Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Από τα παιχνίδια που αναφέρεις μόνο το uncharted 2 θα ελεγα ότι ξεχωρίζει. Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλα παιχνίδια άλλα σιγουρα δεν είναι κλάσεις ανώτερα τοσο απο αντιστοιχα Xbox exclusives (forza, halo, Alan wake, Gears κτλ) όσο και απο multiplatform games.

Eπειδη δεν ειναι καλα παιχνιδια μονο αυτα που ειναι επιπεδου uncharted,θεωρω οτι εκει που κερδιζει το ps3 ειναι οτι εχει περισσοτερα exclusives στο 7 με 9.5/10 που καλυπτουν ολα τα genres.

Mε λιγα λογια οταν εχεις περισσοτερα exclusives(ανεξαρτητα απο την ποιοτητα) ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι εκτος απο ποικιλια θα εχεις και καλυτερα/ποιοτικοτερα exclusives τελικα.

Δεν μπορω να γνωριζω τι εχει παιξει o φιλος στο ps3,μπορει να τα εχει παιξει ολα.Oποτε ηρθε η ωρα να δοκιμασει και τον ανταγωνισμο.

Προσωπικα θα εβλεπα θετικα την αγορα ενος 360,οταν τελειωσουν τα παιχνιδια που εχω στην ακρη για ps3,αλλα και αυτα που σκοπευω να παρω.Στην ακρη εχω 4 και σκοπευω να παρω 20+,χωρις να υπολογιζω αυτα που θα ερθουν.

Το πιο πιθανο ειναι να μην προλαβω να τα παιξω ολα αυτα,γιατι μαζι με αυτα που θα ερθουν παμε στα 40+ παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπειδη δεν ειναι καλα παιχνιδια μονο αυτα που ειναι επιπεδου uncharted' date='θεωρω οτι εκει που κερδιζει το ps3 ειναι οτι εχει περισσοτερα exclusives στο 7 με 9.5/10 που καλυπτουν ολα τα genres.

Mε λιγα λογια οταν εχεις περισσοτερα exclusives(ανεξαρτητα απο την ποιοτητα) ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι εκτος απο ποικιλια θα εχεις και καλυτερα/ποιοτικοτερα exclusives τελικα.

Δεν μπορω να γνωριζω τι εχει παιξει o φιλος στο ps3,μπορει να τα εχει παιξει ολα.Oποτε ηρθε η ωρα να δοκιμασει και τον ανταγωνισμο.

Προσωπικα θα εβλεπα θετικα την αγορα ενος 360,οταν τελειωσουν τα παιχνιδια που εχω στην ακρη για ps3,αλλα και αυτα που σκοπευω να παρω.Στην ακρη εχω 4 και σκοπευω να παρω 20+,χωρις να υπολογιζω αυτα που θα ερθουν.

Το πιο πιθανο ειναι να μην προλαβω να τα παιξω ολα αυτα,γιατι μαζι με αυτα που θα ερθουν παμε στα 40+ παιχνιδια.[/quote']

Συμφωνω απολυτα με αυτα που κες γιαυτο κ θα το τραιναρω! Μου εχουν μεινει καποια καλα παιχνιδια που δεν εχω παιξει ακομα οποτε εχει ψωμια το ps3

Sent from my iPhone using Insomnia

Eπειδη δεν ειναι καλα παιχνιδια μονο αυτα που ειναι επιπεδου uncharted,θεωρω οτι εκει που κερδιζει το ps3 ειναι οτι εχει περισσοτερα exclusives στο 7 με 9.5/10 που καλυπτουν ολα τα genres.

Το πιο πιθανο ειναι να μην προλαβω να τα παιξω ολα αυτα,γιατι μαζι με αυτα που θα ερθουν παμε στα 40+ παιχνιδια.

Πάντως πολλά απο αυτά δεν είναι τα καλύτερα στο είδος τους και τα καλύτερα παιχνιδια αυτής της γενιάς είναι multiplatforms. Αν έκανα ενα top20 αυτής της γενιάς όλα θα ήταν multiplatform εκτός απο gears 1/uncharted 2. Επίσης μιας και μίλησες για ποικιλία μην ξεχνάς τα xbla exclusives. Τεράστια διαφορά σε αυτόν τον τομέα υπερ του xbox.

Δεν με πιεζεις ισα ισα την αποψη σου μου λες!

Όπως βλέπεις παίζει τρελός φανμποϊσμός, όλοι πωλητές έχουν γίνει !

Δεν λέω πως το 360 δεν ήταν καλή λύση για προσιτό PC gaming, καλύτερη από το PS3 αλλά η εποχή του έχει περάσει. Halo & gears όσες φορές και να τα μετρήσεις δύο είναι. Gears 1 στο PC έπαιξα και πρόσφατα.

Μια και είμαι και εγώ στην αγορά για κάτι καινούργιο, ένας από τους λόγους που προσανατολίζομαι σε καινούργιο laptop εκτός από κλασσικά κανένα diablo, alan wake, είναι για να παίξω Wii παιχνίδια στο Dolphin (wii emulator).

http://www.youtube.com/watch?v=Cudx312yy1c

Λέει !

Επισκέπτης

Πάντως πολλά απο αυτά δεν είναι τα καλύτερα στο είδος τους και τα καλύτερα παιχνιδια αυτής της γενιάς είναι multiplatforms. Αν έκανα ενα top20 αυτής της γενιάς όλα θα ήταν multiplatform εκτός απο gears 1/uncharted 2. Επίσης μιας και μίλησες για ποικιλία μην ξεχνάς τα xbla exclusives. Τεράστια διαφορά σε αυτόν τον τομέα υπερ του xbox.

Μα ειναι λογικο να υπαρχουν πολλα καλα multiplatform και σιγουρα πολλα απο τα exclusives δεν ειναι τα καλυτερα στο ειδος τους.Πολλα ομως ειναι καλυτερα ή πολλα ειναι δευτερα ή τριτα,πισω απο ενα multiplatform.

Αυτο σου ειπα και πριν.Δεν μπορουμε να ακυρωνουμε τα δευτερα και τα τριτα παιχνιδια.Δλδ αν υπηρχε καποιο παιχνιδι καλυτερο απο το uncharted δεν θα το μετραγαμε το τελευταιο σαν παιχνιδαρα?Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πρωτα ανα κατηγορια.

Επισης υπαρχουν παρα πολλα μοναδικα στο ειδος τους(ενα px starhawk,Heavy Rain,LBP,MAG κτλ κτλ).

Aν πχ στα super hero games παει καπως ετσι.

1.Batman AC

2.Infamous

Δεν ακυρωνεις το δευτερο.

Κι αυτο συμβαινει σχεδον σε καθε κατηγορια οπου το ps3 εχει ενα με δυο παραπανω παιχνιδια επιπεδου 7-10.

Τωρα για το τελευταιο και την τεραστια διαφορα,διαφωνω.Υπαρχουν πολλα καλα παιχνιδια στο psn.Και καποια δυνατα exclusives που δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου.

Εχει βεβαια μεγαλυτερη ποικιλια το xbla.

Μα ειναι λογικο να υπαρχουν πολλα καλα multiplatform και σιγουρα πολλα απο τα exclusives δεν ειναι τα καλυτερα στο ειδος τους.Πολλα ομως ειναι καλυτερα ή πολλα ειναι δευτερα ή τριτα,πισω απο ενα multiplatform.

Αυτο σου ειπα και πριν.Δεν μπορουμε να ακυρωνουμε τα δευτερα και τα τριτα παιχνιδια.Δλδ αν υπηρχε καποιο παιχνιδι καλυτερο απο το uncharted δεν θα το μετραγαμε το τελευταιο σαν παιχνιδαρα?Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πρωτα ανα κατηγορια.

Επισης υπαρχουν παρα πολλα μοναδικα στο ειδος τους(ενα px starhawk,Heavy Rain,LBP,MAG κτλ κτλ).

Aν πχ στα super hero games παει καπως ετσι.

1.Batman AC

2.Infamous

Δεν ακυρωνεις το δευτερο.

Κι αυτο συμβαινει σχεδον σε καθε κατηγορια οπου το ps3 εχει ενα με δυο παραπανω παιχνιδια επιπεδου 7-10.

Τωρα για το τελευταιο και την τεραστια διαφορα,διαφωνω.Υπαρχουν πολλα καλα παιχνιδια στο psn.Και καποια δυνατα exclusives που δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου.

Εχει βεβαια μεγαλυτερη ποικιλια το xbla.

Δεν ακυρώνω κανένα παιχνίδι, απλως μιας και ειμαστε στο τέλος αυτής της γενιάς τα αποκλειστικά παιχνίδια ειναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της αγοράς σε σχεση με τα multiplatform. Και επειδή ο jay_d δεν μου φάνηκε ο τύπος που παίζει πολλά παιχνίδια κάθε μήνα για αυτό αναφέρθηκα στο ότι προέχουν τα multiplatform. Καλά παιχνίδια π.χ. τα Alan Wake, Infamous 1 (όχι 2 :P) και βοηθάνε να έχεις ποικιλία αλλά δεν φτάνουν επίπεδα Bioshock, Batman, Skyrim κτλ.

Για τα psn games ίσως έχω χάσει επεισόδια αλλά εκτός του journey που είναι πάρα πολύ καλό τον τελευταίο χρόνο δεν έχω ακούσει για κάτι εξίσου καλό.

Δεν ακυρώνω κανένα παιχνίδι' date=' απλως μιας και ειμαστε στο τέλος αυτής της γενιάς τα αποκλειστικά παιχνίδια ειναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της αγοράς σε σχεση με τα multiplatform. Και επειδή ο jay_d δεν μου φάνηκε ο τύπος που παίζει πολλά παιχνίδια κάθε μήνα για αυτό αναφέρθηκα στο ότι προέχουν τα multiplatform. Καλά παιχνίδια π.χ. τα Alan Wake, Infamous 1 (όχι 2 :P) και βοηθάνε να έχεις ποικιλία αλλά δεν φτάνουν επίπεδα Bioshock, Batman, Skyrim κτλ.

Για τα psn games ίσως έχω χάσει επεισόδια αλλά εκτός του journey που είναι πάρα πολύ καλό τον τελευταίο χρόνο δεν έχω ακούσει για κάτι εξίσου καλό.[/quote']

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι που τελειωνει η εξεταστικη μου θα καω παλι! Απλα εχω τερματισει τα περισσοτερα που ηθελα στο ps3 αλλα ακομα εχω σοβαρους τιτλους να παιξω ( uncharted 2,3 dead space κ κανα δυο ακομα) γιαυτο κ σκεφτομαι να το τραιναρω για xbox! Δεν λεω οτι το ps3 η το xbox ειναι καλυτερο αλλα αν δεν ειχα κονσολα μονο κ μονο για god of war , infamous και uncharted θα διαλεγα ps3!οσο για το psn εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το I am alive!

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι που τελειωνει η εξεταστικη μου θα καω παλι! Απλα εχω τερματισει τα περισσοτερα που ηθελα στο ps3 αλλα ακομα εχω σοβαρους τιτλους να παιξω ( uncharted 2' date='3 dead space κ κανα δυο ακομα) γιαυτο κ σκεφτομαι να το τραιναρω για xbox! Δεν λεω οτι το ps3 η το xbox ειναι καλυτερο αλλα αν δεν ειχα κονσολα μονο κ μονο για god of war , infamous, heavy rain και uncharted θα διαλεγα ps3!οσο για το psn εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το I am alive!

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι που τελειωνει η εξεταστικη μου θα καω παλι! Απλα εχω τερματισει τα περισσοτερα που ηθελα στο ps3 αλλα ακομα εχω σοβαρους τιτλους να παιξω ( uncharted 2,3 dead space κ κανα δυο ακομα) γιαυτο κ σκεφτομαι να το τραιναρω για xbox! Δεν λεω οτι το ps3 η το xbox ειναι καλυτερο αλλα αν δεν ειχα κονσολα μονο κ μονο για god of war , infamous και uncharted θα διαλεγα ps3!οσο για το psn εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το I am alive!

Το i am alive (είναι multiplatform) έχει κάποιες ωραίες ιδέες (ελπίζω να 'κλέψει' κάποιες η Naughty Dog για το The Last of Us) αλλά δεν ενσωματώνονται σωστά στο gameplay με αποτέλεσμα να μην είναι καλό παιχνίδι. Αρχικά ήταν να μην κυκλοφορήσει αλλά προφανώς αποφάσισαν να το βγάλουν μισοτελειωμένο (δες το φινάλε και θα καταλάβεις) και να ρεφάρουν κάποιο ποσοστό απο το budget του.

Το i am alive (είναι multiplatform) έχει κάποιες ωραίες ιδέες (ελπίζω να 'κλέψει' κάποιες η Naughty Dog για το The Last of Us) αλλά δεν ενσωματώνονται σωστά στο gameplay με αποτέλεσμα να μην είναι καλό παιχνίδι. Αρχικά ήταν να μην κυκλοφορήσει αλλά προφανώς αποφάσισαν να το βγάλουν μισοτελειωμένο (δες το φινάλε και θα καταλάβεις) και να ρεφάρουν κάποιο ποσοστό απο το budget του.

Οντως κατι περιεργα ακουσα για το τελος αλλα κ παλι πιστευω αξιζει να το παιξω! Το the last of us πρεπει πραγματικα να ειναι καλο! Το περιμενω πως κ πως!

Επισκέπτης

Καλά παιχνίδια π.χ. τα Alan Wake, Infamous 1 (όχι 2 :P)

Ωπ σωστος εδω.To infamous 1 ειναι καλυτερο απο το 2.Το 2 εχει βελτιωσει σχεδον τα παντα(τα γραφικα ,ποικιλια κτλ) και αλλα πραγματα αλλα χανει αρκετα σε συγκριση με το 1.Θα ελεγα στην ατμοσφαιρα,story και τελικα καταφερνει για καποιο λογο να μεινει ενα σκαλοπατι κατω.

Για τα psn games ίσως έχω χάσει επεισόδια αλλά εκτός του journey που είναι πάρα πολύ καλό τον τελευταίο χρόνο δεν έχω ακούσει για κάτι εξίσου καλό.

Εξισου καλο οχι,αλλα βγαινουν συνεχεια καλα παιχνιδακια,

το closure πχ βγηκε τελευταια που ειναι αρκετα καλο.

Εγω προτεινω να παρει 360,αλλα ειπα για μενα οτι δεν προλαβαινω να ασχοληθω με 360 ,λογο των πολλων παιχνιδιων που θελω να παιξω σε ps3(Πριν καιρο ημουν ετοιμος να αγορασω,αλλα τα ζυγισα και απερριψα την ιδεα)

Αν jay_D προλαβαινεις τσιμπα το.:)

Εγω προτεινω να παρει 360' date='αλλα ειπα για μενα οτι δεν προλαβαινω να ασχοληθω με 360 ,λογο των πολλων παιχνιδιων που θελω να παιξω σε ps3(Πριν καιρο ημουν ετοιμος να αγορασω,αλλα τα ζυγισα και απερριψα την ιδεα)

Αν jay_D προλαβαινεις τσιμπα το.:)[/quote']

Προς το παρων ειμαι στο ιδιο σκεπτικο με σενα! Το ζυγισα κ αποφασισα να παρω οταν θα εχω τελειωσει αυτα που μου εχουν μεινει απο ps3!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...