Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to xbox σε τι ειναι καλυτερο πιστευεις?

(ας ξεχασουμε το μονιμο προβλημα θερμοκρασιας που εχει και τα λαμπακια που αναβουν)

ΜΟΝΟ το 360 μπορεί να σου δώσει αυτό το σκίρτημα στην καρδιά κάθε φορά που το ανοίγεις με επιτυχία.Σαν τον αγώνα για την επιβίωση ένα πράγμα ...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δυστυχώς μόνο σε ένα είναι καλύτερο το 360...Τα GAMES!!!

Πάντως αν δεν κάνω λάθος όταν βγήκε το xbox και λέγανε όλοι ότι ήταν τεχνολογικά ανώτερο του ps2, όλοι οι sonyάκηδες λέγανε ότι το ps2 υπερτερεί στο βασικό τομέα... τα παιχνίδια. Μπορεί βέβαια αυτό να το λέγανε μόνο στο χωριό μου ;)

Όσο για το ότι είναι ένα φτηνό blue ray player, ϊσως να ίσχυε όταν πρωτοκυκλοφόρησε, που οι τιμές τους έπαιζαν στο χιλιάρικο. Από ότι βλέπω τώρα, τόσο η sony όσο κι η samsung έχουν βγάλει με 400 ευρώ και μάλλον προς τα κάτω θα συνεχίσουν να πηγαίνουν...

Δημοσ.

παιδιά τα πράγματα είναι απλά και με λύπη βλέπω ότι η συζήτηση πάει αλλόυ....πάρε ένα παιχνίδι του 360 και ένα του ps3....ε,πώς γίνεται να έχει γίνει καλύτερη δουλειά στο 360,δεν ξέρω....στο ps3 είναι συνήθως πιο θολό....βλέπε assassins creed ή κάποιο από τα αθλητικά....to pro ας πούμε ,τα frames καίγονται στο ps3....απλά πράγματα....

Δημοσ.

Όσο για το ότι είναι ένα φτηνό blue ray player, ϊσως να ίσχυε όταν πρωτοκυκλοφόρησε, που οι τιμές τους έπαιζαν στο χιλιάρικο. Από ότι βλέπω τώρα, τόσο η sony όσο κι η samsung έχουν βγάλει με 400 ευρώ και μάλλον προς τα κάτω θα συνεχίσουν να πηγαίνουν...

ναι μονο που το ps3 ειναι και media center, που τα Players που λες δεν ειναι, και συν της αλλης και και μια πολυ καλη κονσολα, αρα ακομα εξακολουθει να εχει καλυτερο value for money.

Δημοσ.

τι να το κάνεις όταν δεν υπάρχουν πια τα άλλα κίνητρα....υπάρχει super πλύση εγκεφάλου στο θέμα αυτό...και οι περισσότεροι φίλοι μου το έχουν μετανιώσει

Δημοσ.

Έχω διαβάσει οτι οι εταιρίες που βγάζουν παιχνίδια για το ps3 καταφέρνουν να χρησιμοποιήσουν μόνο το 30% της κονσόλας. Βέβαια αυτό το λένε στην sony και λογικό είναι να το λενε.... απλά η λογική της αγοράς ps3 στην παρούσα φάση είναι άν είσαι τίγκα άρρωστος με το MGS ή με την λόγική οτι σε 2-3 χρόνια που το xbox θα είναι νεκρό (?) το ps3 θα έχει πάρει τα πάνω του.

Το πρόβλημα είναι οτι εγώ θέλω να παίξω τώρα και όχι σε 2-3 χρόνια. Άρα κατα την γνώμη μου καλύτερα xbox360 τώρα που είναι γεμάτο στα παιχνίδια και έχει καλύτερη απόδοση και σε 2 χρόνια βλεπουμε....

Δημοσ.

Τα multiplatforms αναπτύσσονται με βάση το 360 σωστά? Λογικό δεν είναι επομένως να έχει γίνει καλύτερη δουλειά στο xbox απ'ότι στο ps3? Αν έβγαινε ένα game βασισμένο στο ps3 θα έπιανε ένα blue ray οπότε αυτόματα θα αποκλειόταν η έκδοση του στο 360. Και δεν είναι θέμα δυνατοτήτων είναι θέμα ηλιθιότητας των προγραμματιστών. Βλέπε π.χ. assassins creed. Για να παίξει στα pc τα minimum req του ξεπερνάνε τα αντίστοιχα του crysis....Μήπως το rig μου έγινε ξαφνικά gtp? Όχι οι της ubi απλά θα μας δώσουν ένα άθλιο port. Έτσι πιστεύω συμβαίνει και στο ps3 και μιας και έχουν ακουστεί πολλά περί δυσκολίας στον προγραμματισμό, ίσως σε ακόμη χειρότερο βαθμό από την περίπτωση των pcs.

Όταν είδα για πρώτη φορά από κοντά 360 μου έδωσε την εντύπωση κονσόλας λαϊκής σαν το polystation που είχε postάρει ο Τoufas μερικές σελίδες πίσω.... Γούστα είναι αυτά από την άλλη έχω ακούσει τα ίδια και χειρότερα για την εμφάνιση του ps3 από άλλους απλά το xbox δεν θα το τοποθετούσα με ευκολία στο σαλόνι μου σε αντίθεση με το ps3.

Στα παιχνίδια δέχομαι ότι υπερτερεί το 360 (mp). Η έκδοση του dmc4 λένε ότι είναι ίδια ακριβώς μερικοί μάλιστα λένε ότι είναι καλύτερη αυτή του ps3. Οπότε σε ξαναπηγαίνω στα όσα έλεγα στην αρχή περί προγραμματιστών.

Επιπλέον ποια είναι τα exclusives του 360? Πρόσεχε τι λέω xlusives όχι τα games που γίνονται αργά η γρήγορα shared με το pc? "Το gow θα χρειαστεί 15 χρόνια για να βγει για pc" έλα μου που βγήκε σε ένα χρόνο και είναι zillion times καλύτερο....Με το ps3 και παρ όλες τις απώλειες που είχε από τον ανταγωνισμό ξέρω πως θα παίξω πραγματικά exlusives που με ενδιαφέρουν. Στο 360 ένα haLOL βλέπω και ένα forza κάτι άλλο υπάρχει?

Live. 360 wins. Το αν η sony απέτυχε πλήρως εδώ ας το δούμε όταν έρθει το home.

Το ps3 με όλο τα θάψιμο που έβλεπα ειλικρινά το πήρα ως blue ray player. Από την ημέρα που το πήρα το "ταπεινό" rig της υπογραφής μου κάθεται και το ps3 λιώνει games της SCE. Πράγμα εντελώς παράδοξο για μένα μιας και είμαι fan των pcs όσο δεν πάει.

Δημοσ.

σε 3 χρόνια το hardware του xbox και του ps3 θα είναι σκουπιδι.οσο για το 30% μην πιστεύεις μπουρδες.με μια geforce7800 και 256raM έχει ήδη δείξει αρκετά.

Δημοσ.

Τι προβλημα εχει το online του Ps3 ρε παιδια? τοσες φορες εχω παιξει και βρισκω αμεσως αντιπαλο-ους χωρις κανενα κολλημα σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου... 1024 στον ΟΤΕ εχω, οχι καμια Τ3..

Δημοσ.

όταν βγάλει multiplatform καλύτερο το PS3 ελάτε να ξαναμιλήσουμε και μην λέτε δικαιολογίες ότι τα παιχνίδια αναπτύσσονται στο XBOX360 και ότι είναι ηλίθιοι οι προγραμματιστές κτλ...

μην ξεχνάμε και το λαμπρό παράδειγμα Virtual Fighter 5....

Δημοσ.

get a life fanboys.

τα πράγματα είναι απλά. Στο ps3 είσαι στην πίκρα με 2-3 παιχνιδάκια και στο xbox τα κατεβάζεις, τα γράφεις και λιώνεις.

Δημοσ.

και δεν είναι μόνο αυτό....η λογική τι θα γίνει σε 2-3 χρόνια είναι Off....

chill,εγώ να σου αντιστρέψω το ερώτημα....το Ps3 πόσες αποκλειστικότητες έχει;το mgs4 μόνο,έτσι δεν είναι;όλα τ'άλλα βγαίνουν και αλλού....οι αποκλειστικότητες δεν υπάρχουν πια....και δεν είναι κριτήριο για να αγοράσεις κονσόλα αυτό

Δημοσ.

Η δεν το έχεις φλασαρισμένο κ παίζεις μόνο αυθεντικά λόγω live κ λόγω rrod κ έχεις κ πάλι 2-3 παιχνιδάκια..

Εκτός αμα μου πείς για δεύτερη κονσόλα οπού μαμιέται ο δίας μετά...

Γενικά η sony έβγαλε μόνη της τα μάτια της..

Εγώ πάντως το 360 το πήρα σαν λύση ανάγκης... δεν θα το έπαιρνα αν η sony δέν είχε ξεφύγει στην τιμή... όσο για το blue ray.. να το βάλουν εκει που ξέρουν.. Λές και μαμιέμαι να βλέπω ταινίες και θα μου λείψει το blue ray... Βγάλτε μια φθηνή παιχνιδομηχανή γ@μω την τρέλα...

Στην τελική τι κατάλαβαν;

Παίζω μόνο wii πλέον. Το 360 μετά το Creed και το Halo3 που το έβγαλα καθαρά για συλλεκτικούς λόγους.. έχει πιάσει τρομερή σκόνη :P

Super mario galaxy λέμε και άντε γειά (και όχι δεν παίζω cod4 με joypad.. fps->pc only!Τέλος!)

Δημοσ.

Kατοχος και των τριων (xbox360 wii, ps3) και χρονια οπαδος τις sony (ps1 ps2) ειναι η πρωτη φορα που η καινουργια κονσολα τις sony δεν με εχει πεισει για τα χρηματα που εδωσα.Δεν λεω δυνατο μηχανημα αλλα δεν εχει δειξει ακομα τα δοντια του.Παιχνιδια ιδια με του xbox η κατωτερα σε ενα μηχανημα που θεωρειτε οτι ποιο δυνατο υπαρχει σημερα.Ειναι η πρωτη φορα που η microsoft με κερδισε με το xbox με αρκετα παιχνιδια, υπεροχα παιχνιδια συν η πειρατια που εχει φτασει το μηχανημα στα υψη.Προσωπικη αποψη οτι αν δεν δουμε πολλα και καλα παιχνιδια στο ps3 δεν εχει καμια τυχη.Και μην ξεχναμε αμα χτυπησει την πορτα της sony η πειρατια θα αλλαξουν πολλα πραγματα.

Δημοσ.
chill,εγώ να σου αντιστρέψω το ερώτημα....το Ps3 πόσες αποκλειστικότητες έχει;το mgs4 μόνο,έτσι δεν είναι;όλα τ'άλλα βγαίνουν και αλλού....οι αποκλειστικότητες δεν υπάρχουν πια....και δεν είναι κριτήριο για να αγοράσεις κονσόλα αυτό

Drakes fortune, Heavenly Sword, Metal Gear Solid, Final Fantasy, Ratchet & Clank, Grand Turismo, Little Big Planet, @Home, Resistance, Killzone, God Of War, Tekken, Folklore, Eye Of Judgment, Motorstorm, Warhawk, White Knight και ένα κάρο ακόμα....

get a life fanboys.

Says the guy with xbox 360 as avatar. Lol....k

στο xbox τα κατεβάζεις, τα γράφεις και λιώνεις μέχρι το rrod να κάνει την εμφάνιση του, κάτι που δεν αργεί γιατί η ποιότητα της κονσόλας είναι αδιαμφισβήτητη!!!11!!!one!!!!

Fixed

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...