηνα.διαλεξα το 360 γιατι εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο παιχνιδια,και ποιο ποιοτικα.(αν και ζηλευω και εγω ενα gran turismo 5). σιγουρα θα ανεβει και το playstation 3,θα βγαλει και περισοτερους τιτλους απ'οτι εχει τωρα,και θα υπαρξει μεγαλυτερος ανταγωνισμος,το οποιο μονο καλο θα κανει σε ολους τους gamers.(ηδη λογο ανταγωνισμου πιστευω,η microsoft επισκευαζει και επιστρεφει κονσολες που στελνωνται στην γερμανια,οι οποιες εχουν παραβιαστει και φλασαριστει.δεν χρειαζετε καν να βαλεις την ταινια εγγυησης.το στελνεις οπως ειναι). ενα - του playstation,(που ειναι και ο λογος για τον οποιο μετα απο 10+ χρονια στην sony,πηγα στο 360,ειναι το bluray drive,το οποιο και το θεωρω αχρηστο τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια,και το οποιο εχει ανεβασει παρα πολυ την τιμη του playstation. στα + του 360 το οτι φλασαρετε ευκολα,και τα δισκακια του εχουνε μονο 1+ ευρω το κομματι,και δεν θα δινω 20αρες και 30αρες για αγγραφα δισκακια,οπως θα εκανα αν αγοραζα το playstation.(οταν φυσικα φλασαριστει και αυτο και παιζει αντιγραμενα παιχνιδια). στο on-line gaming θεωρω πως και το 2 ειναι πολυ δυνατα,και γενικα σαν ποιοτητα και ποικιλια παιχνιδιων πολυ καλυτερα απο τα pc. +ολες οι ανεσεις που σου προσφερουνε,(ξαπλα στο κρεβατι με το ασυρματο χειριστηριο,φραπε,σταθερο framerate,live και δεν συμαζευετε). οι διαφορες ειναι μικρες,αυτην την στιγμη που μιλαμε,πιστευω οτι ειναι υπερ του 360,χωρις αυτο να παιζει ιδιαιτερο ρολο.προσωπικα εμενα,δεν μου λεει κατι το +5% διαφορα στα γραφικα,και το μονο που με ενδιαφερει ειναι ο ηχος,ο χειρισμος και το ποσο με τραβαει το παιχνιδι που θελω να παιξω. δεν θα επαιρνα ποτε το 360,επειδη εχει μια μικρη διαφορα στα γραφικα,δεν μου λεει κατι αυτο. στα - του 360 η ποιοτητα κατασκευης του,αν και πιστευω οτι ενα 50% των κατοχων του,ειναι υπευθηνοι για το οτι τους χαλασε το 360,επειδη ειναι τσαπατσουληδες,το βαζουνε καθετα,πανω σε κουβερτες,μεσα σε συρταρια,και ολα αυτα εν ωρα λειτουργιας.εμενα με 20+ ωρες gaming την ημερα,(παιζουμε 3 ατομα),γιατι δεν μου εχει χαλασει δηλαδη? επισης δινει και 3 χρονια εγγυηση η microsoft,οποτε ειμαστε καλυμενοι. προτεινω να απολαυσουμε τα παιχνιδια μας,και να αποφυγουμε τις κοντρες,μιας και σχεδον οτι παιχνιδι βγαινει στην μια κονσολα,βγαινει και στην αλλη,και ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι.
alestr9s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 +1000 φίλε Bouga... Εμένα πάντως ούτε το RoD με προβληματίζει. Αφού σε καλύπτει με 3 χρόνια εγγύηση αλλά ούτε βρίσκω (-) το blu ray του PS3 γιατί αφ'ενός δεν πρόκειται να τσιπάρω την κονσόλα που θα πάρω και αφ'εταίρου είμαι μεγάλος φαν των ταινιών και δη των HD... Οπότε μ΄ένα σμπάρο 2 τριγόνια. Πότε όμως δεν θα βαζα το bluray σαν + στο κριτήριο αγοράς μίας παιχνιδομηχανής. Γιατί για μια κονσόλα βλέπω μόνο τι θα μου προσφέρει στα παιχνίδια. Απλά είναι ένα extra το οποίο πρέπει να το λάβεις υπ'όψιν σαν δωράκι αφού έχεις απόφασισει ποιά κονσόλα θα πάρεις και όχι να πάρεις κονσόλα επείδη έχει B-R drive. Αυτά για μένα προφανώς. Για κάποιον άλλον που οι προτεραιότητες του αλλάζουν και βάζει το BR στην ίδια κλίμακα με την απόδοση στα παιχνίδια τότε πάει για PS3 με τη μία.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 :cry::cry::X:X μεταφραση: τελειωσαν τα επιχειρηματα Κάτι απόψεις "Το τάδε γ@μαει και το άλλο είναι για πέταμα" είναι του κ * λου. Αυτά τα λέγα όταν πήγαινα γυμνάσιο κ πήρα PS1. Αντε πεστα ρε φιλε μου Βεβαια δημοκρατια εχουμε,οποτε ας αφησουμε καποιους να συνεχισουν τον αγωνα τους κατα του ps3. Οι υπολλοιποι δεν εχουν κανεναν αγωνα,απλα απολαμβανουν τις κονσολες τους,ειτε ειναι το ps3 ειτε το 360.
Apokleiros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Pds και το λες εδω αυτο, τρεχα στο στρατοπεδο σου αγορινα μου και βαρα προσοχη! Και ξερεις για δευτερα κονσολα να παρεις παλι ps3 να βαρεις folding 24 ωρες το 24ωρο! Ειπαμε this is living!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Pds και το λες εδω αυτο, τρεχα στο στρατοπεδο σου αγορινα μου και βαρα προσοχη! Και ξερεις για δευτερα κονσολα να παρεις παλι ps3 να βαρεις folding 24 ωρες το 24ωρο! Ειπαμε this is living!!! Kαλα βρες σε πιο ''στρατοπαιδο'' εισαι εσυ.Μαλωσε με τον εαυτο σου για να μαθεις.Και μετα τα λεμε.
christos.p25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 PDS13 κάτσε εσύ και γράφε για το PS3 σου , εγώ πάω να παίξω Devil May Cry 4...
Vamire666 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Για μενα το καλυτερο ειναι ενα pc και ενα wii 2 διαφορετικα πραγματα!!!! pc για γραφικα κλπ και wii για να ζω το παιχνιδι ολα τα αλλα για μενα ειναι θεμα χρονου να πιασουν πατο!!!και μην ξεχνατε οτι το wii εχει πουλησει πιο πολλα απο ps3 και x360!!! Παντως αν διαλεγα καποιο απο τα 2 θα ηταν το 360 το ps3 και η sony ειναι η χαμενοι!!!!
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 PDS13 κάτσε εσύ και γράφε για το PS3 σου , εγώ πάω να παίξω Devil May Cry 4... σε αντιγραφη φανταζωμαι... (το επιασες το υπονοουμενο ετσι?) και wii για να ζω το παιχνιδι ολα τα αλλα για μενα ειναι θεμα χρονου να πιασουν πατο!!!και μην ξεχνατε οτι το wii εχει πουλησει πιο πολλα απο ps3 και x360!!! ζεις το super mario galaxy ? και πως να μην ειναι πρωτο,αφου καθε οικογενια στην ιαπωνια εχει απο 2-3 κονσολες σπιτι.η κανω λαθος.google it και θα το διαπιστωσεις και εσυ! ξερεις ποσα εκατ. ειναι οι ιαπωνες? κανε τον πολαπλασιασμο χ3 και θα δεις . (χαβαλε κανω,μην παρεξηγηθεις.) pc για γραφικα κλπ γιατι οι κονσολες τι εχουνε? ζωγραφιες? καλο και το pc για παιχνιδια,αλλα τι να το κανω οταν βαζω αναλυση πανω απο 1280χ1024,σε full details,και σερνετε το παιχνιδι σαν 360 με rlod. αρα τι κανεις λοιπον? κατεβαζεις την αναλυση,(και παλι κολαει).ενω με το 360 και το playstation 3,σταθερο framerate και το 42αρι σου το FullHD και εισαι αρχοντας για 4+ χρονακια. αυτη ειναι η διαφορα.
Apokleiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Κοιτα να ξερεις ps3 kai σταθερο frame rate δεν συμβαδιζουν μεχρι τωρα, αγκομαχανε να πιασουν τα 30 στην πλειοψηφεια τους τα παιχνιδια! Ειπαμε cell o πανισχυρος!!! Οσο για εσενα PDS δεν ειμαι με κανενα στρατοπεδο! Φανταρακο, ειπαμε ειναι ωρα να βαρεσεις ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Vamire666 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ζεις το super mario galaxy ? και πως να μην ειναι πρωτο,αφου καθε οικογενια στην ιαπωνια εχει απο 2-3 κονσολες σπιτι.η κανω λαθος.google it και θα το διαπιστωσεις και εσυ! ξερεις ποσα εκατ. ειναι οι ιαπωνες? κανε τον πολαπλασιασμο χ3 και θα δεις . (χαβαλε κανω,μην παρεξηγηθεις.) γιατι οι κονσολες τι εχουνε? ζωγραφιες? καλο και το pc για παιχνιδια,αλλα τι να το κανω οταν βαζω αναλυση πανω απο 1280χ1024,σε full details,και σερνετε το παιχνιδι σαν 360 με rlod. αρα τι κανεις λοιπον? κατεβαζεις την αναλυση,(και παλι κολαει).ενω με το 360 και το playstation 3,σταθερο framerate και το 42αρι σου το FullHD και εισαι αρχοντας για 4+ χρονακια. αυτη ειναι η διαφορα. super mario galaxy φιλε μου τα σπαει!!!εχει χιουμορ και καλα γραφικα!!! οι κονσολα δεν εχει εξελιξει οσο για την αναλυση μαλλον το Pc ακι σου ειναι λιγο παλιο και θελει αναβαθμισει δες τα παιχνιδια πως τρεχουν και το πργματακι που λεγετε Επιταχυντής Γραφικών και 8α σε αφησει μ****α αυτα απο μενα
kratistos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 μεταφραση:τελειωσαν τα επιχειρηματα Αντε πεστα ρε φιλε μου Βεβαια δημοκρατια εχουμε,οποτε ας αφησουμε καποιους να συνεχισουν τον αγωνα τους κατα του ps3. Οι υπολλοιποι δεν εχουν κανεναν αγωνα,απλα απολαμβανουν τις κονσολες τους,ειτε ειναι το ps3 ειτε το 360. με καλύψαν τα δικά σου αγαπητέ και έβαλα τα κλάμματα...δεν το κατάλαβες ;;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 με καλύψαν τα δικά σου αγαπητέ και έβαλα τα κλάμματα...δεν το κατάλαβες ;; Χαιρομαι
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24855 Devil May Cry 4 takes 22 minutes to install on PS3 A journalist from Future Publishing decided to experiment how long it would take to install Devil May Cry 4 on the PS3 and the results are poor - 21 minutes and 41 seconds. After installing 5GB of data, you'd expect that it would shorten load times considerably but it reportedly doesn't make any significant difference compared to the Xbox 360 version which doesn't require installation. αλλα: ign is rather pleased by this feature and the load times are actually faster, but no, zeus has to post the negative news
Προτεινόμενες αναρτήσεις