Moderators Malthador Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το PS4 δεν θα είναι backwards compatible. Δεν είπα ότι θα είναι backwards compatible, αλλά δεν θα παίζει PS3 games μέσω του Gaikai; Αν όχι, τότε σόρυ, κάτι έπιασα λάθος στις ανακοινώσεις της Sony.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα τι εννοείς. Κοίτα αυτό στην ουσία θα είναι κοροϊδία. Προφανώς και δεν είναι B/C compatibility, γιατί αν π.χ έχω τώρα το retail GTA V θα πρέπει να το ξαναπληρώσω για να το παίξω μέσω Gaikai..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω οτι δεν ειχε εγγυηθει ποτε οτι θα παιζει ps3 games μεσω cloud. Ηταν σιγουροι περισσοτερο για ps2,psone games νομιζω.
Vole Maulder Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κι ακόμα κι έτσι, το πότε είναι άγνωστο.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα τι εννοείς. Κοίτα αυτό στην ουσία θα είναι κοροϊδία. Προφανώς και δεν είναι B/C compatibility, γιατί αν π.χ έχω τώρα το retail GTA V θα πρέπει να το ξαναπληρώσω για να το παίξω μέσω Gaikai.. Συμφωνώ 100% μαζί σου, αλλά δεν μιλάμε για σένα που έχεις ήδη PS3 και PS3 τίτλους. Μιλάμε για το ποιός θα αγοράσει PS3 (χωρίς να έχει ήδη και του έχει χαλάσει ξέρω 'γω) προκειμένου να παίζει PS3 games, ενώ βγαίνει το PS4 που θα μπορεί να παίξει και PS3 τίτλους κάποια στιγμή στο μέλλον. Νομιζω οτι δεν ειχε εγγυηθει ποτε οτι θα παιζει ps3 games μεσω cloud. Ηταν σιγουροι περισσοτερο για ps2,psone games νομιζω. Με ένα πρόχειρο search, δια στόματος Yoshida: Site: http://www.vg247.com/2013/09/19/gaikai-to-stream-ps3-games-to-ps4-in-2014-yoshida-confirms/ Δεν μπορώ να θεωρήσω κάποια «εγγύηση» μεγαλύτερη από το λόγο του Yoshida. Ξέρω 'γω μόνο να το δω με τα ίδια μου τα μάτια μένει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Με ένα πρόχειρο search, δια στόματος Yoshida: Site: http://www.vg247.com/2013/09/19/gaikai-to-stream-ps3-games-to-ps4-in-2014-yoshida-confirms/ Δεν μπορώ να θεωρήσω κάποια «εγγύηση» μεγαλύτερη από το λόγο του Yoshida. Ξέρω 'γω μόνο να το δω με τα ίδια μου τα μάτια μένει. Ε αν το ειπε το Yoshi ενταξει. Αν και ειναι μονο για Αμερικη.
mtzs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Και εγω δε καταλαβαινω γιατι καποιος να παρει παλια κονσολα τωρα, αν ηθελε τοσο καιρο τι εκανε? Τωρα που βγαινουν οι νεες θα παρει την παλια?? Εκτος αν μιλαμε για casual, δωρο σε πιτσιρίκι κατάσταση.. Γιατι απο τον Ιουνιο και μετα δε ξερει τι να πρωτοπαιξει. The Last Of Us GTA V Ποδοσφαιρακια - NBA2k Beyond Rayman Legends Dragon's Crown AC Black Flag Batman Arkham Origins BF4 που βγηκε τωρα GT6 που ερχεται Και αμα εχει και PSplus --> Πρεπει να το καψει εντελως Πρεπει να εισαι casual για να τα παιξεις αυτα; Η μηπως ειναι αλλη κατηγορια gaming; Ισως γιατι δεν εχει σημασια τι μας βολευει, αλλα σε ποια γενια ανηκει η καθε κονσολα; ........................ Και ειτε μας αρεσει ειτε οχι, το Wii ανηκει σ'αυτη. Σωστη προσεγγιση χρονολογικα. Αλλα σε αλλο νημα "μαλωνουμε" για τα 30 η 60 fps. Και υπαρχουν ατομα που λενε οτι με τα 30 πονανε τα ματια τους. Και λεω εγω τωρα με το μικρο μου το μυαλο. Στα 30 fps HD πονανε τα ματια. Στην SD αναλυση τι κανουνε; θελουνε οφθαλμιατρο; 2
JohnVani18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Στην SD αναλυση τι κανουνε; θελουνε οφθαλμιατρο;Παίζουμε χωρίς κανένα πρόβλημα και καραγουστάρουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Σωστη προσεγγιση χρονολογικα. Αλλα σε αλλο νημα "μαλωνουμε" για τα 30 η 60 fps. Και υπαρχουν ατομα που λενε οτι με τα 30 πονανε τα ματια τους. Και λεω εγω τωρα με το μικρο μου το μυαλο. Στα 30 fps HD πονανε τα ματια. Στην SD αναλυση τι κανουνε; θελουνε οφθαλμιατρο; Αν και δεν με πονανε τα ματια μου με τα 30 frames (βεβαια αναλογα, υπαρχουν παιχνιδια που εχουν πολυ ασχημο 30άρι οπως το DMC devil may cry στο PS3) και επισης αναλογα με τη φυση των γραφικων τα 30 frames μπορει να ειναι προβλημα. Στο God of War ας πουμε δεν εχω θεμα, στο Uncharted δεν εχω προβλημα, στο Diablo 3 οταν (πολυ αραια και που) που πεφτει στα 30 δημιουργει προβλημα στα ματια μου. Στα 60 απο την αλλη η ποιοτητα απεικονισης εχει ελαχιστη σημασια καθως η εικονα ακολουθει τελεια το ματι μου. Εχω παραδειγμα το PS2 συνδεδεμενο μεσω component cable στην 40" μου και πραγματικα υπαρχουν παιχνιδια τα οποια ειναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ αλλα αν εχουν σωστα δομημενη smooth κινηση δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα οση ταχυτητα και να εχει το παιχνιδι. Απο την αλλη στο PS3 ας παρω παραδειγμα το Folklore το οποιο θεωρω οτι εχει ασχημο 30άρι, δεν το νοιωθεις smooth, δεν ειναι smooth και ο τυπος γραφικων που εχει δεν βοηθαει τα ματια μου. Ειναι απο τα παιχνιδια που επρεπε να ειχε 60άρι ή να ειχε τοσο καλο 30άρι οσο ενα God of war. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Tα God of war ηταν πολυ πανω απο 30 μεχρι 60.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Λεω οτι οταν επεφτε και στα 30 δεν ειχα κανενα προβλημα. Ξερω οτι ειχε πολυ εναλασσομενο framerate το οποιο πανω στο gameplay καπως σε μπερδευε αλλα δεν μου δημιουργουσε προβλημα. Το DMC ομως ή το Folklore (και αλλα οχι μονο αυτα) πραγματικα ηταν πολυ ασχημα για τα ματια μου. Στα 60 frames -κανενα- παιχνιδι δεν μου δημιουργει προβλημα και ας εχει οτι ποιοτητα απεικονισης θελει.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Επειδη αυτον τον καιρο τερματισα τα HD GoW στο PS3 και τωρα παιζω το 3, μπορω να προτεινω σε οποιον δεν τα εχει παιξει να το κανει και θα του λυθουν οι οποιες αποριες σχετικα με το γιατι τα περισσοτερα των 30 fps ειναι απολυτως απαραιτητα.
nikosspeed Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 παντως δεν το ηξερα οτι τa god of war ετρεχαν πανω απο 30 . τωρα το εμαθα
stavros88 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τι κολπο κανανε και τρεχει συνεχως πανω απο 30?
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το απλουστερο, scripted σκηνικο και fixed camera σε ολα με μηδενικο A.I. και stage building. Οταν απο πριν το μηχανημα "ξερει" τι θα ζωγραφισει στην οθονη χωρις να υπαρχουν αλλοι παραπλευροι παραμετροι ειναι ευκολο να ανεβασεις το framerate. Δεν ειναι απαραιτητα κακο το παραπανω, εχει και τα καλα του αναλογα το παιχνιδι. Δεν ειναι ομως κανενα εξεζητημενο "κολπο". Αφαιρεις πορους απο εκει που θεωρεις οτι δεν χρειαζονται και τους ριχνεις καπου αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις