Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Στα forum λένε οτι η έκδοση του 360 υποφέρει απο texture popping. Έχω ρίξει πάνω απο 15 ώρες στο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο PS3, και δεν έχω ούτε ούτε μια φορά texture popping. Αφού το DF λέει οτι η PS έκδοση είναι ανώτερη μάλλον έτσι είναι. Και εγώ το παίζω σε PS3 και στην εισαγωγή παραδόξως είχε texture popping, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν παρατήρησα κάτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το παιζω απο χτες σε 360, εκανα αυτο που ειπε η rockstar δηλαδη install μονο το πρωτο disc και δεν ειχα κανενα texture pop, ουτε σε μεγαλη ταχυτητα ουτε με το αεροπλανο.. Εκανα και ενα defragment το δισκο βεβαια πριν ισως βοηθαει και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εμπαϊρ μη λεμε παλι τα ιδια. Το ειπε ο Fullgore το εχουμε ξαναπει και παλαιοτερα. Υπαρχει gamer απο αυτους που μπαινουμε εδω η σε αλλα fora-sites που να εχει μοναδικη κονσολα στο σπιτι του σε αυτη τη γενια το Wii; Αντιθετως μονο ΠΣ3 η μονο 360 εχουν τουλαχιστο οι μισοι. Οι υπολοιποι ισως εχουν 2. Μειοψηφια ισως και τις 3. Μοναδικη κονσολα Wii σε σπιτι θα δεις μονο αμα ειναι καμια γκομενα-νοικοκυρα (που τους το πηρε ο γκομενος-συζυγος για γυμναστικη με το wifit) παιδακι που το πηρε απο το νονο κ παει λεγοντας. καταλαβαινεις λοιπον πως και γιατι πουλησε. Μοδα ηταν και περασε Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και ενας λογικος ανθρωπος/gamer που θα προτιμουσε το Wii σε σχεση με το ps3/xbox360 και αυτο λεει πολλα. Δηλαδή εγώ που αγόρασα day 1 το Wii και αν δεν είχα λεφτά για τις άλλες δυο θα ειχα μόνο αυτό ή είμαι παράλογος ή παιδάκι ή γκόμενα/νοικοκυρά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παλι ρε παιδια δε ξερω αλλα εχω απογοητευτει με την Ν. Θεωρω πως πλεον εχει μαμησει το gaming απο την εποχη του Wii. Το wifit ειναι τωρα gaming? Ειμεθα σοβαροι; Καθομαστε και κρινουμε την Sony + MS για τα move και τις κινεκτιες. Που το κινεκτ στο κατω κατω σου φτιαχνει ολογραμμα και ειναι πολυ υποσχομενο ως concept. Στην Νιντεντο ομως το motion το βλεπουμε ως το κατι αλλο και πρωτοποριακο (που για μενα ηταν απλα καινοτομια). Δηλαδη χρειαζεσαι Motion για να παιξεις τους καλους τιτλους της Ν; Επαιξα τα Ζελντα στο wii και πραγματικα κουραζοταν το χερι μου. Ανα 1 ωρα το εκλεινα. Χαθηκαν τα κουμπακια; ξερω εχει και απλα χειριστηρια, αλλα πουντα; Για να παιξεις το τελευταιο Ζελντα θες και motion plus. Εχει hardcore τιτλους δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει, αλλα δεν κανουν την διαφορα. Και ειναι ολοι οι γνωστοι ανακυκλωμενοι τιτλοι με τα remakes τους. Οταν παψει να ειναι ο Μαριο η ναυαρχιδα της τοτε ισως αρχισω να την ξαναγουσταρω εγω προσωπικα. Για να μη πιασω τα περι 480p κτλπ οταν η ΜΣ σου εδινε HD. Και γι αυτη τη γενια τα εχω πει πολλακις στο αναλογο ποστ και γινομαι hater. Ειτε θελετε να το δεχτειτε ειτε οχι η Ν κραταει το gaming στασιμο μετα το εξαιρετικο κατ εμε GameCube. 1 χρονο μετα τη κυκλοφορια του U και καταφερε το εξης απιστευτο: Να δωσει remake του Ζελντα σε HD. Ελεος!!! Και εχουν μεινει οι περισσοτεροι με τη προσμονη του Bayoneta που καλλιστα θα μπορουσε να παιζει σε PS360 οταν ολος ο κοσμος μιλαει για τις NextGen. Νομιζανε οτι με τα ψεματα παλι θα πιασουν κοροιδο το κοσμακη. Και αυτη τη φορα δεν ειχαν ουτε καν χαμηλη η τιμια τιμη, αλλα εμφανως υπερκοστολογημενη. Καλη η νοσταλγια αλλα να σκεφτομαστε λογικα. Εμενα ως gamer με προσβαλει η συνολικη πολιτικη της. Προσβαλει τη νοημοσυνη μου. Αντε εχει b/c το U. Τι να το κανεις. Ποσοι απο αυτους που πηραν U η θα παρουν U οταν βγαλει κι αλλους τιτλους δεν εχουν Wii; Αφου ξερουμε πολυ καλα οτι θα το παρουν οι φανατικοι της Ν και ολοι αυτοι ειχαν Wii. Δε λεω πολυ καλο το b/c αλλα στη προκειμενη περιπτωση πρακτικα ειναι αχρηστο στους περισσοτερους που εχουν τη κονσολα γιατι ηδη εχουν Wii. Γιατι πολυ απλα ο κοσμος ντρεπεται να κραξει την Nintendo κυριως λογω της ιστοριας της και κυριως μιας και αφου θα το αγορασουν το Wii U αργοτερα στα 120-130 ευρο θα το εχουν σαν δευτερη κονσολα γιαυτο δεν τους ενδιαφερει.Το βλεπω και απο αλλα ξενα site που αν κραξει καποιος το Wii U σε σχεση με ps4,xbox τρωει απειρα downvote(βλεπε ign). Δυστηχως οντως η Nintendo μετα το GC πηγε με την ιδεα να ειναι δευτερευουσα κονσολα σε σχεση με Ps/xbox δηλαδη να αγορασουν οι πελατες μια απο τις δυο μεγαλες κονσολες και να αγορασουν και την δικια της λογω χαμηλης τιμης και απο παιχνιδια τα ιδια και τα ιδια(Mario,zelda κλπ). Και συγνωμη αλλα ο σοβαρος gamer δεν προκειται να κατσει να παιξει στο tablet controller,που και αβολο ειναι σε σχεση με τα αλλα χειριστηρια και τελειωνει η μπαταρια του ολη την ωρα. Οταν μου εχει για exclusive launch title new super mario bros που ηταν σχεδον το ιδιο με το αντιστοιχο στο wii και το πολλα υποσχομενο που κατελληξε σε μεγαλη πατατα ZombieU τοτε για ποιο λογο να μην εχουμε γινει nintendo haters αφου ετσι εχει γινει η ιδια η εταιρια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 θεωρω οτι η nintendo εχει αυτοπαγιδευτει πλεον ειναι εγκλωβισμενη πιστευω πως νομιζε οτι θα πετυχει πολλα προσφερωντας λιγα δεν της βγαινει. καλο το zelda και το Mario αλλα ρε παιδια οχι αλλο καρβουνο. εχεις καινουρια κονσολα και το καλυτερο game που εχει ειναι ενα HD Remake του Zelda απο το 1999? Γνωμη μου ειναι οτι το Wii και το Wii U δεν απευθυνονται σε hardcire gamers η nintendo μου θυμιζει αυτους που τραγουδανε εντεχνο τραγουδι μπορει να μην μπορεις να τους ακουσεις αλλα αυτοι συνεχιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μετά από μερικά χρόνια ξεθάβω το topic για να δείτε πόσο δίκιο είχα: Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την ιστοσελίδα http://www.vgchartz.com το Playstation 3 είναι πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως στην τελευταία γενιά κονσολών. Το Playstation 3 μπορεί να κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα από το Xbox 360 και να έκανε μια κακή αρχή δεδομένου ότι το κόστος της κονσόλας ήταν πολύ υψηλό όμως κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τις απίστευτες αποκλειστικότητες παιχνιδιών αλλά και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που πρόσφερε και μάλιστα δωρεάν σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.Ο κύκλος ζωής του Playstation 3 δεν έχει τελειώσει ακόμα, οι πωλήσεις του μπορεί στο μέλλον να ξεπεράσουν και τις πωλήσεις του Playstation 2. Είδωμεν... Πηγή: http://www.pspgr.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις πυρετό ,δεν κοιμάσαι τα βραδια και εχεις έντονο πονοκέφαλο, μην φοβάσαι , φανμποισμο κολησες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 http://uk.ign.com/articles/2013/10/17/xbox-360-80-million-sold-and-counting Ακόμη περιμένουμε αντίστοιχες ανακοινώσεις απο Sony. Που μην ξεχνάμε έβαζε μέσα και τις πωλήσεις του Ps2. Αν και πια δεν έχει σημασία αμφιβάλλω αν έχει περάσει μπροστά το ps3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχει πως δεν εχει.Τωρα τελειωνει η γενια. Ακριβοτερη κονσολα, ξεκινησε εναν χρονο μετα ,ενω το αλλο επαιζε μονο του(και ηταν και codoμηχανη ). Ηταν καλυτερη και παρα τις δυσκολιες ,αυτο φανηκε στο τελος κανοντας τον απολογισμο.Αυτα που ελεγα δλδ το 2006 που την ειχατε σκοτωσει. Το εργο της sony θα ειναι πιο ευκολο τωρα φανταζομαι με το ps4,ωστε να αυξησει την διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τώρα που τελειώνει η γενιά ο ένας αύξησε το marketshare κατα 200% και ο άλλος έχασε ένα 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω θα μουν περιεργος να δω αν και κατα ποσο ωθησε τις πωλησεις το PS3 GTA5 bundle το τελευταιο μηνα που διανυουμε. Αν καποιος βρει κατι ας το ποσταρει. Και σε τι ποσοστο PS3/X360 πουλησε το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα τις ανέβασε μιας και στην Αμερική μετά από 32 μήνες πέρασε για πρώτη φορά (για τον μήνα Σεπτέμβρη) το xbox360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την ιστοσελίδα http://www.vgchartz.com το Playstation 3 είναι πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως στην τελευταία γενιά κονσολών. τι στο κέρατο γκαβός είμαι? βλέπω και ξαναβλέπω το γράφημα αλλά το μάτι συνεχίζει να πέφτει πάνω στα 100m του Wii... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermario29 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 τι στο κέρατο γκαβός είμαι? βλέπω και ξαναβλέπω το γράφημα αλλά το μάτι συνεχίζει να πέφτει πάνω στα 100m του Wii... To Wii δεν μετραει. Μας χαλαει το παραμυθι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Απο που κι ως που θα πρεπε μια κονσολα SD να συγκρινεται με τις HD? Επειδη συνεπεσαν χρονικα; Να δουμε τωρα με το WiiU ποσους δρακους εχει το παραμυθι. Μεχρι τωρα υπηρχο ο Bowser, θα βγαλουν κι αλλον μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις