Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτό θα πει σιγουριά :-D:-D

---->

LOL.. Επειδη το εχω στο ps3 οι εικονες που εχουν ποσταρει δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Δυστυχως η αμερικανικη live συνδρομη μου στο 360 την οποια πληρωνω κιολας δεν μου εχει δωσει την ευκαιρια να το δω στο xbox.

Παντως οι εικονες απο το ps3 μονο για γελια ειναι..

:-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
---->

:-)

πλάκα κάνω ρε PDS και το πείρες στραβά , αφού είναι μούφα και πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να μην το καταλάβεις :-D

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ λαθος μου μεγαλο, οι φωτογραφιες το ΥΑΚUZA ειναι μερα για περα ΑΛΗΘΙΝΕΣ , στο ps3 τα γραφικα ειναι χειροτερα! στην αρχη το πολυ καλο frame rate σε ξεγελαει αλλα τα εβαλα διπλα διπλα, στην ιδια τηλεοραση και στο 360 τα γραφικα, lightings, shaders ,AF, ειναι σαφως ανωτερα!!! Επαθα πλακα παιδια στα γραφικα υπαρχει διαφορα, ξεγελαστικα στην αρχη !

pDS οι φωτογραφιες ειναι περα ως περα αληθινες, και μην γελας γιατι αυτη ειναι η καταντια στο ps3!! sorry παιδια για την λαθος μου αρχικη κριτικη! ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ενα παιχνιδι στο οποιο το 360 ξεφτιλιζει το ps3 στεγνα ομως!!! Επαθα πλακα!!! Sorry παιδες για τις λαθος εντυπωσεις που δημιουργισα!

Ελεος με το Ps3 , μετα τα timishift, area51, turok, η ανυπαρκτοσυνη του ps3 στα multiplatform συνεχιζεται!!! Ξεχασα εχω blu ray, τσαμπα psn live και κανω folding τρελο, τι φωναζω!!!

Δημοσ.

Ελεος με το Ps3 , μετα τα timishift, area51, turok, η ανυπαρκτοσυνη του ps3 στα multiplatform συνεχιζεται!!! Ξεχασα εχω blu ray, τσαμπα psn live και κανω folding τρελο, τι φωναζω!!!

Kανα tetris δεν υπαρχει να συγκρινουμε?(το aliazing,AF,ουφ κτλ)

Δημοσ.

Τα γουστα γιατι δεν τα κρατατε για σας? Οκ δεν σου αρεσουν αυτα τα γραφικα ε στα οα μας και μας. Αφηστε αυτο το τοπικ τουλαχιστον μονο για PS3.

Edit: ηταν σε αλλο τόπικ οχι εδω.

Δημοσ.

img0193dm6.jpg

Oντως εχει δικιο ο Apokleiros.. Δεν το ειχα παιξει αρκετα για να εχω μια συνολικη εικονα των γραφικων στο ps3 ή πιθανοτατα εχω στραβωθει.. Οι εικονες παρουσιαζουν μεγαλη ομοιοτητα σε οτι αφορα το ps3 και ας μου φαινοντουσαν τοσο ξενες..

Αυτη ειναι μια φωτο που τραβηξα εγω και δειχνει πως ειναι περιπου.. Αν οντως ειναι ετσι και στο 360 οπως το δειχνει , τοτε μιλαμε για μια πολυ ανωτερη εκδοση.

Δημοσ.

Παιδια η διαφορα αυτη ειναι , δεν ειναι ψεματα οι εικονες του xayate , ειναι απιστευτο πραγματικα που δεν το ειδα με την πρωτη, απλα εμεινα στο frame rate και δεν ειδα τα υπολοιπα, πραγματικα εχουν τρελο downscaling στα γραφικα του ps3 ! pds γνωμη μου παντα ειναι οτι και η γκαβωμαρα να εχει τα ορια της , δηλαδη ρε φιλε να μην πω την αληθεια....

ΩΡΑΙΑ PS3 H YPERTATH ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! Αντε να παω να γραψω τωρα και στο ps3 ελληνικο forum και να λεω παρτε δευτερη κονσολα πσ3 για να κανετε folding!!! THIS IS LIVING!!! FOLDING + BLU RAY = NOHMA THS ZWHS!!!

Δημοσ.
ρε αυτο τo turok εχει τετοια διαφορα?

καλά ρε Αtrope έχω μια απορία ρε φίλε, όλη μέρα και όλη νύκτα κράζεις το PS3 και τελικά πήγες και το αγόρασες? :-D

Δημοσ.
καλά ρε Αtrope έχω μια απορία ρε φίλε, όλη μέρα και όλη νύκτα κράζεις το PS3 και τελικά πήγες και το αγόρασες? :-D

Ποοολυ καλη ερωτηση φιλε μου:-D

Δημοσ.

Η απολυτη τεχνολογια με τοσο ανυπρακτο software! Αντιφατικο, εγω ξερω παντως μεχρι στιγμης η καλυτερη τεχνολογικα κονσολα που εχει φτιαχτει με ολη την αφροκρεμα της τεχνολογιας ειναι σκεπασμενη με ενα κοκκινο πανι! Και το μελλον της ειναι μονο υποσχεσεις και τιποτα χειροπιαστο, ενα home που ερχεται απο που δεν ξερω , ενα final fantasy που ολο ερχεται kαι ολες οι μεγαλες αποκλειστικοτητες οπου και αυτες καποια στιγμη θα ερθουν...+ και τα multiplatform εχουν γινει κηδεια στο μηχανημα της sony...Ποιο ειναι το θετικο του ps3 pds gia εμενα που εχω 360! Και γιατι θα προτεινες ps3 kai oxi 360 σε οποιο παιδι θελει να παρει κονσολα! Tωρα, στην Ελλαδα που ζουμε και οχι Ραφηνα το κεντρο του Blu ray,xaxaxa να παρει ps3! Για τις υποσχεσεις της sony ! Σε ρωταω, μην μου απαντησεις σαν τον αλλο που λεει παρε ps3 gia folding home!!!! γιατι η λαλακια εχει τα ορια της!

Δημοσ.
Ποιο ειναι το θετικο του ps3 pds gia εμενα που εχω 360! Και γιατι θα προτεινες ps3 kai oxi 360 σε οποιο παιδι θελει να παρει κονσολα!

Koιτα,εγω δε προτεινω σε κανεναν τιποτα.Αν σου αρεσει το ps3 παιρνεις ps3,αν σου αρεσει το 360 παιρνεις 360.Αν δεν σου αρεσει το ps3 και το εχεις στην κατοχη σου,το πουλας.Απλο.

Δημοσ.

Στο κάτω κάτω μιλάνε τα στοιχεία και η διαφορετικότητα των 2 κονσόλων , αν θες να πάρεις την μια και να ευνοηθείς σε κάτι πάρε την , αν θες να πάρεις την άλλη και να ευνοηθείς σε κάτι άλλο πάλι κάνε το.

Εγώ ο λόγος που πείρα 360 είναι η πλειάδα των καλών games που έχει μέχρι τώρα, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το blu ray της SONY αλλά και η επί του παρόντος ανυπαρξία ποιοτικών παιχνιδιών(σίγουρα μέσα στο 2008 θα αλλάξουν τα πράγματα πάντως )

πάντως βγάλτε με τρελό, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα που το παίζουν fan boy υπέρ μιας κονσόλας στην τελική έχουν και τις δυο, και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο σκοπός τους δλδ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...