panther_512 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Συγνώμη, αλλά τί περιμένεις σε ένα τόπικ με τίτλο PS3vsXBOX360? Να συμφωνούμε όλοι? Ο καλύτερος τρόπος να αποφασίσεις το ποιά κονσόλα σου αρέσει πιό πολύ είναι να δείς τα ανάλογα "News" τόπικς και να πληροφορηθείς για το τί σου προσφέρει η κάθε μία κονσόλα. Από κεί και πέρα, όταν θα σχηματίσεις συγκεκριμένες απορίες, μπορείς να τις κάνεις και σίγουρα πολλά παιδιά θα σε βοηθήσουν. Αλλά με ερωτήσεις του στύλ, ποιά κονσόλα είναι η καλύτερη, ή PS3 vs XBOX360 vs Wii vs δεν-ξέρω-και-γω-τί, για το μόνο που θα είσαι σίγουρος είναι το flame. Απλά πράγματα, εκτός και αν είσαι πρωτάρης στα forums, κάτι το οποίο δεν το νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReZonanZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Kalspera saw.... estw oti hmouv evas filtatos forumakias pou pragmatika goustara va dw to 'Topic: PS3vs360' gia kamia sumboulh kai gia va apofasisw. Kai otav brw ta lefta va parw oti goustarw perissotero. Ti 8a katalabeva meta apo 12 selides ? EEEE? TI? Mipos to topic legete 'funboys VS kolimevoi VS hbristes VS treloi VS apsixologitoi' ? Mipois legete forza VS GT4 (kai avtee auto eivai ligo sxetiko) ? Se posa topics epitelous perepei va givovtai oi idies asxetes me to topic avtalages hbrewv ? Opos eipe kai kapoios allos va abvoi3oume kai eva System Wars .... kai va avoi3oume kai 5-6 akoma gia va brizeste sugxrovos se polla topic! Prosopika akoma dev exw kamia apo tis NG consoles! Kai 8ewritika to va diabazw auto to topic kati mou prosferei .... ALLA TI? Aman pia, avtala3te MSN kai bristeite oso 8elete! Stelvw kai eva PM stous admins va dw ti 8a givei telika! Av eivai kleidoste to... h sbiste to NOISE pou dhmeiourgeite (suvi8os) apo ta idia kai ta idia atoma. Συμφωνω με τα περισοτερα απο αυτα που λες αλλα διαφωνω σε 1 πραγμα.Στο οτι καποιος που ενδιαφεροταν να παρει μια απο τις 2 κονσολες θα διαβαζε αυτο εδω το topic.Και αυτο δεν ισχυει μονο εδω.Στα περισοτερα forum να δεις ετσι ακριβως ειναι.Οταν μπαινουν στην μεση οι fanboy-σμοι καθε προσπαθεια για σοβαρη συζητηση απλα χανετε.Για μενα ολα τα topic αυτου του ειδους( μια κονσολα vs μια αλλη) θα επρεπε να κλειδωνονται με την μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Bebeos kai dabazw suvexeia to news topis... kai h alh8ia eivai oti thv teleftea ebdomada dev exei polla polla flames... alla mhv 3exvame apo ti kumata exei perasei kai to topic auto! O xrest suvi8os katafervei va hsixasei ligo ta pragamat ... alla ws eva shmeio. Gia to parov topic... nai Flame 8a givotave... alla exouv avtala3ei toso kai tosa epi8eta edw mesa.... eivai dhladh aparetito? prepei va brizovtai oloi edw mesa? Akoma kai to kalo flame exei tous 'kavoves' tou. H kalh kazoura pou peftei sta flames eivai pavta evdiaferousa aloste Allo prama to brisidi kai oi prosboles pou peftouv edw mesa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Συγνώμη, αλλά τί περιμένεις σε ένα τόπικ με τίτλο PS3vsXBOX360? Ο καλύτερος τρόπος να αποφασίσεις το ποιά κονσόλα σου αρέσει πιό πολύ είναι να δείς τα ανάλογα "News" τόπικς και να πληροφορηθείς για το τί σου προσφέρει η κάθε μία κονσόλα. Μπααααα... Και εκει καραδοκουν τα bots... Ζουν αναμεσα μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εγώ τώρα να γράψω την άποψή μου ή θα θεωρηθεί ανωμαλία να μην ξεκινήσω βρίζοντας? Πρώτον έχω και τις τρεις κονσόλες παρούσας γενιάς και ένα ευπρεπές pc. Πριν εισέλθω στο κυρίως θέμα (PS3 vs Χ360) να πω δυο πραγματάκια για τα έταιρα δύο: Εδώ και πολλά χρόνια δεν ασχολούμαι με pc gaming εκτός από κάποια στρατηγικής γιατί αρνούμαι το νταβατζιλίκι των πανάκριβων αναβαθμίσεων, των πανάκριβων καρτών γραφικών και των πάμπολλων bugs. Είμαι σε μια ηλικία που θεωρώ το pc gaming ισοδύναμο με το να βάλεις κινητήρα jet στο αμάξι σου και φτερά: είναι πανάκριβο, δεν ξέρεις αν θα λειτουργήσει και μπορείς να κάνεις πολλά και πιο χρήσιμα πράγματα με το αμάξι σου χωρίς αυτά. Τώρα στο Wii: ΔΕΝ είναι κονσόλα, είναι gadget, και μάλιστα άκρως εθιστικό. Πέραν κάποιων killer apps (Metroid Prime) είναι φανταστικό για πιο innovative παρά hardcore gaming. Αρκεί να σας πω πως ότι σχεδόν έχει βγει σε minigames το έχω πάρει! Τώρα στο ζουμί. Το X360 είναι φανταστικό για πιο hardcore gamers. Έχει πληθώρα τίτλων, έχει θείο, έχει και πολύ καλό online, τη μεγάλη μόδα της εποχής. Εγώ όμως προτιμώ το PS3. Είμαι σε μια ηλικία που πρώτον δεν έχω χρόνο για πολλά παιχνίδια και δεύτερον έχω αρκετά λεφτά για να μην με ανησυχεί το να δώσω 50 ευρώ το μήνα σε παιχνίδια (περίπου μέση τιμή των τελευταίων 6-7 τίτλων που πήρα, όποιος γυρίζει γνωρίζει που λένε). Επίσης ως καταναλωτής με νοιάζουν πλέον άλλα πράγματα, όπως αξιοπιστία, τεχνολογία, φιλοσοφία προιόντος, τομείς στους οποίους με ικανοποιεί περισσότερο το PS3. Είμαι από τους τυχερούς που πραγματικά θέλανε ότι είχε το PS3 πάνω και δεν μου φορτώθηκαν, αντιθέτως μου έλλειψαν στο X360 (Το οποίο ελπίζω να μου επιστραφεί πριν βγουν mass effect & blue dragon). Ευχαριστιέμαι και τις δύο κονσόλες, απλά αν έπρεπε να διαλέξω μία θα ήταν η σχιστομάτισσα. Τέλος για το θέμα του rumbling, αφού αναφέρθηκε, πραγματικά και εγώ το θεωρώ παρωχημένο, μόνο αν δεν αυξηθεί το βάρος και η τιμή του χειριστηρίου θα το σκεφτώ. Αυτό που θα γούσταρα περισσότερο και το έχω ξαναγράψει πως το θεωρώ πραγματικά φοβερή ιδέα είναι το ηχειάκι αλά wiimote, κάτι που πραγματικά θεωρώ ότι συνεισφέρει στην εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγώ τώρα να γράψω την άποψή μου.... Διάβασα μέχρι εκεί που λες για τη μεγάλη μόδα της εποχής... σωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Διαφωνώ καθέτως με το χαρακτηρισμό του Wii ώς gadget. Μπορεί έτσι να το θεωρείς εσύ, αλλά το Wii μόνο gadget που δεν είναι. Μία κονσόλα είναι τόσο καλή όσο είναι οι τίτλοι της και υπάρχουν τίτλοι στο Wii που αποδεικνύουν ότι όταν η κονσόλα αυτή αντιμετωπίζεται με την απαιτούμενη σοβαρότητα, είναι ικανή να επισκιάσει τους πιό ακριβούς, με μεγαλύτερη υποδύναμη ανταγωνιστές της. Το καλύτερο παράδειγμα είναι τα sport games της ΕΑ, με πρώτο στη λίστα το Madden 08. Ενώ στο XBOX360 και το PS3 θαυμάζετε τα αληθοφανή γραφικά, η έκδοση για το Wii είναι μακράν η καλύτερη, με σαφώς ανώτερο gameplay και τόνους έξτρα περιεχομένου. Τα ίδια να περιμένετε και για τα NBA Live 08 και FIFA 08. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρίν από το τέλους του χρόνου, το Wii θα είναι η πρώτη σε πωλήσεις next-gen κονσόλα, αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι devs θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και χρήμα στη κονσόλα της Nintendo. Και ας μήν επαναληφθούμε με συζητήσεις περί "σοβαρών" και μή παιχνιδιών. Βγήκαν και θα βγαίνουν παιχνίδια για όλα τα γούστα, ώστε ο καθένας να επικεντρωθεί σε αυτά που του αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Noύμερο 1 παγκοσμίως το xbox360 αλλά το Wii όντως θα το ξεπεράσει αν συνεχίσει να πουλάει έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το ps3 έχει πολύ δρόμο ακόμα . Πάντως μόνο και μόνο που που το 360 έχει τα μισά λεφτά από το ps3 το προτιμώ, γιατί έχουν πάνω κάτω και τα δύο φοβερά games, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Sony έσπρωξε με την τιμή του ps3 να αγοράσουν όλοι το μηχανάκι της Microsoft και του Bill Gates. Oι περισσότεροι κάτοχοι ps2 που περίμεναν να πάρουν το ps3 τσίμπησαν xbox360 και αυτό τα λέει όλα. Δύσκολο εώς πολύ δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση η Sony, εκτός αν κατεβάσει την τιμή στα 400 ευρώ για να μπορέσει να το αγοράσει και κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Noύμερο 1 παγκοσμίως το xbox360 αλλά το Wii όντως θα το ξεπεράσει αν συνεχίσει να πουλάει έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το ps3 έχει πολύ δρόμο ακόμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Το Wii πουλάει τρελλά αλλά για μένα είναι μεγάλη απάτη. Γραφικά 16bit poυ θυμίζουν περισσότερο playstation 1 kai dreamcast παρά κονσόλα του 2007. Δεν μου λέει κάτι το gameplay και μόνο, και να βλέπω απαίσια textures και χοντροκομμένα sprites στην οθόνη, δυστυχώς αυτό που τραβάει κάτι στους gamers είναι τα γραφικά και η τεχνολογία αυτών, δηλαδή πόσο αληθοφανής είναι τα παιχνίδια που παίζουν. Αν ήταν το gameplay αυτό που επικρατούσε θα παραμέναμε όλοι στο super nintendo και στο playstation 1. Πολλοί που το αγόρασαν το Wii το βαρέθηκαν γρήγορα και πήγαν για xbox360 και ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τέτοιες extreme απόψεις είναι εκ φήσεως καταδικασμένες να είναι εσφαλμένες στο σύνολό τους. Η παράγραφός σου έχει τόσα πολλά λάθη που το καλύτερο που έχω να σου προτείνω είναι να πάς μιά βόλτα από το Wii news topic και να ενημερωθείς, ώστε ακόμα και αν έχεις αρνητική άποψη, να την έχεις για τους σωστούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τέτοιες extreme απόψεις είναι εκ φήσεως καταδικασμένες να είναι εσφαλμένες στο σύνολό τους. Η παράγραφός σου έχει τόσα πολλά λάθη που το καλύτερο που έχω να σου προτείνω είναι να πάς μιά βόλτα από το Wii news topic και να ενημερωθείς, ώστε ακόμα και αν έχεις αρνητική άποψη, να την έχεις για τους σωστούς λόγους. Εγω σου παρέθεσα κάποια επιχειρήματα. Δεν είναι xtreme απόψεις φίλε γιατί πολλοί φίλοι μου που πήραν το Wii το βαρέθηκαν. Εντάξει παίξαμε αρκετά στην αρχή, κάναμε και πολλά μίνι τουρνουά με τα sport games αλλά μέχρι εκεί. Είναι κλάσσεις κατώτερο σε games από xbox360 και ps3. Είναι λογικό να θίχτηκες σαν παιδί της Νintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Θα ήθελα τότε την τεκμηρίωση των επειχηρημάτων σου. Το θεωρείς απάτη για ποιό ακριβώς λόγο? Επίσης το Wii δεν έχει 16bit γραφικά. Kαι την υποδύναμη δεν την μετράμε σε bit πλέον. Παράλληλα, θα ήθελα να μου πείς σε ποιό παιχνίδι είδες sprites. Τα sprites αποτελούν 2D απεικονήσεις αντικειμένων. Τέλος, για το ποιός βαρέθηκε τί, θα πρέπει να ανατρέξεις τόσο στις πωλήσεις των μηχανημάτων όσο και στις πωλήσεις των τίτλων που προσφέρει το κάθε σύστημα. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα, το οποίο υποδυκνείει την πιό απλή αλήθεια: Επειδή εσύ και ο φίλος του αδελφού του ξαδέλφου του ανηψιού του μπατζανάκη της πεθεράς του παππού σου βαρεθήκατε κάποιο σύστημα ή δεν σας άρεσε κάποιο παιχνίδι ή προτιμάτε κάτι άλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι και ο υπόλοιπος κόσμος σκέφτεται ή αντιδρά το ίδιο. Τέλος δεν είμαι παιδί της Nintendo . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλά ρε φίλε εγώ το τόνισα με γλαφυρό τρόπο για να καταλάβεις τις χάλια δυνατότητες γραφικών του Wii. Eσύ τώρα το παίζεις έξυπνος. Ότι και να πείς δεν αλλάζει αυτό. Το topic αναφέρεται σε μάχη xbox360 & ps3 και ξεφύγαμε. (Το Wii είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία και προσέγγιση στο gaming). Αφού χαίρεσαι με τα γραφικά εποχής 90 του wii μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Και πάλι δεν τεκμηριώνεις την άποψή σου, διότι μέχρι στιγμής το μόνο που έκανες ήταν να διατυπώσεις με γλαφυρό τρόπο μία πολωμένη/ακραία προσωπική άποψη και όχι να τεκμηριώσεις επειχηρήματα. Εφόσον λοιπόν δεν τεκμηριώνεις αυτά που λές, τότε πολύ απλά μένουν αβάσιμα και στον αέρα ώς μία ακραία άποψή σου, που όμως ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις