v0rtex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Says the guy with xbox 360 as avatar. Lol....k είναι ανούσιες αυτές οι 'μάχες' ps3 vs xbox αυτό ενοω...λες και είστε 13 χρονών κάνετε ώρες ώρες. υ.γ δε σ'αρέσει το αβαταρ μου με τον flash που δίνει μπουκέτο στο 360 ?
chill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ανούσιες είναι απλά πλακίτσα κάνουμε θέλω να πιστεύω μερικές φορές.... ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ haha?
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Drakes fortune, Heavenly Sword, Metal Gear Solid, Final Fantasy, Ratchet & Clank, Grand Turismo, Little Big Planet, @Home, Resistance, Killzone, God Of War, Tekken, Folklore, Eye Of Judgment, Motorstorm, Warhawk, White Knight και ένα κάρο ακόμα.... Πλάκα πλάκα άμα βγεί το god of war 3 θα κλάψουν μανούλες!! Πιστεύω τότε θα είναι που θα τσιμπήσω και εγώ ένα με όλη μου τη χαρά... Αλλα για κάποιο λόγο στη sony στις κυκλοφορίες... τα ζώα μου αργά...
Apokleiros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 God of War 3 καλο αστειο , γελασαμε!!!! 2009 τελος ειπε η sony....
bruce_wayne Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Drakes fortune, Heavenly Sword, Metal Gear Solid, Final Fantasy, Ratchet & Clank, Grand Turismo, Little Big Planet, @Home, Resistance, Killzone, God Of War, Tekken, Folklore, Eye Of Judgment, Motorstorm, Warhawk, White Knight και ένα κάρο ακόμα.... Says the guy with xbox 360 as avatar. Lol....k Fixed μην πηγαίνεις και στο ps2....απκλειστικότητες Ps3 eίναι λιγότερες από τις αναγραφόμενες...και δεν είναι και όλες αξιόλογες....επί της ουσίας από τα 5 παιχνήδια,άντε να μας πειράζει για το 1....
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Αλλα για κάποιο λόγο στη sony στις κυκλοφορίες... τα ζώα μου αργά... Τι ακριβώς δεν κατάλαβες απο την παραπάνω πρόταση;
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 μην πηγαίνεις και στο ps2....απκλειστικότητες Ps3 eίναι λιγότερες από τις αναγραφόμενες...και δεν είναι και όλες αξιόλογες....επί της ουσίας από τα 5 παιχνήδια,άντε να μας πειράζει για το 1.... Ποια ακριβώς από αυτές που σου ανέφερα δεν είναι αποκλειστικότητα του ps3? Επειδή αναφέρω franchises που προϋπάρχουν? Δεν είναι sony exclusives? Και άλλο θέμα αν σου αρέσει κάποιος από τους τίτλους. Αυτά γούστα είναι.
bruce_wayne Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ποια ακριβώς από αυτές που σου ανέφερα δεν είναι αποκλειστικότητα του ps3? Επειδή αναφέρω franchises που προϋπάρχουν? Δεν είναι sony exclusives? Και άλλο θέμα αν σου αρέσει κάποιος από τους τίτλους. Αυτά γούστα είναι. Metal Gear Solid 4' confirmed for Xbox 360 Wednesday, May 30 2007, 10:47 BST By David Gibbon, Gaming Reporter 'Metal Gear Solid 4' confirmed for Xbox 360 Formely announced as a PlayStation 3 exclusive, Konami's Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots will now also be released on Xbox 360, with a cut-down Nintendo Wii version also a possibility, according to online reports. The new game in the multi-million selling franchise will feature objective-based missions, while Xboxliveaddicts claims the Xbox 360 version will also include exclusive content and gameplay not offered in the PS3 edition. τα λόγια είναι περιτά φίλε μου
skywritergr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αν και η ημερομηνία έκδοσης της ανακοίνωσης είναι λίγο παλιά (30/5/2007) παρόλα αυτά άν ισχύει τότε το ps3 έφαγε σφαίρα στο κεφάλι. Αλλά άν ήταν αλήθεια δεν θα είχαν βουίξει και οι πέτρες? Edit: Μάλλον μούφα είναι... Εδώ λέει ο δημιουργός οτι ναι μεν θα βγάλει game για άλλες πλατφόρμες αλλά όχι το MGS world. Θα είναι κάτι καινούριο... Βέβαια και το δικό μου link είναι αρχαίο αλλά το πιστεύω περισσότερο (όχι γιατι το postara εγώ, γιατί φαίνετε λογικότερο...). Πάντως για να πώ την αλήθεια πολύ θα ήθελα να σκάσει μύτη το MGS στο xbox για να μου φύγει και ο τελευταίος ενδιασμός για το ποιά κονσόλα θα αγοράσω...
Udontneed2know Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αντε να ξεθαβουμε και κανενα αρθρακι που ελεγε ποσο καλες ειναι οι ταινιες σε HD-DVD, και πως το blu-ray θα πεθανει συντομα, ετσι για να εχουμε επικαιρα νεα σε αυτο το thread.
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να βγει mgs4 στο xbox.... "the Japanese gaming giant has once and for all said that: "For the record, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is a PlayStation 3 exclusive and there are no plans to develop an Xbox 360 version of the game." Η Kojima δήλωσε ότι θέλει dual layer blue ray για το mgs....με το dvdάκι μην έχετε βλέψεις για mgs στην παρούσα μορφή του 360. Εδώ βγήκε ήδη game που δεν παίζει online στις core εκδόσεις του 360, στο burnout αναφέρομαι. Αν καταντήσει ποτέ το mgs να βγει στο xbox ας βάλουν και μια commit suicide εντολή στο οπλοστάσιο του Snake, είμαι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσει.... Sky στα έχω γράψει αναλυτικά και σε άλλο forum....προχώρα για ps3 άφοβα.
bruce_wayne Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 επειδή έχει γίνει σήριαλ αν θα κυκλοφορήσει ή όχι...,με ανακοινώσεις και διαψεύσεις εκατέρωθεν,κανείς από μας δεν ξέρει με σιγουριά.... ακόμα και αν αυτός ο τίτλος δεν κυκλοφορήσει για το 360...τότε είναι άκυρος λόγος να πάρεις το Ps3 μόνο για το Metal gear και έμμεσο νταβαντζηλίκι από πλευράς sony.... παιδιά τα πράγματα είναι απλά....1+1=2.... chill....για πες μου εσύ που είσαι τόσο σίγουρος για το ps3.... έχεις δει ταυτόχρονα τα ίδια παιχνήδια πως φαίνονται στις 2 κονσόλες; εεεε,γιατι όλοι λένε ότι το ps3 καιει τα Frames και είναι πιο θολά γενικά τα πάντα.... τώρα τι λες για τις δήθεν αποκλειστικότητες....και λέω δήθεν η 1 η 2 αποκλειστικότητες δεν κάνουν έναν σοβαρά σκεπτόμενο άνθρωπο να σκάσει τόσα λεφτά....και είναι δήθεν γιατι ή θα βγούν σύντομα και αλλού ή αλλού υπάρχουν ήδη με άλλο όνομα
bruce_wayne Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 στο θέμα της κάρτας γραφικών και σκεφτείτε ότι το 360 κυκλοφόρησε 12 μήνες νωρίτερα η ati έχει κάνει καλύτερη δουλειά.... 360:500 mhz xenos 48 pixal pipelines(σας λέει κάτι αυτό το τελεταίο); ps3:550 mhz και 24 pixal pipelines.... η άτι έχει κάνει καλύτερη δουλειά πάνω στο θέμα αυτό.... αν κάτι σώζει το ps3.... είναι ο επεξεργαστής του που είναι ισχυρότερος αφού είναι 7 επί 3,2 ghz
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πολλά λένε πολλοί για το ps3. Σου ξαναλέω ότι και εγώ gtp το θεωρούσα, βασιζόμενος στα διάφορα fora.... και το αγόρασα ως blue ray player και αν ποτέ έπαιζε κανένα παιχνίδι καλώς αλλιώς ταινίες. Ε όλοι τους διαψεύστηκαν για μένα μιας και από την πρώτη μέρα ξεκίνησα το gaming στο ps3. Αν λέω αν δεν το αγόραζα δεν θα ήμουν θύμα της προπαγάνδας που επικρατεί? Γιατί τελικά πήρα, μεν έναν blue ray player που ήθελα αλλά από την πρώτη στιγμή μου βγήκε και gaming κονσόλα τελικά. Κοίτα να δεις όμως που μέχρι εκείνη την ώρα εγώ νόμιζα ότι το ps3 δεν έχει και ούτε παίζει παιχνίδια.... Παντού διάβαζα 360 το ένα 360 το άλλο 360 το αποκείνω.... Σε λίγο θα διαβάσουμε σε κανένα forum "ρε η δική σας κονσόλα δεν έχει rrod, ζήλια ψώρα....". Ειλικρινά σου λέω το περιμένω.... Σου έδωσα εξήγηση για τα multiplatform στην προηγούμενη σελίδα. Δεν νομίζω να σου είπα ότι πουθενά ότι το δυνατό του σημείο είναι οι MP τίτλοι. Πες που ποιο από τα exlusives που ανέφερα προηγουμένως θα βγει και αλλού και με τι όνομα? Όχι φήμες που έχουν διαψευστεί όμως.
bruce_wayne Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πολλά λένε πολλοί για το ps3. Πες που ποιο από τα exlusives που ανέφερα προηγουμένως θα βγει και αλλού και με τι όνομα? Όχι φήμες που έχουν διαψευστεί όμως. μεταφορικά το είπα αυτό που λες..εννοώντας ότι μπορεί να μην λέγεται mgs αλλά με έναν άλλο τίτλο στο ίδιο στυλ θα παίξεις ένα εξίσου καλό παιχνίδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις