MetalGearFan Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι που τελειωνει η εξεταστικη μου θα καω παλι! Απλα εχω τερματισει τα περισσοτερα που ηθελα στο ps3 αλλα ακομα εχω σοβαρους τιτλους να παιξω ( uncharted 2,3 dead space κ κανα δυο ακομα) γιαυτο κ σκεφτομαι να το τραιναρω για xbox!... Είμαι ακριβώς στην ίδια περίπτωση με σένα και ο λόγος που προσανατολίζομαι σε καινούργιο laptop είναι όχι τόσο pc games αλλά τα πολύ καλά παιχνίδια που μόλις έβγαλε η Nintendo για το Wii μιας και το Dolphin emulator δουλεύει απροβλημάτιστα. Εκτός αυτού όπως είδες δεν βάζω το δίλημμα 360 ή PS3 αλλά 360 ή PC μιας και, χωρίς ειλικρινά καμία εμπάθεια αυτό προσφέρει το 360. Ο μεγάλος μου καημός λοιπόν είναι που σπάνια ακούγεται το πόσο ανθεκτικό στο χρόνο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το hardware του PC σε σχέση με τα παιχνίδια, δεν χρειάζεται να κυνηγάς καινούργια κάρτα γραφικών και καινούργιες μνήμες κάθε τόσο όπως πριν μερικά χρόνια. Άτομο με τουλάχιστον i3 μου φαίνεται τραγικό σήμερα να λέει πάω να δώσω 200 ευρώ να πάρω 360 (6χρονη powerpc τεχνολογία) για να παίξω Skyrim από την στιγμή που μπορεί να πάρει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών. Άσχετο αυτό με τον jay αλλά ο pc gamer μέσα μου ένοιωθε ριγμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Είμαι ακριβώς στην ίδια περίπτωση με σένα και ο λόγος που προσανατολίζομαι σε καινούργιο laptop είναι όχι τόσο pc games αλλά τα πολύ καλά παιχνίδια που μόλις έβγαλε η Nintendo για το Wii μιας και το Dolphin emulator δουλεύει απροβλημάτιστα. Εκτός αυτού όπως είδες δεν βάζω το δίλημμα 360 ή PS3 αλλά 360 ή PC μιας και' date=' χωρίς ειλικρινά καμία εμπάθεια αυτό προσφέρει το 360. Ο μεγάλος μου καημός λοιπόν είναι που σπάνια ακούγεται το πόσο ανθεκτικό στο χρόνο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το hardware του PC σε σχέση με τα παιχνίδια, δεν χρειάζεται να κυνηγάς καινούργια κάρτα γραφικών και καινούργιες μνήμες κάθε τόσο όπως πριν μερικά χρόνια. Άτομο με τουλάχιστον i3 μου φαίνεται τραγικό σήμερα να λέει πάω να δώσω 200 ευρώ να πάρω 360 (6χρονη powerpc τεχνολογία) για να παίξω Skyrim από την στιγμή που μπορεί να πάρει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών. Άσχετο αυτό με τον jay αλλά ο pc gamer μέσα μου ένοιωθε ριγμένος.[/quote'] Συμφωνω απλα αυτη τη στιγμη δεν εχω τα λεφτα να αγορασω νεο pc και 360 θα επερνα μονο μεταχειρισμενο! Δεν υπηρχε περιπτωση να το αγορασω καινουριο!Τα επομενα λεφτα που θα δωσω για pc θα ειναι για καθαρα επαγγελματικο εργαλειο οποτε εχω ακομα μελλον μεχρι να φτιαξω ενα gaming pc!ελπιζω φυσικα αυτο που εχω τωρα να μπορει να σηκωσει diablo βεβαια αλλιως με βλεπω να κατασκηνωνω στο δωματιο καποιου φιλου μου!!! :Ρ :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Face-Off: Max Payne 3 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-max-payne-3-face-off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μετα την απογοητευση που φαγαμε με την ακυρωση του Bayonetta 2 μας ερχονται ομορφα μαντατα. Αν και το συγκεκριμενο νεο δεν ειναι αποκλειστικο προνομοιο του PS3 και X360 μια χαρα μας κανει. Castlevania: Lords of shadow 2 (PS3, X360, Wii U, Vita) θα αποκαλυφθει συντομα! http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-24-first-castlevania-lords-of-shadow-2-image-spotted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και για Vita; Είχε ακουστεί νομίζω ότι το Vita θα έχει δικό του παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Οχι το 3DS θα εχει το "δικο" του παιχνιδι που οπως λεει και το αρθρο θα ονομαζεται mirror of fate και θα ειναι στο κλασσικο γνωστο metroidvania στυλ που τοσο εχουμε αγαπησει ανα τα χρονια. Οι αλλες εκδοσεις θα ειναι το ιδιο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μετα την απογοητευση που φαγαμε με την ακυρωση του Bayonetta 2 μας ερχονται ομορφα μαντατα. Αν και το συγκεκριμενο νεο δεν ειναι αποκλειστικο προνομοιο του PS3 και X360 μια χαρα μας κανει. Castlevania: Lords of shadow 2 (PS3, X360, Wii U, Vita) θα αποκαλυφθει συντομα! http://www.eurogamer...2-image-spotted Αυτό ήταν απολύτως αναμενόμενο μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο μέρος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά στο άλλο thread το παιδί ζήτησε συμβουλές για μια απο τις δύο κονσόλες, και τελικά κατέληξε ξανα VS. thread. Εγώ λέω να συνεχιστεί η συζήτηση ξανά εδώ όπου ανήκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 No offense, αλλά τόσα χρόνια μετά, έχετε ακόμα όρεξη για vs..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 φαίνεται οτι απο πέρυσι τον μάιο σταμάτησε ο κόσμος να ασχολείται με 360vs ps3,δεν υπάρχει λόγος ούτε για κουβέντα πλέον,πολύ κουραστική γενιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 No offense, αλλά τόσα χρόνια μετά, έχετε ακόμα όρεξη για vs..? Αν κρίνω απο το άλλο thread, μπόλικη φαίνεται οτι απο πέρυσι τον μάιο σταμάτησε ο κόσμος να ασχολείται με 360vs ps3,δεν υπάρχει λόγος ούτε για κουβέντα πλέον,πολύ κουραστική γενιά. Τελικά ο νικητής ποιός είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αν κρίνω απο το άλλο thread, μπόλικη Τελικά ο νικητής ποιός είναι; Δεν υπάρχει νικητής. Ή να το θέσω αλλιώς υπάρχει νικητής για τον καθένα από εμάς. Γενικά δεν μπορεί να βγει μιας και οι 2 κονσόλες είναι πολύ κοντά με μερικές διαφορές που εξαρτώνται από τα γούστα καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει νικητής, όποιος τις έχει και τις δύο (αν έχει και τις τρείς, ακόμη καλύτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει νικητής, όποιος τις έχει και τις δύο (αν έχει και τις τρείς, ακόμη καλύτερα). Για τον συγκεκριμένο όμως. Δεν αντιπροσωπεύει όλους τους gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 άμα σας πω οτι μου έλειψε αυτο το thread.θυμάμαι χρυσές εποχές apokleiros vs Sony και με πιανει νοσταλγία. ΥΣ.. Τωρα που το ξεφυλλίζω στα γρήγορα.. 1ας στους 3εις poster εχει φαει ban εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις