privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Σοβαρά τώρα privateer αλλά όσα γράφεις τα εννοείς? Τα 3,5,6,7,8,12 δεν είναι καν exclusives. Τα ΑΑΑ exclusives είναι μόνο 3. Τα Forza Horizon, Halo 4 και Gears of War Judgment. Αν μου βάζεις τα arcades για σοβαρά exclusives που θα παρακινήσουν κάποιον να αγοράσει την κονσόλα τότε τι να πω. Στα καθαρά ψηφιακά παιχνίδια νικητής ήταν και θα είναι για πάντα το PC ότι και να λέμε. Μιλάμε για μεγάλες αποκλειστικότητες που η MS είχε μόνο 3. Ενώ η Sony: Ni No Kuni The Last of Us God of War Ascension Beyond: Two Souls Gran Turismo 6 Puppeteer Until Dawn και πόσα άλλα που μου διαφεύγουν. Και από αυτά που ανέφερα μόνο 2 είναι sequels/prequels. Ενώ η MS και οι 3 μεγάλες αποκλειστικότητες της είναι τίτλοι από πετυχημένα franchises. Αυτά για τα exclusives του 360 που όλοι εκθειάζετε . . Μου αρέσει που αναφέρω χαρακτηριστικά παιχνίδια των τελευταίων 12 μηνών και εσύ μου παραθέτεις παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Ναι το 2013 το PS3 θα έχει ένα δυνατό lineup αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι το 2012 το XBOX είχε περισσότερα και καλύτερα exclusives. Εξάλου το PS3 έχει και μια διαφορά ενός χρόνου με το ΧΒΟΧ οπότε μπορείς να πεις ότι ειναι και λογικό οι "τίτλοι τέλους" του να πέσουν 1 χρόνο μετά αυτών του ΧΒΟΧ. Το αν είναι exclusives η όχι τώρα άστο καλύτερα. Είναι στο PS3? No... Άρα είναι αποκλειστικά στο xbox. Το τι θα παρακινήσει τον καθένα ούτε αυτό το γνωρίζεις και φυσικά πολλά απο τα arcades είναι κλάσεις ανώτερα απο overhyped mainstream games. Με την λογική σου το Journey που βγήκε καλύτερο PS3 game για το 2012 δεν είναι σοβαρό exclusive έτσι? Πάντως έχει γέλιο πως αλλάζουμε τα gοalposts όταν δεν μας συμφέρει στο που πάει η κουβέντα. Απο εκεί που δεν είχε αποκλειστικότητες το XBOX τώρα μας λες να το περιορίσουμε σε ΑΑΑ Που και σε αυτό τον τομέα σε αυτή την γενιά καμία αποκλειστικότητα της SONY δεν φτάνει το Halo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλά, για μένα καμία δε φτάνει το Gears of War, αλλά αν το πάμε έτσι δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη, γιατί ο καθένας θέλει και ευχαριστιέται διαφορετικά πράγματα στα παιχνίδια. Το θέμα είναι πως υπάρχουν, αλλά "αποδυναμώνονται", ας πούμε, επειδή τα μισά τα βρίσκεις και για PC. Και όσο και να μιλάμε για κονσόλες, που κι εγώ αυτής της άποψης είμαι όταν γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, αν βγούμε από το καθαρό VS της φάσης, πολύ εύλογα μπορεί να σκεφτεί κανείς αυτό που είπε ο Ναρούτο στο προηγούμενο ποστ. "Αφού τα βρίσκω και για PC φτηνότερα, γιατί να πάρω 360;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μου αρέσει που αναφέρω χαρακτηριστικά παιχνίδια των τελευταίων 12 μηνών και εσύ μου παραθέτεις παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Ναι το 2013 το PS3 θα έχει ένα δυνατό lineup αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι το 2012 το XBOX είχε περισσότερα και καλύτερα exclusives. Εξάλου το PS3 έχει και μια διαφορά ενός χρόνου με το ΧΒΟΧ οπότε μπορείς να πεις ότι ειναι και λογικό οι "τίτλοι τέλους" του να πέσουν 1 χρόνο μετά αυτών του ΧΒΟΧ. Το αν είναι exclusives η όχι τώρα άστο καλύτερα. Είναι στο PS3? No... Άρα είναι αποκλειστικά στο xbox. Το τι θα παρακινήσει τον καθένα ούτε αυτό το γνωρίζεις και φυσικά πολλά απο τα arcades είναι κλάσεις ανώτερα απο overhyped mainstream games. Με την λογική σου το Journey που βγήκε καλύτερο PS3 game για το 2012 δεν είναι σοβαρό exclusive έτσι? Πάντως έχει γέλιο πως αλλάζουμε τα gοalposts όταν δεν μας συμφέρει στο που πάει η κουβέντα. Απο εκεί που δεν είχε αποκλειστικότητες το XBOX τώρα μας λες να το περιορίσουμε σε ΑΑΑ Που και σε αυτό τον τομέα σε αυτή την γενιά καμία αποκλειστικότητα της SONY δεν φτάνει το Halo. Έχεις να μου αναφέρεις άλλα exclusives για το 360 για να τα βάλουμε μέσα στη λίστα? Το PS3 έχει ακόμα πολύ πράγμα να δώσει ενώ κυκλοφορήσει ο διάδοχος του. Το ότι έχουν ένα χρόνο διαφορά δεν σημαίνει πως η MS πρέπει να σταματήσει να το υποστηρίζει ένα χρόνο πριν. Αν δεν κοιτάει πως ο ανταγωνισμός συνεχίζει και προσφέρει φοβερά exclusives τότε θα φάει τα μούτρα της. Τις νέες κονσόλες θα τις λανσάρουν μαζί. Οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία "αφήσαμε το 360 για να επικεντρωθούμε στο One". Η Sony πως ασχολείται και με τα 2? Το PS3 τώρα περνάει τις καλύτερες του εποχές. Γιατί μόνο 2 πλατφόρμες υπάρχουν για gaming? To PS3 και το 360? Το PC δεν μετράει? Που τα μισά παιχνίδια που μου ανέφερες βγήκαν και εκεί. Και γενικώς τα περισσότερα κορυφαία του Live arcade βγαίνουν και στο PC. Για ποιο λόγο τότε ο gamer να αγοράσει το 360 αν παίζει έτσι και αλλιώς στο PC και έχει και εκεί αυτά τα "exclusive"? Έχεις κάτι ανάλογο του Journey στο 360 να μου προτείνεις? Να δω μπας και υπάρχει έστω κάτι ΤΟΣΟ καλό που να μην έχει βγει στο PC. Αν ναι τότε πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλά, για μένα καμία δε φτάνει το Gears of War, αλλά αν το πάμε έτσι δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη, γιατί ο καθένας θέλει και ευχαριστιέται διαφορετικά πράγματα στα παιχνίδια. Μιλάω απο θέμα πωλήσεων. Σαν γούστα και εγώ δεν συγκρίνω κανένα με τα Gears of War και συγκεκριμένα με το 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πάντως έχει γέλιο πως αλλάζουμε τα gοalposts όταν δεν μας συμφέρει στο που πάει η κουβέντα. Απο εκεί που δεν είχε αποκλειστικότητες το XBOX τώρα μας λες να το περιορίσουμε σε ΑΑΑ Που και σε αυτό τον τομέα σε αυτή την γενιά καμία αποκλειστικότητα της SONY δεν φτάνει το Halo. Τιποτα δεν αλλαξα, απλα αναφερθηκα σε facts, και οχι σε γουστα. Εσενα μπορει να σου αρεσει το Halo, το δικο μου γουστο αρκειται και με το GOW Ascension. Υποκειμενικο παντα γουστο οτι μου αρεσει περισσοτερο. Αυτο δε λεει κατι. Αυτο που λεει ομως ειναι οτι και τα 2 φαγανε σχετικο θαψιμο σε σχεση με τις προσδοκιες. Αυτο ειναι fact και οχι αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Το τι θα κάνει όσον αφορά τη στήριξη του 360 από εδώ και πέρα η MS δεν το ξέρουμε ακόμα. Εχουν πει πως έχουν σχέδια γι' αυτό κι ότι θα τα δούμε στην Ε3. Η κυνική μου πλευρά περιμένει απλώς ανακοινώσεις για υπηρεσίες που θα ισχύουν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αν θέλω ψηφιακά παιχνδιάκια και φθηνά θα στραφώ στο PC ή σε καμια android πλατφόρμα. Δωρεάν ή εξευτελιστικές τιμές και στα 2. Μιλάμε για μεγάλους τίτλους και ιδιαίτερα νέα IPs που έχουμε να δούμε πολύ καιρό στο 360. Ενώ η Sony μας είχε ταράξει στα νέα IPs τα τελευταία χρόνια. Τελευταίο νέο IP που θυμάμαι ήταν το 2010 το Heavy Rain. Την ίδια χρονιά που το ΧΒΟΧ είχε το Alan Wake. Για τα υπόλοιπα που λες θα κοιτάξω να απαντήσω το βράδυ μιας και δεν προλαβαίνω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ενώ η Sony μας είχε ταράξει στα νέα IPs τα τελευταία χρόνια. Τελευταίο νέο IP που θυμάμαι ήταν το 2010 το Heavy Rain. Την ίδια χρονιά που το ΧΒΟΧ είχε το Alan Wake. Για τα υπόλοιπα που λες θα κοιτάξω να απαντήσω το βράδυ μιας και δεν προλαβαίνω τώρα. Και αυτόν τον χρόνο έχει άλλα 2 πολύ δυνατά. The Last of Us και Beyond: Two Souls. Τουλάχιστον όμως δεν αρμέγει 3 franchises όπως η MS. Έβγαλε στο 360 5 Halo, 4 Gears of War και 4 forza. Η Sony πρώτον έχει περισσότερα exclusive franchises και δεύτερον δεν έχει βγάλει πάνω από 3 παιχνίδια στην ίδια κονσόλα. 3 Uncharted, 2 God of War, 2 Killzone, 3 Resistance, 2 inFAMOUS, 2 Gran Turismo. Πάρτε το χαμπάρι ότι είτε PC fans είτε Xbox 360 fans την σχέση ποσοτητας/ποιότητας των exclusives του PS3 δεν την έχει καμια αλλη πλατφορμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εχμ, όλες τις επανακυκλοφορίες των υπόλοιπων God of War τις παραβλέπουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Παιδια μην συγκρινουμε MS με sony σε θεμα νεων ip. Να μιλησουμε για ND που σε καθε γενια εχει νεο ip?Και μαλίστα σε αυτη προλαβε να εχει 2? Να μιλησουμε SP που κανει το ιδιο(sly ps2-->infamous ps3). Για insomniac(για οσο ηταν κατω απο την sony,σε καθε γενια νεο ip)? Για Quantic dream? Για evolution?(ps2 WRC,ps3 motorstorm,ps4 drive club). Oι περισσοτερες μετα τα 3 παιχνιδια τους πανε για καινουρια ips. Το ''εγκλημα'' το εκαναν η Guerilla που τολμησε να ξεφυγει απο τα 3 παιχνιδια και παει σε τεταρτο(ΕΝΩ γνωριζουμε οτι ετοιμαζει νεο Ip) και η Santa monica που πηγε σε 4ο GoW (αν και γνωριζουμε οτι εχει συνεργαστει σε νεα ips οπως journey,Starhawk,unfinished swan,sorcery,datura κ.α σε αυτη τη γενια) .Ασε που ετοιμαζει νεο ip μετα το ''milking'' των 4ων GoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εχμ, όλες τις επανακυκλοφορίες των υπόλοιπων God of War τις παραβλέπουμε; ναι τις παραβλεπουμε, δεν θεωρειται exclusive ενα παιχνιδι που επανακυκλοφορει σε αλλη κονσολα, ακομα και εαν ειναι της ιδιας εταιρειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Η MS φαίνεται να έχει ένα θέμα. Οταν είναι "από κάτω" παίζει πολύ καλά. Οταν βγει από πάνω αρχίζει τις μαλακίες. Στην αρχή της ζωής του 360 είχε μπει με πάρα πολύ καλές αποκλειστικές και πολλές. Σιγά σιγά σχεδόν όλα άρχισαν να βγαίνουν και για PC και χάθηκε το νόημα, γιατί πολύ απλά αν άντεχες να χάσεις κάποια 360 only games πήγαινες για το combo PC/PS3. Τώρα πολύ δύσκολα θα πείσει πως τα XONE exclusives θα παραμείνoυν τέτοια. (Οχι ότι έχω καμιά ελπίδα να τα τρέξω στο PC μου όταν με το ζόρι τρέχω του 360, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Δε μιλάω για μένα τώρα.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λογικά ετοιμάζει πτώση τιμής η MS. Και ένα 360 S στα 100Eυρώ, με την ποιότητα που έχει το 360 S θα πουλήσει πολύ..(εκτός και αν προχωρήσει σε redesign και πετσοκόψει την ποιότητα κάθετα ..αλά Sony). Επίσης λογικά θα ακούσουμε περισσότερα σχετικά με το integration του 360 και του X1 και ίσως για σύνδεση του 360 στο HDMI in του Χ1. (αυτά φυσικά αφορούν περισσότερο όσους ενδιαφέρονται για αγορά του X1) Προσωπικά πιστεύω πως με τα GTA V, Judgement, MGS:Rising, Fuse, Adventurer, Dark, MGS5, Watchdogs, νέο ΝFS, νέο Castlevania, ίσως Halo 2: 10th anniversary, Lightning: FF13 και πολλά ακόμα που ξεχνάω ή είναι unannounced το 360 θα έχει μία πολύ αξιοπρεπή χρονιά. Μένει να δούμε τι θα γίνει από το 2014. Αν έχει σκοπό η MS να το υποστηρίξει, τότε ίσως περιμένουμε κάποιο καλό τίτλο και μέσα στο 2014. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λογικά ετοιμάζει πτώση τιμής η MS. Και ένα 360 S στα 100Eυρώ, με την ποιότητα που έχει το 360 S θα πουλήσει πολύ..(εκτός και αν προχωρήσει σε redesign και πετσοκόψει την ποιότητα κάθετα ..αλά Sony). Επίσης λογικά θα ακούσουμε περισσότερα σχετικά με το integration του 360 και του X1 και ίσως για σύνδεση του 360 στο HDMI in του Χ1. (αυτά φυσικά αφορούν περισσότερους όσους ενδιαφέρονται για αγορά του X1) Προσωπικά πιστεύω πως με τα GTA V, Judgement, MGS:Rising, Fuse, Adventurer, Dark, MGS5, Watchdogs, νέο ΝFS, νέο Castlevania, ίσως Halo 2: 10th anniversary, Lightning: FF13 και πολλά ακόμα που ξεχνάω ή είναι unannounced το 360 θα έχει μία πολύ αξιοπρεπή χρονιά. Μένει να δούμε τι θα γίνει από το 2014. Αν έχει σκοπό η MS να το υποστηρίξει, τότε ίσως περιμένουμε κάποιο καλό τίτλο και μέσα στο 2014. Ότι έχει υποστήριξη από 3rd Party τίτλους όπως λες ισχύει. Το θέμα είναι πως έχει παρατήσει η MS το 360 όσον αφορά τις ΑΑΑ αποκλειστικότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Όπως έχω ξαναπεί, το θεωρώ κάπως φυσιολογικό για πολλούς λόγους, με κυριότερο λόγο τα 8 χρόνια της κονσόλας στην αγορά. Το PS3 είναι νεότερο και είναι normal οι τίτλοι τέλους να πέσουν ένα χρόνο αργότερα από το 360. Παρόλα αυτά, σαφώς θα μπορούσε η MS να δώσει 2-3 IP's περισσότερα στο 360. Τον τελευταίο χρόνο η MS το υποστηρίζει κυρίως με το live arcade. Δες παραδείγματα Fez, Minecraft, Trials HD, κτλ (είναι πολλά τα live arcade). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις