Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για το Kinect έχεις δίκιο cortan. Είχαν υποσχεθεί πολύ περισσότερα από όσα πρόσφεραν τελικά. Δεν παύει να είναι για μένα καλύτερο από το ps move τουλάχιστον.

Σαν τεχνολογια ειναι.Αλλα η τεχνολογια απο μονη της παιζεται?Μπορεις να παιξεις χωρις παιχνιδια?Εγω αυτο γραφω και παραπανω.

Απο το να χωροπηδαω και να λεω,αχ τι ωραια τεχνολογια,ομορφη δεν ειναι?,προτιμω να παιζω move games(πχ killzone).

Τελικα ακομα και παιχνιδια πρωτοτυπα που θα μπορουσαν να ειναι kinect τα βλεπεις στο move.(βλ datura).

Για μενα αγγιζει τα ορια της κοροιδιας το Kinect απο την MS.Αλλα βλεπω οτι συνεχιζουν να το υποστηριζουν oι fans.

Mακαρι στο νεο xbox να υπαρχει υποστηριξη αλλα και δυνατοτητες για παιχνιδια με τετοιον χειρισμο.Γιατι μεχρι στιγμης βλεπω oτι δεν υπαρχει τπτ απο τα δυο.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν τεχνολογια ειναι.Αλλα η τεχνολογια απο μονη της παιζεται?Μπορεις να παιξεις χωρις παιχνιδια?Εγω αυτο γραφω και παραπανω.

Απο το να χωροπηδαω και να λεω,αχ τι ωραια τεχνολογια,ομορφη δεν ειναι?,προτιμω να παιζω move games(πχ killzone).

Τελικα ακομα και παιχνιδια πρωτοτυπα που θα μπορουσαν να ειναι kinect τα βλεπεις στο move.(βλ datura).

Για μενα αγγιζει τα ορια της κοροιδιας το Kinect απο την MS.Αλλα βλεπω οτι συνεχιζουν να το υποστηριζουν oι fans.

Mακαρι στο νεο xbox να υπαρχει υποστηριξη αλλα και δυνατοτητες για παιχνιδια με τετοιον χειρισμο.Γιατι μεχρι στιγμης βλεπω oτι δεν υπαρχει τπτ απο τα δυο.

Βρε PDS13 τα υπόλοιπα που έγραψα τα διάβασες?:-P Έγραψα ποια παιχνίδια θα ήθελα να παίξω (και θα παίξω) με το move και ποια με το kinect. Τουλάχιστον έγραψα τις κατηγορίες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

NPD March 2012 Sales Results5-week month; March Reporting Period 2/26/12 through 3/31/12

Overall Retail Industry:

Down 25% year over year.

Software:

01. Mass Effect 3 (360, PS3, PC)** Electronic Arts - 1.18 Million excluding PC, 4:1 Xbox:PS3, over double ME2's opening

02. Resident Evil: Operation Raccoon City (360, PS3)** Capcom USA - 582K

03. MLB 12: The Show (PS3, PSV) Sony (Corp)

04. NBA 2K12 (360, PS3, Wii, PSP, PC, PS2) Take 2 Interactive

05. SSX 2012 (360, PS3) Electronic Arts

06. Street Fighter X Tekken (PS3, 360)** Capcom USA

07. Mario Party 9 (Wii) Nintendo - 230K

08. Call of Duty: Modern Warfare 3 (360, PS3, Wii, PC)** Activision Blizzard

09. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja (360, PS3) Namco Bandai Games

10. Major League Baseball 2K12 (360, PS3, Wii, NDS, PSP, PC, PS2) Take 2 Interactive

**(includes CE, GOTY editions, bundles, etc. but not those bundled with hardware)

Other Software:

XX. Kid Icarus - 135K

XX. Super Mario 3D Land - 100K

XX. Mario Kart 7 - 118K

Lifetime:

SM3DLand: 1.98 Million

MK7: 1.58 Million

Hardware:

Xbox 360 - 371K (-14.3%)

PlayStation 3 - 337K (-7.7%) [PR Math]

Nintendo 3DS - 225K (-43.8%)

Nintendo Wii - 175K (-39.7%)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον ούτε τα price cuts δεν θα σταματήσουν τον κατήφορο στις πωλήσεις, ο κόσμος περιμένει πλέον την κυκλοφορία των καινούργιων κονσολών...

Δημοσ.

Μάλλον ούτε τα price cuts δεν θα σταματήσουν τον κατήφορο στις πωλήσεις, ο κόσμος περιμένει πλέον την κυκλοφορία των καινούργιων κονσολών...

Δεν θα το λεγα... αυτη η γενια εχει καμποσο ψωμι ακομη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσεξα σε μία ιστοσελίδα ότι τα περισσότερα xbox 360 games υποστηρίζουν 1080p ενώ η έκδοση για ps3 μέχρι 720p. Είναι πράγματι όντως έτσι? γιατί εγώ νόμιζα και οι 2 κονσόλες βγάζουν 720p με μικρές εξαιρέσεις στα 1080p.

Δημοσ.

Πρόσεξα σε μία ιστοσελίδα ότι τα περισσότερα xbox 360 games υποστηρίζουν 1080p ενώ η έκδοση για ps3 μέχρι 720p. Είναι πράγματι όντως έτσι? γιατί εγώ νόμιζα και οι 2 κονσόλες βγάζουν 720p με μικρές εξαιρέσεις στα 1080p.

Λάθος τα διάβασες η τα κατάλαβες ..

Το ps3 μπορεί και βγάζει μεγαλύτερες αναλύσεις από το xbox360 και όχι το αντίθετο όπως λες .

Αν δεν κάνω λάθος τα xbox games τρέχουν σε 600 κάτι native και γίνονται upscale σε 720p η 1080p ..

Παίζει να κάνω λάθος στην native ανάλυση για xbox μην πέσετε να με φάτε .

Τα ps3 τρέχουν σε 720 native και λίγα σε 1080 .

Δημοσ.

Λάθος τα διάβασες η τα κατάλαβες ..

Το ps3 μπορεί και βγάζει μεγαλύτερες αναλύσεις από το xbox360 και όχι το αντίθετο όπως λες .

Αν δεν κάνω λάθος τα xbox games τρέχουν σε 600 κάτι native και γίνονται upscale σε 720p η 1080p ..

Παίζει να κάνω λάθος στην native ανάλυση για xbox μην πέσετε να με φάτε .

Τα ps3 τρέχουν σε 720 native και λίγα σε 1080 .

Μπα σε 720p τρέχουν και του xbox 360. Απλά διάβασα ότι multiplatform που έχουν 720p ανάλυση στο ps3 στο 360 έχουν 1080p... :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι κάτοχος ps3 εδώ και 4 χρόνια κ εχω φάει αρκετά λεφτά σε original games!(επίσης δεν θέλω να το χακάρω)

Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο xbox360 fat με 60gb φλασαρισμένο (μοντέλο του 2008 και είναι ακόμα στην εγγύηση) για να παίξω κάποια exclusive (halo , alan wake...) (δεν με ενδιαφέρει kinect k live)

Αξίζει να προχωρήσω η να μείνω μονο με το ps3 ???

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι κάτοχος ps3 εδώ και 4 χρόνια κ εχω φάει αρκετά λεφτά σε original games!(επίσης δεν θέλω να το χακάρω)

Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο xbox360 fat με 60gb φλασαρισμένο (μοντέλο του 2008 και είναι ακόμα στην εγγύηση) για να παίξω κάποια exclusive (halo , alan wake...) (δεν με ενδιαφέρει kinect k live)

Αξίζει να προχωρήσω η να μείνω μονο με το ps3 ???

Απλά πρόσεξε τι μοντέλο θα πάρεις μην σου εμφανίσει RROD. :rolleyes:

Δημοσ.

Δηλαδη λες να το αγορασω;;; Περιπου ποσο ειναι λογικο να δωσω γιαυτο που ανεφερα;;;

Ποια μοντελα εχουν προβλημα με rrod???

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...