v0rtex Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 καλά όταν βγει κανα super παιχνίδι και κανα mod για το ps3 και φτηνύνουν και τα blueray θα πάρουμε και μεις
foufoutios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Σκοπος τους ειναι να γραφουν ελεος σε καθε προταση που περιεχει τη λεξη playstation και να μιλανε για folding ενω δεν εχουν ιδεα τι σημαινει... Προσωπικα ακομα το σκεφτομαι για ΧΒΟΧ λογω της ψυξης και των λαμπακιων τυπου UFO
AtroposGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ρε σεις αλλο να λες ποιο ειναι καλυτερο και αλλο να το κραζεις...ουτως η αλλως ειχα σκοπο να το παρω για το blue-ray και το ff...ρε σεις εχετε δει το elveon????ποτε βγαινει αυτο?
AtroposGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ο μονος λογος που γραφω ειναι επειδη μου αρεσει να γραφω σε ενα forum..αυτο που μου την δινει ειναι οταν προσπαθουν μερικοι να αποδειξουν κατι που ειναι αδυνατον...τεσπα...το ps3 το πηρα προχτες απο ebay 340$ μια χαρα...δανειστηκα ομως το lair και ψιλοξενερωσα...οταν ειναι 1080p κολλαει παρα πολυ...
tmjuju Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Σημερινό απο slashdot/ http://blog.seattlepi.nwsource.com/digitaljoystick/archives/129866.asp "Q: How much more reliable are the current generation of Xbox 360 than the previous designs? Original Xenon, Zypher and Falcon. I've heard that the failure rates for the current design is sub 10%. Much much better, but still too high imoh. And those designs haven't seen much life yet, so no one knows if that failure rate will hold." Ελπίζω σε καλήτερα στην επόμενη γενιά...
Apokleiros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Αtropos εχω τερματησει στο ps3 , τα rachet, lair, uncharted, heavenly sword, resistance., To LAIR εαν το βαθμολογουσα θα επερνε 3 οσο του εβαλε το edge, το παιχνιδι κινηται στα ορια της ασαφειας!!! Για τα frame drops και xalia textures wres wres δεν αναφερομαι!
AtroposGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 για το restance δεν το συζητω ειναι πραγματικα απο τα χειροτερα fps...δεν καταλαβαινω πως ελεγαν πως κοντραρει το halo...το ratchet μου αρεσει ομως...καλη δουλεια...αν και δεν ειναι του στυλ μου...πολυ καλα γραφικα και το σαν παιχνιδι συνολικα καλη δουλεια...το uncharted τρωγεται..ωραια γραφικα...αν και οποιος το παιξει θα καταλαβει πως τα in-game γραφικα εχουν διαφορα απο αυτα που εδειχναν στο διαδικτυο...απο το mass effect δεν εχω ξεκολησει ακομα...αντε να δουμε το mgs4...καλο το heavenly...δεν το εχω παιξει βεβαια...ειχα δει να παιζει καποιος σε ενα βιντεο κλαμπ...καλο μου φανηκε...στιλ god of war..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 για το restance δεν το συζητω ειναι πραγματικα απο τα χειροτερα fps... Πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα ολων των εποχων.Δες βαθμους... http://www.gamespot.com/ps3/action/insomniacshooter/review.html?mode=web&om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;theysay Μεσος ορος 8.7. Mαπα...
AtroposGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 απο τα χειροτερα του ps3..το cod ειναι σαφως ανωτερο οπως και το soldier of fortune κατα την γνωμη μου
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 απο τα χειροτερα του ps3..το cod ειναι σαφως ανωτερο οπως και το soldier of fortune κατα την γνωμη μου Για να επανελθουμε στην πραγματικοτητα.Ειναι το καλυτερο fsp του Ps3 μετα το COD4.Τωρα αν δεν σου αρεσει αυτο ειναι αλλο θεμα.Εχει παρει και παρα πολυ καλους βαθμους,αρεσε και στους gamers.Αποδειξη σε αυτο που λεω ειναι ο χαμος που εγινε σε ξενα φορουμς μολις ανακοινωθηκαν τα πρωτα στοιχεια για το resistance 2. ΥΓ.Soldier of fortune απλα δεν υπαρχει...
Daredevil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Για να επανελθουμε στην πραγματικοτητα.Ειναι το καλυτερο fsp του Ps3 μετα το COD4.Τωρα αν δεν σου αρεσει αυτο ειναι αλλο θεμα.Εχει παρει και παρα πολυ καλους βαθμους,αρεσε και στους gamers.Αποδειξη σε αυτο που λεω ειναι ο χαμος που εγινε σε ξενα φορουμς μολις ανακοινωθηκαν τα πρωτα στοιχεια για το resistance 2. ΥΓ.Soldier of fortune απλα δεν υπαρχει... όντως το παιχνιδάκι είναι καλό δεν είναι φυσικά bioshock αλλά είναι καλό
Apokleiros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Pds παινχιδια σαν το resistance to 360 τα εχει με το κιλο .... καλο παιχνιδι αλλα οκ μεχρι εκει!
S2Katana Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 όντως το παιχνιδάκι είναι καλό δεν είναι φυσικά bioshock αλλά είναι καλό Ενταξει, δεν συγκρινονται λογω σεναριου κτλ.Για fps ηταν πολυ καλο το Resistance.
AtroposGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ρε σεις ενα παιχνιδι το soul reaver και legacy of kain τα θυμαστε????για ριχτε μια ματια εδω...δεν θυμιζει soul reaver???? http://www.youtube.com/watch?v=bjzuj1-pZdU
Προτεινόμενες αναρτήσεις