Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υποστηριζεται εδω και και ρο οτι η Sony απετυχε με το PS3 πραγμα που εν μερει ασπαζομαι και εγω η Microsoft που ηρθε 3η πετυχε η απετυχε? Μετα απο 6 χρονια με το PS3 δεν μετανιωνω που το επελεξα σαν συνολικοτερη εμπειρια το θεωρω ανωτερο απο το XBOX οι λογοι που το επελεξα ηταν το δωρεαν online ο cell και το blu ray τωρα μπορει να υστερουσε στα multiplatform αλλα τα exclusives με αποζημιωσαν με το παραπανω σιγουρα ηταν overpriced το 2007 που το πηρα νομιζω 650 με δευτερο χιερηστηριο μαζι με resistance και motorstorm

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι πολύ απλό....η Sony απο 150 εκατομμύρια με το ps2 πήγε στα 80 με το ps3 ενώ απο την άλλη η MS απο τα 25 του xbox πήγε περίπου στα 80 εκατομμύρια με το xbox 360.....βγάλε τα συμπεράσματα σου.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νικητής της τρέχουσας γενιάς είναι το WII με 100 εκατομμύρια πωλήσεις!  :)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νικητής της τρέχουσας γενιάς είναι το WII με 100 εκατομμύρια πωλήσεις!  :)

τρεχουσας; απο ποτε εχει να βγει παιχνιδι σε wii;

και αντε και το αγορασες. μπορεις να το παιξεις; εγω δακρυσα παντως

.....βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Ναι ακριβως. Παιζοντας μπαλα 1,5 χρονο μονο του με προβαδισμα 15-20Μ το 360, και την Αμερικη χαμενη απο χερι για το ΠΣ3.

Γι αυτο ακριβως ειναι τεραστια η επιτυχια του ΠΣ3. Επειδη ξεκινησε πολυ πισω αλλα και ακριβοτερο και καταφερε να προσπερασει !!!

τρεχουσας; απο ποτε εχει να βγει παιχνιδι σε wii;

και αντε και το αγορασες. μπορεις να το παιξεις; εγω δακρυσα παντως

Εντάξει μέχρι να κυκλοφορήσουν οι επόμενες κονσόλες τυπικά είμαστε ακόμα στα ps3,360 και Wii ασχέτως αν κυκλοφόρησε και το WiiU!!! :P Δεν ασχολούμαι με το Wii αλλά πολύ πρόσφατα φίλος μου ενδιαφέρονταν ν'αγοράσει επειδή έχουν "χαβαλέ" για παρέα τα games του όπως χαρακτηριστικά μου έλεγε! :D Πάντως το Wii "χτύπησε" 100 εκατομμύρια και είναι πρώτο με διαφορά και "μαγκιά" της Ninty!

Υποστηριζεται εδω και και ρο οτι η Sony απετυχε με το PS3 πραγμα που εν μερει ασπαζομαι

Αυτο θα ισχυε αν μεναμε στο 2008-2009. Και για μενα fail ηταν απο το launch εως και τοτε μαζι με την τιμολογιακη πολιτικη, και τους "παπαδες" που παρουσιαζαν

Ο κοσμος ηθελε gaming και οχι BlueRay και πυρηνικα εργοστασια (οπως τωρα θελει παλι gaming και οχι κινεκτιες και ΤV). Καλο σαν concept αλλα δεν ειχε δρακο.

Ευτυχως πλεον δειχνουν να εβαλαν μυαλο

Είναι πολύ απλό....η Sony απο 150 εκατομμύρια με το ps2 πήγε στα 80 με το ps3 ενώ απο την άλλη η MS απο τα 25 του xbox πήγε περίπου στα 80 εκατομμύρια με το xbox 360.....βγάλε τα συμπεράσματα σου.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νικητής της τρέχουσας γενιάς είναι το WII με 100 εκατομμύρια πωλήσεις!  :)

Η Sony ειχε 150εκ. πωλησεις με το Ps2 γιατι ηταν γεματο απο exclusives μην λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια. Γιαυτο τον λογο ακριβως και μετα οι πωλησεις του Ps3 πεσανε γιατι πολλα απο τα exclusive της Sony βγηκαν και στο Xbox360,απλα πραγματα αλλιως θα σου ελεγα εγω τι πωλησεις θα ειχε το xbox αν η Sony κραταγε ολα τα exclusive της απο το ps2,απλα πραγματα/γεγονοτα ειναι. Οσο για τον νικητη της τρεχουσας γενιας που ανεφερες δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που λες.

Σιγουρα πουλησε παρα πολυ αλλα και σε αναλογη τιμη βεβαια(130-140ευρο δηλαδη)και βεβαια δες τι πωλησεις ειχαν οι τιτλοι του γενικα σε σχεση με τα exclusive του.

Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και ενας λογικος ανθρωπος/gamer που θα προτιμουσε το Wii σε σχεση με το ps3/xbox360 και αυτο λεει πολλα.

• Like 1

Οι αριθμοί "μιλούν" απο μόνοι τους....το Wii "κέρδισε" 100 εκατομμύρια λαό σε σχέση με τα 80 των 360 και ps3.Κατά τ'άλλα είναι αυτονόητο ότι η Sony θα έχανε exclusives απο 3rd party studios και θα συνεχίσει να "χάνει"(με τελευταία τα versus 13 και KH3 που θα κυκλοφορήσουν και στο X1) αλλά μετά τα ps1,2 υποτίθεται "έχτισε" και ένα brand name στον χώρο των games που όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να μείνει στην κορυφή!Τώρα βέβαια με το ps4 έκανε "δυνατή" αρχή και όπως σωστά έγραψε ο mtzs "δείχνουν να έβαλαν μυαλό"....οψόμεθα!

Εμπαϊρ μη λεμε παλι τα ιδια.

Το ειπε ο Fullgore το εχουμε ξαναπει και παλαιοτερα. Υπαρχει gamer απο αυτους που μπαινουμε εδω η σε αλλα fora-sites που να εχει μοναδικη κονσολα στο σπιτι του σε αυτη τη γενια το Wii; 

Αντιθετως μονο ΠΣ3 η μονο 360 εχουν τουλαχιστο οι μισοι. Οι υπολοιποι ισως εχουν 2. Μειοψηφια ισως και τις 3.

Μοναδικη κονσολα Wii σε σπιτι θα δεις μονο αμα ειναι καμια γκομενα-νοικοκυρα (που τους το πηρε ο γκομενος-συζυγος για γυμναστικη με το wifit) παιδακι που το πηρε απο το νονο κ παει λεγοντας. καταλαβαινεις λοιπον πως και γιατι πουλησε. Μοδα ηταν και περασε

• Like 2

Εχεις απολυτο δικιο οι αριθμοι μιλουν απο μονοι τους το Wii ειναι κερδισε τους gamers σε σχεση με το ps3 και xbox360 αρα αν μας ρωτησει καποιος πια κονσολα να αγορασει του προτεινουμε το Wii ετσι???Ουτε Ps3 ουτε Xbox360......Και τα 100εκατομμυρια που πουλησε που πηγανε και δεν αγορασανε το Wii U αφου μεινανε ικανοποιημενοι απο την τεραστια ποικιλια παιχνιδιων σε σχεση με τον ανταγωνισμο(ps3/xbox)???Γιατι αφου αγορασανε Wii 100εκατομμυρια αγορασανε το mario Galaxy μολις τα 10εκ. και το Super Smash Bros.Brawl μολις 12 εκ.(zelda ακομα λιγοτερες πωλησεις).Δηλαδη ολα αυτα τα υπολοιπα εκ. λαο που τους κερδισε το Wii για πιο λογο αγορασανε το Wii εναντι του ανταγωνισμου αφου δεν αγοραζανε τα exclusives του????Ενα απο τα αγαπημενα παιχνιδια του gamecube το Metroid Prime στο Wii πουλησε ψιχουλα.

Τι στο καλο θα παιξει ο πραγματικος gamer στο Wii εκτως απο τα γνωστα exclusive??

Γιατι αραγε ο τιτλος του topic δεν λεει  Xbox360 vs Ps3 vs Wii,οπως και το αλλο topic δεν λεει κανονικα console wars xboxone vs Ps4 vs Wii U??Δεν ειναι παιχνιδοκονσολα το Wii U,τι ειναι μηχανη για καφε???

mtzs δεν κατάλαβες,δεν μ'αφορά/δεν "εξετάζω" πόσες κονσόλες έχει ο καθένας σπίτι του ή αν το αγόρασε κάποιος για την γκόμενα-νοικοκυρά του ή αν ήταν μόδα και "πέρασε" το Wii ή αν δεν έχει τα exclusives του 360 και του ps3.Εγώ απλά ανέφερα τα επίσημα νούμερα πωλήσεων και βάσει αυτών το Wii έχει 100 εκατομμύρια πωλήσεις και άρα τις περισσότερες πωλήσεις σε αντίθεση με τα 360 και ps3 που "κινούνται" στα 80,nothing more nothing less!  :D

Fulgore1 "παρανόησες" μάλλον....στις ερωτοαπαντήσεις που "δημιουργείς" δεν έγινε καμία αναφορά,οπότε και σε παραπέμπω στην προηγούμενη παράγραφο της απάντησης μου!!!! :)

Η μικρή μου αδερφή πήρε Wii στα 150 ευρώ με Wii Fit δεν έχει ιδέα από games η πώληση όμως καταγράφηκε και είναι μαγκιά της Nintendo αυτό. Όμως οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια είναι μάλιστα ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα. Η αδερφή μου ασχολήθηκε το πολύ 5 ώρες. Το Wii για μένα ήταν η κονσόλα του casual gamer η αν θέλετε του περιστασιακου η ευκαιριακου gamer

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

mtzs δεν κατάλαβες,δεν μ'αφορά/δεν "εξετάζω" πόσες κονσόλες έχει ο καθένας σπίτι του ή αν το αγόρασε κάποιος για την γκόμενα-νοικοκυρά του ή αν ήταν μόδα και "πέρασε" το Wii ή αν δεν είχε τα exclusives του 360 και του ps3.Εγώ απλά ανέφερα τα επίσημα νούμερα πωλήσεων και βάσει αυτών το Wii έχει 100 εκατομμύρια πωλήσεις και άρα τις περισσότερες πωλήσεις σε αντίθεση με τα 360 και ps3 που "κινούνται" στα 80,nothing more nothing less! :D

Fulgore1 "παρανόησες" μάλλον....στις ερωτοαπαντήσεις που "δημιουργείς" δεν έγινε καμία αναφορά,οπότε και σε παραπέμπω στην προηγούμενη παράγραφο της απάντησης μου!!!! :)

Και τι μας ενδιαφερουν τα επισημα νουμερα ρε Empire_1924 ή μηπως δεν τα ξερουμε. Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι η nintendo αν και πουλησε πολλα Wii (και Wii U θα πουλησει οταν με το καλο πεσει η τιμη του σε αναλογα επιπεδα) την εχει χασει την μπαλα στον τομεα gaming. Δωσε βαση και σε αυτο το παραδειγμα που αναφερει ο Lak10 θεωρειται τωρα αυτη gaming κονσολα για να την συγκρινουμε με το ps3 και το xbox360???

• Like 1

Fulgore1 επέλεξα ν'απαντήσω στον lak10 βάσει των πωλήσεων που είχαν οι κονσόλες ώστε να βγάλει ένα πρώτο συμπέρασμα στο ερώτημα του.Οι κονσόλες είναι 3,δεν είναι μόνο το ps3 είναι και το 360 είναι και το Wii και στις πωλήσεις προφανώς και θα συμπεριληφθούν για να γίνουν τα όποια συγκριτικά και να "βγουν" κάποια συμπεράσματα!!!Και στην τελική τα επίσημα νούμερα μπορεί να μην τα γνωρίζουν όλοι!

Σ'ότι αφορά το μέλλον της Ninty....ναι το WiiU απέτυχε παταγωδώς αλλά η Ninty είμαι σίγουρος θα "επιβιώσει" στον χώρο του gaming αφού μην ξεχνάμε στα handhelds έχει σχεδόν "εξαφανίσει" το PSVita και είναι κυρίαρχος!!! 

Η μικρή μου αδερφή πήρε Wii στα 150 ευρώ με Wii Fit δεν έχει ιδέα από games η πώληση όμως καταγράφηκε και είναι μαγκιά της Nintendo αυτό. Όμως οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια είναι μάλιστα ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα. Η αδερφή μου ασχολήθηκε το πολύ 5 ώρες. Το Wii για μένα ήταν η κονσόλα του casual gamer η αν θέλετε του περιστασιακου η ευκαιριακου gamer

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Το Wii παντως εχει μια σειρα απο εκπληκτικα hardcore παιχνιδια - που δυστυχως λιγοι τα ξερουν και ακομα λιγοτερα τα εχουν παιξει.

Και ειναι μεγαλο ατου της Ninty που εχει δωσει ενα καταπληκτικο, true, backwards compatibility στο Wii U με ολα τα παιχνιδια και accessories του πρωτου Wii, ωστε να μπορει καποιος να τα χαρει εκει.

• Like 1

Εγω παλι ρε παιδια δε ξερω αλλα εχω απογοητευτει με την Ν.

Θεωρω πως πλεον εχει μαμησει το gaming απο την εποχη του Wii.

Το wifit ειναι τωρα gaming? Ειμεθα σοβαροι;

Καθομαστε και κρινουμε την Sony + MS για τα move και τις κινεκτιες. Που το κινεκτ στο κατω κατω σου φτιαχνει ολογραμμα και ειναι πολυ υποσχομενο ως concept. Στην Νιντεντο ομως το motion το βλεπουμε ως το κατι αλλο και πρωτοποριακο (που για μενα ηταν απλα καινοτομια). Δηλαδη χρειαζεσαι Motion για να παιξεις τους καλους τιτλους της Ν; Επαιξα τα Ζελντα στο wii και πραγματικα κουραζοταν το χερι μου. Ανα 1 ωρα το εκλεινα. Χαθηκαν τα κουμπακια; ξερω εχει και απλα χειριστηρια, αλλα πουντα; Για να παιξεις το τελευταιο Ζελντα θες και motion plus.

Εχει hardcore τιτλους δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει, αλλα δεν κανουν την διαφορα. Και ειναι ολοι οι γνωστοι ανακυκλωμενοι τιτλοι με τα remakes τους.

Οταν παψει να ειναι ο Μαριο η ναυαρχιδα της τοτε ισως αρχισω να την ξαναγουσταρω εγω προσωπικα.

Για να μη πιασω τα περι 480p κτλπ οταν η ΜΣ σου εδινε HD.

Και γι αυτη τη γενια τα εχω πει πολλακις στο αναλογο ποστ και γινομαι hater. 

Ειτε θελετε να το δεχτειτε ειτε οχι η Ν κραταει το gaming στασιμο μετα το εξαιρετικο κατ εμε GameCube.

1 χρονο μετα τη κυκλοφορια του U και καταφερε το εξης απιστευτο: Να δωσει remake του Ζελντα σε HD. Ελεος!!! Και εχουν μεινει οι περισσοτεροι με τη προσμονη του Bayoneta που καλλιστα θα μπορουσε να παιζει σε PS360 οταν ολος ο κοσμος μιλαει για τις NextGen. Νομιζανε οτι με τα ψεματα παλι θα πιασουν κοροιδο το κοσμακη. Και αυτη τη φορα δεν ειχαν ουτε καν χαμηλη η τιμια τιμη, αλλα εμφανως υπερκοστολογημενη. Καλη η νοσταλγια αλλα να σκεφτομαστε λογικα. Εμενα ως gamer με προσβαλει η συνολικη πολιτικη της. Προσβαλει τη νοημοσυνη μου.

Αντε εχει b/c το U. Τι να το κανεις. Ποσοι απο αυτους που πηραν U η θα παρουν U οταν βγαλει κι αλλους τιτλους δεν εχουν Wii; Αφου ξερουμε πολυ καλα οτι θα το παρουν οι φανατικοι της Ν και ολοι αυτοι ειχαν Wii. Δε λεω πολυ καλο το b/c αλλα στη προκειμενη περιπτωση πρακτικα ειναι αχρηστο στους περισσοτερους που εχουν τη κονσολα γιατι ηδη εχουν Wii.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...