Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

P3tran ενα εχω να πω : εισαι λαθος φιλε μου!!! :twisted:

και εξηγούμαι

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Γραφεις το εξης:

ουκ αν λαβεις εκ του μη εχοντος

τη στιγμη που το σωστο ειναι:

"ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος";)

Aπαιτω(ναι, απαιτω :-P) να ζητησεις, σαν αντρας, συγνωμη απο ολους εδω μεσα!! :mrgreen::mrgreen: :-P :twisted::-D

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To πρόβλημα με τους καυγάδες πηγάζει από ένα και μόνο λόγο.

Όλοι τους βλέπουν με παροπύδες. Κοιτάν μόνο τη κονσόλα της επιλογής τους και νομίζουν ότι είναι η καλύτερη για τον Α ή Β λόγο, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν την απλή αλήθεια:

Ότι το καλύτερο gaming σύστημα είναι το Wii μαζί με το DS.

Απλά τα πράγματα, αλλά δυστυχώς όταν όλοι βλέπουν με παροπύδες, η κατάσταση περιπλέκεται...

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να επιβάλλουμε την άποψή μας στους άλλους για το ποιός έχει καλύτερη κονσόλα.Προσωπικά θεωρώ αυτού του είδους τα θέματα εντελώς χαζά,δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε κανέναν παρά μόνο ανούσια αντιπαράθεση.Ο καθένας από εμάς εδώ μέσα πλήρωσε και πήρε κάτι που ο ΙΔΙΟΣ γούσταρε είτε 360 είτε PS3 είτε Wii.Οπότε ποιό το νόημα όλων των καυγάδων;; έχω την άποψή μου και γι αυτό πήρα 360 κάποιος άλλος έχει την δική του και πήρε PS.;;Όλοι έχουμε κοινό οτι είμαστε gamers . -

οπως στην πραγματικοτητα αν σε εβλεπα μπροστα μου κυριε proevofan, δεν θα εδινα δεκαρα τσακιστη για το τι λες και το τι σκεφτεσαι,

το ιδιο ακριβως θα κανω και εδω..

katarxhn sygxaritiria...deixneis to epipedo sou allh mia fora..lypamai tous anthorpous pou sinanastrefesai k sth zoh sou...alla epidh to thes etsi fantazesai thn apanthsh mou etsi.... mhn thn grapso k fao ban... ;)

epishs..me to na grafeis ektheseis gia apanthseis de kataferneis tpt...opos elege o georgiou polu bla bla k apo koko tpt..

fysika kapoioi apo edo mesa borei na trellainonte me tis apanthseis sou alla ego diavazo tis protes 3 seires giati se variemai k exo polla pramata na kano...

oso gia to miltoz otan dinei apanthseis typou "to kserei i mama sou oti les tetoia" sygnomi alla mou prokaloun mono gelio k tpt allo...pou nomizei oti milaei se kana 10xrono agoraki....

apodeiknyei oti merikoi prepei na katevoun apo to kalami giati xanoun to elegxo k de kseroun ti lene..

k to kovo edo..an thes na kerdiseis tis entyposeis me allh mia ekthesh k estiazontas ekei pou thes opos panta..de tha apanthso kan giati apla variemai na asxoloume k me kourases..

aytos einai o skopos sou vevaia allade peirazei...de tha xalaso alla lepta gia na sou apanthso..

PS: btw exo apofygei epimelos tis prosvoles apeires fores...prospatho na mhn kseperno ta oria oso ginete..opote ase..koita na kaneis k sy to idio (alla ksexasa...esy den exeis na fovitheis k tpt...) ;)

filakia!!! ;)

Το καλύτερο gaming σύστημα είναι αυτό που εκφράζει τον καθένα.Είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα.Άλλωστε δεν παίζουν όλοι,όλα τα παιχνίδια,και ας είναι τα καλύτερα.

Είναι σαν να λέμε ότι η καλύτερη μανούλα του κόσμου είναι η δική μου,το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το δικό μου και ου το καθ εξής...

Ναι,ισχύουν όλα αυτά.Όμως για τον καθένα χωριστά και αναλόγως τις ανάγκες του (και τις αδυναμίες του).

ProEvoFan , αν θέλεις την γνώμη μου (αν δεν την θέλεις,πέστο μου να κάνω edit και να την σβήσω) έχεις και εσύ άδικο.

Πρώτος απάντησες ειρωνικά στον Miltoz,χωρίς μάλιστα να πεις την άποψή σου πάνω σε αυτό που είπε.

Και στον πέτρο μίλησες αρκετά άσχημα.

AYTOS mila gia kobleksismo..an ayto den einai kobleksismos tote ti napo..tote poios einai o kolhmenos..gia na mh to pao sto pio prosopiko k to pao sth prosvolh giati de thelo...

Μπροστά σε αυτά που είπες εσύ,ο πέτρος απάντησε σαν παιδί του κατηχητικού

οπως στην πραγματικοτητα αν σε εβλεπα μπροστα μου κυριε proevofan, δεν θα εδινα δεκαρα τσακιστη για το τι λες και το τι σκεφτεσαι,

το ιδιο ακριβως θα κανω και εδω..

Γενικά έχω σχηματίσει καλή γνώμη για εσένα,ώρες-ώρες όμως παρεκτρέπεσαι...

To πρόβλημα με τους καυγάδες πηγάζει από ένα και μόνο λόγο.

Όλοι τους βλέπουν με παροπύδες. Κοιτάν μόνο τη κονσόλα της επιλογής τους και νομίζουν ότι είναι η καλύτερη για τον Α ή Β λόγο, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν την απλή αλήθεια:

Ότι το καλύτερο gaming σύστημα είναι το Wii μαζί με το DS.

Απλά τα πράγματα, αλλά δυστυχώς όταν όλοι βλέπουν με παροπύδες, η κατάσταση περιπλέκεται...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+1... τουλάχιστον εσύ βλέπεις τα πράγματα με την σοβαρότητα που τους αρμόζει ;)

Ας πω και εγω τη γνωμη μου..Πρωτα απ ολα απορω που δεν εχει γινει ακομα locked το topic με τοσο flaming που εχει πεσει :evil:

Εχω μια απορια:Γιατι πρεπει σωνει και καλα να ειναι μονο μια κονσολα καλη η εστω να ειναι καλυτερη απο την αλλη;;Ολο και ολο εχουμε 3 κονσολες και καθοσαστε και μαλωνετε για το ποια βγαζει 30 fps σε ενα παιχνιδι και ποια βγαζει 35 fps..Ελεος δηλαδη!Οπως επισης και στο αν η μια εχει καλυτερα lighting effects η ακομα χειροτερα σε ποια απο τις 2 ακουγεται πιο καθαρα ο ηχος στα ακουστικα οταν παιζεις multiplayer...

Η καθε μια κονσολα εχει τα υπερ και τα κατα της.ΚΑΜΙΑ δεν ειναι τελεια και ΚΑΜΙΑ δεν εχει μονο τελεια παιχνδια.Το ποια κονσολα ειναι η καλυτερη εγω το θεωρω υποκειμενικο.Δεν μου λεει κατι αν μια κονσολα εχει καλυτερα γραφικα απο μια αλλη η αν βγαζει 5 fps παραπανω.

Εγω προτιμαω το Χ360 για τους δικους μου λογους,αλλα δεν θα κατσω να μαλωσω με καποιον που προτιμαει το wii η το PS3 γιατι σιγουρα εχει και αυτος τους δικους του λογους.

Τελος θελω να πω οτι χαιρομαι που επιτελους εχει σπασει το μονοπωλειο της Sony και οι 2 ανταγωνιστριες εταιριες εβγαλαν 2 κονσολες με πολυ ποιοτικους τιτλους και το σιγουρο ειναι οτι η ανοδος της ποιοτητας οφελει εμας τους gamers που αντι να κατσουμε και να χαρουμε τα παιχνδια καθομαστε και μαλωνουμε χωρις κανενα λογο.:?

Αυτα...

παιδες το θεμα το οποιο σχολιαζετε μεταφερθηκε τμηματικα εδω απο αλλου και εχει να κανει με τη σχεση forza - gran turismo.

τα γενικοτερα σχολια δεν εχουν σχεση.

υ/γ

koutsoniv το δις εξαμαρτειν, ουκ ανδρος σοφου :P

Να κάνω κι' εγώ μία διευκρίνηση γιατί όπως φαίνεται εδώ με το κόψε ράψε φαίνεται να απαντάω στον WΟGR. Εγώ απάντησα σε αυτό το ποστ

Αρχικό μήνυμα απο papadakn

το θέμα είναι να έχει in car camera. Εκεί θα κάνει τη διαφορά απο το forza 2 γιατί αν δεν έχει, όσο καλό και να είναι στους υπόλοιπους τομείς, δεν θα πάει στο επόμενο επίπεδο.

Ας φτάσει πρώτα το gameplay και τα physics του forza και βλέπεις μετά όλα τα υπόλοιπα για το αν θα πάει σε άλλο επίπεδο.

Ασχέτως για το ποιό λόγο δημιουργήθηκε το παρών τόπικ, νομίζω καλή ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα τόπικ System Wars, ή να μετατραπεί το παρών σε τέτοιο, ώστε να κατευθύνονται όλα τα flames εκεί και να μπορούμε με την ησυχία μας να καυγαδίζουμε όσο τραβάει η όρεξή μας.

Παιδιά επειδή εγώ είμαι λίγο άσχετος με το θέμα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...

Στο gran turismo HD ή 5 ή Prologue ή όπως το λένε τελοςπάντων τον βασιλια όλων των λιονταριων...εεε...συγνώμη των ρεϊσινγκ σιμιουλέϊσιον ήθελα να πω...μπορώ να κάνω αυτό???

mastorastq5.jpg

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ζωγραφίσω με κερομπογιές ή ότι άλλο είδος μπογιάς υπάρχει κάτι σαν κ αυτό...

d096d89e7669b14338e3bc87201d78a6.jpg

Τέλος κάπου είδα το παρακάτω βίντεο...νομίζω ότι είναι "φτιαχτό" και λέει ψέματα έτσι δεν είναι???

http://www.youtube.com/watch?v=cSGMtz-dTuM

Kalspera saw.... estw oti hmouv evas filtatos forumakias pou pragmatika goustara va dw to 'Topic: PS3vs360' gia kamia sumboulh kai gia va apofasisw. Kai otav brw ta lefta va parw oti goustarw perissotero.

Ti 8a katalabeva meta apo 12 selides ?

EEEE?

TI?

Mipos to topic legete 'funboys VS kolimevoi VS hbristes VS treloi VS apsixologitoi' ?

Mipois legete forza VS GT4 (kai avtee auto eivai ligo sxetiko) ?

Se posa topics epitelous perepei va givovtai oi idies asxetes me to topic avtalages hbrewv ?

Opos eipe kai kapoios allos va abvoi3oume kai eva System Wars .... kai va avoi3oume kai 5-6 akoma gia va brizeste sugxrovos se polla topic!

Prosopika akoma dev exw kamia apo tis NG consoles! Kai 8ewritika to va diabazw auto to topic kati mou prosferei .... ALLA TI?

Aman pia, avtala3te MSN kai bristeite oso 8elete!

Stelvw kai eva PM stous admins va dw ti 8a givei telika! Av eivai kleidoste to... h sbiste to NOISE pou dhmeiourgeite (suvi8os) apo ta idia kai ta idia atoma.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...