Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε pds πας καλα , μηχανημα Blu ray εχουμε δεν ξερω εαν εχεις καταλαβει αλλα ταινιες δεν εχουμε, εκτος εαν υποστιριζει τα ιδια με το nonborn o opoios νοικιαζει 5 ταινιες την εβδομαδα, που τις βρισκει το παλικαρι ενας θεος ξερει! Αρα εισαι λαθος!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
lol αυτη ειναι η πιο αθλια λογικη που εχω ακουσει.Αρα και το ps3 ειναι μαπα κονσολα γιατι δεν παιζει αντιγραφα.Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.

pds,

ολο μας βγαινεις παραπονουμενος (οταν το θυμασαι)

αλλα να την πεις την μ____κια σου πρωτος εισαι. :-D

"αθλια" λογικη ειναι η δικια σου, που κατευθειαν παει στην πειρατεια.

με 24αρα γραμμη αγαπητε μου, απο υπηρησιες οπως αυτη που εχει το xbox live,

επιλεγεις την ταινια που θες να νοικιασεις, φυσικα σε high definition, και το streaming αρχιζει σε δευτερολεπτα και παρακολουθεις το εργακι σου ακοπα και απροσκοπτα.

τωρα, εσεις με τα bluray που ειστε και "μπροστα", μπορει να τρωτε λιγο κινηση, λιγο κουραση, λιγο κρυο για να πατε στο καταλληλο videoclub, αλλα το bluray φανταζομαι κανει τη διαδικασια απολαυση... ακομα και την επιστροφη :D

και φυσικα, η παραπανω διαδικασια κανει το Ps3 καλυτερη παιχνιδομηχανη. :D

εν ολιγοις, το μελλον ειναι digital distribution, (και ειναι στη γωνια) αν δεν καταλαβες τι εννοουσα με την <<αθλια λογικη>> μου.

;)

Δημοσ.
pds,

ολο μας βγαινεις παραπονουμενος (οταν το θυμασαι)

αλλα να την πεις την μ____κια σου πρωτος εισαι. :-D

Πες οτι θες,ban δεν τρως εσυ ετσι και αλλιως:-)

"αθλια" λογικη ειναι η δικια σου, που κατευθειαν παει στην πειρατεια.

με 24αρα γραμμη αγαπητε μου, απο υπηρησιες οπως αυτη που εχει το xbox live,

επιλεγεις την ταινια που θες να νοικιασεις, φυσικα σε high definition, και το streaming αρχιζει σε δευτερολεπτα και παρακολουθεις το εργακι σου ακοπα και απροσκοπτα

;)

Aλλο αυτο που λες εσυ αλλο αυτο που λεει ο Apokleiros ομως.Δεν νομιζω οτι το πηγαινε εκει αυτος,αλλα στο τζαμπε.

Αλλωστε δεν εκανα απο το ποστ σου quote;)

Δημοσ.
με μια 24 γραμμη + ενα server ta exeis ολα σπιτι σου , αυτο εχω κανει και εγω ,

Ξερεις πολλους που εχουν ενα PC κατω απο την τηλεοραση τους? γιατι εγω βασικα ξερω μονο εναν φιλο μου που το εχει κανει, και μην μου πεις οτι τις βλεπεις στο PC σου γιατι ο περισσοτερος κοσμος θελει να τις βλεπει στην τηλεοραση του, και τα Divx υπαρχουν εδω και χρονια, δεν ειδα ομως τα video club να κλεινουν, το αντιθετο μαλιστα, οπως τα divx δεν εκαναν τιποτε στο DVD ουτε τα mkv θα κανουν τιποτα στο blu-ray, και ο κοσμος θα βλεπει ολο και περισσοτερο blu-ray στο σπιτι του, στην αρχη με το PS3 και αργοτερα με καθε λογης φτηνο επιτραπεζιο player που θα βγει.

Δημοσ.
Ξερεις πολλους που εχουν ενα PC κατω απο την τηλεοραση τους? γιατι εγω βασικα ξερω μονο εναν..

λοιπον καταρχην:

εφ'οσον εχεις ενα ps3 κατω απο την tv σου, εχεις εναν προσωπικο υπολογιστη.

ετσι δεν λεγαμε παλιοτερα? (γαργαρα κι αυτο)

:lol:

περα απο την πλακιτσα,

εχοντας ενα 360 σε δικτυο με το pc, το 360 streamαρει ΟΛΟ το highdef περιεχομενο του pc σου στην πολυ ωραια hdtv σου.

αν δε, εχεις και καμια tv αρκετα μεγαλη με καλη αναλυση, στην επομενη αναβαθμιση του pc σου σου προτεινω να το γυρισεις σε κουτι mediabox.

ειδικα αν δεν προκειται να παρεις ποτε σου 360. πιο ανετα. ;)

Δημοσ.
Πες οτι θες,ban δεν τρως εσυ ετσι και αλλιως:-)

Aλλο αυτο που λες εσυ αλλο αυτο που λεει ο Apokleiros ομως.Δεν νομιζω οτι το πηγαινε εκει αυτος,αλλα στο τζαμπε.

Αλλωστε δεν εκανα απο το ποστ σου quote;)

αποκαλεσες την λογικη μου "αθλια", και απλα στο υπεδειξα για να μην μου λες μετα απο καννα μηνα οτι σε μπερδευω με αλλους βρε pds..

Δημοσ.
αποκαλεσες την λογικη μου "αθλια", και απλα στο υπεδειξα για να μην μου λες μετα απο καννα μηνα οτι σε μπερδευω με αλλους βρε pds..

Lol παλι τα ιδια.

Δεν εβαλες μυαλο απο τα προηγουμενα.

Τεσπα παμε παλι...

ειπα...

Αλλωστε δεν εκανα απο το ποστ σου quote

ελπιζω αυτην την φορα να μην γεμισουμε 3-4 σελιδες για να το καταλαβεις.

Δημοσ.

ναι ρε pds.... πως ολο καταλαβαινω λαθος ρε γαμωτο και σε παρεξηγω...

Αρχικό μήνυμα απο Apokleiros

O φιλος p3tran εχει πολυ δικιο σε αυτα που λεει!

lol αυτη ειναι η πιο αθλια λογικη που εχω ακουσει[/b'].Αρα και το ps3 ειναι μαπα κονσολα γιατι δεν παιζει αντιγραφα.Ρε τι αλλο θα ακουσουμε

το αλλο στο'πα?

το ps3 ειναι ΜΑΠΑ κονσολα για τον Ελληνα γιατι δεν παιζει αντιγραφα,

τα οποια αντιγραφα ειναι αυτα που εκαναν τον Ελληνα να αγαπησει τα προηγουμενα playstation.

πως σου φαινεται αυτο?

;]

Δημοσ.

Και γιατι να μην κανω quote απο δικο σου ποστ αν ηθελα να πω για σενα?φοβαμε?:-D

lol δεν πειθεις.

Τεσπα θα ακολουθησω την τακτικη του προηγουμενου φιλου.Σιωπη γιατι δεν βγαζουμε ακρη.

Δημοσ.
Και γιατι να μην κανω quote απο δικο σου ποστ αν ηθελα να πω για σενα?φοβαμε?:-D

lol δεν πειθεις.

Τεσπα θα ακολουθησω την τακτικη του προηγουμενου φιλου.Σιωπη γιατι δεν βγαζουμε ακρη.

Αααα, pds, ολα κι ολα... 2 μετρα και 2 σταθμα σε 15 λεπτα διαφορα, δεν γινεται.

εδω ο "προηγουμενος φιλος σου" που λες κι εσυ, ΘΙΧΤΗΚΕ με το "ΟΠΟΙΟΣ"

εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να θιχτουμε με το "η πιο αθλια λογικη"?

μη μαζευεις τα αμαζευτα. καλυτερα να καθυστερεις λιγουλακι να πατας το "καταχωρηση" αν ειναι ετσι... ;)

Δημοσ.
Αααα, pds, ολα κι ολα... 2 μετρα και 2 σταθμα σε 15 λεπτα διαφορα, δεν γινεται.

εδω ο "προηγουμενος φιλος σου" που λες κι εσυ, ΘΙΧΤΗΚΕ με το "ΟΠΟΙΟΣ"

Δεν ειναι μου.Δεν τον ξερω και ασε τα αθλια(εδω ταιριαζει απολυτα) υπονοουμενα.

εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να θιχτουμε με το "η πιο αθλια λογικη"?

πουλας τρελα?τι δεν καταλαβες?

Η προσπαθεις να με εκνευρισεις παλι?

Πρωτον εγω θα εκανα quote το δικο σου ποστ και δευτερον αν εκανα λαθος θα το ελεγα..

Δεν καταλαβαινω γιατι καθομαι ακομα και ασχολουμαι:-(

Δημοσ.

η συζήτηση κατέληξε από το FF στο blu ray...χμμ εδνιαφέρον πάντα εκεί καταλήγει μάλλον όταν μπαίνει στην μέση ο συντελεστής PS3.

H Sony έκανε την καλύτερη κίνηση βάζοντας μέσα στο μηχάνημα της blu ray player έτσι ολοι έχουν ένα next gen format στο σπίτι τους και αυτό ειναι που μεγαλώνει τις πωλήσεις κατακόρυφα μόνο και μόνο γιατί παίζει αυτής της φοβερής ευκρίνειας ταινίες.

Με λίγα λόγια φανταστείτε αν δεν είχε blu ray player που θα ήταν οι πωλήσεις του PS3 αυτή την στιγμή.

Και στο θέμα μας τώρα...εγώ δεν θα πώ οτι το FF δεν είναι καλό προς θεού αλλά με την λογική των πωλήσεων δεν γίνεται να με πείσει οποιοσδήποτε ότι κάποιο παιχνίδι(ή καποια κονσόλα) είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...η ιστορία το έχει αποδείξει άπειρες φορές αυτό.

Και όταν κρίνει κάποιος παιχνίδια καλύτερα να τα έχει παίξει πρώτα για να τα κρίνει.

Δημοσ.
H Sony έκανε την καλύτερη κίνηση βάζοντας μέσα στο μηχάνημα της blu ray player έτσι ολοι έχουν ένα next gen format στο σπίτι τους και αυτό ειναι που μεγαλώνει τις πωλήσεις κατακόρυφα μόνο και μόνο γιατί παίζει αυτής της φοβερής ευκρίνειας ταινίες.

Με λίγα λόγια φανταστείτε αν δεν είχε blu ray player που θα ήταν οι πωλήσεις του PS3 αυτή την στιγμή.

επετρεψε να μου να διαφωνησω ΚΑΘΕΤΑ σε αυτο που λες.

η sony εκανε την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κινηση κατα την γνωμη μου με το bluray,

αφου αναγκαστικα θυσιασε αλλα πραγματα για να εχει αυτο,

πραγματα τα οποια θα τα πληρωνει ακομα για πολλα χρονια.

και εδω θα ειμαστε να τα δουμε..

παμε fast forward λιγο μπροστα:

εστω 10% μεριδιο σε ταινιες (λογω bluray), κοστισαν στη sony καννα 25% (μην πω και παραπανω) στη αγορα της κονσολας,

και μαλιστα πανω στην εποχη που τα videogames απενοχοποιουνται και οι τζιροι τους εχουν κανει ολα τα κεφαλια του hollywood να γυρισουν με εκπληξη.

για εμενα, 1000% λαθος κινηση. η sony λειτουργησε στο σκεπτικο σαν μονοπωλιακο καθεστως του παρελθοντος,

και πολυ δυσκολα θα γλυτωσει να την φαει στον λοκώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...