AtroposGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 ειμαι σιγουρος οτι το 9 million το χει στο vgchartz μπορεις ν μου δωσεις τα link ? συνολικες πωλησεις με βαση το npd εχει λιγοτερες απο 8 προσθεσε το 5.5 millions π εχει στο site της η sony με τα μηναια νουμερα και δες ποσο βγαινουν εγω ενα δεν καταλαβαινω πως περιμενει ι sony να ξεπερασει σε πωλησεις το 360 που καλα καλα μετα το price cut και τις διακοπες δν ξεπερασε τα 3 millions αν θελεις μπορεις να δινεις και καποιο link που να υποστηριζει την αποψη σου οπως και να χει τα νουμερα ειναι αυτα 360 γυρω στα 18 millions ps3 γυρω στα 8 millions
Freakster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το κακό είναι οτι στο ps3 τα παιχνιδια παίζουν μεχρι 25 fps αλλά το καλο είναι οτι έχει HD ενώ στο xbox 360 είναι ακριβώς το αντίθετο. Πάλι τα ίδια;
Udontneed2know Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 ειμαι σιγουρος οτι το 9 million το χει στο vgchartz μπορεις ν μου δωσεις τα link ? http://www.vgchartz.com συνολικες πωλησεις με βαση το npd εχει λιγοτερες απο 8 αυτο ειναι παραπανω απο βεβαιο μιας και η NPD μετραει τις πωλησεις αμερκης μονο. εγω ενα δεν καταλαβαινω πως περιμενει ι sony να ξεπερασει σε πωλησεις το 360 που καλα καλα μετα το price cut και τις διακοπες δν ξεπερασε τα 3 millions αυτο το λες εσυ, οι αριθμοι λενε αλλα... οπως και να χει τα νουμερα ειναι αυτα 360 γυρω στα 18 millions ps3 γυρω στα 8 millions μου αρεσει που μερικοι απορριπτουν με μεγαλη ευκολια τα νουμερα του vgchartz αλλα καταπινουν με μεγαλη ευκολια τις PR ανακοινωσεις της Microsoft, Microsoft Announces 17.7 million Xbox 360s Have Been Sold to Retail http://vgchartz.com/news/news.php?id=745 αγνωοντας βεβαια οτι ειναι πωλησεις στα μαγαζια και οχι στους τελικους χρηστες. Τις πηγες μου σας τις εδωσα εδω και καιρο, προφανως δεν σας αρεσουν γιατι δεν παρουσιαζουν την εικονα της αγορας οπως μερικοι θα ηθελαν, κυριως τις πωλησεις στην Ευρωπη, και μπορει μεν το Vgchartz να μην εχει την ακριβεια ουτε του NPD ουτε της Media Create, αλλα εγω δεχομαι τα νουμερα τους (με μικρες επιφυλαξεις) κυριως γιατι δινουν νουμερα για τν ευρωπη, ενω εσεις τα απορρπτετε χωρις να δινετε εναλακτικη πηγη πωλησεων για ευρωπη. Και μετα μιλανε καποιοι για fanboysmoys και τα σχετικα, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο στο θεμα, οποιος θελει να εθελοτυφλει μπορει να συνεχιζει να το κανει, αν αυτο τον κανει να νιωθει καλυτερα.
AtroposGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 θες να μου πεις πως το vgchartz μετραει τις κονσολες που πουλανε τα μαγαζια????εισαι με τα καλα σου????δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζω και μιλαω μαζι σου...ελεος...εχουμε και δουλειες αν εσυ θελεις να το βλεπεις ετσι προβλημα σου..τι καθομαι εγω και μιλαω αντε γεια...ετσι και με την νικη...mgs4, gt5, killzone και ξερο ψωμι
anamenos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 είναι ωραίο να ζεις και να περιμένεις τα παιχνίδια που σου υπόσχεται η SONY για 3 χρόνια ενώ μπορείς να παίξεις εδώ και τώρα δεκάδες καλά παιχνίδια στο 360....
AtroposGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 παλικαρι μετρα λιγο τις πωλησεις μονος σου δεν ειναι δυσκολο..npd+japan+us+australia+europe...τοσο βγαινουνε...ελεος δηλ...γυρω στα 8 βγαινουν οτι και ν κανεις και γυρω στα 18 του 360..ελεος..
AtroposGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 εδω καλα καλα το 360 μεχρι κι στην ιαπωνια καποιες περιοδους κοντραρε το ps3 με το ace combat 6...ελεος...
Udontneed2know Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 θες να μου πεις πως το vgchartz μετραει τις κονσολες που πουλανε τα μαγαζια???? How VG Chartz comes up with its figures 1. Sales figures are determined through two important methods 1. Data Sampling – VG Chartz gathers random data from a sample of the total number of retailers. 2. Shipment information – VG Chartz has contacts with publishers who give their best estimates on number of products shipped. 2. Because the number of retailers selling videogames is quite large, it is possible to attain statistically valid results from a small sample. 3. It then becomes a matter of working backwards by having: 1. The approximate number of retailers. 2. Historical sales figures. 3. Data from sales tracking agencies as reference points in accuracy. 4. There are obvious limiting factors as well – few games have above a 40% attach rate, a game will never sell more than the console user base, publishers do not ship significantly more or less than they expect to be sold http://www.vgchartz.com/methodology.php According to the group they get sales date from about 60 percent of U.S. retailer. They don't, as I suspected, get any numbers from Wal-Mart. That's because the super store doesn't give anyone that information. What NPD does, and this is really what they are all about, is make projections about what sales they think Wal-Mart and the remaining retailers did using "sophisticated projection methodology." http://kotaku.com/gaming/npd/npd-how-it-works-229825.php
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Γιατί δεν ανοίγετε κάνα βιβλίο στατιστικής και να κάνετε καμια έρευνα αγοράς και μετά να επανέλθετε; Είναι γνωστό το ρητό για την ημιμάθεια...
AtroposGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 το ακουσατε το νεο αστειο?..ανακοινω8ηκε το crysis για 360 και ps3 χαχαχαχαχαχα ελεος που πανε και τα βρισκουνε...το εχουν προσθεσει και σαν game στο teamxbox.com http://games.teamxbox.com/xbox-360/1396/Crysis/ εχει και φωτογραφιες και βιντεο...ΕΛΕΟΣ...εδω με 2χ3870 και το τρεχω με 20fps και δεν ειναι ολα full και θα το τρεξει το xenos η το rsx η ο cell....ε αμα γινει κι αυτο αντε γεια...παει το pc...τερμα..
AtroposGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 βρηκα αυτο εδω το post πολυ ενδιαφερον....το πολυ το hype αυτο κανει... http://www.rage3d.com/board/archive/index.php?t-33876428.html
yakuza Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον TUROK XBOX 360 VS PS3 -> PS3 version WINNER Στο ps3 ειναι κατα πολυ καλυτερο το FRAME RATE απο το 360!! Ο φιλος p3tran μπορει να το δει και να πει και αυτος την αποψη του. yeah sure καλύτερο frame rate με γραφικα ps2 Xbox 360 <-------> Playstation 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 yeah sure καλύτερο frame rate με γραφικα ps2 Xbox 360 <-------> Playstation 3 lol η συγκριση αυτη ειναι μουφα οσο δεν παει. :mrgreen:
anamenos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 lol η συγκριση αυτη ειναι μουφα οσο δεν παει.:mrgreen: αυτό θα πει σιγουριά :-D
littlelouievegos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 LOL.. Επειδη το εχω στο ps3 οι εικονες που εχουν ποσταρει δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Δυστυχως η αμερικανικη live συνδρομη μου στο 360 την οποια πληρωνω κιολας δεν μου εχει δωσει την ευκαιρια να το δω στο xbox. Παντως οι εικονες απο το ps3 μονο για γελια ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις