Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με βαση το Vgchartz αυτο το συμπερασμα βγαινει.Εκτος αν το VgChartz ηταν αξιοπιστο μονο οταν εδειχνε το 360 να πουλαει περισσοτερο.

Οτι δεν ειναι και η πλεον αξιοπιστη πηγη το ξερουμε,αλλα πανω κατω δεν πεφτει και πολυ εξω.

ποτέ δεν ήταν αξιοπιστο το vg

Πάντως στην μεγαλύτερη αγορά της ευρώπης (αγγλία) έχουμε διαφορά 1+εκ κονσόλες υπερ του χβοχ

According to Screen Digest at the end of the third quarter the Wii was winning the console sales war, shifting 1.19m units in the UK, followed by Xbox 360 at 1.55m and the PS3 – the most recent to launch - at 450,000.

http://www.guardian.co.uk/media/2007/nov/22/advertising1?gusrc=rss&feed=media

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σε παγκοσμιο επιπεδο εχει αρχισει εδω και 2-3 μηνες να πουλαει περισσοτερο απο το 360 και η διαφορα πιθανοτατα θα αρχισει να μεγαλωνει.

λίγο δύσκολο PDS μόνο όταν κυκλοφορήσει το MGS4 και μετά μπορεί να πουλάει περισσότερο το ps3....

Δημοσ.
Καλά τα λες αλλά εγώ δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να απασχολούν οι πώλησης εσένα - εμένα και τον καταναλωτή. Αυτά είναι για τους developers

Ε ναι, εντάξει, συζητάς όμως και για το μέλλον της κονσόλας έναντι των άλλων. Κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

ξερετε τι σημαινει αυτο?..οτι το 360 εκανε γυρω στο 65% των συνολικων πωλησεων του ps3 τους τελευταιους μηνες ( ps3 = 7.4 million worldwide )

Δημοσ.
τους τελευταιους μηνες το 360 πουλησε πανω απο 4.3 μυρια κομματια απο τον σεπτεμβρη μεχρι και τωρα.

το 360 στο διαστημα που λες εχει πουλησει 5,365,027 και το PS3 στο ιδιο διαστημα 4,727,961 , και βεβαια οι παγκοσμιες πωλησεις του PS3 που δινεις ειναι επισης λαθος γιατι ειναι στα 9,22 εκατομμυρια.

Δημοσ.
και βεβαια οι παγκοσμιες πωλησεις του PS3 που δινεις ειναι επισης λαθος γιατι ειναι στα 9,22 εκατομμυρια.

οριστε? 9,22 εκατομμυρια πωλησεις??

για δωσε καννα ΣΟΒΑΡΟ στοιχειο για αυτα που γραφεις γιατι μου φυγαν οι καφεδες :lol:

καλημερα σε ολους κι'ολας

Δημοσ.

το ps3 ειναι πολυ ανωτερο απο το 360 μην γελιομαστε δεν θελει καν ερωτημα .Και μην ξεχναμε και την εμφανιση βεβαια αλλα και τους τιτλους που θα βγουν κλπ κλπ...

Δημοσ.
το ps3 ειναι πολυ ανωτερο απο το 360 μην γελιομαστε δεν θελει καν ερωτημα .Και μην ξεχναμε και την εμφανιση βεβαια αλλα και τους τιτλους που θα βγουν κλπ κλπ...

στη σφαίρα της φαντασίας , ναι το PS3 είναι πολύ καλύτερο και έχει 300 τίτλους και από αυτούς οι 250 είναι πρωτοκλασάτοι.... :-D :-D :-D

Δημοσ.

Οτι να ναι, βεβαια, ελευθερο forum ειμαστε και ο καθενας σαν καμικαζι αυτοκτονιας μπορει να λεει την μπαρουφα του και μετα να την κανει!

Δημοσ.

χμμ...καποιος εδω μου φενεται ειναι fanboy .. ποιος αραγε?..χαχα..λοιπον...να οι πωλησεις του ps3 που ειναι συνολικα 7.4 millions...φιλε μ udontneedtoknow ξαναειπα πως το xbox 360 πουλαει περισσοτερο ακομα και τωρα και οχι μονο περισσοτερο αλλα δυο φορες παραπανςω απο οτι το ps3...

http://www.n4g.com/News-101297.aspx

http://216.92.236.126/php-bin/news_index.php?story=17012

πραγματικα δεν ξερω που τα βρισκεις αυτα που λες...οπως σου ξαναειπα τους τελευταιους μηνες το 360 το πατησει κατω το ps3 στις πωλησεις..ψαξε λιγο πριν κανεις post την αλλη φορα..

Δημοσ.

Το κακό είναι οτι στο ps3 τα παιχνιδια παίζουν μεχρι 25 fps αλλά το καλο είναι οτι έχει HD ενώ στο xbox 360 είναι ακριβώς το αντίθετο.

Δημοσ.
χμμ...καποιος εδω μου φενεται ειναι fanboy .. ποιος αραγε?..

ελα μου ντε?

να οι πωλησεις του ps3 που ειναι συνολικα 7.4 millions...φιλε μ udontneedtoknow

απο που προκυπτει αυτο? οχι παντως απο τα links που παραθετεις, και βεβαιως μιλανε ολως τυχαιως μονο για την αμερικανικη αγορα που οντως το 360 ειχε και εχει προβαδισμα τοσο στο συνολο οσο και στις εβδομαδιαιες πωλησεις, και οχι για την παγκοσμια αγορα που τα πραγματα εχουν αρχισει και αντιστρεφονται.

ψαξε λιγο πριν κανεις post την αλλη φορα..

θα σε συμβουλευα να ακολουθησεις πρωτος την συμβουλη σου, γιατι εγω ψαχνω πριν γραψω κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...