gherudos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 To wii δεν θεωρείται next gen, επίσης σταμάτησε η παραγωγή του, ο κύκλος ζωής του wii τελείωσε, το ps3 έχει ακόμα 3-5 χρονακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 δεν είναι απίθανο έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα μέχρι να σταματήσει η παραγωγή του 360 και PS3 να έχουμε για πρώτη φορά τρεις κονσόλες με περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις, εκτός βέβαια αν πέσει δραματικά η ζήτηση τους , λόγω των καινούριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αδυνατώ να εννοήσω πως θα πουληθεί έστω και μία -καινούρια- κονσόλα PS3 από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί το release date Gaikai και έπειτα. Μπορεί να βλέπετε κάτι που δεν βλέπω, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εαν εχεις προβλημα να κατανοησεις αυτο, σκεψου μονο οτι το Ps2 πουλησε αλλα 40Μ κομματια μετα την κυκλοφορια του Ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγώ αν τώρα αποφάσιζα να αγοράσω κονσόλα για πρώτη φορά, θα αγόραζα PS3. Πολύ απλά γιατί πλέον είναι οικονομικό με παιχνιδάρες. Το PS4 σε 2 χρόνια θα βγάλει πραγματικούς next-gen τίτλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και εγω δε καταλαβαινω γιατι καποιος να παρει παλια κονσολα τωρα, αν ηθελε τοσο καιρο τι εκανε? Τωρα που βγαινουν οι νεες θα παρει την παλια?? Εκτος αν μιλαμε για casual, δωρο σε πιτσιρίκι κατάσταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παντα για casual καταστασεις μιλαμε, ειναι δυνατον hardcore gamer να αγοραζει κονσολα στο τελος της γενιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν την ειχε μπορει και να ειναι καλη ιδεα. Δεν ειναι παραλογο ο Hardcore gamer να θελει να παιξει the last of us ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κάποιοι χμποχάκηδες που ξέρω εγώ, πάντως, όσοι από αυτούς δεν πάνε για day one PS4 σκέφτονται να πάρουν PS3 αφού τελειώσουν ό,τι παιχνίδια τους έχουν μείνει στο 360. Για τα 2 χρόνια που σκοπεύουν να περιμένουν για να μπουν στη νέα γενιά. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι στον υπόλοιπο κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermario29 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Απο που κι ως που θα πρεπε μια κονσολα SD να συγκρινεται με τις HD? Επειδη συνεπεσαν χρονικα; Να δουμε τωρα με το WiiU ποσους δρακους εχει το παραμυθι. Μεχρι τωρα υπηρχο ο Bowser, θα βγαλουν κι αλλον μετα; Ισως γιατι δεν εχει σημασια τι μας βολευει, αλλα σε ποια γενια ανηκει η καθε κονσολα; Στην ειδηση γραφει : "Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την ιστοσελίδα http://www.vgchartz.com το Playstation 3 είναι πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως στην τελευταία γενιά κονσολών". Και ειτε μας αρεσει ειτε οχι, το Wii ανηκει σ'αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εαν εχεις προβλημα να κατανοησεις αυτο, σκεψου μονο οτι το Ps2 πουλησε αλλα 40Μ κομματια μετα την κυκλοφορια του Ps3. Το PS3 δεν έπαιζε PS2 games όμως. Επίσης, όταν βγήκε το PS3, το PS2 Slim κόστιζε 150 ευρώ. Srsly τώρα, βγαίνει σε ένα μήνα το PS4 με 400 ευρώ που θα παίζει PS3 games κάποια στιγμή στο μέλλον. Ποιός σώφρων άνθρωπος θα πάρει σήμερα -καινούριο- PS3 με 250 ευρώ (μην μου αναφέρετε την έκδοση με τα 12GB εν ετει 2013 plz, μόνο η Nintendo κάνει τέτοιες πίπες); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το PS3 δεν έπαιζε PS2 games όμως. Επίσης, όταν βγήκε το PS3, το PS2 Slim κόστιζε 150 ευρώ. Srsly τώρα, βγαίνει σε ένα μήνα το PS4 με 400 ευρώ που θα παίζει PS3 games κάποια στιγμή στο μέλλον. Ποιός σώφρων άνθρωπος θα πάρει σήμερα -καινούριο- PS3 με 250 ευρώ (μην μου αναφέρετε την έκδοση με τα 12GB εν ετει 2013 plz, μόνο η Nintendo κάνει τέτοιες πίπες); Αυτο που εχω εγω ειμαι σιγουρος οτι παιζει/επαιζε ps2 games.. Edit: Τσεκαρα, παιζουν μια χαρα και upscaled μαλιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μόνο στα fat μοντέλα των 60GB παίζουν τα παιχνίδια του PS2. Στα υπόλοιπα μοντέλα μόνο οι τίτλοι του PS1 είναι playable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μόνο στα fat μοντέλα των 60GB παίζουν τα παιχνίδια του PS2. Στα υπόλοιπα μοντέλα μόνο οι τίτλοι του PS1 είναι playable. ^^Το αυτό. Το 2007 δλδ είχες ένα PS3 που έπαιζε -μερικά- PS2 games. Το PS3 τη δεδομένη στιγμή είχε 600 ευρώ, ενώ το PS2 150 ευρώ. Το 2013 έχεις ένα PS4 που θα παίζει -μερικά ή όλα- PS3 games. Το PS4 τη δεδομένη στιγμή έχει 400 ευρώ, ενώ το PS3 έχει 250 ευρώ. WTF, δηλαδή, δεν βλέπω καν δίλημμα. Επίσης, είναι τουλάχιστον βλάσφημο, κατά την άποψή μου, να συγκρίνουμε την καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών, το PS2 δλδ, με το PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το PS4 δεν θα είναι backwards compatible. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις