Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολλά λένε πολλοί για το ps3. Σου ξαναλέω ότι και εγώ gtp το θεωρούσα, βασιζόμενος στα διάφορα fora.... και το αγόρασα ως blue ray player και αν ποτέ έπαιζε κανένα παιχνίδι καλώς αλλιώς ταινίες. Ε όλοι τους διαψεύστηκαν για μένα μιας και από την πρώτη μέρα ξεκίνησα το gaming στο ps3. Αν λέω αν δεν το αγόραζα δεν θα ήμουν θύμα της προπαγάνδας που επικρατεί? Γιατί τελικά πήρα, μεν έναν blue ray player που ήθελα αλλά από την πρώτη στιγμή μου βγήκε και gaming κονσόλα τελικά. Κοίτα να δεις όμως που μέχρι εκείνη την ώρα εγώ νόμιζα ότι το ps3 δεν έχει και ούτε παίζει παιχνίδια.... Παντού διάβαζα 360 το ένα 360 το άλλο 360 το αποκείνω....

chill λες πραγματικα αυτο που συμβαινει.Καποιοι προσπαθουν να περασουν οτι το ps3 ειναι πατατα.Αν τα περνουν απο MS υπαρχει μια δικαιολογια ρε παιδι μου.Αλλα αν δεν τα περνουν τοτε πρεπει να το ψαξουν το θεμα αλλιως.Ψυχολογους κτλ.

Δυστυχως για σενα,συμπαθεις το ps3(αφου το ειδες στην πραξη) και ετσι θα αναγκαστεις να ακους πολλα τρελα απο δω και περα.Καλο κουραγιο.:-)

ΥΓ.Υπαρχει και ενα link που μιλαει για μεταφορα του MGS4 στο 360(1-1-1821)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΑιδιά τα πράγματα είναι απλά...

Το ps3 ήταν πατάτα όταν βγήκε και κόστιζε 600-700 ευρώ...και δεν υπήρχαν παιχνίδια ...και και και...

Ωστόσο, πέρα από τους τίτλους που είναι πιστεύω καθαρά θέμα προσωπικού γούστου...αυτή τη στιγμή το ps3 είναι πιο φθηνό για αυτά που προσφέρει σε σύγκριση με το 360, οπότε τουλάχιστον το επιχείρημα του κόστους δεν στέκει πια..

Και εξηγώ..ένα

360 elite έχει πάνω από 350 ευρώ..

+ 70 ευρώ μόνο το adaptor για το wireless

και ξεπερνάει ουσιαστικά την τιμή του ps3 (που κυμαίνεται από 400-450)...

και αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι το ps3 έχει διπλάσιο σκληρό δίσκο, δωρεάν online, πολύ φθηνά και καλά παιχνίδια στο psn...χωρίς διακρίσεις ανάμεσα σε χρήστες gold και silver...επιπλέον..χωρίς να το μοντάρεις...παίρνει linux...

Επειδή είμαι κάτοχος και των δύο κονσόλων...μπορώ να πω ότι πλέον το μόνο πλεονέκτημα του 360 είναι το φλασάρισμα...πέρα από αυτό έχω να πω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...(κοινώς...αφού δεν μπορώ να το αποκτήσω το κράζω...)...

Όσο για αυτό που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω για τυ σύγκριση παιχνιδιών μεταξύ 360 kai ps3..πραγματικά μέχρι πριν λίγο καιρό ίσχυε ότι στο ps3 τα παιχνίδια είχαν προβλήματα και έχαναν frames...για τον απλούστατο λόγο ότι η ανάπτυξη του κάθε παιχνιδιού γινόταν επάνω στο 360 και μεταφερόταν για το ps3...με αποτέλεσμα να μην παίζουν καλά λόγω της διαφορετικής αρχιτεκτονικής του play...

Αν δείτε όμως το burnout (που είναι τίτλος που αναπτύχθηκε αρχικά επάνω στο ps3) και στις δύο κονσόλες..σε hd ανάλυση...θα δείτε ότι υπάρχει πλέον διαφορά υπέρ του ps3 όμως αυτή τη φορά..

Δημοσ.
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να βγει mgs4 στο xbox....

"the Japanese gaming giant has once and for all said that: "For the record, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is a PlayStation 3 exclusive and there are no plans to develop an Xbox 360 version of the game."

Η Kojima δήλωσε ότι θέλει dual layer blue ray για το mgs....με το dvdάκι μην έχετε βλέψεις για mgs στην παρούσα μορφή του 360.

Εδώ βγήκε ήδη game που δεν παίζει online στις core εκδόσεις του 360, στο burnout αναφέρομαι. Αν καταντήσει ποτέ το mgs να βγει στο xbox ας βάλουν και μια commit suicide εντολή στο οπλοστάσιο του Snake, είμαι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσει....

Sky στα έχω γράψει αναλυτικά και σε άλλο forum....προχώρα για ps3 άφοβα.

Βρε βρε τι έγινε ξαφνικά κάνανε ντου όλα τα sony funboys ;; τουλάχιστον πείτε τα μεταξύ σας μπας και στο τέλος τα πιστέψετε...

αλήθεια αγαπητέ ;; όπως ακούγαμε και για το pro οτι θα ήταν 50 Gb και δεν θα χώραγε καν σε dual για το 360 ;;; Όλοι ήμαστε gamers σωστά; κάποιοι κάνανε μια επιλογή και κάποιοι μια άλλη.Το θέμα είναι πως ΑΥΤΗ την στιγμή όσοι έχουν 360 έχουν βγει κερδισμένοι σε αντίθεση με όσους έχουν PS3.Το γιατί και πως το έχουμε αναλύσει εκατοντάδες φορές και δεν μπαίνω στην ίδια διαδικασία.Απλά είναι δύσκολο να βγεις και να πεις (ειδικά όταν τα έχεις σκάσει χοντρά) πω τι μαλακία έκανα.Θέλει άντερα αυτό,έτσι το εύκολο είναι αυτό που κάνετε παραπάνω.

Χαίρετε..

Δημοσ.
στο θέμα της κάρτας γραφικών και σκεφτείτε ότι το 360 κυκλοφόρησε 12 μήνες νωρίτερα η ati έχει κάνει καλύτερη δουλειά....

360:500 mhz xenos 48 pixal pipelines(σας λέει κάτι αυτό το τελεταίο);

ps3:550 mhz και 24 pixal pipelines....

η άτι έχει κάνει καλύτερη δουλειά πάνω στο θέμα αυτό....

αν κάτι σώζει το ps3....

είναι ο επεξεργαστής του που είναι ισχυρότερος αφού είναι 7 επί 3,2 ghz

wrong ..ψάξτο καλύτερα..

Δημοσ.
αλήθεια αγαπητέ ;; όπως ακούγαμε και για το pro οτι θα ήταν 50 Gb και δεν θα χώραγε καν σε dual για το 360 ;;;

Aυτο για το προ δεν το ειπε καποιος επισημα οποτε εντελως ακυρο το παραδειγμα σου.Θα μπορουσες να το εχεις πει εσυ ή εγω και να διαδοθει.Ραδιο αρβιλα δλδ.

Για το MGS το εχει πει ο ιδιος ο kojima αν δεν κανω λαθος.

Παμε παρακατω...

Όλοι ήμαστε gamers σωστά; κάποιοι κάνανε μια επιλογή και κάποιοι μια άλλη.Το θέμα είναι πως ΑΥΤΗ την στιγμή όσοι έχουν 360 έχουν βγει κερδισμένοι σε αντίθεση με όσους έχουν PS3.

Χαίρετε..

Αυτο το λες εσυ.Δεν σημαινει οτι ειναι η πραγματικοτητα λοιπον.Εγω που εχω την κονσολα αλλα και αυτοι που την εχουν ειναι απολυτα ικανοποιημενοι.

Ακυρο και αυτο λοιπον.

Δημοσ.
wrong ..ψάξτο καλύτερα..

τι εννοείς;αυτή είναι η σύγκριση των 2 καρτών,όχι απαραίτητα και των δυνατοτήτων στα γραφικά των 2 κονσολών...και το λέω αυτό γιατί πια μετράει περισσότερο ο επεξεργαστής και λιγότερο η κάρτα....πάρτε τις απαιτήσεις των τελευταίων παιχνιδιών στο Pc και θα καταλάβετε

Δημοσ.

Να βγω και να πω ότι έκανα μαλακία που πήρα το ps3 από τι στιγμή που πιστεύω ότι έκανα άριστη αγορά? Γιατί? Επειδή εσύ το βλέπεις έτσι, πρέπει να το δω και εγώ? Απαγορεύεται να έχουμε διαφορετική οπτική από την δικιά σου? Μήπως μερικοί διεκδικείτε το παπικό αλάθητο? Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά....

Δημοσ.

ρε παιδιά πρέπει να είσαστε οι ποιο υπομονετικοί τύποι πάντως ακόμι 2 exclusives ως γνωστών μεταφέρονται το 2009. Μιλάω για το Killzone2 και Final Fantasy...

Δημοσ.

Τέλος πάντων... γιατί δεν παίζετε ο καθένας οτι γουστάρει να τελειώνουμε? 200 σελίδες κοντεύει το θέμα και άκρη δεν βγήκε..Να πω την αλήθεια πάντως σαν κάτοχος του 360.. θα ήθελα το uncharted.. είναι απο τα λίγα παιχνίδια που μου κάνει όρεξη να παίξω αλλα δυστυχώς δεν έχω ακόμα ps3.

Δημοσ.
Aυτο για το προ δεν το ειπε καποιος επισημα οποτε εντελως ακυρο το παραδειγμα σου.Θα μπορουσες να το εχεις πει εσυ ή εγω και να διαδοθει.Ραδιο αρβιλα δλδ.

Για το MGS το εχει πει ο ιδιος ο kojima αν δεν κανω λαθος.

Παμε παρακατω...

Αυτο το λες εσυ.Δεν σημαινει οτι ειναι η πραγματικοτητα λοιπον.Εγω που εχω την κονσολα αλλα και αυτοι που την εχουν ειναι απολυτα ικανοποιημενοι.

Ακυρο και αυτο λοιπον.

Να απαντήσω με το ίδιο στυλ ;;

ΕΣΥ.

άκυρο λοιπόν.

Δημοσ.
Να βγω και να πω ότι έκανα μαλακία που πήρα το ps3 από τι στιγμή που πιστεύω ότι έκανα άριστη αγορά? Γιατί? Επειδή εσύ το βλέπεις έτσι, πρέπει να το δω και εγώ? Απαγορεύεται να έχουμε διαφορετική οπτική από την δικιά σου? Μήπως μερικοί διεκδικείτε το παπικό αλάθητο? Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά....

μήπως μου βάζεις λόγια που δεν είπα ;; αλάθητο ;; ήμαρτον...

τέλος πάντων απλά δεν μου αρέσει κάποιοι που είναι εριστικοί από κει και πέρα εννοείται πως ο καθένας έχει την γνώμη του.Απλά κάποιοι μην φέρεστε όπως όταν ήμασταν 10 χρονών..αν και δεν αποκλείω κάποιοι πράγματι να είναι τόσο..αυτά.

Δημοσ.
Να απαντήσω με το ίδιο στυλ ;;

ΕΣΥ.

άκυρο λοιπόν.

lol

Εσυ ξερεις καλυτερα τοτε:lol:

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.

Μου αρεσει που λες για fanboys και θαβεις μια κονσολα οταν οι κατοχοι της λενε οτι ειναι ευχαριστημενοι.

Οτι να ναι κανονικα.

Δημοσ.

Για μένα, που είμαι αναποφάσιστος, βάση έχουν μόνο τα λεγόμενα παιδίων που έχουν και τις 2 κόνσολες ή παιδιών που μιλάνε λογικά και παραδέχονται μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της κάθε κονσόλας...

Κάτι απόψεις "Το τάδε γ@μαει και το άλλο είναι για πέταμα" είναι του κ * λου. Αυτά τα λέγα όταν πήγαινα γυμνάσιο κ πήρα PS1.

Όσον αφορά τι θα επιλέξω, αν και μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουνα με κλειστά μάτια Xbox τώρα τείνω προς PS3 καθώς μπορώ να το πάρω 350 ευρώ (από κονέ) και πιστεύω ότι η αποδεδειγμένη ανωτερότητα του xbox σε multiplatform παιχνίδια οφείλεται στο ότι το development γίνοταν πάνω στο Xbox. Όσο παιρνάει ο καίρος περισσότερα games θα προγραμματίζονται πάνω στο PS3 και θα έρθουν σε μια ισορροπία τα πράγματα... Δλδ μισοί τίτλοι ελάχιστα καλύτερη απόδοση στην μεν κονσόλα και οι άλλοι μισοί ελάχιστα καλύτερη απόδοση στη δε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...