Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 'μένα ένας ήταν ο πόλεμος: Sega Saturn vs Playstation. Αυτά τα καινούρια συστήματα δεν με αγγίζουν..

Αnyway back to the topic αν ήταν να αγοράσω κάποια από τις 2 μάλλον προς 360 θα πήγαινα,λόγοι οικονομικοί, έχω ήδη χειριστήρια του στο pc, δεν μου αρέσουν τα μπαούλα στο σαλόνι κλπ. Τα νούμερα των πωλήσεων δεν λένε κάτι αφού το 360 κυκλοφορεί +1χρόνο. Επίσης το ps3 μάλλον ήταν λίγο πιο μπροστά από την εποχή του, είμαι βέβαιος ότι θα ανακάμψει.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα νούμερα των πωλήσεων δεν λένε κάτι αφού το 360 κυκλοφορεί +1χρόνο.

Επίσης το ps3 μάλλον ήταν λίγο πιο μπροστά από την εποχή του, είμαι βέβαιος ότι θα ανακάμψει.

τα παραπανω νουμερα των πωλησεων αναφερονται στον μηνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2007,

που φυσικα ολες οι κονσολες ητανε στα ραφια για τις γιορτες, και συνεπως κατι λενε.

Δημοσ.

Σε παγκοσμιο επιπεδο εχει αρχισει εδω και 2-3 μηνες να πουλαει περισσοτερο απο το 360 και η διαφορα πιθανοτατα θα αρχισει να μεγαλωνει.

Δημοσ.

@p3tran ok thanx για τη διευκρήνιση..

@PDS13 πολύ γουστάρω το αβάταρ σου...ίσως το αγαπημένο μου game! Προσπάθησα το καλοκαίρι να το παίξω σε emulatora αλλα μου κόλλαγε όταν έμπαινα στα υπόγεια -cd1- :(

Σε παγκοσμιο επιπεδο εχει αρχισει εδω και 2-3 μηνες να πουλαει περισσοτερο απο το 360 και η διαφορα πιθανοτατα θα αρχισει να μεγαλωνει.

έτσι τη φαντάζομαι την υπόθεση και εγώ, άντε να προχωρήσει λίγο και η τεχνολογία να βγάλουν καμία λιγότερο ογκώδη version

Δημοσ.
@PDS13 πολύ γουστάρω το αβάταρ σου...ίσως το αγαπημένο μου game! Προσπάθησα το καλοκαίρι να το παίξω σε emulatora αλλα μου κόλλαγε όταν έμπαινα στα υπόγεια -cd1- :(

Επειδη εμενα ειναι σιγουρα το αγαπημενο game,δεν νομιζω να το παιξω ποτε σε emulator.Εξαλλου δεν αξιζει απ'οτι ακουω.Δεν παιζει καλα,εκτος αν εχω χασει επεισοδια:-D

Δυστυχως το saturn μου απο το 99 ειναι νεκρο αλλα θα το αγορασω ξανα μαζι με το PDS(εχω ακουσει για κατι τιμες...:X).

Δημοσ.

Για τον Δεκεμβριο..

Japan

PS3 245,722

360 40,829

Eυρωπη και αλλες περιοχες

PS3 1,266,783

360 838,269

Συνολο μαζι με τα νουμερα της NPD

PS3 2,310,105

360 2,139,098

για ολους αυτους που προτιμουν να βλεπουν το ποτηρι μισοαδειο...

Βεβαια ο μεγαλος νικητης και αυτες τις γιορτες δεν ειναι ουτε το PS3 ουτε το 360 αλλα το Wii με συνολικες πωλησεις σχεδον το αθροισμα των αλλων δυο, τουτεστιν 4,240,302

Δημοσ.
Επειδη εμενα ειναι σιγουρα το αγαπημενο game,δεν νομιζω να το παιξω ποτε σε emulator.Εξαλλου δεν αξιζει απ'οτι ακουω.Δεν παιζει καλα,εκτος αν εχω χασει επεισοδια:-D

Δυστυχως το saturn μου απο το 99 ειναι νεκρο αλλα θα το αγορασω ξανα μαζι με το PDS(εχω ακουσει για κατι τιμες...:X).

Όχι τι λες από ταχύτητα κανονικότατα και γραφικά τα περισσότερα (εκτός κάποια textures χαμηλής ανάλυσης) πολύ βελτιωμένα (ανάλυση 1024χ768!!!). Άλλα τι να το κάνεις αν δεν βγαίνει..θα το ξαναδοκιμάσω πάντως. Το δικό μου το πούλησα ο μλκς για 30χιλιάρικα όταν βρέθηκε το Ν64 και τώρα το ψήνω να το ξάναγοράσω από το παιδί..

* Πάντως πέρα από τα μεγάλα συστήματα πιστεύω ότι στην παρούσα φάση αξίζει και το wii

Δημοσ.

έχεις επίσημα νούμερα για ευρώπη όπως έχουμε για ιαπωνία και αμερική και έβγαλες το συμπέρασμα αυτο? :rolleyes:

Αν λέω ΑΝ το ps3 flashαριζόταν ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά.

αν φλασαριζόταν τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Ήδη το πσ3 δεν πουλάει software αν είχε και κόπιες τοτε...

Δημοσ.

Είστε όλοι απόφοιτοι του οικονομικού πανεπιστημίου και τα λέτε αυτά τα στατιστικά? Και τι ενδιαφέρει τον καθένα από μας πόσο πουλάει η κάθε συσκευή ή το κάθε game? Παίζεις και γουστάρεις? Ε τι ψάχνεις παραπάνω? Στη τσέπη σας πάνε τα κέρδη?

Δημοσ.
έχεις επίσημα νούμερα για ευρώπη όπως έχουμε για ιαπωνία και αμερική και έβγαλες το συμπέρασμα αυτο? :rolleyes:

Με βαση το Vgchartz αυτο το συμπερασμα βγαινει.Εκτος αν το VgChartz ηταν αξιοπιστο μονο οταν εδειχνε το 360 να πουλαει περισσοτερο.

Οτι δεν ειναι και η πλεον αξιοπιστη πηγη το ξερουμε,αλλα πανω κατω δεν πεφτει και πολυ εξω.

Δημοσ.
Είστε όλοι απόφοιτοι του οικονομικού πανεπιστημίου και τα λέτε αυτά τα στατιστικά? Και τι ενδιαφέρει τον καθένα από μας πόσο πουλάει η κάθε συσκευή ή το κάθε game? Παίζεις και γουστάρεις? Ε τι ψάχνεις παραπάνω? Στη τσέπη σας πάνε τα κέρδη?

Όσο καλύτερα πουλάει μια κονσόλα (και τα παιχνίδια της), τόσο καλύτερο μέλλον έχει και τόσο καλύτερα παιχνίδια θα παίζεις. Και όσο καλύτερα παιχνίδια θα παίζεις τόσο καλύτερα θα πουλάει. κλπ κλπ.

Δημοσ.
Όσο καλύτερα πουλάει μια κονσόλα (και τα παιχνίδια της), τόσο καλύτερο μέλλον έχει και τόσο καλύτερα παιχνίδια θα παίζεις. Και όσο καλύτερα παιχνίδια θα παίζεις τόσο καλύτερα θα πουλάει. κλπ κλπ.

Καλά τα λες αλλά εγώ δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να απασχολούν οι πώλησης εσένα - εμένα και τον καταναλωτή. Αυτά είναι για τους developers

Δημοσ.

Sorry guys αλλα το vgcharts ειναι ΠΛΗΡΩΣ αναξιοπιστο γιατι τον απλούστατο λόγο οτι είναι οι αριθμοι που παρουσιάζει προκύπτουν καθαρά απο το πουθενά και με γνώμονα ΜΟΝΟ τα πιθανα estimates που ορίζουν οι κάτοχοι του site + το γεγονός οτι πέρα απο Ιαπωνία και Ηνωμένες πολιτείες δέν υπάρχουν επίσημα νούμερα...Ηocus Bogus εν ολίγεις,γιατι μερικοί το χρησιμοποιούν ακόμα για να παρουσιάσουν στοιχεια είναι πραγματικά άξιο απορίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...