Apokleiros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 PDS εχεις χασει την μπαλα απο τα χειροτερα παιχνιδια (εκδοσεις) που παιζεις!!! Ιδιο ειναι με το χβοχ 360 , κοιμισου και μολις ξυπνησεις ελα σπιτι μου να τα δουμε παρεα! Οτι και να πω μυαλο δεν βαζεις! Ειπαμε γρηγορα για folding! Και γιατι + το χειριστηριο του ps3 , PRO ΕVO 08 παιζουμε ρε παιδια!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Nαι θα ερθω σπιτι σου για να δω αν η τριχα του dande ειναι πιο μακρια στην μια εκδοση απο την αλλη.Συνελθε.. Μαλλον εσυ ζαλιστηκες και δεν απαντας στο προηγουμενο ποστ μου που ειναι πιο ουσιαστικο απο τις συγκρισεις της πλακας. Θα το πουλησεις ναι ή οχι λοιπον?οσο το κρατας δεν πρεπει να μιλας
Apokleiros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Φιλε ειμαι κονσολακιας , και το πηρα και το θελω ετσι να το εχω και να το βλεπω γιατι απο gaming το τρωει η σκονη...αλλα την συγκριση θα την κανω, ξερω οτι σε ποναει αλλα τι να κανουμε , τις εχω και τις δυο και τις κρινω, ετσι οπως σκληρα εχω κρινει το 360 , ετσι σκληρα κρινω την τραγικοτητα του υπερμηχανιματως της SONY! απλα ειναι ολα!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Φιλε ειμαι κονσολακιας , και το πηρα και το θελω ετσι να το εχω και να το βλεπω γιατι απο gaming το τρωει η σκονη...αλλα την συγκριση θα την κανω, ξερω οτι σε ποναει αλλα τι να κανουμε , τις εχω και τις δυο και τις κρινω, ετσι οπως σκληρα εχω κρινει το 360 , ετσι σκληρα κρινω την τραγικοτητα του υπερμηχανιματως της SONY! απλα ειναι ολα! Η πλακα οτι οταν το Ps3 ηταν ανυπαρκτο,εσυ το αποθεωνες και τα χωνες στο 360 τωρα που αξιζει αλλαξες τροπαρι.Θες να εισαι παντα στο επικεντρο και να σου τα χωνουν. Κατι και αυτο αν δεν εχεις τι να κανεις.
Apokleiros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Παρτε ενα Χβοχακι για να παιζεται τα παιχνιδια σας κομπλε, με live, και με ολα τα γραφικα οπως πρεπει και αφιστε το foldarisma στην SONY, οπως τα εκανε ας τα λουστει μονη της! Σκεπαστε το ps3 και μολις βγει το mgs 4 , το βγαζουμε απο την φορμολη παρεα!!!
anamenos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 PDS μια άκυρη ερώτηση ρε φίλε, είσαι και κάτοχος 360?
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Apokleiros αφού το μηχάνημα της sony είναι πατάτα, πούλα το βρε αγόρι μου να ησυχάσεις να ησυχάσουμε και εμείς. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγόρασες ένα προϊόν που δεν σου γεμίζει το μάτι.
Apokleiros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Chill, εκτος θεματος και πραγματικοτητας!!! Να κατι σαν και εσενα προκαλουν ολα τα προβληματα....Η συγκριση ειναι δεδομενη οταν εχω και τις δυο, ο μονος λογος που το κραταω το μηχανημα ειναι καποιες αποκλειστικοτητες και μονο, δεν περιμενω καμια βελτιωση, ειναι τοσο μαυρα τα πραγματα! Ανυπαρξια τιτλων εκτος απο MGS 4, και με ολα τα Multiplatform να ειναι κηδεια, τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα! Μονο υποσχεσεις, περιμενω εργο σοβαρο. Εκρινα παλιοτερα τα αρνητικα του 360 και ελεγα μην κραζουμε ps3 μεχρι να βγει και να περασει ενας χρονος, δεν περνω πισω ολα αυτα που εχω πει για το 360 παλιοτερα αλλα ειχα πει δωστε χρονο στο ps3 na to doyme, αυτο που βλεπω 1 χρονο μετα ειναι μια μαυριλα και μια συνολικη αδυναμια , σε τιτλους, σε Online, παντου! Και ειμαι προετοιμασμενος για τα χειροτερα!
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εκτός θέματος και πραγματικότητας? Εμμέσως πλην σαφώς δεν λες ότι το ps3 είναι πατάτα? Μια συνεχή γκρίνια βλέπω από την αρχή και η συζήτηση δεν προχωρά. "Το ps3 δεν έχει τίτλους, το ps3 είναι για folding και μόνο, το ps3 δεν έχει online" και λοιπές ιστορίες για αγρίους. Εντάξει το καταλάβαμε μας το λες εδώ και ένα μήνα κοντά. Και εγώ σε ερωτώ χωρίς να έχω πάρει απάντηση. Αφού το προϊόν δεν σε καλύπτει γιατί το αγόρασες? Αφού όπως λες δεν περιμένεις καμία βελτίωση και το MGS ακόμα το περιμένουμε τι το ήθελες? Δεν είναι ένα προϊόν που έχει 50 ευρώ και το αγοράζεις χωρίς έρευνα αγοράς. Αν το αγόρασες και δεν σε ικανοποιεί δικό σου το σφάλμα. Ωστόσο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αποδείξεις? Και ποιο πρόβλημα ακριβώς δημιουργώ? Είδες κανένα post μου στο οποίο να λέω "το ps3 το ένα το ps3 το άλλο, xbox sux" και τέτοια? Εσύ αντιθέτως δημιουργείς πρόβλημα με το συνεχές QQ σου. Αφού το xbox σε καλύπτει τι το ήθελες το ρημάδι, δεν έπαιρνες ένα 2ο xbox να το βγάλεις από το κουτί του μόλις αυτό που έχεις σου πετάξει RROD....Αν έδωσες χρήματα για "ανεκπλήρωτες υποσχέσεις" τότε τι να σου πω, υπάρχει πρόβλημα.
comfuzio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχως που εχω 360 και παιζω τις καλες εκδοσεις εκει, Εσυ απλα κατσε να αναρωτιεσαι γιατι οι εκδοσεις ειναι πιο θολες και με πετσοκομματα τοσο στους shaders kai AA kai AF! Εσύ φίλε μου πρέπει να παίζεις με το μικροσκόπιο πάνω από την TV κάθε φορά που παίζεις ένα παιχνίδι, συγγνώμη που το λέω αλλά αυτό είναι άρρωστο. Κοιταξε το όσο είναι νωρίς.
MiltoZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εκτός θέματος και πραγματικότητας? Εμμέσως πλην σαφώς δεν λες ότι το ps3 είναι πατάτα? Μια συνεχή γκρίνια βλέπω από την αρχή και η συζήτηση δεν προχωρά. "Το ps3 δεν έχει τίτλους, το ps3 είναι για folding και μόνο, το ps3 δεν έχει online" και λοιπές ιστορίες για αγρίους. Εντάξει το καταλάβαμε μας το λες εδώ και ένα μήνα κοντά. Και εγώ σε ερωτώ χωρίς να έχω πάρει απάντηση. Αφού το προϊόν δεν σε καλύπτει γιατί το αγόρασες? Γιατί κατά βάθος είναι Σονάκιας. Τον πονάνε αυτά που λέει. Περίμενε να πάρει λίγο τα πάνω του το ps3 από τίτλους και online και θα δεις τι θα λέει μετά.
Udontneed2know Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ->Που ειναι ο pds και οι αλλοι ξαφανιστηκαν, Μηπως βαρεθηκαν να μπαινουν σε διαλογο μαζι σου? αυτο το σκεφτηκες?
AtroposGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 το θεμα μου φενεται αυτην την στιγμη ειναι πολυ απλο..xbox 360 all the way...εγω ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μερικοι λενε πως το ps3 ειναι καλυτερο και οτι στο μελλον θα το πατησει κατω το 360...μου φενεται πως πρεπει να ειμαστε λιγακι ρεαλιστες...
littlelouievegos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Λαθοι πολλα απο sony, και τα οποια τα πληρωνει τωρα...Πραγματικα πια ειμαι ετοιμασμενος για τα χειροτερα, ολα μαυρα μεχρι τωρα! Μονο το blu ray επικρατισε και ειναι καλο αλλα!!!->DMC 4 ακομα μια κηδεια για το ps3, χειροτερους shaders! Ελεος! Τεσταρισμενο! Διακρινω σε ολα τα multiplatform χειροτερους shaders στις εκδοσεις του ps3....Δισκολευομαι να βρω παιχνιδι στο ps3 το οποιο να εχει καλυτερους shaders και εικονα απο το 360! ->Τα χειροτερα θα ερθουν σε λιγο με το unreal tournament οπου και αυτο θα ειναι καλυτερο απο το ps3, se AA, σε Shaders....To eida sto ps3 και ειμαι απΟλυτα πεπεισμενος οτι του xbox 360 θα ειναι καλυτερο! ->Που ειναι ο pds και οι αλλοι ξαφανιστηκαν, το πλοιο βουλιαζει ειχε πει καποτε ο καπετανιος του Τιτανικου, οποιος την κανει θα σωθει, οι υπολοιποι θα πανε σαν τον Ντι Καπριο!! Εγω παντως θα το υποστιριξω το μηχανημα της sony μεχρι τελους! Βεβαια οσο μπορω και οπου μπορω.... Λιγο μπερδεμενα τα γραφεις και δεν θα εκανα με τπτ quote το ποστ σου, ουτως ή αλλως σε bashing thread γραφεις οποτε μικρο το κακο.. Αλλα οταν αναφερεσε σε AA/AF για τις συγκρισεις σου,λες και υπαρχουν σοβαρα δειγματα φιλτρων εξομαλυνσης και ανισοτροπικου στις κονσολες γενικως μου ερχεται να βαλω τα γελια συγνωμη κιολας.. Τα ιδια σκατα ειναι και το 360 σε AA/AF.. Πολυ απλα γιατι ΚΑΜΙΑ κονσολα δεν εχει την επεξεργαστικη δυναμη και το αναλογο memory bandwidth για τετοια κολπακια.. Περιορισου λοιπον σε ολα τα υπολοιπα και αστα αυτα για τα PC που τα μπορουν κιολας να τα κανουν πραγματικοτητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις