p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Αν εξαιρέσεις εμένα εσένα και όσους πραγματικά θέλουν μπόλικα γραφικά, τότε η πλειοψηφία ναι θα έχει το PS3 για να παίζει πολλά χρόνια παιχνίδια.Όπως άλλωστε και οι χιλιάδες έλληνες που ακόμα παίζουν σε PS2 με τα γραφικά αυτά. Καταδίκασε τους άμα θές. Όσο για τα 7 χρόνια ελπίζω να μην διαταραχθεί ο κύκλος, γιατί μετά καλύτερα να αγοράζουμε PC και όποτε γουστάρουμε να το κάνουμε upgrade. Γενικά προχθές το συζητούσαμε και σε άλλο thread…. Ας μην επαναλάβω τα πάντα. Μακροχρόνια είναι καλό να έχεις αποθηκευτικό χορό και *υποθέτω* ότι ʽσυμφωνείςʼ. Καθώς δεν το αρνεισαι αλλά δεν μου γράφεις και κάνα ξεκάθαρο ʽσυμφωνώʼ. Το install και εμένα με ενοχλεί ως ένα σημείο, αλλά καταλαβαίνω τους λόγους… ταχύτητας. Παντός πιστεύω ότι και εσύ θα γούσταρες νέο wing commander (gold edition) με hidef video ok, εξαιρω λοιπον εσενα που ΔΕΝ θα παιζεις 7 χρονια (!!) με γραφικα ps3, φυσικα εξαιρω και εμενα, αλλα και οποιον αλλον θελει να (αυτο)εξαιρεθει. καλως ή κακως, δεν γραφω με την ιδιοτητα του casual -τυχαιου/περιστασιακου- gamer. το τι θα κανουν οι casual καθολου δεν με ενδιαφερει. ετσι απλα. το install σε ενοχλει γιατι το αποθηκευτικο μεσο ειναι -βασικα- πατατα, (πρωτης γενιας drive με specs για video playback) και δεν μπορει να καταφερει να ζμπρωχνει data ουτε καν με την ταχυτητα που ειχαν τα dvd της εποχης του. δηλαδη τι σόϊ "nextgen" drive ειναι αυτο? @@ nextgen ειναι, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, παντα στο πλαισιο που το τοποθετησες εσυ, σχετικα με το μελλον του στα games. εξ'ου και τα απαραιτητα (και αναχρονιστικα 100%) install στους σκληρους λοιπον, αλλα και γενικα μια καθυστερηση που εχω παρατηρησει στο ps3 σε τετοια θεματα. για ταινιες ομως, ειναι μια χαρα! αποθηκευτικος χωρος λοιπον ναι, αλλα οχι οπως θα επρεπε, οποτε καταλαβαινεις γιατι δεν εγραψα και το "συμφωνω" που περιμενες να δεις. ετσι κι αλλιως, ειναι πασιγνωστοι οι λογοι που ωθησαν τη sony στο bluray, και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν ητανε oι λογοι αυτοι ουτε το μελλον των games, ουτε η διευκολυνση των προγραμματιστων ουτε τιποτα. ολο αυτον τον καιρο εχουμε χορτασει απο δηλωσεις διαφορων devs που τα λενε ξεκαθαρα, αλλα ακομα περισσοτερο εχουμε και απο πρωτο χερι πια τα αποτελεσματα της δουλειας τους.. και δεν ειναι τιποτα προς δικαιωση του drive και οσων αυτο επεφερε. οσο για το wc, αστο καλυτερα.. αυτα ειναι απομειναρια μιας εποχης που παει περασε και εφυγε χωρις επιστροφη... Και 500 GB να ήταν το blueray, 7 χρόνια με τα ίδια γραφικά του PS3 που σε 2-3 χρόνια θα φαίνονται πολύ λίγα δε μπορεί να μείνει κάποιος... ακριβως ετσι ειναι φιλε μου, μονο που μερικοι διαφημιστες νομιζουν οτι ειναι τοσο πολυ εξυπνοι που ξεπερνανε και την κοινη λογικη.. "δεν ειναι ακριβο το Ps3, γιατι κραταει για 10 χρονια" ρε ουυυυστ! ειδαμε οτι η τιμη επεσε, αλλα μαλλον αυτο το 10 χρονια όλο και καποιο καταλοιπο αφησε... ασε που αμα ητανε το bluray 500γιγα, θα ηθελες στο ps3 10terra σκληρο για να εχεις 5 παιχνιδια! και install μια βδομαδα το καθ'ενα lololol
tmjuju Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ok, εξαιρω λοιπον εσενα που ΔΕΝ θα παιζεις 7 χρονια (!!) με γραφικα ps3, φυσικα εξαιρω και εμενα, αλλα και οποιον αλλον θελει να (αυτο)εξαιρεθει. Εννοείτε ότι αν θέλω γραφικά πάω στο PCακι μου Αλλά όπως σου είπα τόσοι χιλιάδες κάτοχοι του PS2 ακόμα παίζουν. Και εκτιμούν το γεγονός ότι είχαν 7 χρόνια games. Και ελπίζω να έχουν 7 χρόνια gaming και οι κάτοχοι PS3,PSP,360,DS κ.ο.κ. Συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες (ώς συνήθως) και απλά διαφωνώ σε λίγα σημεία μην το παίρνεις αρνητικά. Τα γραφικά ως ένα σημέιο θα φτάσουν – παιχνίδια σαν το phantasmagoria και το wing commander gold απαιτούν όμως Blu. Δεν ξέρω βέβαια αν θα υπάρξουν αντίστοιχα παιχνίδια όπως πάει η αγορά… καλως ή κακως, δεν γραφω με την ιδιοτητα του casual -τυχαιου/περιστασιακου- gamer. το τι θα κανουν οι casual καθολου δεν με ενδιαφερει. ετσι απλα. Το ξέρω… απλά δεν τα έχουν καταλάβει ορισμένοι εδώ που σε διαβάζουν. το install σε ενοχλει γιατι το αποθηκευτικο μεσο ειναι -βασικα- πατατα, (πρωτης γενιας drive με specs για video playback) και δεν μπορει να καταφερει να ζμπρωχνει data ουτε καν με την ταχυτητα που ειχαν τα dvd της εποχης του. δηλαδη τι σόϊ "nextgen" drive ειναι αυτο? Και του PS1 to CD πατάτα ήταν από ταχύτητα … αλλά κάποιοι το χρησιμοποιούν ακόμα σαν CD Player (και μερικοί hi-end ακιδες – άλη κατηγορία και αυτή) @@ nextgen ειναι, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, παντα στο πλαισιο που το τοποθετησες εσυ, σχετικα με το μελλον του στα games. εξ'ου και τα απαραιτητα (και αναχρονιστικα 100%) install στους σκληρους λοιπον, αλλα και γενικα μια καθυστερηση που εχω παρατηρησει στο ps3 σε τετοια θεματα. για ταινιες ομως, ειναι μια χαρα! αποθηκευτικος χωρος λοιπον ναι, αλλα οχι οπως θα επρεπε, οποτε καταλαβαινεις γιατι δεν εγραψα και το "συμφωνω" που περιμενες να δεις. ετσι κι αλλιως, ειναι πασιγνωστοι οι λογοι που ωθησαν τη sony στο bluray, και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν ητανε oι λογοι αυτοι ουτε το μελλον των games, ουτε η διευκολυνση των προγραμματιστων ουτε τιποτα. ολο αυτον τον καιρο εχουμε χορτασει απο δηλωσεις διαφορων devs που τα λενε ξεκαθαρα, αλλα ακομα περισσοτερο εχουμε και απο πρωτο χερι πια τα αποτελεσματα της δουλειας τους.. και δεν ειναι τιποτα προς δικαιωση του drive και οσων αυτο επεφερε. οσο για το wc, αστο καλυτερα.. αυτα ειναι απομειναρια μιας εποχης που παει περασε και εφυγε χωρις επιστροφη... ακριβως ετσι ειναι φιλε μου, μονο που μερικοι διαφημιστες νομιζουν οτι ειναι τοσο πολυ εξυπνοι που ξεπερνανε και την κοινη λογικη.. "δεν ειναι ακριβο το Ps3, γιατι κραταει για 10 χρονια" ρε ουυυυστ! ειδαμε οτι η τιμη επεσε, αλλα μαλλον αυτο το 10 χρονια όλο και καποιο καταλοιπο αφησε... ασε που αμα ητανε το bluray 500γιγα, θα ηθελες στο ps3 10terra σκληρο για να εχεις 5 παιχνιδια! και install μια βδομαδα το καθ'ενα lololol Kalo SK-gaming!
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 το που πανε τα games μελλοντικα juju, ειναι μια πολυ ομορφη κουβεντα να κανουμε, πλην ομως ειναι μεγαλη και οχι επικαιρη σε αυτο το θεμα. (και φυσικα ειναι αδυνατον να γινει στο πλαισιο του ποια κονσολα ειναι καλυτερη κλπ) αυτο που μπορω να σου πω εγω, ειναι οτι με μαθηματικη ακριβεια τα games ΔΕΝ πανε προς τα video των παλιων καιρων. εδω ο κινηματογραφος παει σε computer graphics πια, τα videogames θα πανε σε σινεμα? απλα δεν παιζει.. ιδια assets για v/g - movies, η ταινια γινεται multimedia videogame και πλεον παιζεις τον συνθετικο tom cruise κλπ. καπως ετσι ειναι το μελλον, τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαι εγω. αντε καλο σ/κ, ειτε gaming ειτε μη-gaming (playstationακιας γαρ ;PppPpp) p.s. α. και 7 χρονια 360 = καταρα! εδω λεμε 8/8/2008 αντε το αργοτερο 9/9/09 να βγει το επομενο... δεν θελουμε να γινουμε flintstones! ενα gears 2, ενα forza 3 και μπρος μαρς για το επομενο box και ηδη αργησαμε! yabadabadoo!
Pytzamarama Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Απο τη μια το 9/9/09 μου αρεσει διοτι θυμιζει DC αλλα θα προτιμησω το 8/8/08 Και οσο για τα υπολοιπα...εχω βαρεθει να το γραφω...ας κανω ενα paste... Η MS θελει κολασμενα να αποτυχουν και τα 2 format ωστε να περασει το δικο της digital distribution μεσω Live. Αυτος ειναι και ο πρωταρχικος σκοπος της δημιουργιας του Live και οχι τα παιχνιδια που νομιζουμε ολοι. Η MS θα βγαζει λεφτα απλα διακινωντας ξενα "προιοντα" Αυτος ειναι ο λογος που δινει μικρες ενεσεις ζωης στο HDDVD απο τη μια,και απο την αλλη εχει αφησει το PS3 χωρις exclusives Τους αφηνει να φθειρονται και να εκνευριζουν τον μεσο καταναλωτη.Μετα θα του πλασαρουν το "δεν χρειαζεσαι player και format war.Με ενα 360 ή ενα PC και broadband εχεις HD σπιτι σου οποτε σου καπνισει" Eτσι απλα...
Apokleiros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 H Βαλιτσα εχει παει μακρια παιδια, μην τα ανοιγουμε τοσο πολυ, αυτο που θελουμε ειναι να πιασουν τα λεφτα που δωσαμε για το PS3 ΤΟΠΟ!!! Δεν ειμαι fanboy καποιας κονσολας, αλλα το ps3 δεν μου εχει αποδειξει εντελως τιποτα, ειναι αυτο που λεμε τα κανω ολα αλλα στο τελος κανω μια τρυπα στο πατο της θαλασσας, αντιθετως το 360 πηρε προσανατολισμο , και παει μια χαρα, ξερει τι κανει και τι θελει. Παιζει παιχνιδια ειναι κονσολα!! Αυτο το φτινο pc kai blu ray einai τριχεσ κατσαρες και ειναι μαλλον ατοπες για το ps3 γιατι αντι να δουν το δασος εμειναν κοιταζωντας τα δεντρα!
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ακριβως επειδη ουσιαστικα δεν υπαρχει "vs" φιλε αποκληρε, το φιλοσοφουμε ελευθερα σε αυτο το τοπικ. ;]
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 παλικαρι μυ πως σιγκρινεις το ff12 του ps2 το οποιο εχει πυλισει 120 μιρια με το lost oddysey το οποιο εκτοσ οτι καλα καλα δν εχει κυκλοφορησει ακομα ..τυ x360 το οποιο εχει πυλισει 17.8 μυρια...ρεκορ πωλησεων δν ινε μονο ο αριθμοσ των copies αλλα και το ποσα εχει πυλισει σιγκρινοντασ το καταρχην με το ποσο εχει πυλισει ι κονσολα και μεχρι σε τι κοινο απευθινεται...απλα φιλε μ εισαι ενα ps3 fanboy σρυ π το λες ετσι αλλα δν ινε δινατον ν ακους τετοια πραματα...
comfuzio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εγω βλεπω πως η sony για το ps3 μια χαρα βλεπει το δασος και μια χαρα το εχει σχεδιασει, τωρα μερικοι απο εμας/εσας κοιτατε το δεντρο και εχετε χασει το δασος.
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 επισησ ασε το wiki κι τισ βλακειεσ και μπεσ στο site square enix και δεσ εκει ποιοσ ινε ο developer του ff7....αντε γεια...αδειαβαστος παλι μ ισε...
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 pliroforiaka i σονυ χανει 200ε με καθε κονσολα...το blu-ray ιταν οτι χειροτερο πραγματικα...ι σονυ νμζ πως οπως και με το ps2 ετσι και με τ 3 θα εβγαινε κερδισμενι...ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ....αυτιν τν γενια δν ιπαρχει ενα next gen dvd format αλλα 2 bluray k hd-dvd και ιταν αβεβαιο ποιο θα κερδιζε...ι σονι πιρε μεγαλο ρισκο π εριξε ενα προιον με built-in blu-ray drive...αντιθετα ι mc χειριστικε πολι καλιτερα το format war και ειπε πωσ τα παιχνδια θα βγαινυν se dl-dvd...ουτωσ ι αλλωσ το μονο π προσφερει το blu-ray ινε μεγαλιτερι χωριτικοτιτα...αλλο χωριτικοτιτα αλλο ποιοτιτα...αμα η8ελε ποιοτιτα ν εβαζε καμια καλιτερι gpu k cpu...οπωσ εκανε ι mc...και στο κατω κατω εαν καποιο παιχνιδι δν χωραει σε ενα dvd το βγαζει σ 2...απλα...
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εγω βλεπω πως η sony για το ps3 μια χαρα βλεπει το δασος και μια χαρα το εχει σχεδιασει, τωρα μερικοι απο εμας/εσας κοιτατε το δεντρο και εχετε χασει το δασος.___________________________________________________________________________ PS3 Titles:COD4 (χειροτερη εκδοση), NFS Pro Street (μαπα), Fifa08 (χειροτερη εκδοση), Ghost Recon 2(χειροτερη εκδοση), Juiced 2(περαστικα), FOM(μετριο), Motorstorm(μετριο). Free WiFi for all μια χαρα και δυο τρομαρες ;P μπορει και να το εχουμε χασει το δασος παντως... τιποτα δεν αποκλειεται σε αυτη τη ζωη..
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 και απλα για ν σ αποδειξω φιλε μ απλα πως ο sakaguchi ινε ο developer τ ff7 σ δινω τα links... http://www.gamefaqs.com/console/psx/data/197341.html http://www.geocities.com/rabidsmily/People/people.html http://en.wikipedia.org/wiki/Hironobu_Sakaguchi cheers
comfuzio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 μια χαρα και δυο τρομαρες ;P μπορει και να το εχουμε χασει το δασος παντως... τιποτα δεν αποκλειεται σε αυτη τη ζωη.. Γνωμη σου παντα ολα στα κοκκινα και ΟΧΙ κανονας Εκτιμω την γνωμη σου αλλα δεν την βρισκω και σωστη
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ρε πετραν μν μ πεις πςσ ο αριθμος διπλα στιν ιπογραφη σ το 23764 ινε τα achievements????
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ρε συ atropos, μα τι επιμενεις τωρα? αφου ειπαμε θυρωρος και λατζερης εχει κανει ο sakaguchiς στην square enix, και αυτο σαν λαθρομεταναστης-ρεπατζής! μαυρος!! ;Ppp p.s. το δικο μου νουμερο ειδες και ψαρωσες? για κοιτα κανναν icematrix ή κανναν ultralisk και τα ξαναλεμε.. comfuzie, οι αξιολογησεις ειναι υποκειμενικες (και πιστευω δικαιες, διοτι αν πχ ειναι το fom γαματο, τοτε τι ειναι το cod, το gears και το halo??), αλλα οι συγκριτικες αξιολογησεις ειναι αντικειμενικες (fifa/cod/ghostrecon ειναι multiplatform, οπως αλλωστε και τα nfs και juiced, αλλα για αυτα τα δυο απαξιω) φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις