Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω PC κτινος, και εκει βλεπω παπαδες που ποτε αυτες οι κονσολες δεν θα μου δωσουν τετοιο γραφικο και εικονα....Οσο και ανυπερβλιτος να ειναι ο cell και xenon!!! Aπλα το ps3, δεν ειναι να το εχεις μονο του , κρινω σκληρα τοσα χρονια και το ξερω , οπως και το χβοχ 360 το το κατηγορισα στους τομεις που δεν μου αρεσει, και ημουν αυτος που ελεγα να μην κρινουμε το ps3 πριν βγει στην αγορα γιατι καποιοι ειχαν βιαστει και το ειχαν θαψει, εγω τοτε σαν μπροσταρης βγηκα και το το υποστιριξα, και ειπα δωστε του ενα χρονο να ωριμασει στην αγορα, ο χρονος περασε και ηρθε η ωρα του να κριθει απο εμενα. Εχω τερματισει τα καλα παιχνιδια του ps3 και εχω ασχολειθει με την κονσολα παρα πολυ, αλλα την αληθεια πρεπει να την πω. Η δικια μου κριτικη για το μηχανημα της sony ειναι καταπελτης. Τι να πω πρεπει να πω την αληθεια, και δυστιχως η SONΥ me doyreio ippo to blu ray μας εγραψε στα παπαρια της, δεν με ενδιαφερει το blu ray και οι ταινειες πανω απο ολα τα παιχνιδια και η διασκεδαση. Δυστιχως σε αυτον το τομεα τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα, ειναι παντου πισω σε ποιοτητα, ποσοτητα, υπηρεσιες! Δεν ειμαι τρελος αλλα ξερω να ανγνωριζω την τωρινη ανωτεροτητα του 360! Οποιος βγει και υποστιριζει το αντιθετο απλα εχασε την μπαλα. Εαν δεις τους τιτλους την sony παει για το 2009, ειμαι σιγουρος οτι η κατωτεροτητα στα multiplatform θα συνεχιστει για ακομη ενα χρονο. Η κονσολα software δεν πουλαει, ολοι το περνουν σαν το φτινο Blu ray, και αυτο ειναι που με ενοχλει. Τελος.

Θα πω κατι το οποιο ειναι και η ουσια το οτι μετα απο 12 χρονια που παιζω ace combat στο playstatioν , φετος το παιζω αποκλειστικοτητα στο xbox 360, σιμαινει κατι! και δυστιχως πιστευω οτι θα χασει και αλλα παιχνιδια αποκλειστικοτητες οπως και το ΤΕΚΚΕΝ!!!! εδω ειμαστε και θα τα δουμε ολα....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Apokleiros οι αποψεις ολων εχουν σχεδον παγιωθει εδω και αρκετο καιρο οποτε δεν χρειαζεται να τα λες και να τα ξαναλες.. Ειναι γνωστα ολα αυτα και δεν χρειαζεται να εχει κανεις και τις 2 κονσολες για να κρινει.

Ο καθεις επενδυει σε πραγματα που θεωρει οτι βραχυπροθεσμα/μεσοπροθεσμα ή μακροπροθεσμα θα αποδωσουν για αυτον. Η απλα κανει την καφριλα του γιατι ετσι γουσταρει αγνοωντας την πραγματικη εικονα.

Απλα μην επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια αυτο σου λενε τα παιδια.. Γιατι γινεται κουραστικο.

Φιλικα ;)

Δημοσ.

παιδιά υπάρχει κάποια αποκλειστικότητα από τη sony όσον αφορά το ps3;σε σχέση με το xbox 360 ας πούμε....σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 08 ....

Δημοσ.

Τα κλασικά είναι το metal gear solid, final fantasy και grand turrismo. Για το Tekken ακούγεται οτι θα βγεί και για xbox οπότε δεν νομίζω να είναι πλέον exclusive. Τώρα για άλλα πιο "ψαγμένα" games θα σου πούνε οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

κάτι αμερικανάκια λένε ότι σύντομα η microsoft θα πάρει όλες τις άδειες από τις εταιρίες σύντομα και θα ελέγχουν το παιχνίδι και στο θέμα της κυκλοφορίας....άλλωστε να θυμίσω ότι ειδικά στο gran turismo υπάρχει το αντίπαλο δέος

Δημοσ.
κάτι αμερικανάκια λένε ότι σύντομα η microsoft θα πάρει όλες τις άδειες από τις εταιρίες σύντομα και θα ελέγχουν το παιχνίδι και στο θέμα της κυκλοφορίας....άλλωστε να θυμίσω ότι ειδικά στο gran turismo υπάρχει το αντίπαλο δέος

εγω ακουσα οτι θα αγορασουν ολα τα σπιτια του κοσμου και θα μας βαλουν να πληρωνουμε νοικι....

μην πιστευεις οτι ανοησια λεει ο καθενας.

Δημοσ.

Ποιό είναι το αντίπαλο δέος στο 360?

Είμαι και γω στο δίλημμα xbox or PS3 και καταλήγω μάλλον προς το πρώτο... Οτι παιχνίδι έχω δει που να βγαίνει και στις 2 πλατφόρμες έχει καλύτερα γραφικά στο xbox..

Δημοσ.

Click Me!

Προς το παρόν είναι φήμες αλλά στο χωριό μου λένε οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά εκει γύρω. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπω πολύ καπνό. Άν και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι η sony θα αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί.... Θα δείξει! :-)

Δημοσ.

με τις λίγες γνώσεις που έχω σου λέω ότι κυρίως είναι θέμα Marketing εδώ στην ελλάδα να λέει κόσμος:οκ,είναι καλύτερο το xbox 360 αλλά εμέμα δεν μου αρέσει εμφανησιακά....ακούμα πράγματα τραγικά λες και το πέρνεις για την ομορφιά του...εντάξει,όλα παίζουν ρόλο αλλά έλεος με αυτήν την πλήση εγκεφάλου της sony....το ps3 είναι ένα φθηνό blue ray player....όσο για το αντίπαλο δέος αυτό είναι το project gotham....

Δημοσ.

to xbox σε τι ειναι καλυτερο πιστευεις?

(ας ξεχασουμε το μονιμο προβλημα θερμοκρασιας που εχει και τα λαμπακια που αναβουν)

Δημοσ.
to xbox σε τι ειναι καλυτερο πιστευεις?

(ας ξεχασουμε το μονιμο προβλημα θερμοκρασιας που εχει και τα λαμπακια που αναβουν)

Δυστυχώς μόνο σε ένα είναι καλύτερο το 360...Τα GAMES!!!

Και όταν λένε αντίπαλο του gt5 είναι το forza 2 αν και πρέπει να λέμε πρώτα το forza 2 γιατί υπάρχει.

Όσο για το gt5 ας έρθει η πράσινη κάρτα στην Ελλάδα και βλέπουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...