Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
PS3 με διαφορα τεραστιαααα!!!!

όταν κυκλοφορήσουν καλά multiplatform μπορεί αλλά όχι με τεράστια διαφορά όπως υποσχόταν η SONY....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα πραγματα δεν πανε καλα για την sony kai για τους gamer οπαδους της! Και εγω sony υποστιριζω, αλλα δεν παυει να λεω την αληθεια για ολη την καταντια της! Ειμαστε ανυπαρκτοι παντου, αυτη ειναι η αληθεια, στα Multiplatform ειμαστε πισω! Στο online ειμαστε πισω! Στα games απο αποψη ποιοτητας και ποσοτητας ειμαστε πισω! Χανουμε τιτλους δικους μας! Το blu ray στην Ελλαδα κουκουρουκου! Μονο στην Ραφηνα φερνουν! ΡΑΦΗΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ bLU RAY!

Kαι η απαντηση της sony ειναι ενα μεγαλο ΘΑ , Θα ερθει το ΗΟΜΕ (απο 2006 το περιμενουμε), ΘΑ ερθει το Update για να δουμε προκοπη στο dashboard, sto μεταξυ θα ερθουν και τα SUPER PAIXNIDIA! Kai τελικα το Ps3 θα γινει SUPER!!!!

Oπως λεει και η sony THIS IS LIVING!

Λεει ο αλλος να μην του κατηγορουμε την κονσολα γιατι τον πιανουν τα ψυχολογικα του, εκανε την επιλογη του και νιωθει ευτιχισμενος, ναι δεν αντιλεγω αλλα εγω εχω και τις δυο και πρεπει να τις συγκρινω!

Δημοσ.
Tα πραγματα δεν πανε καλα για την sony kai για τους gamer οπαδους της! Και εγω sony υποστιριζω, αλλα δεν παυει να λεω την αληθεια για ολη την καταντια της! Ειμαστε ανυπαρκτοι παντου, αυτη ειναι η αληθεια, στα Multiplatform ειμαστε πισω! Στο online ειμαστε πισω! Στα games απο αποψη ποιοτητας και ποσοτητας ειμαστε πισω! Χανουμε τιτλους δικους μας! Το blu ray στην Ελλαδα κουκουρουκου! Μονο στην Ραφηνα φερνουν! ΡΑΦΗΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ bLU RAY!

Oπως λεει και η sony THIS IS LIVING!

Λεει ο αλλος να μην του κατηγορουμε την κονσολα γιατι τον πιανουν τα ψυχολογικα του, εκανε την επιλογη του και νιωθει ευτιχισμενος, ναι δεν αντιλεγω αλλα εγω εχω και τις δυο και πρεπει να τις συγκρινω!

Παύλο θεέ πάρε την παέ....
Δημοσ.
Παύλο θεέ πάρε την παέ....

αυτο ξαναπεστο, εντωμεταξυ δεν καταλαβα τ προβλημα εχει με την ραφηνα, εγω παντως στην πατρα στην γειτονια μου εχω σε κοντινη αποσταση 2 video clubs που εχουν blu-ray, λιγα μεν προς το παρον αλλα εχουν.

Δημοσ.

Από ότι δείχνουν όλα τα στοιχεία έχουμε την επιστροφή κάποιου απ`τα παλιά ο οποίος,αφού ασχολήθηκε πρώτα με κασέλες (tip No1),μετά έγινε παγκόσμιος οδηγός (tip No2).Wb και με το μαλακό ;)

/oftopic

Δημοσ.

Το ps3 ειναι αναποφευκτο οτι καποια στιγμη θα πρεπει να δεχτει και ακομη μια μειωση τιμης! Μονο ετσι μπορει να δελεασει τους gamers , ηδη ανακοινωθικε bundle στην Αγγλια 449 eyrw koνσολα+2 παιχνιδια(rachet kai uncharted)...μεχρι να κλεισει χρονο στην ευρωπη θα εχει χασει το 50% της υποτιθεμενης αξιας του! Α ρε τι κανει η μη αστοχια twn blu ray μοναδων!!! Αυτη ειναι η ουσια της μειωσης ή οτι τον πελατη πια τον κυνιγαει με το τουφεκι!

Δημοσ.
Από ότι δείχνουν όλα τα στοιχεία έχουμε την επιστροφή κάποιου απ`τα παλιά ο οποίος,αφού ασχολήθηκε πρώτα με κασέλες (tip No1),μετά έγινε παγκόσμιος οδηγός (tip No2).Wb και με το μαλακό ;)

/oftopic

Ποιός που πως τι πότε γιατί?

Δημοσ.

ps3 για folding LOL!!Περιμενετε να δουμε τι θα γινει,εαν θα βγουνε αρκετα παιχνιδια,εαν θα σπασει το κλειδωμα,εαν θα εχει καλους exclusive τιτλους,εαν θα εκμεταλευτουν επαρκως το hardware.Οταν και αν γινουν ολα αυτα τοτε ναι θα παρω ενα ps3 αλλιως για μενα η επιλογη ειναι απλη.3 fucking 60 προς το παρον...

Δημοσ.
ps3 για folding LOL!!Περιμενετε να δουμε τι θα γινει,εαν θα βγουνε αρκετα παιχνιδια,εαν θα σπασει το κλειδωμα,εαν θα εχει καλους exclusive τιτλους,εαν θα εκμεταλευτουν επαρκως το hardware.Οταν και αν γινουν ολα αυτα τοτε ναι θα παρω ενα ps3 αλλιως για μενα η επιλογη ειναι απλη.3 fucking 60 προς το παρον...

yep..that's the truth...

Δημοσ.

Λαθοι πολλα απο sony, και τα οποια τα πληρωνει τωρα...Πραγματικα πια ειμαι ετοιμασμενος για τα χειροτερα, ολα μαυρα μεχρι τωρα! Μονο το blu ray επικρατισε και ειναι καλο αλλα!!!

->DMC 4 ακομα μια κηδεια για το ps3, χειροτερους shaders! Ελεος! Τεσταρισμενο! Διακρινω σε ολα τα multiplatform χειροτερους shaders στις εκδοσεις του ps3....Δισκολευομαι να βρω παιχνιδι στο ps3 το οποιο να εχει καλυτερους shaders και εικονα απο το 360!

->Τα χειροτερα θα ερθουν σε λιγο με το unreal tournament οπου και αυτο θα ειναι καλυτερο απο το ps3, se AA, σε Shaders....To eida sto ps3 και ειμαι απΟλυτα πεπεισμενος οτι του xbox 360 θα ειναι καλυτερο!

->Που ειναι ο pds και οι αλλοι ξαφανιστηκαν, το πλοιο βουλιαζει ειχε πει καποτε ο καπετανιος του Τιτανικου, οποιος την κανει θα σωθει, οι υπολοιποι θα πανε σαν τον Ντι Καπριο!! Εγω παντως θα το υποστιριξω το μηχανημα της sony μεχρι τελους! Βεβαια οσο μπορω και οπου μπορω....

Δημοσ.
->Που ειναι ο pds και οι αλλοι ξαφανιστηκαν, το πλοιο βουλιαζει ειχε πει καποτε ο καπετανιος του Τιτανικου, οποιος την κανει θα σωθει, οι υπολοιποι θα πανε σαν τον Ντι Καπριο!! Εγω παντως θα το υποστιριξω το μηχανημα της sony μεχρι τελους! Βεβαια οσο μπορω και οπου μπορω....

E κατεβα να σωθεις.

Κατσε ρε.... θα κατσεις να πνιγεις?Κριμα ειναι.

YΓ.Το οτι το υποστηριζεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις μου αρεσε.:lol:

Δημοσ.

Aυτο εχεις να πεις μονο PDSOULI , γαργαρα τα καναμε τα αλλα που ειπα! Αλλα ειπαμε κηδεια .... Τα πραγματα ετσι εχουν, και δυστιχως κατι ατομα σαν και εσενα και καποιους αλλους εχετε συμβιβαστει με αυτην την κακομοιρια και αθλιοτητα και αντι να φωναξουμε που μετα απο ενα χρονο και ενα καρο χρηματα που εχουμε δωσει εχετε συμβιβαστει και περιμενετε τις υποσχεσεις της sony που φτανουν μεχρι και 2010!!!! Φιλε το ps3 το ειχα πολυ ψιλα αλλα οταν ο αλλος σε εχει παντου! απλα να κοκορευεσαι μπορεις για τους dedicated servers, για το folding, και το blu ray που στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτo πλην Ραφηνας (ειπαμε το παγκοσμοιο κεντρο blu ray)το τονιζω αυτο! Ασαλιοτος εχεις παει pds και δεν το εχεις παρει ακομη χαμπαρι, παντου πισω ειναι η κονσολα μας ps3, Ευτυχως που εχω 360 και παιζω τις καλες εκδοσεις εκει, Εσυ απλα κατσε να αναρωτιεσαι γιατι οι εκδοσεις ειναι πιο θολες και με πετσοκομματα τοσο στους shaders kai AA kai AF! Bεβαια τι λεω εχεις σουπερ αποκλειστικοτητα το folding! Εγω παντως ουτε instal το εχω κανει....στον δικο μου ps3!

Δημοσ.
Aυτο εχεις να πεις μονο PDSOULI , γαργαρα τα καναμε τα αλλα που ειπα!

Τι να σου πω?Για το DMC?oσοι το κατεβασαν και στα 2 ,ειπαν οτι ειναι ιδιο σε γραφικα.Αλλα καλυτερο στο Ps3 λογο χειριστηριου.

Αλλα ειπαμε κηδεια .... Τα πραγματα ετσι εχουν, και δυστιχως κατι ατομα σαν και εσενα και καποιους αλλους εχετε συμβιβαστει με αυτην την κακομοιρια και αθλιοτητα και αντι να φωναξουμε που μετα απο ενα χρονο και ενα καρο χρηματα που εχουμε δωσει εχετε συμβιβαστει και περιμενετε τις υποσχεσεις της sony που φτανουν μεχρι και 2010!!!!

Δεν ξερω για σενα,εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο το μηχανημα και τα παιχνιδια του αυτην την στιγμη.Αν εσυ δεν εισαι,δικο σου προβλημα.Εσυ περιμενε τι στιγμη που θα μπορεις να καψεις blu ray δισκακια για να παιξεις κανα παιχνιδι...:lol::lol:

Φιλε το ps3 το ειχα πολυ ψιλα

Και γιατι δεν το πουλας?κριμα ειναι.Δωσ΄το να το χαρει κανενας αλλος που του αρεσει.Αν δεν το πουλησεις οτι και να λες απο δω και περα ειναι λογια του αερα.

Δημοσ.
Τι να σου πω?Για το DMC?oσοι το κατεβασαν και στα 2 ,ειπαν οτι ειναι ιδιο σε γραφικα.Αλλα καλυτερο στο Ps3 λογο χειριστηριου.

οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για καλύτερη έκδοση στο χβοχ. καλύτερα textures και ΑΑ.

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=33864&page=3

Δημοσ.
οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για καλύτερη έκδοση στο χβοχ. καλύτερα textures και ΑΑ.

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=33864&page=3

Αλλου εγω διαβαζω αλλα.Ασε δεν βγαζουμε ακρη ετσι με το τι λεει ο ενας και τι ο αλλος.Το θεμα ειναι να τα παιξεις μονος σου και να διαπιστωσεις τι ισχυει.Εγω μετα τα ''ωραια'' του gametrailers(κατα του ps3) και οχι μονο δεν εμπιστευομαι κανεναν.

Oι διαφορες στις εικονες παντως ειναι πολυ λιγες και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι υπερ της 360 εκδοσης αυτες.

Το παιχνιδι λοιπον ειναι σε γενικες γραμμες ειναι ιδιο με το χειριστηριο να ειναι ενα + για την ps3 εκδοση.

Εγω δεν θα το παρω,γιατι δεν ειμαι fan.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...